Kirjoittanut HM | 15 tammikuun, 2009

Unessa avaruusaluksia


Olen tässä muutaman päivän aikana kuullut ainakin kahdelta eri henkilöltä heidän unistaan, jossa on näkynyt avaruusaluksia. Nämä unet on siis nähty kahden päivän sisällä. Tällaisesta unesta kertoi mm. Tiia Paranormaali -yhteisössä.

Muistaakseni olen kerran ennen kauan sitten nähnyt unessani avaruusaluksen ja kerran ennen olennon. Nyt sitten näin itsekkin pitkästä aikaa unta, jossa lenteli kauniita avaruusaluksia, vaikka en yleensä tämäntapaisia unia näe .

Tässä uneni:

Olin kaverillani yötä ja olimme menossa nukkumaan. Katselimme ikkunasta ja huomasimme pilvisellä taivaalla neliönmuotisen pilvettömän kohdan, jossa vilkkui valoja. Minulle tuli mieleeni, että olen jossain nähnyt tuollaisen aikaisemminkin (mahdollisesti jossain aikaisemmassa unessa). Menin sitten ulos ja pyysin alusta mielessäni tekemään kiepin. Vähän ajan päästä alus laskeutui ja kuulin, kun sieltä tuli ihmisiä, jotka keskustelivat jostain ja näkivät minut. Otin kamerakännykkäni esille, mutta kuvausnappi oli hävinnyt. Painoin silti päättäväisesti samasta kohtaa, jossa napin olisi pitänyt olla ja sain kuvan aluksesta.

Seuraavaksi päätin lähteä kohti koulua, koska siellä oli joku tapahtuma menossa, jota halusin mennä katsomaan. Matkalla näin sitten taas samanlaisen aluksen, mutta tämä oli niin pieni, että siihen ei olisi edes ihminen mahtunut sisälle. Alus oli maassa ja sen sivuja kiersi valorivistö, jossa vilkkui erivärisiä valoja. Otin tästä muutaman kuvan ja jatkoin matkaani. Päästessäni koulun pihalle huomasin siellä ison ihmisjoukon innoissaan kerääntyneenä piiriin aluksen ympärille. Tämä alus oli taas samanlainen, mutta aikaisempaa suurempi ja tästä kuului mieto ”pliip ploop” -ääni. Otin tästäkin kuvia ja mainitsin muille toisistakin aluksista.

Lähdin pois paikalta ja näin taivaalla useita muitakin aluksia, jotka tulkitsin toisiksi/erilaisiksi avaruusaluksiksi. Unessa myös muistin, että olin kuvannut kännykkääni pari viikkoa tapahtumaa ennen useita muitakin erilaisia aluksia, joiden kuvaamisen olin unohtanut.

Oletteko itse nähneet lähiaikoina unia avaruusaluksista tai avaruusolennoista? Kertokaa unistanne. 🙂


Responses

 1. […] Henkimaailma blogi kyselee, että oletko nähnyt lähiaikoina unta ufoista tai avaruusolennoista? Käyppäs vastaamassa kyselyyn, jos aihe sinua […]

 2. Näin tänä aamuna. Pyöreä ufo lipui äänettömästi taloni yläpuolelta. yritin huutaa sisältä kaikkia katsomaan mutta ääntä ei tullut vaikka kuinka huusin. Sisältä katsoin ikkunasta ja ufo laskeutui maahan ja laskeutumisalue meni kauttaaltaan vihreään usvaan. Tämä uni näkyi aamulla herättyäni ja laitettuani sitten 5min. päästä uudelleen nukkumaan. Aika jännä uni !

 3. en ufoista mutta kuolemasta/tutuista vainajista. Ei ollut mikään ihana uni……vähän off topic mut sinne päin

 4. Rami, aika hauska yhteensattuma. Unessani nimittäin tämä kaveri, jonka kansa katselimme ikkunasta Ufoa oli nimeltään myös Rami. 🙂

 5. En ainakaan muista, että olisin nähnyt erityisiä unia ufoista. Tai sitten ne ovat olleet painajaisia 🙂

 6. En jaksa selittää tätä unta kovin tarkkaan koska se on pitkä ja yksityiskohtainen mutta olin bussissa ja näin kun taivalla meni suihkareita ja helikoptereita jotka ampuivat ohjuksia. En tajunnut mistä oli kyse kunnes näin oudon, n. 8 kertaa helikopteria isomman aluksen jonka ympärillä koneet pörräsivät. Pääsimme bensa-aseman pihaan ja bussi jätti meidät siihen. Taivaalla lenteli monia ufoja ja koneita sekaisin. Koneet eivät enää tulittaneet vaan ikäänkuin seurailivat mitä ufot tekivät.
  Toinen uni olikin hieman surrealistisempi. Unessa olin menossa vessaan. Vessassa ollessani valot sammuivat yhtäkkiä ja näin hämärässä kun ohitseni juoksi noin pikkulapsen kokoinen tumma hahmo. Vessa oli unessa luonnottoman iso joten hahmo pääsi ikäänkuin juoksemaan sen halki. Jotenkin sain sitten valot päälle ja hahmo pysähtyi katsomaan minua. Se ei ollut aivan alienin näköinen, lähinnä enemmänkin kuin maahinen tms. mutta unessa olin vakuuttunut että se oli muukalainen.

 7. olen nähnyt pienestä pitäen unia avaruusaluksista. Pienenä ne olivat unissani sellaisia lautasen tai ylösalaisin olevan hääkakun muotoisia, kunnes aloin näkemään valopalloja unissa, ja nykyään ufouneni ovat sellaisia vähän sekopäisiä joista voi sanoa että ne ovat varmasti unia, olen nimittäin lukenut tätä ja para-blogia ja katsonut pienenä salaisia kansioita. ne ovat sitten vaikuttaneet uniini tällä tavalla:D avaruusolentoja en ole ikinä nähny unissa.

 8. Noin 3kk sitten näin unessa keittiöni ikkunasta valoilmiöitä, jotka muodostuivat lopulta konkreettisiksi aluksiksi, yritin kuvata kamerakännykälläni mutta laukaisinnappia ei tosiaan ollut olemassa! Lopulta sain kuitenkin kuvan mutta se katosi jonnekin puhelimen muistiin ja en löytänyt sitä enää vaikka kävin läpi kaiken mitä puhelimeen oli tallennettu. Kummallista on se että hereillä ollessani olen kuvannut pinkkejä valoja taivaalla samassa kohdassa, jossa näin aluksia unessani.

 9. toissa yönä viimeeksi tuli kateltua semmosta unta.ja kivaa oli…

 10. Näin unta että joku näytti meille videon ja sanoi että se on salattu video, siinä näytettiin kun reptilianit soti ihmisiä vastaan jossain avaruudessa

 11. Olen jotenkin onnellinen ja häkeltynyt viimeyöni unesta, jossa rukoilin näkeväni kaikkivaltiaan ja pyysin häneltä apua. Unessa kesken pyyntöni ilmestyi kämmenestäni (oletettavasti se oli oma käteni) valkoinen kämmenpöydän kokoinen valkoinen, tähteä enemmänkin muistuttava valoilmiö, joka lähti liukumaan hiljaa silmien edestäni eteenpäin. Yritin saada tähteä kiinni kunnes valoilmiö katosi. Siitä on vaikea tulkita, oliko kyseessä ufo, henki vai jokin vertauskuva kaikkivaltiaasta. Uni oli todella vaikuttava!

 12. Unet ovat yleensä aika henkilökohtaisia ja symbolit liittyvät omaan itseensä. Oma tulkintani on kuitenkin seuraava: tähti voi kuvastaa maailmankaikkeutta/avaruutta, sekä myös omaa sisäistä Jumalaasi, koska se tuli sinusta. Kannattaa miettiä mihin omiin ajatuksiisi/elämän kysymyksiisi tuo uni liittyy, mitä esim. mietit vahvasti edelleisenä päivänä unesta.

 13. Lähiaikoina (3kk aikana) on alkanut lisääntyen näkymään unia missä olen avaruusaluksella, osaan lucid unet jotenkin joten tiedän että siellä pitäisi olla kaiken mahdollista, mutta nämä unet ovat niin erinlaisia ku tavalliset lucid unet. paikat pysyy samanlaisina. seinienläpi ei voi kävellä eikä mitään mitä tavallisesti lucidissa voi tehdä. nämä ”unet” on rajotettuja 😀 vaikka ymmärrän sen että juuri pistin sänkyyn makoileen 😀 eli kaiken järjen mukaan tämän täytyy olla unta mutta miksi tämä ei toimi kuten unen pitäisi 😀

  Aina kun uni alkaa, minut tullaa hakemaan ovelta mihin nukkuvat saapuvat, saatellaan kaapille missä minulla on annettu puku, kaappeja on monta vierekkäin ja niissä on nimet mutta kirjaimia ei ole. yksi symboli vain, mutta erinlainen jokaisella

  Se mikä näissä eniten kummastuttaa, alus missä olen siellä on semmoinen ”lounge” alue missä on muitakin tyyppejä. Erinäkösiä, värisiä, pitusia jnejne, jokaisella on samantapainen puku päällä. kun juttelen näiden tyyppien kanssa jokainen puhuu eri murteella/kielellä mutta tajuan että puhe ei ole ns” suomea” mutta ymmärrän sitä. Puhuminen on telepaattista
  Jokaiselle unelle on annettu tekeminen mitä tehdä siellä aluksella, tehtävä annettaan hetki saapumisen jälkeen.
  Olin 9 muun henkilönkanssa todella kauan tekemässä yhtä hommaa ( liikaa rivejä jos alan kuvaileen mitä teimme) ja meidän välillä oli välimatkaankin, mutta silti tietoa vaihtui kokoajan ajatuksin ja todella nopeasti
  eli hyvän tovin juttelin näiden kanssa ja voin sanoa että kaikki oli omia persoonia.
  Kuinka uskomatonta oli kun siinä ajatus ja mieli toimi supertodella tehokkaasti, kun herään en pysty samanlaisella nopeudella ajatteleen tai miettiin, ajattelu oli unessa, miten sen sanois, 4 ulotteinen verkosto.
  Näitä unia tulee viikossa korkeintaan 3 koska aamulla fyysinen ruumis on niin kipeä jokaista lihastamyöten mutta mieli on niin.. etsin sanoja.. rauhallinen. kaunis ja iloinen

  Ennekun uni loppuu, minut ohjataan kaapille, otan omat vaatteet ja sen jälkeen takaisin ovelle mistä tultiin, herrasmies joka minut sieltä aina hakee, toivottaa ” hyvää päivää, näemme taas ensikerralla” kun astun ovesta läpi, herään. ja sitten menee pari päivää että saa ihmeteltyä että olipa yö.

 14. Vaikuttais vähän siltä kun olisi tavallista toistuvaa unta. Ehkä siinä unessa tulee ilmi asioita mitä sinun pitäisi itsellesi selvittää. Voitko kertoa minkä tyyppisiä tekemisiä teette niin olisi helpompi ymmärtää. Kiitos kokemuksesta =).

 15. Näin hyvin todentuntoista unta. Siinä aluksi pääsin omasta kodistani näkemään tragedian. Siitä, kuinka avaruudesta tuli pienempi alus, jossa olikin joitakin kehittyneitä robotteja. Nämä robotit tulivat auttamaan ihmisiä, koska maaplaneetalla oli sulamassa ja hajoamassa iso vuoristo. Tämä vei jo mukanaan autoja, mutta näillä roboteilla oli kehittyttä teknologiaa mukanaan ja he auttoivat ihmisiä joita pystyivät. Tällä teknologialla he pystyivät mm. pysäyttämään vuoren lahoamisen… jossa minä olin myös mukana auttamassa heitä. Kannattelimme jotakin vuoren osaa, jottei se pääse sortumaan. Takanani oli robotteja ja heillä oli vain jonkinlainen kaukosäätimentapainen. Tätä painamalla he pystyivät hallitsemaan vuorensortumista. Tämän alta he lähettivät jonkinlaisen pikkualuksen, jonka tarkoitus oli pelastaa sen takaa ihmisiä. Yhdessä kohtaa meinasi käydä aluksellekkin huonosti, mutta he saivat sen onneksi hallintaan. Itsekkin seurasin jännityksellä. Robotit eivät olleet alienin näköisiä, kuten alienit yleensä kuvitellaan. Olin mielenkiinnolla mukana auttamassa. Kun he olivat saaneet annettua apuaan pääsin alukseen. Tästä on jonkinverran pimennossa itse se tapahtuma kun nousen alukseen. Mutta aluksen sisällä aloin ottamaan kännykällä kuvaa.. kappas kummaa siitä kun hyppelehdin aluksessa ja kohta jo leiuin. Sillä avaruus tuli hämmästyttävän nopeaa. Katsoin ikkunasta ja näin mahdollisen emoaluksen niin suuri se nimittäin oli. Sitten meninkin tsiikailemaan pikkualuksen paikkoja. Hienolta näytti. Istuin pöytään ja katsoin, että ohjaamossa on joku kaljupää jolla on joitakin tatuointeja. Normaalin ihmisen tapainen. Katsoin viereeni siinä oli eräs tuttu, tai ainakin sen näköinen.. luulisin ettei se ollut hän vaan jokin ”kaksoisolento” avaruudesta. He jakoivat kortteja ja pelasivat jotakin korttipeliä epämääräisillä korteilla. Yritin kai liittyä mukaan… kysyin kapteenilta voisiko avaruuteen ottaa mukaani omia tavaroitani pienentämällä niiden molekyylejä ja hajottamalla niitä pienemmäksi, jotta kaikki sopisi. En oikein saanut kunnon vastausta… seuraaksi kysyinkin jo ympäriltä, että voikohan täällä soittaa. Lähdin soittamaan maahan, kotiini ja tietty äidilleni… siellä ihmeteltiin jotain, että jokun minun tuttuni on soittanut ja ihmetellyt että olisi pitänyt tavata. Kyselin mikä päivä on sitten… oli muka kaksi vuorokautta kulunut aivan hujauksessa… noo jotakuinkin tämän jälkeen lähdin vielä seikkailemaan aluksessa… kohta yllättäen sainkin herätä unesta jossain maankamaralla… siellä oli mukamas äitini. Olin siis joutunut porukoideni kotipaikalle nukkumaan. Siellä totesin äidille, että olipa helkutin todentuntoinen uni… tästä vähän aikaa niin heräsin oikeasti omassa kämpässäni 😀 Sitten rupesin nukkumaan vielä uusiksi… kun olin vähän aikaa nukkunut tulin takaisin siihen avaruusjaksoon… olin pakkaamassa joidenkin apureiden kanssa omia tavaroitani pienen kumiveneen päälle. Jotenkin samalla tavalla pystyimme puhaltamaan mistätahansa ilmat pihalle ja mahduttamaan ne täynnä ilmaa olevan kumiveneen päälle. Tämä oli aika erikoista eikö totta… vähän tämän jälkeen heräsinkin jo ns. ”todellisuudessa” eikö vaan totta,, keitteleen kahvia.. tässä tämän unisession päätös. Kiitos.

 16. Voi ei.
  Rauhallinen uni, takana pelottava todellisuus.
  Kunhan ei koskaan tultaisi robotteihin uskomaan.
  Tiedän, että te ette ainakaan.
  Hyvää kevättä kaikille.

 17. muistan nähneeni muutaman vuoden ikäisenä erittäin todentuntuisen painajais unen jossa minua jahtasivat useat olennot, kaikki olivat samannäköisiä, pitkiä, hoikkia, heiveröisiä, isopäisiä, ihonväriltään tumman sinisiä humanoideja. En tiedä mistä mielikuvitukseeni olisi eksynyt mitään tuommoista noin pienenä kun en tiennyt mistään ufoista vielä tuossa iässä enkä katsonut telkkarista koskaan mitään pelottavaa tai lapsille sopimatonta kauhua. Voi olla että lapsilla on vaan vilkas mielikuvitus. Vanhetessani en enää oikein muista unia, enkä ole nähnyt painajaisia.

 18. Olin viimeyönä unessa lapsuudenkodissani. Oli todella painostavaa ja pimeää. Tiedostin, että paikalla oli muitakin, vaikka en pysty heitä nimeämäänkään. Tunne, joka minut valtasi, vastasi tunnetta ukonilmasta ja pelkäsin kokoajan salaman iskua ja nostin kokoajan hartioitani, niinkuin yleensä tehdään, kun odotetaan jonkin putoavan niskaan. Katsahdin ulos katsoakseni taivasta ja näinkin todella tumman pilven yläpuolellamme. Katsahdin uudestaan ja pilvestä paljastui todella iso alus, joka täytti koko taivaan ja huomionarvoista oli se, että sen rakenne oli kuin kellonrattaita ja sen alaosassa juuri katseeni kohdalla pyöri leveä tällainen rattaista koostuva osa. Syöksyin toiselle puolelle taloa katsomaan ikkunasta minne se on menossa, koska se liikkui kokoajan hitaasti eteenpäin. Silloin sen (aluksen) ohitse liikkui todella iso ratas, joka ohitti pääaluksen. Tämän jälkeen taivas kirkastui ja ei ollut jälkeäkään aluksesta. Uni päättyi.

 19. Olin unessa jossain hienossa talossa jossa oli seinät lasia takana päin sielä oli paljon ihmisiä ja ketä tunsin ja sisko oli sielä niin juhlittiin jotain niin oli ilta niin taivaalta tuli kaukaa 3-5 isoja valopalloja ja oli kirkkaat valot ja sitte alko kuulumaan todella kova ääni ja todella voimakas niin meinasin ottaa puhelimella videoa mutta en löytänyt sitä sitten ääni koveni todella suuresti ja kaikki me ketkä oli sisällä juostiin pois takakautta siinä samal siskoni vaan katos se niinku välähti kirkkaana itse pääsin ulos. ja siihen loppu uni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: