Kirjoittanut Wespa | 22 huhtikuun, 2010

Kanavointiopas – Kanavointi meditaation avulla


Tässä artikkelissa en sen kummemmin käsittele sitä mitä itse kanavointi on, mutta suosittelen tutustumaan aiheeseen tässä kattavassa artikkelissamme: Kanavointi – Mitä se on?

Tämä on pikainen tutoriaali yhteen kanavointimuotoon, jota kutsun meditaatiokanavoinniksi. Tämä tapahtuu istuen tai selällä maaten.

TAVOITE

– Selvitä mielessäsi mikä on kanavointisession tarkoitus. Mistä asiasta haluaisit tietoa, vai haluatko vain päästää irti ja vain kokea. Tavoitetta voi toki myös muuttaa itse kokemuksen aikana.

ALOITUS

– Hankkiudu eroon häiritsevistä tekijöistä. Sulje kännykkä, varaa itsellesi rauhallinen paikka yms.

– Ota hyvä asento. Istu mukavasti tai mene makaamaan selällesi.

MAADOITUS JA PUHDISTAUTUMINEN

– Sulje silmäsi.

– Aloita hengittämään syvään. Vedä keuhkosi ihan täyteen (vyö kannattaa avata), pidätä ilmaa muutaman sekunnin ajan ja puhalla tämän jälkeen keuhkosi ihan tyhjäksi. Toista muutamia kertoja niin, että sinulle tulee hyvä olo. Voit aloittaa tämän jälkeen hengittämään normaalisti tai jatkaa syvään hengitystä kauemminkin. Kuuntele kehoa ja tunteitasi.

ITSE SESSIO

– Hyvän olon vallattua kehosi ja mielesi pyydä henkiopastasi, enkeleitä tai vaikkapa Jumalaa tueksesi. Tee mielessäsi selväksi, että kaikki menee hyvin ja rauhallisesti. Jos sinua jännittää, niin sano hiljaa mielessäsi ”kaikki menee hyvin ja rauhallisesti”.

– Ilmoita kanavoitavalle kohteelle, että olet valmiina vastaanottamaan viestin. Tässä vaiheessa saat yleensä myöntävän vastauksen. Pyri sulkemaan egosi ja ymmärrä, että sinuun ollaan yhteydessä kun päästät irti.

– Yhteyden alkaessa aloita kommunikointi. Vastaukset tai viesti voi tulla ajatuksina, näkyinä tai puheena kauttasi. Mitään ei kuitenkaan tapahdu ilman tahtoasi, sinä olet hallinnassa ja kaikki tapahtuu sinun kauttasi.

LISÄVINKKEJÄ

– Voit käyttää kokemuksen aikana rauhoittavaa taustamusiikkia, esim. Ambienttia.
– Kirjoita ylös saamasi tieto session jälkeen, voit myös käyttää sanelukonetta tms. session aikana tai sen jälkeen.
– Kuuntele tunteitasi ja ole rehellinen omalle itsellesi. Tunnista positiiviset ja negatiiviset tunteesi. Pyri tiedostamaan.

FAQ

Tulossa pian… Voit esittää kysymyksiä kommenttina. Pyrin vastaamaan jokaiseen. 🙂

Homma onnistuu myös ohjatulla meditaatiolla, mutta tämä kanavointimuoto on vapaampi ja siihen voi käyttää niin paljon aikaa kun itse haluaa.


Responses

 1. Kiitos tästä. Tämä oli mielenkiintoinen.

 2. hyvä wespa! oonki jo odottanu tätä kanavointi opasta 🙂 kokeilin melkeen heti… pyysin opasta ja mikaelii tueks ja sainki heti merkin niiden läsnäolosta 😀 aika vaikuttavaa mulle! huhhuh! vähä sen meditoinnin jälkeen ku lepäsin,mulle tuli näkyjä erinlaisista asioista jotka odottaa toteutumista…

 3. Itse aina pelkään sitä, etten ole riittävän ”puhdas” ja positiivinen – että houkuttelen negatiivisilla harha-ajatuksilla tai peloilla luokseni alemman tason olentoja. Siksi yleensä pidän kanavat kiinni enkä uskalla edes kokeilla.

  Viestejä ole kyllä saanut runsaasti ja kaikki ovat olleet myönteisiä.

 4. Kiitos paljon tästä! Pitkä odotus palkittiin. 🙂 Täytyypi tänään heti taas kokeilla, jos näillä ohjeilla vaikkapa onnistuis.

 5. Kiitokset näistä sivuista. Oli jokun johdatus, että löysin nämä.

 6. Kiva olla avuksi ja kiva saada uusia lukijoita. 🙂

 7. Kiitos, pidän erityisesti ohjatusta meditaatiostasi. yksinkertainen ja hyvä. Aurinkoiset terveiset Andalucian auringon alta.

 8. tossa syväänhengittelyn jälkeen tuli sellain olo että koko sänky, jolla mä makasin, heilu sillee pienesti ja tuntu että joku seisoi siinä mun sängyn vieressä.

  Mun äitini nukkuu toisellapuolen asuntoa, eikä meillä ole lemmikkejä, mutta joku tuntu seisovan siinä vieressä.

  Oli pakko lopettaa makaaminen, heti kun nousin sängyltä,tuli sellain kamalan painava olo….
  Mitä tää meinaa ?

 9. moi!
  jos ajatuksiin tulee puhetta ja kysyy kuka puhuu, ja vastaus on vaikka saatana niin kannattaako lopettaa siihen vai pyytää vain menemään pois mielestä? entä jos vastaus onkin oma ajattelua?

 10. Kanavoinnissa omat pelot saattavat ilmentyä arkkityyppisesti pahoilasena tai vaikka demonina, mutta heitä voi pyytää poistumaan ja ottaa muutaman kerran rauhallisesti syvään henkeä. Voi myös ohjata valoa siihen suuntaan ja pyytää henkioppaan apua. Mikään tai kukaan ei voi vahingoittaa meditaation tai kanavoinnin aikana.

 11. Kun aloitin syvään hengittämisen ja pyysin mielessäni suojelusenkeliäni tulemaan tuekseni tunsin aivan kuin joku olisi seisonut vierelläni. Minua ei pelottanut, se oli ennemänkin turvallista ja rauhoittavaa. Harmikseni vain en saanut mitään viestejä keltään, en saanut yhteyttä kehenkään. Mikä voisi olla vikana?

 12. Turvallisuus ja rauhallinen tunne kertovat aidosta positiivisesta yhteydestä. Olitko avoin vastauksille, kysyitkö jotain? Aluksi yhteys saattaa olla vain tunteita ja tässä rakkauden ja rauhallisuuden tunteessa voi oleskella samalla ollen avoin ajatuksille ja vastauksille. Rentoudu ja ota yhteys, kun tunnet hyvän olon saapuvan pyydä rakkaudellisia henkiä tai voimia avuksesi ja esitä kysymyksesi. Tämän jälkeen kuuntele ajatuksia ja tunteitasi, anna epäevien ajatusten mennä menojaan ja luota, että saat juuri sen viestin kuin silloin tarvitset… 🙂

 13. Alussa jännitti vatsaa, mutta rauhoituin. Näin vihreää savua tai sumua. Keskellä oli jokin valkoinen lintu (ehkä kyyhkynen) jonka lerpattavat siivet tuntuivat tuulena poskipäissä. Kysyin ajatuksissani onko hän/se suojelusenkelini? Kuulin ajatuksissani hiljaisen vastauksen, joka oli kyllä. Keskustelimme vähäsen aikaa, ja hyvästelin hänen/sen ja lintuolento meni kauemmaksi, ja savu hälveni. Näin valkoisen valon, ja avasin siristäen silmäni. Oli aika rentouttava ja hämmentävä kokemus, kokeilen joskus uudestaan. 🙂

 14. Moikka! Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta mistä tiedän ”Ilmoita kanavoitavalle kohteelle” – mikä on kohde jolle haluan kanvoitua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: