Kirjoittanut HM | 13 marraskuun, 2008

Solfeggio Taajuudet – Avaa Chakrasi


ÄänitaajuusBongasin jonkin aikaa sitten 2012Evolution.comista Solfeggio taajuuksia ja huomasin, että Sebastian oli kirjoittanut niistä myös Post Mortal -blogissaan.

Mitä sitten ovat nämä Solfeggio taajuudet?

  • Solfeggio taajuudet ovat ääniä, jotka avaavat ihmisen energiakenttiä ja poistavat negatiivista energiaa. Taajuudet avaavat myös chakrojasi ja voit tuntea väreilyä, ilon tunnetta, sekä kaikki normaalit huolesi saattavat poistua hetkellisesti tai jopa kokonaan. Taajuuksien on myös kerrottu auttavan kohti vuoden 2012 ylösnousemusta.

  • Äänitiedostoa ei kannata muuttaa toiseen muotoon, vaan kuunnella sellaisenaan, jolloin saat siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Kuuntele äänitiedostoa kuulokkeillasi, sillä kaiuttimien kautta se menettää suuren osan tehostaan.

  • Suositeltu kuunteluajankohta on hieman ennen nukkumaan menoa. Suositeltu kuuntelumäärä on kerran päivässä.

  • Kuuntelu saattaa aiheuttaa joissain ihmisissä sivuoireita, joka saattaa ilmentyä pienenä pahoinvointina tai pääsärkynä. Jos oireita esiintyy, niitä ei kannata hoitaa lääkkeillä vaan antaa niiden mennä itsestään ohi.

Kokemuksia:

  • Sebastian: ”Olen käyttänyt Solfeggiota kaksi viikkoa ja täytyy todeta, että se poistaa tehokkaasti masennusta, univaikeuksia ja epätoivoa.

  • Miikka: ”Huomasin Ravin Ascension Audion 2012Evolution blogissa ja halusin todella kokea sen vaikutukset, joten latasin tiedoston. Minun täytyy sanoa, että se oli mahtavaa. Olin laittanut volumin normaalia kovemmaksi, kunten oli neuvottu ja nyt tajuan miksi. Kun lopetin kuuntelun tunsin pientä pahaa oloa ja tätä kirjoittaessani tunnen vielä kun pääni sattuu hieman. Uskon, että se on positiivista ja kai minä tein kaikki oikein, koska minulla on tämä tunne. Olen innoissani!

  • Raphael: ”Volumi oli täysillä ja käytin Sonyn hyviä kuulokkeita, että kokisin sen tarpeeksi hyvin. Joka kerta, kun äänet muuttuivat se sai minut hieman hämilleni ja hieman tavallaan pomppasin, mutta sitten totuin siihen. Kuuntelun loputtua sain täydellisen rauhan! En edes tiedä miten kertoa siitä! Olen yleensä aika negatiivinen tyyppi ja minulla on paljon ongelmia mieleni hiljentämiseksi… mieleni on AINA keksimässä jonkinlaista keskustelua. KAIKKI SE LAKKASI ja tunsin kuinka päässäni oli hiljaisuutta ja rauhallisuutta! Jostain syystä tunsin, että kaikki on ok, ihan kaikki! Tunsin myös kuinka ”vanha negatiivinen” mieleni oli pyyhitty! Kuin kaikki menneisyyden kokemukset ja ongelmat… en eds muista niitä! Tunnen olon raikkaaksi, joten käytin mahdikkisuuden kertoa itselleni, että tästä lähtien mieleni tulee vastaanottamaan ainoastaan positiivisuutta, jumalaisia ajatuksia, sekä ajatuksia, mitkä itse valitse.

  • Alex: ”Latasin äänitiedoston, koska minulla oli tylsää. En odottanut sen toimivan, mutta minulla ei vaan ollut parempaakaan tekemistä. Olin täysin skeptinen. Kaikesta huolimatta n. viikon kuunneltuani olen pystynyt tekemään seuraavaa:

    – Parantamaan kipuja vasemmalla kädelläni

    – Näkemään himmeästi auroja, mutta työskentelen vielä onnistuakseni siinä kunnolla

    – Kokemaan tietoisuuteni laajentumista, sekä ESP-kykyjä

    – Saamaan yhteyden kasveihin (tämä ei ole vitsi, luulin todella, että olen tulossa hulluksi kun tämä alkoi tapahtua)

    – Saamaan yhteyden henkimaailmaan. Juuri vähän aikaa sitten keskustelin 1h 30min hengen kanssa, joka kuoli Japanissa kauan sitten.

    Haluankin kiittää tämän äänitiedoston jakamisesta.

Äänitiedoston voit ladata tästä:

Ravin Solfeggio Taajuudet
Vaihtoehtoinen latauslinkki

Lisää tietoa kyseisestä tiedostosta:
http://www.solfeggiotones.com/

Kannattaa siis ehdottomasti ladata kyseinen äänitiedosto ja kuunella sitä päivittäin kuulokkeilla, ennen nukkumaan menoa. Kokemuksia ja muutoksia pitäisi alkaa n. viikon käytön jälkeen. Laittakaa ihmeessä kokemuksianne tänne vaikka kommenttien muodossa.

– HM


Kommentit

  1. Minäpäs kokeilen. Toivon todella että tästä on apua, kaipaan kipeästi jotain helpotusta nykyiseen tilanteeseeni. Raportoin kokemustani kunhan saan nämä tiedostot ladattua ja kuunneltua.

  2. Miten sen nyt sanoisi… On hieman tyhjä olo. Tunsin valumisen tunnetta, outoa keventymistä… Ja kuin olisi pään sisällä tärissyt. Ja nyt on pää hieman kipeä. En sano vielä mitään lopullistan. Jatkan kuuntelua viikon ajan ja vasta sitten annan lopullisen tuomion.

  3. Sen unohdin vielä mainita, että tehostaakseen vaikutusta kannattaa hengittää syvään ja ajatella positiivisia ajatuksia. Tunnen, että ainakin itselleni näistä on ollut hyötyä.

  4. Kerranki tulee jotain tosi mielenkiintosta 😀 olen jo yli kymmenen vuotta poltellu pilvee käyttäny muita huumeita,muut huumeet on jääny taakse vähän aikaa sitte mutta toi pilven poltto tuntuu olevan se suurin ongelma.olen huomannu vuosien kuluessa että olen erittäin agressiivinen tosin en mitenkään fyysisesti vaan kiukuttelen,normaalisti luonteeltani olen erittäin kiltti ja ystävällinen 😀 minulla on ajoittain hirveitä uniongelmia jonka takia olen läheisillekkin ajoittain erittäin vihainen vaikka ei ole mitenkään tarkotus lisäks mul on erittäin huono keskittymiskyky…latasin äsken ton ääni jutun ja toivon todella sen auttavan mun ongelmiin…

  5. Ei voi kuin kiittää HM, että laitoit tämän äänen tänne. Olo on loistava. Muutos on selkeä, murehtiminen, kyynisyys, kestovitutus ja sisäinen kipu on kaikki kadonneet 😀 Mitään niin suuria muutoksia ei vielä ole tapahtunut että auroja näkisin tms, mutta ajatusmaailman muutos on huikea. Olen tyytyväinen. Ja jatkan kuuntelua. Haluan ottaa kaiken irti tästä äänestä nyt kun olen päässyt hyvään alkuun!

  6. Että ihan parantajaksi ryhdyit ja keskustelet henkien kanssa =) Joo kyllähän toki onkin tehokkaita ääniä 😛

  7. Itselleni ei ollut tästä mitään vaikutusta! Harmillista kyllä..

  8. Ensimmäisellä kerralla kun kuuntelin, en melkein saanut henkeä edes vedettyä, oli tosi outo olo, nyt viikon käytön jälkeen en ole huomannut mitään erityistä(tosin en ole edes muistannut kuunnella joka päivä), kokeilu jatkuu…

  9. kuuntelin 396 Hz solfeggion ja nytten päätä kuumottaa..

  10. kuuntelisin niin mielelläni tätä illalla, mutta mp3:seni ei ”soita” wav tiedostoja. muuten häiriötekiöitä ( lapsia) ympärillä ja tietokoneen edessä huono istua.

  11. Ainakin olet tietoinen nyt mitkä asiat estävät sinua kuuntelemasta ja voit muuttaa ne. Kuuntele silloin kun olet yksin ja sängyllä makoillen, suoraan tietokoneesta kuulokkeiden kautta niin kovalla kuin vain pystyt. Silmät vielä kiinni niin takaan, että on vaikutusta. =)

  12. Täältä lisää taajuuksia:

    http://lightworkers.org/myspace/littlelight/solfeggio-frequencies

  13. saako tiedostoa ladattua mistään sillä tavalla, että sen saisi iPodille? että pystyisi muutenkin kuuntelemaan kuin netin kautta..

  14. Kyllä sen voi noista linkeistä ladata. Jos se avautuu ikkunaan, jossa alkaa sitä suoraan toistamaan, niin kannattaa klikata hiiren oikealla linkkiä mielummin ja valita siitä ”tallenna koneelle” tms.

  15. Tämähän oli tosi mielenkiintoinen. Kuuntelin tämän kokonaan, kerran tosin jouduin pausettamaan, ja välillä keskityin taajuuksiin vain toisella korvalla. Yhdessä vaiheessa, jossain puolenvälin jälkeen minulle tuli hyvin onnellinen olo. Yllättäen ajattelin, että en osaa enää ajatella negatiivisesti ja iloni vain kasvoi. Kuuntelun jälkeen pääni tuntui (itse asiassa tuntuu vieläkin, kuuntelusta n.30 min.) hyvin raskaalta ja hieman tukkoiselta ja vasemmassa ohimossani jyskytti hienoinen päänsärky. Oloni on siis vielä hieman pahoinvoiva, mutta jo kerran jälkeen oloni on erilainen…kuuntelin tätä aika epäilevästi, mutta ero on huomattava. Naurunikin kumpusi aidosti ja rehellisesti vatsanpohjasta 😀 Ehdottomasti kuuntelen solfeggiotaajuuksia joka päivä!

  16. Aivan mahtavia! Alussa teki oikeen henkistä tuskaa kuunella.. ja ainakin itellä palautu heti unirytmi normaalimmaks, ja toisaalta rauhantunne on vallannu kokonaan olotilan.. Kiitos siis tästä linkistä! 😀 Youtubesta löytyy paljon lisää näitä

  17. Kolome päivää oon käyttäny ja unentarve on puolittunut. Viime viikolla tarvitsin 10h unta, nyt 5h. Päiväsaikaan pienten ihmeiden määrä on lisääntynyt. Suapi nähä mitä tapahtuu parin viikon käytön jälkeen.

    Kuuntelun aikana meinaa nukahtaa kesken kaiken. 🙂

  18. Apua. Neljän illan aikana kuunnellut, parina viimeisenä tuli niin levottomia öitä -sydän jäi hakkaamaan niin etten pystynyt nukkumaan ennenkuin pillereillä. Älyttömän ärsyyntynyt fiilis, oikein säikähdin. Jatkan kuitenkin vielä, mutta ehkä parempi olla kuuntelematta juuri nukkumaan mennessä..

  19. 3 päivän ajan olen kuunnellut ja vaikutus on huomattavissa, mieleen ei enää nouse niin paljon negatiivisia ajatuksia, jännitys on vähentynyt ja on kevyempi olo. Jostain syystä olen huomannut että pystyn hengittämään rennommin, tai siis jotenkin selän/vatsan alueella ei ole enää niin paljon jännitystä :O

  20. itse kuuntelin viimekesänä noin viikon ajan näitä ääniä… selvinpäin kuuntelin n. viikon ajat jonka jälkeen syystä tai toisesta kokeilin hampun kanssa, ainakaan sen kanssa en suosittele tätä tekemään :), minulta sekosivat jotenkin pasmat ja taisin napata yhteyden täysin toisenpuolen energioihin… tuli tavallaan euforinen olotila, jokseenkin kuitenkin sellanen mikä oli vain mielessä… kaverin koira reagoi erittäin huolestuneesti minuun myös sen jälkeen. Suosittelen tarkkailemaan olotilaa ja miettimään mitä tapahtuu :).

    Itselläni vielä hieman selvittelyt kesken, saa nähdä palaanko testaamaan näitä ääniä kun nykyisin olen selväpäinen…

  21. Näimpä pienimuotoisia painajaisentapasia viime yönä todennäkösesti tämän äänitteen takia, mutta tajusin olevani unessa, joten unikuvat häipyivät ja jatkoin rauhallista unta.
    Sain myös melkoisen säpsähdyksen, jossa oikea käsi ja jalka taisivat nousta patjasta pari senttiä.
    Tämä painajaiskasvo oli harmaa henkihahmo, joka meni lävitseni.

  22. […] puhdistaa negatiivista energiaa kehostamme ja avata energiakeskuksiamme. Yksi esimerkki löytyi suomenkieleisestä blogista, jossa linkitettiin Solfeggio-taajuuksiin. (Eräs ihminen sanoo saaneensa yhteyden kasveihin […]

  23. […] puhdistaa negatiivista energiaa kehostamme ja avata energiakeskuksiamme. Yksi esimerkki löytyi suomenkieleisestä blogista, jossa linkitettiin Solfeggio-taajuuksiin. (Eräs ihminen sanoo saaneensa yhteyden kasveihin […]


Jätä kommentti

Kategoriat