Kirjoittanut chioy | 25 elokuun, 2009

Kaikkeuden neljä lakia


Kaikkeudelle on olemassa neljä lakia, joiden avulla todellisuutemme toimii. Nämä lait toimivat kaikkialla ja ovat ikuisia. Muita lakeja, jotka vaikuttaisivat samalla tavalla, ei ole. Kaikki muut lait on kehitetty, jotta ymmärtäisimme paremmin keitä olemme ja saisimme vielä parempia irti tästä rajoittuneesta ihmiskokemuksesta.

1.  Olemassaolon laki (Law of existence)

Olet olemassa, etkä voi koskaan lakata olemasta. Kaikki mitä pystyy ajattelemaan/mielikuvittelemaan on myös olemassa, eikä koskaan lakkaa olemassa.

2. Yhden laki (Law of one)

Kaikki on yksi, yksi on kaikki. Kaikki mitä on, kuuluu tähän yhteen.

3.  Vetovoiman laki (Law of attraction)

Vedät puoleesi sitä mitä olet ja se mikä on sitä mikä sinä olet vetää sinua puoleesi. Toimii yhdistyneen tietoisuus kentän kautta (Unified Consciousness Field).

4. Muutoksen laki (Law of change)

Kaikki muuttuu, paitsi nämä neljä lakia.

Muistakaa, että me kaikki luomme omat todellisuutemme. Vain sinä olet vastuussa siitä minkälaisessa todellisuudessa olet. Anna itsellesi anteeksi, jos et ole siellä missä eniten haluaisit. Mieti miksi päädyit tähän, etkä siihen pisteeseen mihin halusit ja poista mielestäsi turhat uskomukset ja pelot. Sitten annat mennä vaan. =)

Rakkaudella,

Chioy


Responses

 1. Nämä olen kuullut ennenkin, mutten vissiin samassa yhteydessä kaikkia..
  🙂

 2. tässä jää perinteiset lakikirjat, direktiivit ja säännökset auttamatta kakkoseksi. Kiitos! Hyvä tiivis setti Chioy. 🙂

  Ps. Laittakaahan ihmeessä artikkeleitanne Blogispottiin listalle, jossette olekin jo niin tehneet. Uskoisin sieltä löytyvän hyvää lukijakuntaa.

  Öitä.

 3. Ainoastaan vetovoiman laista olen kuullut, ja sitähän onkin mainostettu suurena salaisuutena 🙂

  Mutta mukavaa tietää, että on olemassa jopa neljä universaalia lakia. Vielä kun ymmärtäisi ja osaisi hyödyntää niitä.

 4. MAAILMANKAIKKEUS SANOO ”KYLLÄ!”

  Abrahamia kanavoineet Esther ja Jerry Hicks (spiritlibrary.com)
  Julkaistu 29.8.2009
  Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

  Vetovoimanlaki ei ole ainoastaan voimakkain laki maailmankaikkeudessa, vaan teidän on myös ymmärrettävä se, ennen kuin millään mitä annamme teille, on arvoa. Ja teidän on ymmärrettävä se, ennen kuin missään mitä elätte tai huomaatte jonkun toisen elävän, on mitään järkeä teille. Kaikkeen teidän ja ympärillänne elävien elämässä vaikuttaa vetovoimanlaki. Se on kaiken sen perusta, mitä näette ilmentyvän. Se on kaiken sen perusta, mitä tulee kokemuksenne piiriin. Vetovoimanlain tiedostaminen ja sen toimintatavan ymmärtäminen on oleellista tarkoituksellisen elämän elämiselle. Itse asiassa se on oleellista sen iloisen elämän elämiselle, mitä tulitte elämään.

  Vetovoimanlaki sanoo: vedetään puoleen itsensä kaltaista. Kun sanotte: ”Samanlaiset linnut lentävät yhdessä”, puhutte itse asiassa vetovoimanlaista. Näette todisteen siitä, kun heräätte tyytymättömänä, sitten päivän aikana asiat pahenevat ja pahenevat ja päivän lopussa sanotte: ”Minun ei olisi pitänyt nousta sängystä.” Näette todisteen vetovoimanlaista yhteiskunnassanne, silloin kun sillä joka puhuu eniten sairaudesta, on sairautta, kun sillä joka puhuu eniten varallisuudesta, on varallisuutta. Vetovoimanlaki on selvä, silloin kun viritätte radioasemaksi 630am ja odotatte saavamme lähetyksen sitä välittävästä tornista, koska ymmärrätte, että radiosignaalin välitystornin ja vastaanottimenne välillä on sovittava yhteen.

  Kun alatte ymmärtää – tai paremmin ilmaistuna, alatte muistaa – tämän voimakkaan vetovoimanlain, todisteita siitä on helpommin havaittavissa, sillä alatte tunnistaa tarkan korrelaation ajatustenne ja kokemustenne välillä. Mikään ei vain ilmesty kokemukseenne. Vedätte sen puoleenne – kaiken. Poikkeuksetta.

  Koska vetovoimanlaki reagoi ajatuksiin, joita teillä on koko ajan, on oikein sanoa, että luotte oman todellisuutenne. Kaikki mitä koette, tulee luoksenne, koska vetovoimanlaki reagoi ajatuksiinne. Riippumatta siitä muisteletteko jotain menneisyydestä, tarkkailette jotain nykyisyydessä tai kuvittelette jotain tulevaisuudessa, se ajatus mihin keskitytte voimallisessa nyt-hetkessä, on aktivoinut värähtelyn sisällänne ja vetovoimanlaki vastaa siihen nyt.

  Ihmiset selittävät usein ei-toivottujen kokemusten keskellä, että he eivät ole varmasti luoneet sellaista. ”En olisi tehnyt tätä ei-toivottua asiaa itselleni!”, he selittävät. Ja vaikka tiedämme, että te ette tarkoituksellisesti tuoneet tätä ei-toivottua asiaa kokemukseenne, meidän on selitettävä, että vain te olisitte voineet aiheuttaa sen, sillä kenelläkään toisella ei ole voimaa työntää sitä teille. Keskittymällä tähän ei-toivottuun asiaan tai sen ydinolemukseen olette luoneet sen tahtomatta. Koska ette ymmärtäneet vetovoimanlakia tai ns. pelin sääntöjä, olette kutsuneet ei-toivottuja asioita kokemukseenne kiinnittämällä huomionne niihin.

  Vetovoimanlain ymmärtämiseksi nähkää itsenne magneettina, mikä vetää puoleensa sitä ydinolemusta, mitä ajattelette ja tunnette. Ja jos siis tunnette itsenne lihavaksi, ette voi vetää puoleenne laihuutta. Jos tunnette itsenne köyhäksi, että voi vetää puoleenne varallisuutta jne. Se uhmaa lakia.

  Mitä enemmän alatte ymmärtää vetovoimanlain voimaa, sitä enemmän teillä on kiinnostusta ohjata ajatuksianne, sillä saatte sitä, mitä ajattelette – haluatte sitä tai ette. Poikkeuksetta alatte kutsua sitä kokemukseenne, mitä ajattelette.

  ———–

  Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

  Jos haluat pois tältä postituslistalta, lähetä vastauspostia. Kiitos.

 5. Muutos on kaikille mahdollinen, pitää tarttua hetkeen ja unohtaa kaikki uskomukset. Vain sinä olet itse


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: