Kysymykset

Täällä voit kysyä mitä tahansa, johon haluat vastauksen tulevassa podcastissa tai artikkelissa, jossa vastaan kysymyksiin.

Kysymyksiä voi esittää liittyen esim. henkimaailmaan, henkiin, elämiseen, toisiin dimensioihin, telepatiaan, kanavointiin yms. Suurin osa kysymyksistä käsitellään julkisesti, joten valitse kommenttia kirjoittaessasi nimimerkki, jolla haluat esiintyä kysymyksen esittäjänä. Esitä kysymyksesi kommenttina alla olevan kommenttilomakkeen kautta.

Jos haluat kysyä jotain anonyymisti tai jos sinulla on asiaa ylläpidolle, niin ota yhteyttä yhteys-lomakkeen kautta.

Vastauksia aikaisemmin esitettyihin kysymyksiin voi katsoa tästä:
https://henkimaailma.wordpress.com/category/vastauksia-kysymyksiin/

Responses

 1. voiko viiennelle tasolla päästä jo nyt jos haluaa?:D

 2. Voi, mutta se ei ole normaalisti ihan niin helppoa. Tosin tästä on raportteja mm. joogien ym. henkisten ihmisten keskuudesta. Jokaisella meillä on täällä maanpäällä tehtävä, jonka olemme tulleet suorittamaan. Moni meistä ei oikeasti halua keskeyttää tätä omaa tehtäväänsä, vaan se voi olla oman egon ääni, joka haluaisi jo nyt kokea viidennen tason. Tähän viidennelle tasolle pääsyyn ei ole kuitenkaan enää kauhean pitkä aika. Kannattaa nauttia elämästä maanpäällä, sillä tänne tuodaan energioita, jotka mahdollistavat helpomman siirtymisen viidennelle tasolle. Voitaisiin siis sanoa, että maapallosta ja todellisuudestamme tulee kokoajan enemmän ja enemmän 5D. Tavallaan siis koemme viidennettä tasoa jo nyt. Parhaiten viidennen tason kokeminen onnistuu, kun elää ja nauttii nykyhetkestä.

  Suuri halu viidennelle tasolle voi myös kertoa siitä, että on mahdollisesti sielu, joka on tullut viidenneltä tasolta maan päälle kokemaan uudestaan tai ensimmäistä kertaa tämän ulottuvuuden ihmeellisyyksiä (syntynyt ihmiseksi). Syynä voi olla auttaminen tms.

 3. Mitä tarkoittaa oman egon ääni? Onko siis meil eikun minulla siis ihmisellä enemän mielijä joita emme tiedosta tietoisesti. Voitko vastata jos ymmärsit mitä kirjotin. En tiedä oliko tuo mieli sana oikein vai voisiko sen sanoa jotenkin toisin.

  Mistä voi olla varma että on saanut yhteyden omaan henkioppaaseensa ja jos ei ole viellä saanut niin voisitko kertoa miten saada yhteys henkioppaaseen.

  minulla kysymyksiä riittäisi maailmasta, kaikkeudesta, ihmeistä, enkeiltä, ufoista, elämästä, eläimistä, rakkaudesta, energiasta, hyvyydestä. Niitä onvaikka millä mitalla olen kiinostunut kaikkesta jossa on jotain mystistä tai salaperäistä tai vainkapa muuten vaan mielenkiintoista.

  enkai vain tylsisitä ¨sinua.. olisin ilionen jos kertois mitä noi tarkoitaa

 4. Ego on se ääni, joka ei kuvasta omaa sisintä itseään. Se on se ääni, joka esim. sanoo, että ”en voi laittaa tätä mekkoa, koska kaverit eivät kuitenkaan tykkäisi siitä” tai ”ei se kuitenkaan onnistuisi” jne. Se on siis se ääni, joka väittää yleensä vastaan (ja keksii tekosyitä asioille jne.) ja muuttaa tavallaan omaa sisintä itseään muiden ajatusten ja sanomisien mukaan. Sitä ei yleensä normaalisti erota omasta itsestään ellei sitä aloita tiedostamaan. Yleensäkkin kaikki negatiiviset ajatukset ovat egon tuottamia, ainakin näin itse sen ymmärrän.

  Henkioppaaseen voi saada yhteyden monillakin eri tavoilla. Mm. meditaatiossa ja unessa. Tärkein on kuitenkin halu tähän yhteyteen. Tulen käsittelemään tätä asiaa tulevaisuudessa tarkemmin podcastin ja/tai videon muodossa.

  Kysymyksiä saa esittää niin paljon kuin haluaa ja voin sanoa, että ne eivät tylsistytä minua juuri lainkaan. On aina hienoa, kun uusi kiinnostava kysymys osuu kohdalle ja samalla sitä alkaa itsekkin pohtimaan ja se ”ahaa elämys” on mahtava.

  Kiitos *sar* kysymyksistäsi, kysy ihmeessä lisää.

 5. joo tuli lisää kysymyksiä:D

  1.eli miten sinne viidennelle tasolle pääsee?

  2.onko siellä smanlainen kun täällä vai syntyykö siellä uusiks?

  3.entä jos kuolee ennen kun sinne on päässy voiko sinne siirtyä?

  4.ja mistä tietää oman tehtävänsä maan päällä? 😀

  siinä mitä tullu mielee.

 6. 1: Viidennelle tasolle pääsee, kun on siihen valmis. Jotkut kutsuvat tätä ylösnousemukseksi. Toisaalta samaan aikaan emme ole menossa minnekkään. Jäämme maapallolle, mutta maapallo ja me muutumme.

  2: Siellä olotila on erilainen ja kaikki normaalit tämän ulottuvuuden rajoitteet poistuvat. Siellä voi olla sen näköinen ja muotoinen kun haluaa ja muotoa voi muuttaakkin. Sinne voi toki mennä kuoltuaan, mutta myös jonkin ajan päästä tulevaisuudessa, kun on elossa. Kuolemisesta ja syntymisestä en voi sanoa tarkkaa määritelmää, sillä siellä ei ole aikaa. Saa päättää kuitenkin ”koska” (vaikea selittää kun ei ole aikaa) siirtyy seuraavalle tasolle sieltä eteenpäin (esim. seitsemännelle).

  3. Jos kuolee sitä ennen, niin on tietynlaisessa odotustilassa ja mahdollisesti auttaa eläviä siirtmisprosessissa. Kuolemisem jälkeen voi toki suoraankin siirtyä. Kuolema ei siis mitenkään ole esteenä viidennelle tasolle siirtymisessä. Itseasiassa siellä on jo paljon ihmisiä, jotka ovat kuolleessaan sinne menneet.

  4. Omaa tehtävää maanpäällä on vaikea kuvailla. Sen tietää itse sydämessään. Se on yleensä sitä mistä tykkää eniten. Itse tykkään auttaa ihmisiä mm. tämän sivuston kautta ja tiedän, että se on yksi elämäntehtävistäni. Minun vinkkini on siis, että mieti tarkkaan sydämessäsi mikä on sinun henkilökohtainen tehtäväsi. Mistä tykkäät?

 7. Onko elämällä yksi oma tarkoitus vai sitten monta tarkoitusta?

  mistä tietää mikä on oikein?

  miksi ihminen on välillä itsekäs ja omahyvänen?

  onko sanonta ”mikeen ei ole sattumaa”
  onko se oikeessa etei mikään ole sattumaa?

  voiko parantamista kehittää ja minten se onnistuu?

  Kysyn tän kysymyksen sen takia kun oon saannut helpottaa/poistaa kipua tai ottaa se ittelleni. vaikka pikku veljellä/siskolla on vatsaan sattunut niin saan helpottettua sitä vähäsen tai onnistun poistaansen riippuu siitä kuinka iso kipu se on. Mitä isompi kipu sitä veikeempi sitä helpottaa/poistaa on.

  voiko kivun poistamista /helpottamista sanoa kyvyksi tai taidoksi tai lahjaksi jos voi niin mihkä ryhmään se voidaan laittaan?

  ihan vaan tosta tuli mieleen kans koinka saan pikku siskon tainutteee pelkällä ajatuksella ” vain jos se on suostuvainen siihen ” niin että pidän käsiä sen pään molemmilla polella ja ajattelen siskon tapaiksessa ja muitten tapauksessa sanon ja ajattelen. siskun ja toisiksi ismon veljen saan tekeeen melki mitä vaan mutta minulla on hvä tapa kysyä niiltä joille oontämän tekemässä saanka niin tehä ja yleisä ne sanoo joo. ja joskus eija sjos ne sanoon ei niin en tee.

  onko toi sitä ennergian kohdistamistä yhteen ajatukseen?

  tossa taas niitä kysymyksiä kiitos kun vastaat meille kaikille näihin kysymyksiin 🙂

  minulle kans muiten autaminen on lähellä sydäntä ja yleisensä ajattelen että jos pitäis valita minusta ja toisesta nuoremmasta kumpi mestataan niin se olinsin minä vaikka haluisin elää mutta ajettalinsin että parenpi minä kuin toi ja ajattelinsin että sillä henkillöllä on vielä elämää edesssä. niin minä tekisin luullisin että mun elämän tarkoitus on muiden auttaminen onman henkinikin kaupalla. hullua joku ajattelis kun on tämän lukenut
  siinä minä sanois että ainakin minusta oli hyötyä XD 🙂

  oiskohan toi minun elämän tarkoistus?
  🙂

 8. voiko kolmannella tasolla nähdä niitä jotka on viidenellä tasolla ? 😀

 9. *sar*

  Haluan pikaisesti kommentoida sen verran viestiäsi, että on hienoa, että osaat parantaa ja auttaa. 🙂
  Noihin on kuitenkin olemassa toinenkin tapa. Omasta mielestäni parantaminen ja auttaminen onnistuu seuraavanlaisellakin tavalla: Tee niin kuin ennenkin, mutta älä ota kipuasi/sairauttasi itsellesi. Voit siis poistaa kivun/sairauden ja lähettää sen pois kokonaan. Uskon myös vahvasti, että elämäsi tarkoitus voi olla auttaa toisia, mutta sen voi tehdä myös niin, että itse ei vahingoitu tai menetä mitään.

  Olet myös itse kaiken hyvän arvoinen, ei siis kannata pilata omaa elämää. Voit silti jatkaa muiden auttamista, mutta vinkkini on se, että tee hieman toisella tapaa.

  Elämällä voi olla yksi tai monta tarkoitusta. Jokainen tietää sydämmessään mitä haluaa elämällään tehdä. Se tieto pitää vain itse löytää. Kannattaa tehdä siitä mitä rakastaa/siitä mistä tykkää. Se on lyhyesti sanottuna elämän tarkoitus omasta näkökannastani.

  Ihminen on itsekäs ja omahyväinen, koska hänen egonsa vaikuttaa asiaan. Asiaan voi myös vaikuttaa pelko esim. jonkun asian menettämisesta.

  Parantamistavoi kehittää ja sen kehittäminen onnistuu mm. kun vain tekee sitä mikä itsestä tuntuu toimivammalta. Myös netistä voi etsiä vinkkejä parantamistekniikoihin, mutta suosittelen sinua käyttämään tuota tekniikkaa, joka itsestäsi jo tuntuu hyvältä, mutta mainitsemillani muutoksilla.

  Kivun poistaminen/parantaminen on suuri lahja. Meillä kaikilla on se, mutta olet hyvin onnekas ja voimakas, kun olet löytänyt sen itsestäsi ja osaat käyttää sitä. Näen sinulle hyvän tulevaisuuden tämän asian parissa. Jatka ehdottomasti sitä muitten mielipiteistä välittämättä jos se tuntuu itsestäsi hyvältä.

  Tuo voi hyvinkin olla juuri energian kohdistamista yhteen ajatukseen. Siltä se ainakin hiueman kuulosti.

  Muista vielä nämä loppusanat. Voit auttaa niin, että sinun itsesi ei tarvitse kärsiä. Kärsimys on turhaa.

  Suosittelen myös katsomaan tähän liittyen tämän videon, josta voi olla sinulle lisää apua:
  https://henkimaailma.wordpress.com/2009/01/08/kaikkeus-illuusiot-karsimys-ja-lempeys/

 10. ole^^

  Viidennellä tasolla olevian näkeminen on mahdollista. Siihen tarvitaan vain molempien osapuolisen suostumus, sekä luottavaisuutta. Jos pelko on liian suuri, niin visuaalinen kohtaaminen ei ole mahdollista. Tosin keskustelun/kommunikoinnin voi aloittaa esim. keskustelemalla telepaattisesti tai pyytämällä yhteyttä unen kautta.

 11. moi taas kirjoitanko liian usein sano suoraan jos kirjoitanko liian usein?

  kirjoitan meilkein joka päivä. Olenko liian innokas kysyjä 😉 😀

  toivottavasti en häiritse tai ärsytä sinua 😦

  no minualla ois taas kysymyksiä o.o

  no minulla on huonessani telkkari ja aina kun katsoin siitä pielikuvaani pitkään tai vähän aikaan niin se muttuu aina jonkun muun naamaksi ihmettelen tätä useita kertoja ja mietin mitä tämä vois minulle kertoa. Enkä ole keksinyt vastausta vielä paitsi yhden että mielikuvitukseni lentää.
  ( niiden ilmeet ovat yleinsä irvistäviä vihjaavia tarkkailevia tai jopa vähän pelottavia välillä ja hyvin harvoin hymyä näkyy mutta kyllä positiivisa ilmietäkin näkyy välillä.) ps.vain minä näen niitä joten epäilen mielikuvitusta.

  jos ne ei ois mun mielikuvitusta niin mitä ne mahtais kertoa minulle?

  oikohan noi minun mieli kuvitusta vai muuta.

  tätä asiaa pidän jopa kumalisena miedän perheessa on yksi koira joka toijottaa minua aina jotenkin oudosti ja iskee silmää ja kotsoo minua merketsevästi kuin minun pitäisi tietää mitä se merkittaa/ajattelee. enkä ymmärrä sitä ja mistä se tunne tulee että tuntisen sen koiran jo entisestä elämästä.

  onkohan olla mahollista että joku tuttu tai sukuleinen joka on kuolut on tullut vahtimaan minua. siltä se ainakin tuntuu?

  ;/ taidan olla liian innokas kysyjä vai olenko :O 🙂

 12. Hei

  En oikein tiedä mistä aloittaa kun olis niin paljon kysyttävää.

  Me eilen JAETTIIN SISARUSTEN KANSSA VUOSI SITTENN KUOLLEEN ISÄNI JA PARIVUOTTA SITTEN KUOLLEEN ÄITINI JÄÄMISTÖN VALOKUVIA, KORTTEJA JNE. NIITÄ ON TODELLA PALJON KUN HE HARRASTIVAT NÄYTTELEMISTÄ …JA NIISTÄ ON PALJON KUVIA…JA ÄITI OLI MÄÄRÄTIETOINEN JÄRJESTÖ-NAINEN, MUKANA MONESSA….kunta tasolla

  SIINÄ NIITÄ KUVIA TUTKIESSAMME SISARENI T. JOKA NÄKEE NÄITÄ ENERGIOITA, AUROJA SUN MUITA …SANOI ETTÄ MINUN JA SISARENI A. VÄLISSÄ ISTUU HENKI. HÄN NÄKEE SEN KIRKKAANA SINISENÄ VALONA. SIINÄ SE SITTEN ISTUI MEIDÄN KANSSA…MINUSTA TUNTUI JOTENKIN KUMMALLE SILTÄ PUOLEN KEHOA…SITÄ ON VAIKEA KUVATA…NYT ON HERÄNNYT AJATUS ETTÄ OLIKO HÄNELLÄ MEILLE JOTAIN ASIAA?

  KUINKA HEIDÄN ASIAN SAA SELVILLE NIIN ETTÄ ITSE EI ALA PELKÄÄMÄÄN?

  MINÄ OLEN JOSKUS NÄHNYT UNESSA SEMMOISEN VIHREÄN NIITYN, KUKKIA JA VALOISAN METSÄN REUNAN JOSSA VALO ULOTTUU SINNE METSÄÄN JA KUMMAN HUONEEN TAPAISEN JOKA ON KUIN NIITTY TMS JOKA ON VALOISA JA SIELLÄ ON LEMPEÄ ILMAPIIRI..,
  NS. ISÄPUOLENI JOKA OLI MINULLE HYVÄ ISÄ. KUOLEMAN JÄLKEEN NÄIN UNEN. IHAN KUIN ISÄ OLIS OLLUT SEMMOISESSA HUONEESSA JA KERTONUT ODOTTAVANSA TUOMARIA TAI JOTAIN PÄÄTÖSTÄ.

  NÄIHIN HENKIOPPAISIIN HALUAISIN YHTEYDEN MUTTA EN OSAA KUTSUA HEITÄ OIKEIN.

  TAI EN KUULE JA NÄE HEITÄ…

  KIITOS VASTAUKSESTA JO ETUKÄTEEN

  HALAUKSIN

  Enkeleitä päivääsi !

 13. Olisi tarkoitus tehdä meditaatioäänite MagentaPixien henkiopasmeditaation pohjalta suomeksi lähipäivinä mahdollisesti. On olemassa kuitenkin monia eri tapoja ja kannattaa kokeilla tapoja jotka itsestään tuntuu hyviltä. Henkioppaaseen voi saada yhteyden esim. unen avulla tai ihan hiljentymällä ja istumalla silmät kiinni, jolloin voi alkaa ajatuksia/viestejä virrata…

 14. Hei HM!

  Ihan aluksi kiitoksia paljon äänitteistäsi, löysin vihdoinkin tavan rentoutua täydellisesti. Olen erittäin helposti huolestuva ja asioista stressaava ihminen ja rentoutuminen tulee aina välillä todella tarpeeseen.

  Kysyisin, että onko Jumalaan uskominen ja Jumala yleensäkkin kiinteästi mukana henkiasioissa? Tarkoitan, että voiko ihminen ottaa yhteyttä henkioppaaseensa vaikka hän ei uskoisi jumalaan, mutta uskoo henkien ja yliluonnollisen olemassa oloon? Hieman ristiriitaista, tiedän.

  Kiitoksia jo etukäteen oikein paljon!

 15. Kyllä voi ottaa yhteyttä vaikka Jumalaan ei uskoisikaan. Itse mm. en näe Jumalaa samalla tavalla kuin mm. raamatussa kerrotaan. Näen, että me olemme henkilökohtaisen elämämme Jumalia ja näen Jumalan kaikkeutena (eli kaikkena mitä on)… Voit siis ottaa hyvissä mielin yhteyden henkioppaaseesi ja muihinkin henkiiin vaikka et Jumalaan uskoisikaan. Paljon onnea omalla tielläsi. 🙂

  PS. Tässä vastauksia kysymyksiin äänitteessä kerron lisää mm. miten tuon yhteyden voi saada, sekä käsittelen omaa mielipidettäni Jumalasta.
  https://henkimaailma.wordpress.com/2009/02/21/vastauksia-kysymyksiin-2/

 16. voiko kukaan autta? Minua kiusaa ihminen jolla
  on yliluonnolisia kykyjä.Minun kehoon on lähettnyt
  olion.Minua piettää rantsissa ja tärisytää puhaltaa
  silmiin ja niskaan Minulla meni pirun takia toinen silmä kipiäksi. Auttakaa minua, miten saan pois
  olion, kiusanhengen.Jään odotamaan vastausta

 17. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Saanko sitten tiedon mahdollisista entisistä elämistäni ja sieluni muista seikkailuista?

 18. Tai siis palautuuko ne muistiini?

 19. Voiko meditoinnin avulla saavuttaa astraalimatkailun/ruumiistairtautumisen?

 20. Näihin on olemassa ihan omiakin tekniikoita, mutta meditoimallakin voi onnistua. 🙂

 21. uskotko jeesuksen olevan kristus vai uskotko universaaliin kristukseen,kristustietoisuuteen
  joka ohjasi jeesuksen elämää.Maitreyahan väittää olevansa tämä kristustietoisuus.antikristus raamatun mukaan taas on se joka kieltää jeesuksen olevan kristus.

  jos henkiolentoihin voi ottaa yhteyttä uskomatta kristukseen niin eikö silloin olla tekemisissä toisen taivaan eli avaruuden pahojen henkivaltojen kanssa.
  jumala kun ei luonut henkioppaita vaan enkelihierarkian.raamatussahan puhutaan kolmesta taivaasta(1=ilmakehä.2=avaruus.3=jumalan taivas)ja kun kristus on raamatun mukaan noussut kuolleista,ja avannut ihmisille ylösnousemuksen kolmanteen taivaaseen,niin miten silloin voi olla yhteydessä muihin kun avaruuden pahoihin henkivaltoihin.

  uskotko sinä että kaikki suuret mestarit ovat ylösnousseita,vaikka ylösnousemus on kristillinen käsite jota on lainattu ja vääristelty myöhemmin kaikessa new age opissa.

  miten sinä käsität ylönousemuksen,ihminenhän ei voi ylösnousta muuta kuin kristuksen jeesuksen kautta,joka nousi kuolleista.buddha taas oli esim ihminen jonka luut ovat haudassaan.

  uskotko sinä taivaaseen vai jälleensyntymiseen
  kaikki ihmiset jotka ovat kuolleet ja sitten vironneet eloon todistavat,että taivas on olemassa
  ja jeesus kristus on ainoa tie sinne.kuolemanrajakokemukset ovat asia erikseen sillä niissä ihminen ei ole vielä kuollut.
  esim en tiedä ketään kuolleista herännyttä joka olisi todistanut että hänen sielunsa oli siirtymässä johonkin syntymättömään vauvaan,ja eihän tässä mitään järkeäkään ole,(jälleensyntyminen)
  tai että taivaaseen onkin joku toinen tie,ja näitä kuolleistaheränneitä on maailmassa paljon.sehän ei mitään todista että ihminen jossain kanavoinnissa näkee muka entisen elämänsä,sillä se voi olla väärän hengen tuotosta,vasta kuolema lopullisesti osoittaa mitä rajan takana on.

  eikö ole vaarallista neuvoa ihmisiä,ottamaan yhetyttä vapaasti henkioppaisiin,vaikka tiedämme myös demoneita olevan,ja sanoa vielä ettei tarvitse uskoa kristukseen,mikä sinun mielestäsi on henkiopas missä hän asustaa
  raamatun mukaan kolmanteen taivaaseen ei pääse kuin kristuksen kautta,avaruuden pahat henget taas usein pukeutuvat valkeuden enkeliksi tyyliin kanavoitaessa:minä olen henkiopas samael,kryon,opal

  raamatussa sanotaan,että jokainen henki joka kieltää jeesuksen olevan kristus jumalan poika
  on antikristuksen henki,sinä siis kehoitat vapaasti ihmisiä ottamaan antikristuksen hengen oppaakseen

  hyvin ollaan onnistuttu luomaan hengellinen sekasotku jossa sotketaan jeesus,okkultistinen kanavointi,new age henkioppaat,kristillinen ylösnousemus,valooppaat.

  alkaa tuntua että ihmiset eivät ole enään kriittisiä henkimaailman suhteen,vaan lainaavat jotain raamatusta,jotain okkultismista,jatain new agesta
  ja näin rakentavat mieleisensä maailmankatsomuksen,vaikka tutkimalla selviää että sekä okkultismin että new agen juuret ovat
  satanismissa.

  kanavointi esim on okkultistinen new age käsite
  raamattu tuntee rukouksen mutta ei kanavointia
  ja viestit jotka kanavoinneissa tulevat sotivat häpeämättömästi raamatun totuutta vastaan.

 22. Hammurabi, sinä pohjaat tietosi ja uskosi täysin Raamattuun. Eihän se ole väärin, mutta ehkä kaikki eivät usko vain niin? Buddhakin sanoi, että eri uskonnot ovat pala totuutta. Jokaisessa uskonnossa on pala totuutta ja yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden. Emme voi välttämättä tietää totuutta ennen kuin kohtaamme sen, minäkin olen välillä hukassa, en tiedä mikä on totuus ja mikä ei. Mutta kyllä sen lopulta löytää ja kaikki sujuu hyvin.

 23. ….hetkinen. Tässä oli äsken aivan varmasti Hammurabi-nimimerkin kirjoittama pitkä viesti. Sekoilinko minä vain vai poistettiinko se? Edellistä viestiä ei siis kannata siinä tapauksessa huomioida…

 24. tässä on vain se ero,että jeesus oli jumalan poika
  ja buddha tavallinen ihminen,budha ei koskaan väittänytkään olevansa muuta.
  jeesus sen sijaan sanoi olevansa ainoa tie jumalan luokse:minä olen tie,totuus ja elämä kukaan ei tule isän luokse muuta kuin minun kauttani

  jos nyt väitämme että kaikissa uskonnoissa on totuutta niin kohtaamme vastaansanomattomia ristiriitoja,buddhalla ei ollut varmuutta elämästä ja kuolemasta,hän oli etsijä kuten me muutkin.jeesus sen sijaan kertoi kuoleman jälkeisestä elämästä,jumalasta elämästä ja kaikesta,näin tekee persoona joka on joko mielisairas,valehtelija tai puhuu totta.

  me emme voi sanoa että kristinusko ja biddhalaisuus on samaanaikaan oikeassa.

  se on totta että kaikki uskonnot sisältävät moraaliset periaatteet elämään,eli yleisinhimmilliset ohjeet miten tulee elää.

  mutta nämä ovat vain ihmisten ajatuksia.
  sitten on satuuskontoja kuten hindulaisuus missä uskotaan miljooniin jumaliin,kuten vaikka siniseen krishnaan,tämä tällainen on mytologiaa.

  jeesus taas on historiallinen henkilö.

 25. Totuus on palapeli jonka palat tulet itse löytämään elämäsi aikana. Ne ei lue missään kirjassa vaan ne kirjoitetaan sun sydämeen kun löydät ne.

 26. No niin. Tässä on tullut pohduttua koko pikku elämä tätä olemisen arvoitusta.
  Uskon ihmisissä aina hyvään. Ja uskon että kun toimin hyvin ja oikeudenmukaisesti ja anteeksiantavasti toisia kohtaan, saan itse jotain takaisin.
  MUtta mitä sitten kun vastassa on ihminen, johon mikään ei tunnu tehoavan? Onko olemassa oikeasti todella pohjimmiltaan pahoja ihmisiä, joilla on vain oma etu mielessä? Mikäs niihin auttaa? Hyvällä kun yrittää, niin kaikki viedään? Miten maailma voi muuttua hyväksi, jos kaikki eivät muutu?
  Olen kärsinyt suunnattomasti omasta hyväuskoisuudestani. Kun olen avoin, minusta voidaan imeä kaikki energia, kaikki hyvä ja onnellinen, niin, että jäljelle jää vain tyhjyys ja olemisen pakko. Pelko.
  Olisi kiva jos joku viitsisi vastata tähän, oman kokemuksen mukaan röyhkeydellä pääsee pidemmälle. Minut on nujerrettu.

 27. Hei Heluna.

  En tiedä täysin tapaustasi, mutta kaikki ulkopuolella tapahtuva voidaan nähdä seurauksena oman sisäisen maailman tapahtumista. Voisinkin antaa sinulle neuvon, että rakasta itseäsi enemmän. Kuluta energiaasi omaan itseesi (toisten auttamisen lisäksi). Toisten auttaminen ja hyväksyminen on hyvä asia, mutta jostain syystä olet vetänyt puoleesi ihmisiä, jotka eivät resonoi sinun tasollasi (edusta sinua), koska sinulla on mahdollisesti jokin pelko tai ajatusmalli, joka kannattaa purkaa. Sinun ei tarvitse olla kyseisten henkilöiden seurassa jos huomaat, että itse kärsit. Voit antaa heidän vain mennä menojaan.

  Pohjimmiltaan kaikki ovat hyviä, pelko on merkki tietämättömyydestä ja oman itsensä osittaisesta kadottamisesta.

  Mieti mitä sinä itse pelkäät ja mistä tämä pelko tulee?

  Neale Donald Walsch kertoo näin:
  Kaikki pelko on lopulta se ajatus, että emme tule saamaan jotain mitä luulemme tarvitsevamme tai pelkäämme menettävämme sen mitä meillä nyt on. Ihminen joka ei tarvite mitään, ei pelkää mitään. Kun huomaat itse pelkääväsi, mieti mitä luulet tarvitsevasi ja pohdi onko todella tarpeellista tarvita sitä ja tulisitko toimeen ilman sitä.

  Tästä on videokin sivulla.

  Mahdollisesti vielä joku muukin ylläpidon jäsen osaa auttaa ja antaa lisänäkökulmaa.

 28. Hei

  Kiitos vastauksesta Wespa.
  Tuotahan minä olen vähän ajatellut, että olen itseni unohtanut, mutta tämä tilanne on sen verran vaikea että kaikenlaiset itsesyytökset on ottaneet vallan.

  Valaisen vähänn tilannetta, lyhyesti siis: Auttamisen halu/tarve/pakko ajoi minut suhteeseen miehen kanssa, joka (vasta nyt olen tajunnut) omaa rutkasti narsistisen persoonallisuushäriön piirteitä. Tämän tajusin narsistien uhrien tuki- sivustolle eksyttyäni. Ollaan kyllä erottu jo 3 vuotta sitten, mutta lapset ovat isänsä luona.Toisinsanoen en siis voi tuon ihmisen antaa mennä, minun täytyy olla tekemissä hänen kanssaan.
  Pelkään että kaikesta näennäisyydestä huolimatta lapsilla ei ole hyvä olla/ tulevaisuudessa mies keksii jotain lasten oloa pahentavaa (muuttoja tms), johon en voi vaikuttaa.
  Jostakin syystä pelkään sitä ihmistä, sen manipuloivia vaikutteita. Se herättää minussa vihaa, joka syö minua.
  Tuon ihmisen kanssa toimiminen vaatii myötäilyä, nöyryyttä, hänen ”hyvyytensä” korostamista. Kaikki tuntuisi toimivan paremmin kun hän (luulee saavansa) päättää. Mutta hän tekee päätökset usein, lähes aina OMISTA lähtökohdistaan. Muiden on vain myötäiltävä. Eikä hän ole ainoa lajissaan. Usko ihmisten hyvyyteen horjuu…
  Olisin TODELLA onnellinen jos voisin olla mahdollisimman kaukana tuosta ihmisestä. En usko että oma sisäinen rauha kuitenkaan tuota ihmistä muuttaa, enkähän minä siitä eroonkaan pääse tämän enempää.

  Kuuntelin tuon Neale Donald Walschin jutun.
  Kyllähän se jotain mahdollisuuksia tuntuisi avaavan, mutta lienenkö jotenkin lukossa tällähetkellä etten osaa tehdä mitään.
  Menneisyyden tapahtumat ja tuon ihmisen tekmiset on vieneet uskon, että tulevaisuudessa asiat voisivat olla toisin.

  No niin, pitkästihän tuota juttua taas tuli.
  Jos nyt sattuu jotain mietteitä herättämään, niin heitelkää kommenttia.

 29. Ihminen ei ole sitä mitä se oli eilen. Et ole eilinen 🙂
  (huom, en todellakaan tiedä koko juttua, luin vain kolme ylempää viestiä, mutta tuli mieleen ilmoittaa tuo)
  Kuten Wespan podcastikin taisi kertoa, ihminen luo itseään joka hetki uudelleen.

 30. Hmm, kysymykset-palstalla vissiin paras tätä kysyäkin: miksi minun tuo pikku-kuvani on aina surullinen? 😀

  Se muokkautuu jokaisen oman IP:n mukaan. Kun rekisteröityy wordpressiin, niin sen saa vaihdettua lataamalla haluamansa kuvan.
  – Wespa

 31. hei nyt oon ihan sekasin… oon miettiny tässä muutaman päivän ajan sitä et onko ihmisellä joku pysyvä minuus eli sielu vai että ollaanko me minättömiä energioita jostain vaan.. (buddhalaisuus sai sekoamaan) siis jos joku vois vähän valottaa että miten itse näkee asian?

  ja sit toinen juttu, et välillä tunnen sellasen viileen ”ilman” mun iholla, onkohan se joku henki? Usein alkaa pelottaa mut yritän vaan rentouttaa itteni ettei pelottais, ajattelen punasta valoa ja rakkautta :p

  ainii ja voiks unessa ottaa yhteyttä johonki ihmiseen?

  kiitos jos joku viitsis vastailla ja keskustella ❤

 32. Kyllä minuus on olemassa myös ilman egoa. Olet siis vielä olemassa ilman ruumistani ja näin voit sanoa, että sinulla on sielu. Olet vaan unohtanut sen.
  Olemme samalla myös osa kaikkea ympärillämme. Olemme siis energioita suuremmassa mittakaavassa.

  Ton kylmän ilman näkisin että kyseessä voi olla henki tai sit joku yrittää viestittää sulle jotain sen suhteen mitä juuri mietit. Kannattaa ottaa se tunne positiivisena, koska olet alkanut huomaamaan jotain mitä et aiemmin huomannut.
  Kehitystä ^^.

  Voit ottaa unessa yhteyden toiseen, mutta sen toisenkin on annettava sun ottaa se yhteys. Toisaalta jos sulla on jotain mitä haluat selvittää itsellesin sen ihmisen suhteen, niin sitä ei tarvitse kuin pyytää.

  Hyvää Juhannusta ja rakkautta!

 33. Suht ärs, en saanut sitä nickiäni WM_ :/

 34. sainkohan nyt? sori tuplat, testaan vain.

 35. nojoo sitä oon miettiny et se on varmaa joku henki… yhteyttä en oo kumminkaan saanu vaikka oon yrittäny. kärsivällisyys ei kai vielä ihan vaan riitä.

  sitäpaitsi tiedän et mulla on menossa tällä hetkellä erittäin syvä itsetutkiskelukausi joka on sinänsä alkanu huolestuttaa myös vähän itteäki koska tätä on kestäny jo niin pitkään. työnnän lähimpiä ihmisiä vaan mahdollisimman kauas, liiankin, ja vähän kaikkia muitaki, jolloin on myös aika selvää etten siis avaudu ite eikä yhteys onnistu.

  siihen sielullisuuteen sit, jotenki automaattisesti ajattelen tohon tulokseen päästyäni et ku on sielu ni tällähän on merkitystäkin… vaikka merkityksen me luommekin itse. just niin. tai että onko tavallaan tän elämän merkitys siis se että ymmärtää ja oppii täällä ollessaan taas yhden olemisen muodon ja kehittyy sitä kautta henkisesti, eli siis se sielu, eli energia kehittyy jotenki?

  sit vaan mietin sitä että ollaanko me ite päätetty syntyä tänne koska halutaan vaikka kokea se 2012 ja tän todellisuuden ihmetykset, vai onks se vaan sitä et me ollaan pieniä pisaroita jotka on joutunu tähän elämän rinkiin, syntyy ties mihin maailman aikaan minäkin otuksena tai statuksisena ihmisenä, juututtu kiinni nauttimaan tätä todellisuutta vaik siit pitäis päästä pois siihen isoon ikuisuuden mereen, tulla yhdeksi yhdeksi….?

  koska sillonhan se on ihan sama onko meillä ”omaa” minuutta/sielua/energiaa, koska ne ei oo meitä vaan ne on sitä yhtä.. joo joo ollaan tietysti kaikki tän pelin nappuloita eikä idea olis sama ilman punasia tai sinisiä nappuloita, mut et sillonhan se vois se kaikki olla vaan sitä yhtä merta ja olla vaan. kelaan sitä et tavallaan näinollenhan voi ajatella koko meidän olemassaolon olevan vaan illuusiota ja pelkkää kusetusta.. vanha juttu varmaan, mut ei meistä varmaan kukaan sano enää täällä mitään uutta. vai sanooko?

  mietin pääni kipeeks näitä juttuja pyöritellessä…

 36. ps. kiitos vastauksestasi chioy ❤

 37. Kun tutkiskelee itseään, niin on vaan parempi antautua siihen kuka on, eikä yrittää olla joku muu mikä haluaisi olla. Sillä mitä paremmin tiedät kuka itse olet sitä helpommin voit olla mitä ikinä haluat.

  Tuohon sieluuteen sit sen verran, että olet halunnut syntyä tänne kokemaan kaikkea mitä on, tältä kolmanteen tihentymään rajoittuneelta näkökannalta. Siis haluamme uusia kokemuksia, koska ne auttavat meitä ymmärtämään mitä itse oikein olemme.

  Kun sulaudut osaksi isompaa tietoisuutta, ainoa mikä katoaa on egosi, siis se ”minä” säilyy siellä ja tiedät olevasi isompi ryhmä tietoisuus. Kolmas tietoisuus tihentymä onkin tavallaan vaan illuusiota, mutta se ei tarkoita että sinä olisit myös pelkkää illuusiota.

  Joka hetki luot uuden itsesi ja joka hetki kaikki oon uutta uudelle itsellesi. Eli sinun ei tarvitse kokea uutta todellisuutta samanlailla kuin aiemmin. Todellisuutesi kuvastaa sisintäsi, joten mieti miksei todellisuutesi ole sitten sellainen kun sen haluaisit olevan?

  Rakkaudella Mimalle ja kaikille muillekin,
  Chioy

 38. Olen mietinyt et voiko pitää lupauksen vaikka kuolisi? esim: olen luvannut jäädä vartiomaan pikku siskoani ja katsomaan et kaikki on hyvin ja viel mennä moikka muutamia tyyppejä niinku henkenä.

  Nyt kun ajatelen asiaa et onko se enään mahdollista kun kuolee ja kun kuolee olenko enään itseni vai olenko ne muut elämäni hahmot ja jopa tuo ajatus vähän tuppaa pelottaan. jos en pyty pitään lupaustani/lupauksia se ei olsi kiva ainakaan omasta mielestäni…

  ja sitten vähän muvampiin kysymyksiin.

  Mitä elämä on ja Miksi se on?

  Mitäköhän vuosi 2012 tuo tullessaan ja Miksi minun pitää täytää sillon 18 onkohan sillä jokin tarkoitus ;/ . olikonhan tuo järkevä kysymys.

  kiitos kun vastaatte ja viläkun kysyn varsin hölmöjä kysymyksiä kyselen sitten myöhemmin lisää Näkemiin… 🙂

 39. Itse näen elämän polkuna kokea elämän. Kuulostaa hassulta.
  Mutta jos uskot Jumalaan tai korkeampaan voimaan, käytetän siitä nimitystä ”elämä” se on sama asia sen kanssa minkä koen Jumalaksi. Tämä on luultavasti muidenkin helppo omaksua.

  Ei ole mitään elämän ulkopuolelta. KAIKKI on elämää. Ja arvelen että Jumala ”loi” meidät, eli siis elämä vain pyöri alkuräjähdyksen jälkeen mihin suuntaan lähtikin ja lopulta tuli evoluution tuloksena ihminen. Oliko sitten ylemmät näpit asialla vai ei, mutta saavutimme myös korkean tietoisuuden ja älykkyyden.

  Jos nyt sitten ajatellaan että kaikki on elämää niin kaikki on myös Jumalaa. Jumala/elämä haluaa tietysti tuoda itseään julki ja kokea itsensä.
  Ajattele nyt maailmankaikkeus käsissäsi. Haluat varmaan olla yhtä sen kanssa. Kokea sen kaikki puolet. Niinpä olemme täällä kokemassa.

  Itse uskon näin, tämä ei ole mikään totuuksien totuus, mutta itse pidän tästä näkemyksestä.

  2012 takia ei mielestäni maitaan kannata myydä. Huominen tulee kumminkin, vaan millainen. Itse toivon muutosta. Mutta ei pidä harmistua jos harmaa huominen koittaa. 😀

  Kuoleman jälkeen uskon sielun voivan tehdä tai kokea mitä seuraavaksi itse vain haluaa. Siinä vaiheessa uskoisin saavuttavan myös täyden tietoisuuden siitä mitä on. Eli ykseys kaiken muun kanssa. On vain yksi.

  Muriskaa tai älkää, avasin vain sanaisen arkkuni 🙂

 40. Olen WM_ kanssasi samoilla linjoilla. Kun ihminen kuolee, niin se on vain samanlainen etappi tietoisuudelle/sielulle, kuin auringon nousu (vaikka aurinko katoaa, niin aamulla se taas nousee) vaikka ruumiimme jääkin tänne.

  Uskon siis, että sieluna/henkenä voit *sar* siis vahtia pikkusiskoasi.

  Ehkä osa kummitushavainnoistakin on todiste sielun materialisoitumisesta.

  Elämän taas näen kokemuksena ja näitä on erilaisia (loputtomasti). Jokaisen kokemus on vain yksi näkökulma tuosta loputtomuudesta kaikkeudesta, mutta kaikki ovat yhtä ja kytköksissä toisiinsa.

 41. Satuin juuri katsomaan videon kuolemasta, et varmaa oli tarkoitus et vastaan sulle. =)

  Yritin kirjoittaa, mutta mulla meni noin puoli tuntia miettien, että mihin lupauksen määritelmään uskot. Lupaat, koska haluat vakuuttaa? Onko sillä sitten väliä toteutuuko lupaus vai ei, jos se lupaus toimi? Jos se kerta toimi niin miksi pitäisi tulla paha mieli, että en pitänyt sitä?

  Ymmärrä kuitenkin tuosta lupauksesta, että oletko luonut vaan sen takia, että pelkäät menettäväsi sen tunnesiteen siskoosi mikä sinulla tällä hetkellä on? Miksi luulet, että siskosi tarvitsee suojelemista, pelkäätkö että hänelle kävisi jotain ikävää jos sinua fyysisesti olisi?

  Sitten nopeita vastauksia:

  Voit pitää lupauksen ja käydä katsomassa muita tyyppejä. Ne tyypit ei vaan tiedosta sinun olemassaoloasi.

  Kun kuolet, olet enemmän itsesi kuin mitä olet nyt. Olet kaikki ne ”edelliset” elämät myös ja tunnistat itsesi niissä, joten ne on osa sinua, eikä mitään ”pelottavaa” ulkopuolista niinkuin nyt tunnet.

  Luulen että tarkoitat tätä fyysistä elämää kysymykselläsi, mutta vastaan siihen kuitenkin laajemmin.

  Elämä on kokemista, olet tullut maapallollekin saamaan uusia mahtavia kokemuksia. Elämä on siksi, että se mitä sanotaan jumalaksi, jota me kaikki olemme, luo uutta, jotta voisi tuntea itsensä paremmin.

  Vuosi 2012 on vain yksi vuosi, jossa maapallon energia siirtyy enemmän kohti positiivista ja näin ollen kasvattaa tietoisuuttaan siinä missä mekin. Merkittävää tästä vuodesta tekee sen, että muutos on todella nopeaa. Jos tietoisuutesi on kasvanut mielestäsi nopeaa nyt, niin tästä vaan kiihdytetään. =)

  Voidaan ajatella, että 2012 maapallo tulee täysi-ikäiseksi samoin kuin sinäkin. Kaverukset. =)

  Kaikki kysymykset on hyviä, meni taas tunti vastailla. Kiitos!

  Rakkaudella *Sar*:lle ja muillekin
  Chioy

 42. Mielestäni on suorastaan upeaa miten niin monet ajatukset täällä sopivat omieni kanssa!

  Miten kaikki voisivat puhua sattumalta kuin samasta suusta? 🙂 Emme ole ikinä toisiamme tavanneetkaan. Harmi..

  Olen itsestäni huomannut että osaan jotenkin hienosti siivilöidä henkisistä mielipiteistä ne itselleni sopivat ja sivuuttaa ne jotka ei sovi niin että sovitan ne itselleni tai sanon vain että tuo on eri näkökulma asiaan ja miten se vaikuttaa kokonaisuuteen.

  Osaan mielestäni siis huomata mikä tuntuu oikealta itseni kanssa. Vaikea selittää, varmaan vaikeampi tajuta 😀

 43. Tuo on WM_ oikea tapa. Kuuntelet selvästi omaa sydäntäsi/omaa totuuttasi. Hienoa. 🙂

 44. Chioy,Wespa,WM_. Saitte mut tuntemaan onnellisuuta ja varmuutta ja olen kiitollinen vastauksistanne.

  Chioy haluisin täsmentää siitä luappauksestani kai tein koska halusin vain luultavasti todistaa et elämää on kuolemman jälkeen se on yksi syy jonka takia tein sen ja sitten en tarkaan tiedä minkä takia. kai halusin jäädä kattoon miten hän sitten voi kai se on vaan sitä pelkoa et menentän hänet joku päivä kun hän ei oo oikea siskoni hänet on siotettu meille ja silti rakastan häntä kuin omaa siskoani…

  =) kiitos komenteistanne

 45. ja niinku muitakin siskoja ja veljiä<3 ..

 46. WM_: Mulla on näitä juttuja lukiessani ollu ihan sama tunne, ja just tuo et mitä sanoit et muuttaa ne jutut itelle sopiviks ajatuksiks ja sitä rataa… Ja sit ku tajuaa niit asioita tai on saanu vähän jotai uusia kulmia kattoa tätä kaikkea niin usein teen sen et sovellan sitä ajatusta kaikkeen mikä vastaan tulee tai siis niin… Ja jos se tuntuu ”järkevältä” niin sillon otaksun että asia on niin ja matka jatkuu kohtia uusia oivalluksia ja keskusteluja ! 😀

  ”Vuosi 2012 on vain yksi vuosi, jossa maapallon energia siirtyy enemmän kohti positiivista ja näin ollen kasvattaa tietoisuuttaan siinä missä mekin. Merkittävää tästä vuodesta tekee sen, että muutos on todella nopeaa. Jos tietoisuutesi on kasvanut mielestäsi nopeaa nyt, niin tästä vaan kiihdytetään. =) ”

 47. Se vaan on kiva kun kaikki jalkaa vaan puhuun enemän positiivisia asioita. 😉

 48. *alkaa*

 49. Aivan. Posiitivisuus, rakkaus, nautinto, ilo… Parasta mitä maailma päällään kantaa. 🙂

 50. ..ja hienoa että sille on oma bloginsakin! 🙂

 51. Äh, tosta jäi puolet pois tosta kommentista…. Jatkui siis näin:

  …….niin tästä vaan kiihdytetään. =) ” <—Chioy, sinäpä sen sanoit…
  On aikaajoin ollu just tollanen fiilis et on viisastunu niin paljo yllättävän lyhyessä hetkessä. Oma henkinen kasvu_Pyrähdys alko tän kevään maaliskuussa ja hyvinki nopeasti oon tullu tähän missä nyt oon. Tavallaan hämmentävää, mut sen mukana on mös tullu se luottamus ja vahva tunne siitä että asiat menee juuri näin oikein ja palaset palaavat paikoilleen. Olevinaan sattumalta löysin tänkin sivuston joskus sillon ja oon "sattumalta" törmänny hyvin saman henkisiin ihmisiin, kirjoihin, keskusteluihin yms… Nautin.

  Sit se on ollu kans jännittävää huomata niitä piilotettuja vahvuuksia ku meditaatiotakin olen alkanu harjottamaan ihan tosissaan sen muun mietiskelyn ja itsetutkiskelun kaverina, vähä erilaisen muotona. Mut et tietysti kaikessa muussakin on niin jännää huomata asioita jotka antaa vaan lisää syvyyttä tälle kaikelle…
  Viime aikoina oon sitäpaitsi tuntenu tosi syvää yhteyttä kaikkeen mitä on mun ympärillä. Varsinkin ku oltiin perheen kanssa mökillä keskellä metsää, missä usein oon tuntenu itteni vähän erakoks, ni tällä kertaa vaan nautin ja aistin kaiken niin eläväks ! Enkä todellakaan ollut yksin… Ja täällä sitä ollaan taas keskellä elämää.

  Nauttikaa ihmiset !

 52. Onkos todella niin että ongelma vetää ongelmia puoleen, eli onko se että kun on ongelma ja ratkaisee sen, niin sitten tulee uusia ongelmia. Onkos ongelma negatiivistä ?
  Mulle selvisi se kun luin tuolta toisilta sivuilta sen että ongelma olisi niitä illuusioita eli ongelma olisi nähtävä tilanteena, eli tilanne joka kaipaa huomiota.
  Eli ei oli ongelmiakaan? On vaan tilanteita ?

 53. Haluaisin tietää mahdollisuudesta oman bioenergiakentän mittaamisesta. Olen näiden asioiden opiskelussa vasta alkutaipaleella mutta haluaisin tietää onko minulla mahdollisuuksia edetä siinä. Viimeyönä näin unen jossa olin raskaana (minä vanha akka! =) ) ja minua käskettiin lopettaa tupakointi. Eli jotain uutta on syntymässä ja tupakka sotkee asiaa. Ennen uneen vaipumista tunsin voimakasta värinää, ihan kuin tavarajuna olisi mennyt pihan läpi.

 54. Ennen unta tapahtuu hypnagogisia efektejä, mutta yleensä ollaan jo niin ”unessa” ettei niitä huomaa/muista.
  Energiakentän mittauksesta olen kuullut että varvulla tai heilurilla voi mitata, itse sitäkin kokeillut. Tai ehkä joku auroja näkevä voi katsoa sen sinulle. Ken tietää.

  Ja askelma, eikös se niin mene että ihminen kerää itselleen mitä kokee? Eli ei kannata nousta väärällä jalalla. Itse lähdin liikenteeseen todella v*ttuuntuneena kerran ja eikös siltä reissulta napsahtanu parkkisakkokin matkaan..

 55. Askelman:

  Jos ratkaiset sen ongelman ja sinulle tulee siitä hyvä olo, niin vedät tolloin puoleesi vain hyvältä tuntuvia ongelmia. Ongelmat riippuu suhtautumisesta. Ne voivat olla positiivisia, negatiivisia tai neutraaleja.

  Ne tilanteet ovat edelleen valintoja, saat valita miten haluat kokea ne ”ongelmat” ja voit kaivaa itsestäsi, miksi edes koet ne ongelmina.

  Rakkaudella,
  Chioy

 56. Okei, yhä mä en kumminkaan näe niitä ongelmina ollenkaan, eli voin ajatella ne niinkin että kun kohtaan ongelman oli se positiivinen tai negatiivinen
  niin itse asiassa kohtaan tilanteen, en ongelman ja ne kaipaa huomiota kun sellaisia tilanteita tulee eteen. Mie ainakin olen tykästynyt ajattelemaan niin
  miten mie sen ajattelen.

  Asiasta toiseen, olen harjoitellut ottamaan henkioppaaseen yhteyttä, siinä kumminkaan onnistumatta. Noh ehkä joitain unia tulee jotka puhuttelevat, mutta valve elämässä en ole onnistunut ja mielestäni se ei onnistu sen vuoksi että kun juuri tunnen hyvän olon ja oppaani olevan läsnä niin tulee oikosulku alan miettiä mitä minun pitikään kysyä, voiko olla että jännitän, eli siinä on se pieni pelko kohdata vaikka annan luvan olla yhteydessä minuun??
  Toiseksi minua on johdateltu hyvin niin että joko minulle sattuu jostain ihmeen kautta oikeata tietoa joko kirjana tai luen jonkun jostain muuta kautta internetin tai jos mietin mitä teen, kun en tiedä mitä teen koulutuksen suhteen, niin sitten minulle tulee eteen sattumalta jonkun ihmisen kautta tieto vaikka hän ei tiedä minun tilanteesta. Sitten minä otan selvää mikä se koulutus/kurssi on ja vot tulee sen lukiessa että tässä on jotain ja minun kannattaa mennä sinne eli minulle just sattu niin ja kohtasin sillä kurssilla henkisen ihmisen joka oli minua kehityksessä edellä ja monia muita uusia asioita
  sain siltä kurssilta. Lähinnä uutta uraa mietin itselleni ja tuo kurssi on ohjaava ja siellä olen miettinyt minne voisin suuntautua. Noh kurssi on lopuillaan ja vielä olen hieman epävarma mitä teen jatkossa minne meen. Kumminkin toi kurssi on ollut parasta mitä on ollut.
  Sitten unien kautta minua ohjattiin miten kohdata jännittäminen siis turha pelko. Itse olen melko rauhallinen ja en puhelias henkilö toki osaan puhua
  ja silleen, mutta alun perin toi jännittäminen otti minusta vallan, en uskaltanut paljoa puhua, pelkäsin mitä muut ajattelivat minusta eli sitä että joku varmaan ajattelee miks toi yks on niin hiljaa ja sain usein kuulla siitä ja se loukkasi mua. Enää ei loukkaa, unesta opin, että minun on opittava nauttimaan siitä hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta eli rakastamaan sitä tilaa ja kun sen opin niin elämäni alkoi muuttua paljon ja hyvinkin siedettäväksi. Ja ihan sama mitä muut ajattelevat minusta niin se ei minua liikuta koska tärkeintä olen minä itse ja minä rakastan minua ja sitä kautta muita ihmisiä ja kaikkea mitä on ympärilläni. Niin että tämmöstä nyt..

  Olen huomannut, että olen paljon saanut tältä sivustolta, ja senkin minä klikkasin auki yksi kaunis päivä ihan sattumalta ja rupesin tutkimaan, niin löyty paljon uutta minulle..

 57. Hienoa. Kiitos askelman viestistäsi. Sisältäsi löytyvät vastaukset. Hienosti tuossa vastasitkin ehkä omaan kysymyseesi.

  Sanoit, että yhteys on onnistunut, mutta jännität tilannetta. Miksi jännität tilannetta?
  Voisiko se liittyä asiaan, minkä maitsit myöhemmin, eli ”pelkäsit mitä muut ajattelevat”, tässä tapauksessa siis henkiopastasi.

  Muista, että voit olla oma itsesi. Itse en aina edes kysy mitään, vaan olen niissä energioissa ja positiivisessä fiiliksessä. Sekin on kommunikaatiota tunnetasolla. Sinun ei siis tarvitse kysyä mitään, ehkä sinulla on alitajuinen paine kysyä jotain. Voit nauttia niistä energioista ihan normaalisti ja sitten annat niitten kysymysten vaikka ihan automaattisesti tulla mieleesi jos siltä tuntuu. 🙂

  Kiitos, että seuraat blogiamme. Kiva saada uusia ihmisiä tänne ja kiitos kommentistasi, varmasti moni saa sinunkin kautta apua kun on samassa/samankaltaisessa tilanteessa. Itselläni on ollut sellainen jännitys mm. naisasioissa, että jännitän tilannetta koska alitajuisesti olen pakottanut itseäni yrittämään, tai lähinnä alitajuinen ajatus, että nyt täytyisi yrittää (”tee nyt jotakin”). Homma hoitui kuitenkin kun tajusin, että minun ei tarvitse yrittää tai painostaa itseäni. Voin olla oma itseni ja voin nauttia myös hiljaisuudesta. Asiat järjestyvät kun on oma itsensä ja nauttii siitä mikä on. 🙂

  Ikuinen kysymys onkin sitten, ”kuka minä olen, millainen minä olen?”. Siihen vastaamalla voi aina määritellä itsensä uudestaan. Näin voi syntyä uudestaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sinä päätät kuka olet, eivät menneet kokemuksesi, eivätkä muiden mielipiteet sinusta.

 58. Kiitos, just tuossa mietinkin ihan samaa, vastasin omaan kysymykseen, eli joo nyt sait mut täysin raiteille. Voin sanoa, että juna kulkee taas.
  Eli mä menen siihen energiaan omana itsenä ja välttämättä mun ei tarvi kysyä ja sanoa mitään ja kuitenkin jotain tapahtuu tunnetasolla.

  Katsoppas muuten oikeasti mitä mieltä sinä olet tuosta aiheesta Ongelmat ja linkki tässä:

  http://www.rosedalebooks.fi/foorumi/viewtopic.php?f=37&t=4502

  Minua se ainakin puhutteli hyvinkin..

  Tosin muuten kiitoksia vastauksista ja hyvin
  taas jaksan alkaa jatkaan henkiopas keskusteluja
  ilman sanoja ja vähitellen sanojen kera..Eikä mitään paineita, Olen se joka Minä Olen ja Minä Olen rakkautta..:)

 59. Moni tai useat kokee esiintymispelkoa jännitystä. Toki jännittäminen on normaalia, mutta kun pelkää sitä jännittämisen jännittämistä niin se ei ole kiva.
  Olisi hyvä idea kun siihen suunniteltaisiin meditatio?
  Ja toinen olisi koulukiusattu. Näissä asioissa voi olla hyvin ideaa rakentaa peloista irti pääsy. Monille suomalaisille varsin tuttuja aiheita. Itse olen käynyt
  läpi aikanaan näitä ongelmia/tilanteita. Yhä itsellänikin esiintyminen yleisön edessä on tiukka paikka vatsinkin jos puhe pitäisi pitää. Olen tietenkin Yleisölle soittanut bändin kans, siinähän ei tarvi jännittää turhaa ko soittaa vaan menemään. Tosin aluksi oli soittamisen kanssa virheiden tekemisen pelko, ei sallinut virheitä, mutta huomasin, että salli virheet. Ja kun sallin, soittaminen oli paljon rennompaa ja sitäpaitsi live soittoon kuuluukin että välillä soittaa väärinkin, sitä tapahtuu kokeneimmillakin ihan tuolla huipputasollakin. Tosin tavallinen kuulijakunta joka ei musiikista ymmärrä niin ei huomaa. Lisäksi kun pubeissa/ravintoloissa soittaa niin enempi sinne ihmiset tulevat seurustelemaan ja pitämään hauskaa, ei ne kerkee kuunteleen bändiä virheiden osalta. Joku voi kyllä tullakin kuuntelemaan miten bändisoitto toimii, kuitenkin muusikoitakain keikalle eksyy, joillekin se voisi olla opetus, että ai jaa hekin soittavat väärin välillä, että sehän kuuluu asiaan..Tosin joku voi haukkua lyttyyn että olipa huono bändi ei osannut soittaa mutta näistä arvosteluista ei kannata välittää. Soittaminenkin on vaan oppimista kokoajan ja siinä ei koskaan tule valmiiksi, eli siksi se niin mielenkiintoista.
  Eli tässäpä sitä olikin aihetta tänne henkimaailmaan
  tällä erää…:)

 60. Minulla on yksi pelko, joka on aika järjetön.
  Pelkään sängyn reunoja.<:/ Aika outo pelko kerronkin mistä kaikki alkoi.

  Heräsin yöllä omasta pedistä olin vanhän aikaa hereillä. Sitten päätin mennä nukkuun ajatelinkin et voisin nukkua erilailla kuin normaalisti, joten roikotinvasenta kättäni laidan yli. Aloin miettiä että jos jotain tapahtiusi niin että se olisi kivaa. Sitten olion tuntea kipua kädessäni ihankuin joku purisi siihen. Olin ollut siihen asti peiton alla ja kun olin tuntea kipua niin ajatelin että voisin kattoa kuinka kauvan kestän sitä. Vilkasin pari kertaa kättäni silmät tapillani ja yritin ymmärtää miksen nähnyt ketään/mitään siinä kohtaa mihkä minua purtiin. No sitten olin kestänyt sitä jonkin aikaa tajusin että se vaan sattuin enemmän ja enemmän kunnes kipu oli sietämätön, silloin kiskasin käteni peiton alle turvaan ja kun niin tein tuntu kui joku oisi pitänyt siitä kiinni ranteen ympäriltä sitä kesti vain sen verran et tajusin et joku piti kiinni kädestäni. Ja kun olin saanut käteni peiton olle kipu helllitti ja loppui melkein kokonaan (siinä kun se piti minua kädestä niin tuntui kuin se ei olisi halunnut päästää irti). menin laittaan valon katsoin kättäni niin kädessäni oli kaksi puolensentin pässä toisistaan pienet punaset jäljet kuin hampaan jäljet. otin kuvia siitä ja siittä on jo ainakin 2 vuotta jos ei enämän. nykyään ne jäljet ei enään näy niin helposti kuin sillon. toinen katosi melkein kokonaan ja toisesta on jäljellä enään vain pieni arven tapanen piste jota kans pitää kattoo tarkasti että erottaa… ne ei ole ainoat sitten on viellä ainakin yksi paikka jossa on saman laiset ne vaan eroo siten et ne on eri paikassa ja eri etäisyydellä ja etten ollut hereillä sillon kun se tapahtu heräsin vaan aamulla ja huomasin että on tullut uudet jäljet….

  tämän takia kai pelkään sängyn reunoja ja nukun mieluusti kiinni seinässä ja koirat viihtyy varsinki minun pedin olla sitä ihmettelen usein…

  Haluisin pois tästä pelosta koska se on järjetön yhtä järjetön kuin miksi pelkään reunoja selitys. :]

  oon halunnut kertoa tämän jollekin mutta en oo uskaltanut kertoa koska se on aika hullua mutta täällähän puhutaan vähän sen ylilounolisesta ja autetaan ihmisiä niin ajatelin että tänne voisin kertoa sen…:} kiitos jos vastaatte ja autatte minua <3:)

 61. Askelman:

  Olisihan se kivaa, että olisi jokaiseen pelkoon jokin meditaatio mitä käyttää. Voi toki käydä niin, että juoksee pelkoaan pakoon meditaatioon, koska ei halua kohdata sitä normaalisti. Tällöin meditaatio ei välttämättä auta pelon kohtaamisessa.

  Parempi tapa onkin ymmärtää esim. koulukiusattu kokemukset askeena eteenpäin, sillä nythän tiedät miltä kyseinen kokemus tuntuu ja voit taas paremmin säätää itseäsi enemmän vastakkaiseen suuntaan, siis mikäli et nauttinut kokemuksesta. Ilman sitä kokemusta, et tietäisi edes mikä se vastakkainen tunne edes olisi.

  *Sar*:

  Olet luonut itsellesi uskomuksen, että käden pitäminen sänkyjen reunuksen ulkopuolella aiheuttaa kipua. Ehkä tähän liittyy, että pitää olla myös pimeää? Mitä muita ehtoja siihen liittyy?

  Voithan kokeilla esimerkiksi laittaa vaikka lämmintä vettä ämpäriin ja pistää käsi reunuksen yli sinne ämpäriin kun menet nukkumaan. Voit saada tunteen, että se onkin mukavaa puuhaa. Näin voit korvata edellisen uskomuksen toisella, mikä palvelee sinua paremmin.

  Rakkaudella,
  Chioy

 62. Hei, minulla olisi muutamia kysymyksiä henkimaailmaa koskien, olen kiitollinen, jos joku/jotku esitätte näistä oman ”arvionne”, kiitos.

  -kun ihminen kuolee, siirtyykö hän välittömästi henkimaailmaan tai toiselle tasolle, kun siis sydän lakkaa lyömästä, lähteekö sielu ruumiista heti?

  -minne sielu menee, jääkö se tavallaan ihan tähän samaan maailmaan missä olemme, eli henki voi olla vaikka elävän ”vieressä”?

  -miksi henki ei ilmesty minulle eikä kerro mitään olemassaolostaan, vaikka anon, pyydän ja rukoilen tätä? (minulta on edesmennyt hyvin läheinen ihminen…)

  -kyseinen edesmennyt on lähes joka yö unessani, mutta ei lainkaan ”kuolleena” vaan ihan arkisena normaalina, mitä oli eläessään?

  -jos nyt puhun hengelle, kuuleeko hän minua, onko henki siis ”kaikkialla” samaan aikaan?

  -onko parasta mennä hänen haudalleen, jos haluaa puhua hänelle? onko siis paikkoja, joissa on otollisinta saada yhteyttä?

  -jos on ollut eläessään todella paha, esim hirveä murhaaja, minne tälläinen henki siirtyy?

  -minne hyvät ihmiset siirtyvät kun kuolevat? entä ne, jotka eivät ole hyviä, eivätkä silti pahojakaan?

  -synnymmekö me uudestaan? onko se valinnaista, eli voimme, jos haluamme?

  -vai olemmeko iäisyydet sitten henkimaailmassa?

  -näkeekö siellä kuolleita sukulaisiaan ym, kun sinne siirtyy, entä esim lemmikkieläimiä?

  -onko olemassa pahoja henkiä ja jos, keitä ne ovat?

  -onko olemassa enkeleitä, ja toisaalta demoneita?

  -mikä on Jumala?

  -voivatko meediot oikeasti nähdä henkiä, ihan siis fyysisesti nähdä? näyttävätkö henget samoilta mitä olivat eläessään?

  Että tässä ”muutama” kysymys, kiitos jos vastaatte… 🙂

 63. Hei vain, vastaan mitä itse uskon/olen mieltä. Eli vastaukseni ei toisessa näkökulmassa ole sen enempää oikein kuin mikään muukaan vastaus.

  -kun ihminen kuolee, siirtyykö hän välittömästi henkimaailmaan tai toiselle tasolle, kun siis sydän lakkaa lyömästä, lähteekö sielu ruumiista heti?

  Ajasta en tiedä, aikahan on suhteellinen käsite eikä sitä oikeasti ole edes olemassa, mutta sielu irtautuu ruumiista hetkellä jota sanomme kuolemaksi.

  -minne sielu menee, jääkö se tavallaan ihan tähän samaan maailmaan missä olemme, eli henki voi olla vaikka elävän “vieressä”?

  Itse uskon että sielu itse päättää mitä tekee kuoleman jälkeen. Meneekö ”taivaaseen”, jatkaako maan päällä vai syntyykö uudelleen.

  -miksi henki ei ilmesty minulle eikä kerro mitään olemassaolostaan, vaikka anon, pyydän ja rukoilen tätä? (minulta on edesmennyt hyvin läheinen ihminen…)

  Tätä olen itsekin pohtinut, pyydän samaan myös vastausta. Kuulemma liittyy vetovoimanlakiin, että sielu on toista mieltä asiasta kuin itse on, joka mielestäni kuulostaa jo tyhmältä. Mutta olisi kiva tietää!

  -kyseinen edesmennyt on lähes joka yö unessani, mutta ei lainkaan “kuolleena” vaan ihan arkisena normaalina, mitä oli eläessään?

  Unissa voi nähdä vaikka mitä. Hienoa jos unet lohduttavat tai auttavat jotenkin?

  -jos nyt puhun hengelle, kuuleeko hän minua, onko henki siis “kaikkialla” samaan aikaan?

  Itse uskon näin.

  -onko parasta mennä hänen haudalleen, jos haluaa puhua hänelle? onko siis paikkoja, joissa on otollisinta saada yhteyttä?

  Mikä on otollisinta sinulle? Joku menee esim metsään kävelylle kun haluaa keskustella uskomansa Jumalan kanssa tai kirkkoon. Mikä itselleen on paras? Tämän hengen on silti jatkettava matkaa ja hänen perään liika murehtiminen voi haitata tämän matkan tekoa, pitää päästää lopulta irti. Tästä syystä on näitä tapauksia joissa tunnetaan edesmennyt ja saadaan rauha että hänellä on kaikki hyvin, sitten hänen matkansa taas jatkuu..

  -jos on ollut eläessään todella paha, esim hirveä murhaaja, minne tälläinen henki siirtyy?

  Sinne minne muutkin, valinnan eteen. Kuoleman jälkeen muistetaan että olemme kaikki yhtä ja nähdään kaikkien tekojen seuraukset ja vaikutukset. Samalla nähdään miten on luotu esikuva mm. pahasta ihmisestä ja näin on saatu uusi kokemus, sitä vartenhan täällä olemme.

  -minne hyvät ihmiset siirtyvät kun kuolevat? entä ne, jotka eivät ole hyviä, eivätkä silti pahojakaan?

  Kaikki samaan. Mihin päättävät

  -synnymmekö me uudestaan? onko se valinnaista, eli voimme, jos haluamme?

  Jos haluamme

  -vai olemmeko iäisyydet sitten henkimaailmassa?

  noup, ellet halua

  -näkeekö siellä kuolleita sukulaisiaan ym, kun sinne siirtyy, entä esim lemmikkieläimiä?

  Uskoisin

  -onko olemassa pahoja henkiä ja jos, keitä ne ovat?

  pahuus riippuu näkökulmasta. Erään teorian mukaan esim pelko johtuu ”pahoista hengistä”, mutta ei ne ole pahoja, tekee vain työtään koska ihminen on alkanut pelätä vaikka pimeää, niin nuo vain ruokkii sitä. Jos sanot että nyt loppu niin ne lähtee pois.

  -onko olemassa enkeleitä, ja toisaalta demoneita?

  Demoneihin en usko, enkeleihin kyllä

  -mikä on Jumala?

  sama kuin elämä, eli kattaa kaiken

  -voivatko meediot oikeasti nähdä henkiä, ihan siis fyysisesti nähdä? näyttävätkö henget samoilta mitä olivat eläessään?

  tähän osaa vastata vain meedio, mutta mistäs löydät luotettavan? Mistä tiedät yhtään mihinkä luottaa? Älä luota minuunkaan, etsi itse vastaukset sisimmästäsi 🙂

 64. Kiitos chioy

  ei siihen muuta liity kuin pimeys ja kädenpitäminen reunan yli.. joskus kun olen väsynyt enkä jaksa välittää että missä nukun niin nukun käsireunalla..

  täytyy kokeilla sitä vaihto ehtoa mitä ehdotit..

  KIITOS

 65. Tässä on omasta näkökulmastani vastaukset kyseilevän kysymyksiin.

  -kun ihminen kuolee, siirtyykö hän välittömästi henkimaailmaan tai toiselle tasolle, kun siis sydän lakkaa lyömästä, lähteekö sielu ruumiista heti?

  Ei siirry ”henkimaailmaan”, mutta ruumiistaan kyllä. Monet kertovat tässä kohti tarinoita kokemuksistaan, kuinka olivat nähneet valoa tunnelin päässä,jne. Jos et pysty päästämään irti tässä vaiheessa niin jäät kummittelemaan.

  -minne sielu menee, jääkö se tavallaan ihan tähän samaan maailmaan missä olemme, eli henki voi olla vaikka elävän “vieressä”?

  Sielu on vähän erikoisempi käsite, mutta ymmärtääkseni tarkoitat tietoisuutta ja tietoisuus voi jäädä fyysiseen, jos ei päästä irti. Muuten tietoisuus kulkee ”henkimaailmaan”.

  -miksi henki ei ilmesty minulle eikä kerro mitään olemassaolostaan, vaikka anon, pyydän ja rukoilen tätä? (minulta on edesmennyt hyvin läheinen ihminen…)

  Odotatko fyysistä yhteydenottoa? Etkö ole nähnyt unta tai hän pyörinyt mielikuvituksessasi? =) Sinun perään katsotaan, vaikka et edes pyytäisi. =) Pelkäätkö antaa periksi ajatukselle, että et voi olla enää fyysisessä hänen kanssaan?

  -kyseinen edesmennyt on lähes joka yö unessani, mutta ei lainkaan “kuolleena” vaan ihan arkisena normaalina, mitä oli eläessään?

  Kuka nyt haluaa kuolleena esiintyä? xD

  -jos nyt puhun hengelle, kuuleeko hän minua, onko henki siis “kaikkialla” samaan aikaan?

  Kuulee, periaatteessa kaikkialla, mutta ei välttämättä tiedosta sitä.

  -onko parasta mennä hänen haudalleen, jos haluaa puhua hänelle? onko siis paikkoja, joissa on otollisinta saada yhteyttä?

  Kokeile yhteistä paikkaa, mikä on täynnä rakkautta, mutta periaatteessa voit puhua hänelle missä vaan. Hautaa en suosittele.

  -jos on ollut eläessään todella paha, esim hirveä murhaaja, minne tälläinen henki siirtyy?

  Riippuu mitä henki itsestään ajattelee, jos hän uskoo että joutuu ”helvettiin” niin sitten joutuu.

  -minne hyvät ihmiset siirtyvät kun kuolevat? entä ne, jotka eivät ole hyviä, eivätkä silti pahojakaan?

  Ihan minne uskovat päätyvänsä, koska se on mikä heitä kiinnostaa sillä hetkellä kaikkein eniten.

  -synnymmekö me uudestaan? onko se valinnaista, eli voimme, jos haluamme?

  Vapaa tahto. Tosin tällä hetkellä taitaa olla jonoa. 😉

  -vai olemmeko iäisyydet sitten henkimaailmassa?

  Vapaa tahto. Voit myös ”syntyä” muualle, jos se kiinnostaa enemmän.

  -näkeekö siellä kuolleita sukulaisiaan ym, kun sinne siirtyy, entä esim lemmikkieläimiä?

  Kaikki, mitä haluaa nähdä.

  -onko olemassa pahoja henkiä ja jos, keitä ne ovat?

  On. Henkiä, joita kiinnostaa asiat, mitä kutsut pahaksi. Määrittele paha.

  -onko olemassa enkeleitä, ja toisaalta demoneita?

  Kaikkea, mitä pystyt mielikuvittelemaan, on.

  -mikä on Jumala?

  Se on kaikki mitä on. Me olemme ”Jumala”.

  -voivatko meediot oikeasti nähdä henkiä, ihan siis fyysisesti nähdä? näyttävätkö henget samoilta mitä olivat eläessään?

  Kaikki on mahdollista, mutta luulen, että fyysisesti nähdään yleensä vain kummituksia.

  Rakkaudella,
  Chioy

 66. Itse näen Jumalan rakkauden energiana, en konkreettisena olentona. Sitä Jumalan rakkauden energiaa on kaikessa ympärillämme. Meissä itsessämme, ystävissämme, ”vihamiehissämme”, luonnossa, koko maailmankaikkeudessa.

  Emme me ole näitä fyysisiä, kuolevia olentoja. Me olemme suurempaa. Me olemme pala Jumalasta. Ihminen unohtaa oman jumalallisuutensa ja pakenee egonsa taakse, joka sanoo; ”En minä pysty siihen”, ”En ole tuon arvoinen”. Kuitenkin me päivittäisillä valinnoillamme luomme uutta.

  Elämässä on tärkeää ymmärtää se, että raha, maine, kunnia ja valta ovat maan päällä vain meidän palvelijoitamme. Palvelijoista ei saa tulla palveltavia, joten ihmiset, päästäkää irti materiasta. Se ei tarkoita, että myykää autot ja talot, vaan ajatustasolla tulkaa riippumattomiksi tämän ajan materian ja kunnianhimon koukeiroista. Se on vaikeaa, tiedän.

  Tärkeää on osata rakastaa. Kun osaat rakastaa itseäsi, osaat rakastaa muita. Kun rakastat muita, he osaavat rakastaa itseään.

 67. Tärkeää on päästää vanhoista toiminta- ja ajatusmalleista irti, jotta pystyisimme näkemään Jumalan rakkauden toisissamme. Olemme täydellisiä juuri tälläisina tässä hetkessä! Ihminen on monien elämien aikana ja varhaislapsuudessa oppinut vanhoja, energian lamauttavia ajatusmalleja, jotka estävät meitä nauttimasta elämästä, hyväksymästä itseämme ja muita ja rakastamasta elämää.

  Ihmiset, olette rakkaita. Olette täydellisiä itsessänne. Muistakaa se aina! Olemme täyttämässä täällämme tehtäväämme, minkä olemme itse valinneet . Kuunnelkaa sydäntänne, intuitiota ja kysykää aina jos pelottaa. Koskaan et ole yksin! Rukoukset kuullaan aina.

  Olemme matkalla kohti valoa ❤

 68. Kiitos Niina kommenteistasi. Lämmitti sydäntä. 🙂

 69. Eilen illalla kokeilin toisen kerran tota henkiopas meditaatiota no aluks ei kuitenkaa tuntunu miltää mut sit tuntu ku olis ollu joku paino rinnan päällä…sit sain päähäni mielikuvia jostain tosi pitkästä ja laihasta ihmisestä tai siltä se ainakin näytti?? kirkkaan valkoset vaatteet ja hiukset sillä oli.. yritin kysyy sen nimee ja enkä saanu millää mitää nimee vaikka tuntu et se yritti sanoo jotain?? sit ku lopetin nii kävely oli tosi huteraa ja päässä heitti..oliskohan tossa voinu olla joku henkiopas ?? tuli muutenki kummallinen mutta hyvä olo/mieli… oon ihan vasta alkanu tutkiskelee näitä asioita… jotain vikkejä olis kiva saada 😀

 70. Hei! Olen alkanu lukemaan tätä sivua silloin tällöin. Oen kärsinyt jo monta vuotta kuolemanpelosta ja se ei jätä mua täydelliseen rauhaan. Haluaisin täydellisen rentoutumisen ja tunteen, että elämä on oikeasti reilassa. Ainut mikä tälläkin hetkellä häiritsee onneani on tämä pelko. Miten voisin päästä siitä eroon?

 71. Kohdatessa pelkosi.
  Ja miettiessä itse asiaa ja uskomuksiaan.

  Itse uskon ettei kuolemaa ole, tai se tapahtuma on, mutta se ei ole loppu vaan välietappi.

  Oman käsitykseni mukaan myös on niin ettei ole viimeistä tuomiota vaan tullaan tietoiseksi itsestään ja siitä että ollaan yhtä, kaikki. Sitten päätetään mitä tehdään tämän jälkeen.

  Vaikea selittää eikä aiheesta mitään todisteita ole, ellei lasketa yksittäisten ihmisten yksittäisiä kokemuksia, joihen he itsekään eivät välttämättä usko. Mutta itse en pelkää kuolemaa, päinvastoin, vaikka ihmisessä onkin hengissäsäilymisvietti sisällä, onnettomuuksien varalle 🙂

 72. Tämä toiseksi yleisin pelko eli kuolemanpelko johtaa juurensa siitä, että ”minä” lakkaan olemasta. Tämä pelko yleensä myös yhdistetään siihen, että menettää kaikki mitä on.

  Ajatellaan vaikka, että jokainen meistä sisältää fyysisen minän ja henkisen minän. Fyysistä minää voidaan kutsua egoksi, sillä se ”kuolee” fyysisen ruumiin mukana. Jäljelle jää henkinen minä, joka oli periaatteessa piilossa, koska et pystynyt käsittämään sitä ollessasi fyysisessä tilassa. Tämä henkinen minä on se kuka minä oikeasti olen. Fyysinen ego on lisänä, että saataisiin kokea tätä rajoittunutta maailmaa mahdollisimman hyvin. Älä anna sille liikaa valtaa.

  Itsellänikin oli tuo pelko joskus, mutta huomasin että kun tietoisuuteni asioista kasvoi niin tuo pelko lähti itsestään pois.

  Rakkaudella,
  Chioy

 73. Merkitseekö musta kissa henkimaailmassa jotain?? kenties pahaa henkee tai jotain?? tänään yritin taas saada yhteyttä henkioppaaseen niin mulle tuli jatkuvasti mieleen sana ei no siitä huolimatta yritin jatkaa kunnes olin jo aika syvässä tilassa ja lopuks huomasin et mun naaman edessä on musta kissa joka nuolee mun naamaa! se meditointi loppu siihen paikkaan…

 74. sillä on sinuun tasan niin paljon vaikutusta kuin annat sille luvan 🙂

 75. Jeps. Jokaisella merkillä on monenlaisia merkityksiä. Musta kissa voi merkata esim. oman henkisyyden heräämistä eikä sitä tarvitse pelätä. Ja jos se vielä nuolee naamaa, niin näen sen kyllä hyvänä symbolina. Kannattaa rauhoittaa mieli ja tiedostaa, että mikään ei voi sinua satuttaa tai vaikuttaa negatiiivisesti.

 76. Hei! Sinä, joka pelkäät kuolemaa.

  Mene osoitteeseen:

  http://www.jeshua.net/fi/

  Valitse vasemmalla olevista sarakkeista alhaalta kohdasta ”Aamuhetkiä Joshuan kanssa” kohta ”Kuoleman tuolla puolen”.

  Rakkautta ja voimia sinulle matkallasi ❤

  Niina

 77. Olen yrittänyt jättää kommenttia, mut törmäsin ongelmaan, tulee vaan joku virhe ilmoitus, lieneekö sivustolla kaikki hyvin?

 78. Näkyy toimivan, mutta en saa kommentiani menemään Iloisuus, onnellisuus jne..syyskuun toisenpäivän teemaan, missä mättää?

 79. Kommentti näkyy nyt. Kirosanan takia oli mennyt spämmeihin. Sensuroin kirosanan ja palautin kommentin näkyviin. 🙂

 80. Minnehän keskustelu täällä on kadonnut?
  Harmillista, täällä oli niin kiva ilmapiiri aina 🙂

 81. Toden totta, täällä on aina kiva olla ja tuntuu kuin olisi kotona ja niin se pitää ollakin. Mieki tässä juuri mietin, että heittäisin kysymyksellä, mutta ei tule kysymystä mieleen. Pinnan alla vaan muhii ja tapahtuu kokoajan. Uudet tuulet puhaltavat ja tuntuu jotenkin sekavalta, mutta ei se kumminkaan ole sitä.. Mä olen miettinyt itselleni uutta ammattia, mutta kun tuntuu ettei mikään kiinnosta ja ei tiedä mitä haluaisin. Mä olen kokeillut jo monenlaista ja miettinyt pääni puhki mitään kumminkaan löytämättä..Kai se on mentävä vaan avaamaan ovia okei, no niin olen tekemässä, eli suunnitelma mennä ohjaavaan koulutkseen metalli alalle vaikka tuntuu etten pidä siitä koska en osaa hitsata, mutta olen ajatellut kokeilla, tiä vaikka tykkäisin siitä ja haen alalle.
  Tuntuu kumminkin kuin väksin pitäis olla jotain suunnitelmaa ja sitä ei ole. Huomenna aika työkkäriin, vähän taas perhosia mahassa.
  Mietin vaan mikä se on se oikeasti minun juttu, pitääkös mun vaan umpimähkään hakea se? avata vaan ovia ja sulkea niitä perässä, niinkö ne parhaiten löytyy? Mitähän minä olen tullut tänne maan kamaralle kokemaan oikeasti se kutsumus työni? Tässähän sitä tuli kysymyksiä joten pyydän monilta omia kokemuksia ja miten oletta löytäneet sen ammattin tai työn mitä teette ja onko se sitä mitä te kaikki haluaisitte tehdä?
  Mulla on sellainen fiilis, että minä nauttisin vapaudesta, ja se työ saisi olla itsenäistä..Hukassa olen vielä, mutta eiköhän ne selkiydy jollakin tavalla..eli mielipiteitä?

 82. Kokeilee aina hetken jotain uutta? 🙂
  Tai kouluttautuu vaan johonkin ja katsoo jos oppii pitämään. Tai odottaa että vastaus vaan tulee..
  Itse vaan menin metallille opiskelemaan.. Osa-aikatöitä vasta tehnyt tosin..
  🙂

 83. Usein se vastaus tulee kun hiljennyt kuuntelemaan sitä. Ei se vaadi kun hetken mielenrauhaa ja että pyydät vastausta, saatat saada sen sitten jossain joskus vaikka yllättäen välähtävänä ajatuksena. Ole avoin kaikelle mikä päähäs pälkähtää. Ja think positive my darling (; Kandee miettii mitä tykkää tehä ja sellasii asioit mis on hyvä ja yrittää peilata niitä ja silleen. Usko siihen mitä digaat tehä 🙂

  Ite oon muusikkoihminen, hain muusikon koulutukseen mut tossa kesän aikana huomasin kaikkee muutaki mitä osaan. Joskus meikatessani tajusin että tahdon maskeeraajaks ja kampaajaks ja sit ku löysin itestäni parantajan ja psykologin jo aikoinaan ja tajusin sen puolen taas uudestaan itessäni, pääsin sattumoisin kampaajakouluun missä opiskelen juuri paraikaa ja tuntuu siltä ettei oikeempaa hetkeä ja oikeampaa paikkaa just nyt olis muuta löytynytkään kun tää =) Se on sellast duunii et siinä pääsen leikkimään psykologia, energiaparantamaan ja kkaikkee muuta kivaa. Sitäpaitsi että tilanne meni näin, se mahdollisti rakastumisen ja tulevaisuuden tälle ihmissuhteelle… Jota ei olis tullu jos nyt olisin muusikkona. Musiikkia en kuitenkaan jätä, se on kans vähä tollanen kutsumusjuttu tietyl tapaa. Mutta sen aika on myöhemmin ja tiedän sen.

  Että kyllä se löytyy ja kun uskallat vaan
  luottaa ja heittäytyä messiin niin tulee asioita joita et ollu edes tajunnut että se vois tuoda mukanaan ! Jokaselle hetkelle on aina omat jekkunsa, menehän sinne metallialalle jos Tuntuu siltä et siel vois olla jotain jännää. Saattaa olla että se on yks etappi, paikka jossa tajuat jotain joka on tienviittana seuraavalle rastille. Tai sitte tapaat siellä jänniä ihmisiä… Tai jotain, u got the point ! 😀

 84. Kiitokset. Mietin omia vahvuuksia ja niitä asioita mistä
  todella pidän.
  Ilokseni harrastan musiikkia, olen ollut basisti aikanaan mutta jätin sen ihan vaan sen takia kun bändit joissa soitin hajosivat kun kaikki lähtivät sen oman jutun perään kuka töihin ja kuka koulutukseen kauemmas.
  Minä muutin sen kokeilemisen perään kaupunkiin ja siellä olen kokeillut monenlaista työnohella,
  työvoimakoulutuksissa ja tynharjoittelussa. Okei en vieroksunut töitä, tein ja ihan ok, pidin niistä hommista mitä tein, mutta en kokenut niitä
  kumminkaan kutsumustyökeseni. On totta, se että kun menee johonkin niin aina jotain saa uutta tietoa itsestään.

  Yhdessä työssä avustin ihmisiä, kehitysvammaisia ja voisin sanoa, että erinlaisia ihmisä.Siinä sain tehdä käsillä kaikenlaista ja avustaa muitakin tekemään. Huomasin itsessäni sen että oli kiva kiva suunnitella paperille kaikenlaista ja itse tehdä. Esimerkiksi: Itse en tajua ja ymmärrä puutöistä mitään, mutta piirsin itselleni millaisen pöydän haluaisin ja kaiutintelineet ja okei vein suunnitelmani puupuolen opettajalle joka oppilaidensa avustuksella teki minulle sellaiset. Olin tyytyväinen ja onnellinen. Ja lisäksi suunnittelin pahvista pienoismalleja omakotitaloista ja tein myös pahvista piparkakkutaloja jotka sitten meni kaupaksi myyntipäivänä. Noista omakotitaloista tuli ihan näyttävän näköisiä materiaalina pahvi, puu ja muovi sekä tapetit oli ihan oikeasta materiaalista yms..minulla oli yksi iso talo siellä myynnissä ja joku pieni poika oli huomannut sen ja oli ostanut sen pois omiin leikkeihinsä. Vuoden kuluttua samainen poika oli tullut tuonne työpaikalleni ja toivonut ja pyytänyt minua tekemään uutta taloa, no minä tein ja niin se poika oli onnellinen ja minä myös.
  Ok tuo työ oli ok ja viihdyin siellä sen ajan mitä olin.
  Koin vaan sen sitten loppupeleissä hyvin raskaaksi kun se mitä tein oli ohjausta ja pahvi oli materiaali, mä väsyin siihen muun työntekemiseen eli se oli yhtä ja samaa ja kumminkin itse olisin halunnut tehdä niitä mitä paperille piirtelin ja suunnittelin, mutta se nyt ei ollu aina mahdollista. Hain minä koulutukseen sosiaaliterveysalalle, mutta en päässyt koska minulta puuttui vanhustyön kokemus ja juuri sen tiedän olevan raskasta työtä ja se ei minua kiinnostanut. Okei, eli siinä tuli seinä vastaan joten aloin miettiä muita juttuja.
  Olen onnellinen muuten mutta, se vaan häiritsee kun ulkoisetahot painostavat hae kouluun, hae töitä jne vaikka aktiivinen olen ollut ja joka vuosi kokeilemassa jotakin.
  Toisessa työssä minä avustin sokeita, siinä oli taas se itsenäinen juttu, huomasin, että mun työ saisi olla itsenäistä. Ok, pidin tuostakin ja se kesti vuoden. En vaan ominut sitä, että jatkossa avustaisin sokeita.

  Huomannut myös, että minulla olisi töitä itsessäni, saisin olla rohkeampi, eli itseilmaisun taidoissa olisi kehittämisen varaa. Olen mielestäni hieman ujo kun olen suuressa porukassa ja oudommassa. Usein pinnalliset asiat tuntuvat tylsiltä tosin ei aina ja kun aletaan puhumaan syvällisistä asioista niin minäkin herään keskusteluun mukaan. Olen huumorintajuinen ja hauskakin kun olen sillä tuulella. Haluaisin vaan tuoda itseäni enemmän esille, mielestäni en tuo riittävästi. Tosin tiedän, että minun seurassani moni tuntee itsensä omaksi itsekseen, tosin joitakin voi häiritä se, että en ole niin puhelias kuin muut ovat, mutta kaikkia ei voi miellyttää koska minäkin olen se joka minä olen. Mä hyvin vahvasti tiedän, että minussa on femininen puoli vahva ja taas maskuliininen puoli on se heikompi, eli maskuliinista puolta mun on kehiteltävä ja siihen minä haluan mielipiteitä ja pyydän neuvoja?

  Musiikki on minulle henkinen juttu, sen avulla minä voin olla siis vaan olla, eli kun soitan, annan sen tulla ajattelematta useinkaan mitään, sekin on sellainen hiljainen tila joka antaa virtaa päivään. Kitara on minulle vielä uutta, mutta opin kokoajan jotain rytmistä ja halus saada valmiiksi pohjat rakennettua kahteen biisiin musiikkiohjelmalla..

  Töistä sen verran, että olen kokeillut talon maalausta ja se oli hyvä tapa rentoutua ja olla ajattelematta mitään, ihan vaan talkoo töiksi maalasin sen ekan talon ja pienellä taskurahalla maalasin toisen. Kun mietin koulutusta ihan sama mihin, niin mua vieroksuttaa se teoria, siitä ei ikinä opi ja kun se ei pysy päässä eli kun jotain kokeita teoriasta niin se ei ole vahvuuteni, minun vahvuuteni on se, että työllä minä opin parhaiten.
  Oletan, että minulla on pieni pelko tässä, että kun käyn ammattin niin se pieni ennakkopelko, että saisin ammatin kaatuu teoriaan..Okei, siinä tuli raotettua itseäni vähäsen lisää..:)

 85. Tänään minua ärsyttää ja olen levoton. Aina pitää jotain selvittää eli jos jotkut asiat eivät mene putkeen, niin vaaditaan lisäselvitys ja taas lappujen täyttämistä. Tämä ei voi olla todellista, vuodesta toiseen pitää täyttää kaikenmaailman hakemuksia ja tehdä suunnitelmia ja mikä ei voisi vähempää kiinnostaa siis ärsyttää. Se mikä on pakko niin on pakko tehdä vaikka ei halua. Tiedän, että tämä tulee vielä muuttumaan eli pyrokratia tulee lähtemään, olen sen niin käsittänyt, eli tulee parempia tapoja käsitellä asiat ja jotka eivät syö miestä.
  Kysymys kuuluu näin eli miten asennoidutte kaikelle ulkoisille tekijöille jotka tuovat ärsytystä yms huonoja fiiliksiä?
  Kuinka parannatte ahdistuksen joka voi aina välillä jotakin ihmistä riepottaa?
  Minusta tuntuu, että minulla on se pieni ahdistus joka on ja en löydä selitystä mikä se on ja mistä se tulee ja mitä mun pitäisi tehdä sille? Miten parannan sen? Tiedän, että sekin on vaan energiaa..Tiedän, ettei se palvele minua, mutta se vaan on ja pitää kiinni.

 86. Mikään ulkoinen tekijä ei enää tuota ärsytystä tai huonoja fiiliksiä niin niille ei niille ei tarvi asennoitua mitenkään. Taitaa tuohon sisäiseen rakkauteen olla niin suori luottamus jo, ettei mitään huonoja asioita oikeastaan edes tapahdu elämässä. Muistan, että pari kuukautta sitten oli huonot fibat ja nekin tuli erittäin typerästä asiasta, ehkä negatiivinen seura tarttui vähän minuunkin.

  Mieti missä tilanteessa se ahdistus tulee esille, tuleeko se esimerkiksi silloin kun pohdit omaa elämääsi? Ehkä sinulla on juuri jokin typerä uskomus, että olet epäonnistunut jossain? Kaiva, kaiva, se on ainoa keino vapauttaa ne jumissa olevat energiat.

  Rakkaudella,
  Chioy

 87. Nämä asiat kiinnostaneet jo vuosia. Ja miettinyt.
  Nyt sattui siten että meitä on ryhmä ihmisiä opiskelun takia yhdessä, oltu jo melkein 2 vuotta. Pidimme pienet juhlat ja seuraavana aamuna naispuolinen luokkakaverini soitti ja minulle, joka olen taasen miespuolinen, että voisin lopettaa kummittelemisen. Hän oli mennyt aamulla kylppäriin, katsonut peiliin josta hän oli nähnyt minun kasvoni. Ja kirkaissut pelästyksestä. Tämä nainen on (ainakin) tähän saakka uskonut vain sen mitä näkee. Itse päättelin näitten asioitten nousevan alitajunnasta…

 88. Mielenkiintoinen tapaus.
  Mitä ”kummitusjuttuja” te sitten harrastitte? 🙂

 89. Ei ainakaan vielä mitään mutta olemme hyvässä hengessä ”kinaava” opiskelijoita…

 90. Viisikanta tuo oli vahva symboli. Hän näki sinut itsessään… Sinun sielusi ja olemumksesi siis heijastaa häntä. Teillä on paljon yhteistä, ehkä enemmän kuin tiedättekään. Monesti myös kiistelevät ihmiset ovat toistensa kaltaisia, mutta katsovat asiaa vain eri näkökulmasta. Joskus oikeassa oleminenkin voi kiinnostaa enemmän kuin itse totuus. 🙂

 91. Kiitos Wespa kommentistasi…enpä ajatellut sitä noin vahvasti…totuuspohjaa sanoissasi…

 92. Olen viime aikoina miettinyt paljon henkisiä asioita, ja tunnen kehittyneeni myös henkisesti. Luulen ymmärtäneeni maanpäällisen henkilökohtaisen tehtäväni/oppituntini ihmisenä, mutta se vie minulta aikaa keskittyä henkisyyteen. Nautin siitä tehtävästäni (johon itseasiassa keskityn lähes pelkästään egollani), mutta nauttisin myös ihan omasta mietiskelystä, kunhan pääsisi keskittymään ja olisi aikaa.

  Ja sitten mietin myös sitä, että kuinka voisin olla varma siitä, että toimin varmasti ”muiden palvelemisen” polulla? Olen tehnyt päätökseni kuinka polarisoidun, mutta haluaisin tehdä sen kunnolla. Egoni vie minulta paljon päätösvaltaa jokaisen päivän aikana, ja se tekee minut epävarmaksi ja kykenemättömäksi jatkaa kehittymistäni.

 93. Olisiko täällä kellään tietoa tai kokemuksia kundaliinista?

 94. Aiheesta olen lukenut, mutta lähinnä tekstit olleet varoituksia ja pelotteluita, vaikkakin kundaliini on elämän energia, vai miksikä kaikeksi sitä onkaan sanottu.

  Olisi mielenkiintoista saada siitä lisää tietoa ja vaikka artikkelia!

  Kundaliinista on mm. Uusi Maa -foorumilla sekä Reiki -foorumilla 🙂

 95. Joo, minäkin olen lukenut paljon niitä pelottelu ketjuja= )
  Itselläni on siitä pieni kokemus. Se tapahtui tässä syksyllä. Nukkumaan mennessäni kundaliini lähti liikkeelle omia aikojaan. Kaikki kesti jotain 30 sekunttia, mutta se oli sitäkin hurjempaa.
  Yhtäkkiä vaan juurichakrasta lähti sellanen kuumalta tuntuva energiavirtaus puskemaan selkärankaa ylöspäin…se oikeasti tuntui ja kovaa.
  Kolmannen silmän kohdalla se sai aikaan tosi omituisen projektion. Se oli aika abstrakti, tosi hankala kuvailla. Jonkinlaiselta yhteen sulautuneelta energia pallolta se näytti.

  Tämän jälkeen olen alkanut saamaan viimein kunnolla yhteyden myös kruunu chakraan. Välillä sen tuntee ihan selvästi. Kruunun yläpuoleltakin löytyi joku chakra, mutta siitä en ole vielä oikein varma.
  Ongelma onkin nyt että miten minun pitäisi tästä edetä? Tähän asti ollaan menty ihan oman intuition varassa.

 96. Päänyllä on vielä chakroja, ainakin se yksi, jonka sinäkin näemmä löysit 🙂
  Itse olen perehtynyt näihin enregiakeskuksiin ja ne ovat mielenkiintoisia, mutta itselläni ei ole minkäänvaltakunnan kokemusta niistä :/

  Suosittelen kysymään noilta foorumeilta. Kunalinihan on hyvä työväline, mutta se voi olla erittäin vaarallista, kuulemma, jollei osaa käsitellä. Eli suosittelen ottamaan oppia joltain, kuten olet varmaan yrittänytkin.
  Harmi kun minä en osaa enempää auttaa, mutta olisin todella kiinnostunut kuulemaan lisää aiheesta ja erityisesti jatkosta.

  Laitatko vaikka linkkiä jos jollekin foorumille laitat aiheesta uuden topicin? 🙂

  Onnea oppimiselle, vaikuttaa, ettei kundalinisi kuitenkaan aivan syyttä ole liikkeellä, sitä pitäisi vielä oppia ymmärtämään ja kontroloimaan, luultavasti erinomainen työkalu!

 97. Corax:

  Olet automaattisesti muiden palvelemisen polulla, kun nautit elämästä ja kaikki ympärillä tuntuu hyvältä. Siinä tilassa on vaikea olla auttamatta muita. Jos et vielä ole siinä tilassa niin sinulla on vielä joitain asioita mitä sinun on tehtävä itsellesi selväksi. Eli mikä todella kiinnostaa sinua ja mikä ei. Käsittele pois pelot ja uskomukset, jotka eivät palvele sinua niin kuin haluat.

  Opit kyllä erottamaan nopeasti milloin ego yrittää tunkea jotain ajatusta mikä ei ole sinua itseään. Naura yritykselle ja jatka onnellisena. =)

  Rebel:

  12 chakraa, joista ”ihmisen” dna voi aktivoida 7-9.
  Kundaliinin magneettisuudella tulee leikittyä. Eli on mahdollista avata esim, kämmenien väliin magneettikentän. Kundalinin virtauksen voi tuntea, kun esim. kuuntelee solfreeggio taajuuksia samalla, kun tyhjentää kaikki ajatukset.

  Rakkaudella,
  Chioy

 98. Kiitos Chioy, kuuntelinkin äsken noita solfeeggio -taajuuksia kun niistä mainitsit 🙂

 99. Joo nuo taajuudet on minullekkin tuttuja.
  Osaatko chioy kertoa tarkemmin näiden ylempien chakrojen sisällöstä ja toiminnasta?

 100. Ne ovat enemmän yhteisötietoisuus chakroja eli esim.maapallon chakra, aurinkokunnan chakra,linnunradan chakra ja universumin chakra. Voisi kuvitella, että niihin yhteyden saamiseen tarvisi ”alemman tason” tulla yhdeksi. Vaikea sanoa, kun ei oikein saa omakohtaista kokemusta.

 101. chioy:

  Mutta minä en ole onnellinen egoni kanssa. Pelkkä tasapainottelu nautinnon ja kärsimyksen välillä ei ole onnellisuutta minulle, tai varsinkaan pelkän nautinnon tavoitteleminen. Se ei vain ole oikein, jollakin tapaa. Eihän muiden palveleminen egon kautta voi olla sydämen palvelua? Kun teen asioita joista todella pidän, minulle ei tulisi mieleenkään auttaa joitakuita muita sydämestäni. Kiinnostavien asioiden miettiminen kuitenkin kumpuaa egosta.

  Minulle on tullut toinenkin asia mieleen… Onko mahdollista tulla sadonkorjatuksi parin vuoden päästä, vaikkei olisikaan päässyt egostaan irti sitä ennen (=valaistunut)? Onko karma mitenkään sidoksissa siihen että onko vapaa siirtymään 4-, 5-, tai 6D:hen?

 102. Ra:n mukaan on 2 polkuu ylösnousemiseen,positiivisen polun minimi tavoite on rakastaa muita 51% ja itteensä 49% ja negatiiviselle on taas rakastaa itteensä 95% ja muita 1% sitä negatiivista polkuu ei kuitenkaan suositella koska hyvin harvat pääsee eteenpäin tolla negatiivisel polul..

 103. Anteeks muita 5% 😀 tuli pikku kirjotus virhe

 104. En pitäis kovin negatiivisena, jos rakastaa itseään 95%, ehkä enemmänkin egoistisena. Jos ei rakasta itseään niin sit menee negatiiviselle puolelle.

  corax: Joskus egogin ”huijaa” tai haluaa samaa asiaa mikä tekee sinut onnellisemmaksi. Laite vaakaan asiat joita haluat vertailla ja valitse se mikä tuottaa sinulle eniten iloa ja onnellisuutta. Ehkä ongelmasi onkin ollut se, että näet onnellisuutesi tulevan vain egosi kautta. Kuitenkin kun olemme tarpeeksi ”aiheuttaneet” onnellisuutta itsellemme niin haluamme antaa sitä muillekin. Että alahan nauttimaan ilman pelkoja!

  Mielestäni tuo sadonkorjuu ja ajatus sinällään, että tästä yhtäkkiä vaan hypätään toiseen ulottuvuuteen on väärin ymmärretty. Se hyppy tapahtuu enemmänkin tietoisuudessa, kun huomaat, että olet jo ihan muuta kuin mihin aikaisemmin itsesi määrittelit.

 105. Aivan Chioy ja sen vielä lisäisin, että toisten auttamisesta hyötyy monesti myös itse, joten asian voi miettiä myös toiselta näkökulmalta (eli itsekkäästi).

  Toisten auttamisesta monesti ei siis ole mitään haittaa, vaan enemmänkin hyötyä itselle. Johtuu toki auttamisesta ja miten sen kokee. Ei välttämättä tarvitse itseään uhrata toisen hyväksi (esim. antamalla kaikkia rahojaan tms.), mutta omana itsenä oleminen ja sen kautta auttaminen on hyvästä. Auttamisen voi tehdä vaikka ihan vaan positiivisena esimerkkinä olemisella ja/tai kysymyksiin vastaamalla oman kokemuksen kautta. 🙂

 106. Muiden palveleminenhan on sitä, että muut ensin, sitten vasta itse… mutta jos auttaminen onnistuu vasta kun itse on onnellinen niin eikö se mene väärin päin?

 107. Muiden palvelemisesta ei tarvitse välttämättä itse menettää mitään. Siitä voi hyötyä samantien itse vaikka positiivisena tunteena. 🙂

  Itse suosittelen palvelemaan muita ja itseä parhaaksi näkemällää tavalla, mutta suositukseni on se, että ottaa oman itsenä siinä huomioon, eikä ajaudu hallittavaksi. 🙂

 108. terve! Olin täs yks yö viemäs koiria pihalle ja näin tähden lennon. Vien molemmat ulos ja sen jälkeen menin itte katseleen tähtiä ajattelin et näkisin ehkä enemmän tähden lentoja : ). No niin näiki näin kymmenen tähden lentoa, joista osai oli kuin tähden lentoja paitsi ettei ne loistanut valoa sillein kuten normaalisti tähden lennot tekee niin. Tapahtuma oli aika jännä. Mietin aina niitten lentojen välis kaikkea esim, jos tulee kolmas tähden lento niin olen äimänä! ; ) ja jne. Voisko jotain olla tapahtumassa :)? ja on tullut mietittyö halusiko joku/jotkut ehkä yhteyden : D?, mut sitä en tiedä! Toivon saavani teiltä mieli piteen :)?

 109. Tarvitsen apua(tai kaverini tarvitsee apua). Kaverini talossa siis tapahtuu kummia. Itse olen tunnistanut tapahtumista poltergreist ilmiötä kun ovet avautuvat ja sulkeutuvat vaikka ne ovat lukossa, on kuulunut niin kovaa ryskytystä ullakon oven takaa että on ollut pakko mennä ulos talosta, sillointällöin kuuluu ihan kuin kynnellä naputtelisi oveen ja askeleita rappusissa niin että ne kulkevat joka kerta eri suuntaan kuin edellisellä kerralla. Kaikki siis tarvitsevat melko paljon energiaa.
  Lisäksi on huomattu kaikkea kummitteluun liittyvää. Perunakellarin ikkunassa on nähty kasvot jotka hymyilivät jotenkin karmivasti ja sisällä talon keittiössä oli miehen hahmo jolla oli yllään mustat vaatteet, puolipitkät hiukset ja ilme oli omistushaluinen, vihainen ja ilkeä. Viimeisin tapaus oli tänään kun ystäväni oli viemässä koiraa pihalle ja näki tytön kyyhöttävän ulko-ovella yllään mustat housut ja huppari. hiukset olivat pörhöllään ja hän näytti itkevän.
  Hahmot ovat olleet niin ”kiinteitä” että niitä on luultu oikeiksi ihmisiksi. Keittiönmiehen tapauksessa paloi myös liiketunnisteinen ulkovalo ja tytön tapauksessa ei kengänjälkiä lainkaan. Murtovarkaistakaan ei ollut kyse koska ei ollut kengänjälkiä kummankaan tapuksessa.
  Myös kuollut koira on ollut kuvioissa mukana. sen nähtiin juoksentelevan pihalla kuolemansa jälkeen ja kun paikalla käytiin, oli lumihangessa vain muutamat mihinkään johtamattomat ja mistään tulemattomat tassunjäljet.
  Viimekesänä olohuoneen ikkunat menivät äkisti huuruun ja lämpötila laski monta astetta lyhyessä ajassa ja palasi normaaliin lyhyessä ajassa.
  Tapauksissa ei sinänsä ole ollut mitää muuta yhteneväisyyttä muuta kuin että olen tullut ajatelleeksi haamuista seuraavaa kaavaa:
  On ollut vihainen tai jostain katkera isä. Sen isän haamu on jäänyt jotain syystä keittiöön. Oliko kyseessä sitten yksinhuoltaja isä jolla on kaksi lasta;poika ja tyttö. pojan hän on lukinnut perunakellariin syystä jota en ole vielä kerennyt pohtimaan muutakuin että hän olisi tehnyt jotain mistä hän on ollut itse ylpeä tai hän on ollut yksinkertaisesti hullu josta johtuu pojan karmiva hymy. Samanaikaisesti(tai eriaikaisesti) isällä on tullut tytön kanssa riitaa joka on johtanut siihen että tyttö itkee ulkorappusilla. Vai lieneekö syynä pojan telkeäminen kellariin jota tyttö ei ole suvainnut.
  Haluaisin kuulla myös jonkun muun mielipiteen asioista ja kuulla mitä ns. ”kokeneemmat” tai ”ammattitaitoisemmat” ajattelevat asioista ja mikä on heidän visionsa tapahtuneesta!
  Sekä miten voisin ehkä auttaa ystävääni joka on ajautumassa miltei hulluuden partaalle sillä hän pelkää paranormaalia toimintaa?

 110. Kaiken tämän lisäksi myös maalaustarvikkeet ovat liikkuneet ja maalia on lähtenyt vastamaalatuista seinistä kahvitauon aikana kun huonetta remontoitiin.
  NÖYRÄ ANTEEKSIPYYNTÖ EDELLISEN VIESTIN HUIMASTA PITUUDESTA :))

 111. Hmm..
  Itse en ole ikinä törmännyt henkilökohtaisesti kummitteluun tai muuhunkaan sellaiseen joten en osaa sanoa. Muutenkin, itselläni ei ole mitään käsitystä kummituksista tai pahoista hengistä, ei ole ollut ajankohtaista miettiä niitä.
  Tuossa yksi kirja minulla niistä on, mutta en ole kerennyt lukea.

  Kumpa asiat lutviutuu! (:

 112. Miten kolmas silmä aktivoidaan? 🙂

 113. Chakrojen puhdistamisella, luulisin. Se voi myös aueta itsestään tai sitten kundalinin avulla.
  En ole perehtynyt niiden toimintaan muutakuin teoriassa :/

 114. Kolmas silmä on se joka säätelee mm. mielikuvitusta ja mielikuvia, se on myös portti oikein käytettynä suurempiin kokemuksiin. Itselläni ei hirveästi ole kolmannen silmän aktivoinnista tietoa, mutta siihen löytyy varmaan netistä erilaisia oppaita ainakin englanniksi. Kuitenkin silmät kiinni makaaminen ja tuohon alueeseen keskittymiennkin voi auttaa ja avata mielikuvienluontikeskusta…

 115. minkä laista on automaattikirjoitus?

  kiitos vastauksistanne

 116. Automaattikirjoituksesta voit lukea hieman tästä:
  https://henkimaailma.wordpress.com/2010/01/19/kanavointi-mita-se-on/

  Se on siis yksi kanavoinnin muoto, mutta lisää tuossa linkissä. 🙂

 117. *Sar*, =)

  Sar-aaa,

  Poltergeistit ja kummitukset ovat minun näkökulmastani yleisesti ihmisiä, jotka ovat joko kuollessaan niin täynnä pelkoa ja shokissa, että eivät pysty jatkamaan eteenpäin tai sitten eksyneet vertikaallisessa ajassa(horizontaali normaali). Näin ollen he yleensä käyttäytyvät ikävästi ja aistittavissa on negatiivista energiaa.

  Yleensä ainot keino päästä eroon heistä on selvittää heille itselleen, että he ovat eksyneet.
  Kannattaakin pyytää käymään jotakuta jolla on alalta kokemusta. Minun näkökulmasta tässä ei ole mistään yliluonnollisesta kysymys vaan tämä prosessi on ihan luonnollinen.

  Din,

  Ensiksi käsittele kaikki se karma ja pelot, mitä sinulla on, anteeksi antamalla itsellesi. Tämän jälkeen on paljon helpompi aukaista chakroja ja kokea uusia asioita aivojesi ulkopuolelta.

 118. Kiitos itedoista. 🙂

 119. Terve 🙂
  olen miettinyt yhtä asiaa.
  Ajatuksena, jos maapallo siirtyisi esim. 10 miljoonaa kilometriä lähemmäksi Aurinkoa, niin nousisiko maapallon lämpötila ?

  Kysymykseen antaa aiheen se, että meille on vain sanottu sen enempiä todistelematta, että esim. Merkkuriusta lämmittää Aurinko.

  Tottahan se on, että Aurinko lämmittää, en väitä sitä, mutta mikä on ilmkehän vaikutus asiaan ja toisaalta mikä lämmittää esim Merkkuriusta ?
  Onko planeetan sisäinen lämpötila avainasemassa ?

  yt. Harri

 120. Tieteellistä näkökulmaa, jos maapallo kiertäisi aurinkoa lähempänä niin luultavasti lämpötila erot kasvaisivat eli kesällä kuumempaa ja talvella kylmempää.

  Uskon kyllä, että merkuriusta lämmittää auringosta tuleva säteily, mutta magneettikentällä on iso rooli, että kuinka paljon.

  Onko tässä kysymyksessä nyt et yrität selvittää itsellesi ton ilmastonlämpenemisen? Siihen on hyvä ymmärtää, että auringollakin on eri vaiheita, joka näkyy mm. auringonpilkkuina. Kannattaa kuitenkin miettiä jokaista väitettä sen sanojan näkökulmasta niin se on helpompi ymmärtää.

  Looove, Chioy

 121. Ei ei ole mielessäni ilmastokysymys.
  Enempikin mietin että onko avaruudessa ylipäätään lämpötilaa. Ja huomaako ihminen sen, jos Maapallo kävisi muutaman kymmenen miljoonaa kilometriä Aurinkoa lähempänä ?

 122. Riippuu mistä roikkuu. En tiedä mikä etäisyys vaaditaan muutokseen, mutta linnunradan eri planeetoilla on tietyt lämpötilat riippuen etäisydestä aurinkoon.

  Ilmastokysymyksellä jatkaen, onko todisteita väitteelle, että lämpötila muillakin planeetoilla on kohonnut?

 123. Kyllä huomaisi ihminen muutoksen ellei sitten maan magneettikentän voimakkuus sitten myös kasvaisi. Yhtälöllä on varmasti muitakin tekijöitä, mutta ilman niitä kyllä.

  On havaittu muutoksia muilla planeetoilla ja kuilla, jotka viittaavat lämpötilan nousuun.
  http://motls.blogspot.com/2006/05/global-warming-on-jupiter.html

 124. Meille on vain kerrottu että Aurinko lämmittää planeettoja, mutta ilmakehän vaikutuksista ei juuri sanota sen enempää, kuin sisäisestä lämmöstäkään.
  Onhan ihmiselläkin se 36 ja rapiat lämpötilana.
  Eikä Aurinko liiemälti sitä nosta.
  Väittäisin että vaikka Maapallo olisi lähempänä Aurinkoa, niin se ei vaikuttaisi ilman lämpötilaan maankamaralla.
  Lämpö muodostuu jostakin muusta tekijästä.

  Linkki Universaalista lämpenemisestä.

  http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/01/63/

 125. Ihminen on huono esimerkki, kun immuuni järjestelmä estää sisäisen ylikuumenemisen.
  Hyvä artikkeli kuitenkin, kannattaa tutustua.

 126. Kiitän!

 127. olen koko elämäni etsinyt yhteyttä jumalaan,
  mutta aina vaan lisää tulee murhetta,onko hän unohtanut minut vai enkö ole hänen arvoinen, mitä tästä pitäisi ajatella.

 128. Mistä olet etsinyt?
  Millainen olet luonteeltasi? Pessimisti vai optimisti.. vai?
  Tosin, nämä peilaavat vain siihen mitä ITSE uskon, mutta kysyn silti

 129. Aila, kyllä jumala huomaa kaikki ja kaikki olemme sen ehdottoman rakkauden arvoisia. ❤ Voisiko kokemiisi murheisiin liittyä jokin opetus, ravistellaanko vanhoja käyttäytymis- tai ajattelumalleja, olisiko aika tehdä jotain toisin kuin ennen? Jumala ei aina toimi niin kuin tässä hetkessä ajattelisimme itsellemme olevan parhaaksi, mutta kyllä mä uskon että jokainen rukous kuullaan ja meistä välitetään. Tämä sit taas meikän omaa maailmankuvaa, itse päätät mikä on todellisuus sinun kohdallasi. Voimia ja selkeyttä! ❤

 130. Kolmannen silmän avaamiseen on Doreen Virtuella yhdessä kirjassaan yksityiskohtaiset ohjeet. Hän neuvoo tekemään sen kristallin avulla. Kokeilin sitä eräänä iltana, ja tunsin outoa jomotusta keskiotsassa heti jälkeenpäin (yleensä en kärsi minkäänlaisista päänsäryistä). Seuraavana yönä näin vahvan unen, jollaisia en ollut nähnyt aikoihin. Siinä oli tulivuori ja muita itselleni tärkeitä symboleja, joiden merkitystä miettien pääsin taas vähän eteenpäin ajatusteni sokkeloista.

 131. Itsekin saan tuotettua tuon ”päänsäryn” jos esim osoitan sormella otsaani.
  Kerro toki lisää kokeiluistasi, jahka edistyt! Kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

 132. Haluaisin heittää kysymyksen ilmaan, niistä valopalloista eli orbeista, joita ilmaantuu valokuviin. Onko tämän palstan lukijoilla kokemuksia niistä? Minkälaisista paikoista tai ihmisistä otettuihin valokuviin niitä on tullut? Olisi mielenkiintoista tietää muiden kokemuksia ja kommentteja.
  Minulla saattaa mennä pitkiäkin aikoja, että niitä ei näy, ja sitten taas samalla kameralla otetuissa kuvissa ihan yllättäen niitä saattaa olla paljon. Siis monesti sisätiloissa otetuissa kuvissa. Ne ei voi olla vesipisaroita eikä kyllä valoheijastumiakaan. Tosi jännä ilmiö.

 133. Tässä olisi yksi hyvä aihe, eli praanahengitys, eli olisi hyvä tietää esim mitä tässä videossa tapahtuu:

  On varmaan monia jotka haluaisivat oppia..eli wespa alappas tekemään tästä juttua, toi olisi muuten hyvä suomentaa ja olisin kiitollinen siitä jos joku sen tekis

 134. Lähetin tänään palutetta poliisille ylin 10 v. sitten tapahtuneeseen apuun jota he antoivat minulle, kun poikani huume hörhöissä sekoili, sain heiltä aina ystävällistä kohtelua ja neuvoja, toista oli lääkärien puolesta, poikani sairastui kitsofreniaan ja pääsi pakkohoitoon 5 v. päästä ja oli 9v. hoidossa, on vielä elossa, miten voisin päästä tuskasta eroon ja iloita taas elämästä,terv. Aila

 135. Elämä on aina ilolla elämisen arvoista!
  Poikasi on elossa: katseet kannattaa kääntää tulevaan, mennyt lymyilee ja kiduttaa meitä vain oman päämme sisällä.

  Kiitollisuus asoista, joita arvostaa on myös hyvä askel.

  Kaikkea parasta! 🙂

 136. Kiitos WM viestistäsi, en ole tästä monelle kertonut, koska sisarukseni ja mieheni jättivät minut, eivät jaksaneet tai pelkäsivät tätä vaikeaa asiaa, nyt olen poikani edunvalvoja hän asuu hoitokodissa, suhteemme on hyvä.

 137. Ilo kuulla, että teillä on hyvät suhteet poikasi kanssa!

  Jokainen tapahtuma tarjoaa hetken, jonka aikana voi päättää miten reagoi siihen ja se reaktio on se, millainen olemme. Tunteet kuten suru ovat luonnollisia ja niitä pitää ilmaista, muuten ne kerääntyvät ja tulevat takaisin masennuksena.

  Millä fiiliksellä aamuisin heräät? Aamusta lähtien on hyvä pitää positiivinen asenne yllä!

 138. Onko kukaan erinäisiä uuden ajan energia -sivuja selaillessaan tullut törmänneeksi tietoon jostain ryhmästä, joka auttaa maapalloa nostamaan evergiatasoaan, siis Suomessa. Meidän ihmiskunnan pitäisi auttaa maaemoa tässä prosessissa, eikä vain odottaa, että jotain tapahtuu vuonna 2012. Yritän itse meditoida ja kuvitella itseni välikädeksi maapallon ja taivaan energioiden välillä. Kuulostaa kyllä hupsulta, niin, ja epätoivoiselta, mutta tuntuu, että jotain tarttis tehdä, jotain ihan konkreettista sen lisäksi, että yrittää nostaa työpaikan ym. energia-ilmapiiria positiivisuudella, levittää luonnonsuojelumyönteisyyttä jne.

 139. En ole tuollaisita suomalaisista ryhmistä ainakaan itse kuullut. Facebookin kautta voi tosin ottaa osaa mm. äitimaameditaatioihetkiin. Eli ottaa osaa tapahtumiin, joissa on tarkoitus meditoida tiettynä ajankohtana samaan aikaan omana kotona.

 140. Uusi Maa -foorumi tai Reiki -foorumi voisi olla hyvä tsekata 🙂

 141. Jollain sivustolla oli sellainen kuin kristallimeditaatio ja juuri maapallon auttamiseksi ja siinä oli päivämäärä 10.05.2010 eli jo mennyt mutta varmaan järjestävät sen uudestaankin jossain vaiheessa.
  ja sinne oli linkki:
  http://www.rakkaudentahti.net
  Tuota kristallimeditaatioita voi itsekin opetella ja tehdä kun siltä tuntuu ja ohjeetkin siihen oli…

 142. Tulipa tässä mielee henki muaalimasta ..jännä homma et edes moisia ajattelen

  filosofiaan ja psygologiaan uppoutunu henkilö olen

  ja lähinä todellisuuteen perustava ihminen

  mutta silti joku ajaa minun päätäni murskamaan, tämän oman pään luodun ideologian ja todellisuuden

  ja uppoutumaan peremmin henkimuaalimaa tutkimaa

  joten tilasin vanhojen filosofikkojen että budhien kirjoittamien kirjojen rinnalle vielä mustaaraamattua shamanismia kabbalaa ..juutalaisten salasia oppia kuiten tätä muaaliman suurinta palapeliä mitä uskonnot rakentelloo .

  mutta jos tällainen henkimuaalima on olemassa

  niin voiko henget jäädä vaeltelemaa

  kun jotenki häiritsee tuo viereinen huone minua ..

  tässä huoneessa nukkuu oikeen hyvin ,mutta menee tuohon toiseen huoneeseen ..muilla ei ole ongelmia siellä nukkua mutta minulla on .

  3tuntia yritin nukkua siellä joka 5min välein herään ja on vaivalloista ja jotenki ”outoa” ja kylmää nukkua siel

  nousee makuultaa istumaa sängylle ..vähän aikaaku tuijottaa johonki suuntaa niin alkaa sellanen kylmä ilma kulkemaa ruumista pitkin ..(käsiä,jalko, sekä selkää) ..

  en ymmärrä tuota paikkaa oikeen..ainaku ajattelenki sitä alkaa kylmenemää keho ..välillä ku täältä kävelen alakertaa syömää niin sen huoneen ovi on sepposen selällää ja muistikuvieni mukaan sinne en ole työntyny ..ja oletan päässäni et ilmavirta pukannu auki joten sulen sen oven

  noh keverille kerroin tässä tuosta hommasta ..ku se tokas että sen isä/isoisän sano että perinny jotai henkimaailman hommia sen isän/isoisän kautta ..noh päätin kertoa tosta huoneesta niin sillä veti hetkessä iho kananlihalle ja nous karvat pystyy niskoista asti ja tokas että kyll siel taitaa olla jottai mistä minä en tykkää

  että onko tällasia henkimuaaliman hommia ..vai onko jotai ihan muuta

  jos mahdollisesti on jotai tällasta ..voiko niille jotenki kommunikoija tai vastaavaa

  kun en pidä huoneesta jossa ei voi nukkua ja tulee kylmä yhtäkkiä

 143. Miten vetovoimalaki toimii kun parisuhde on ohi. Minut jätettiin. Miten päästä surun, tuskan, katkeruuden ja ikävän jne.. tuntemuksista eroon, pästää irti, jotta ei niiden tunteiden kautta vedä lisää vain huonoa oloa itseensä? Olen katsonut secrtin ja lukenut kirjan monesti, en joko tajua mutta vastausta en ole tähän saanut! Osaisiko joku teistä auttaa *Valoa*

 144. Itsekään en ole löytänyt salaisuuden salaisuutta, mutta enpä ole 100% kokeillutkaan, paitsi eräässä liian suuressa asiassa..

  Sen sanon, ettei tunteitaan pidä haudata eikä jättää sisäänsä. Ne pitää kohdata, muuten niistä muuttuu kauheita: muuttuuvat esim masennukseksi ja sen sellaisiksi kesto-negatiivisiksi.

  Kaikkea hyvää!

 145. Hiljainen mies

  Toiset meistä ovet niin pelon vallassa, että eivät pysty millään hyväksymään mitä heille on tapahtunut ja näin ”jäävät” tänne ilman kroppaa. Muitakin mahdollisuuksia tietenkin on.

  Saagas

  Ei niistä tarvi pyrkiä eroon vaan hyväksyä, että ne ovat tällä hetkellä osa sinua ja auttavat opettamaan sinulle enemmän itsestäsi.

  Parisuhteen loppuminen voi tuntua henkilön menettämiseltä, mutta ainoa mitä jäät itseasiassa kaipaamaan on niitä tunnetiloja mitä henkilön läsnäolo sinussa herätti. Me ollaan niin kummallisia, että vaaditaan jotain fyysistä tietyn tunnetilan saavuttamiseksi.

  Käy läpi tunteesi tällä hetkellä älä menneitä tilanteita tai tulevia mahdollisuuksia ja itke ikävät fiilikset pois. Pahalta vaan tuntuu, kun luulee menettäneensä jotain.

 146. Saagas:

  Ihminen yleensä suree ja tuntee pahaa oloa siksi ,koska ei hyväksy tapahtunutta .

  Tuntee toisen asian elämälleen tärkeäksi ja kuvitteli olevansa paljon onnellisempi siitä mitä hänellä oli sillä hetkellä, mitä nyt. pitää muistaa että ihminen on koko elämänsä ajan yksin vaikka olis kavereita/rakkaimpia ympärillä.

  sinä olet kuiten se joka ohjaa omaa elämää ja tekee päätöksiä ,jos toinen sinua ohjaa niin sinä teet kuiten päätöksen seuraatko häntä

  mutta yhtä perusasiaa ei voi elämältä unohtaa kuin pysymättömyyden/muuntumisenlaki laki. eli et voi samaa jokeen astua kahta kertaa, koska se muuttuu kokoajan. kuten ihminen ja hänen tunteet muuttuu koko ajan päivä päivältä

  lopulta voi käyä tuollalailla että ihminenku tarpeeksi muuttuu ajankans ja on parisuhteen sisällä ..niin huomaa ettei tällanen asia sille toimi ja haluaa jotai erillaista ,mutta parisuhde estää häntä toteuttamasta suunitelmia

  tällaiset ihmiset ei yleensä päätä itse omasta elämästään ..yksin kertaisesti mieli ohjaa hänen elämäänsä ja asiat joita mieli haluaa.

  esitä mielummin kysymys itsellesi tarvitko sinä sitä elämälles vai pärjäätkö ilman sitä asiaa elämässäs.

  sen jälkeen kun vielä ymmärtää erotella todelliset asiat käsityksistä,” kuvitellun elämän ” antama taakka tipahtaa niskasta ja on helppoa sen jälkeen sekä hyväksyä tiettyjä asioita ilman murheita

 147. Kun kokeilin henkiopasmeditaatiota, tunsin jonkun/jonkin läsnäolon. Jossain vaiheessa näin välähdyksiä vanhasta ja rauhallisen näköisestä miehestä. En pystynyt koko meditaation aikana näkemään kuvailtua ympäristöä, mutta kaapuun pukeutunut vanhus jäi mieleeni. Voisiko hän olla henkioppaani? Jos ei, kuka/mikä tämä vanhus oli?

  En ole vielä perehtynyt henkimaailmaan kovinkaan syvällisesti, mutta haluaisin kuulla muiden mielipiteitä, kokemuksia ja neuvoja henkioppaisiin yms. liittyen 🙂

 148. Henkiopas voi ilmentyä eri muodoissa ja monesti se on sellainen joka tuntuu sinusta turvalliselta. Tuollainen rauhallisen näköinen mies tai kaapupukuinen vanhus voi hyvinkin olla henkioppaasi. Jotkut saattavat nähdä henkioppaan ihmisenä, jotkut eläimenä, jotkut enkelinä jne. Yleisesti otettuna jos hengen/olennon/ihmisen/eläimen tms. olemus on rauhallinen ja rakastava, niin se on henkiopas tai joku joka toimii henkioppaasi alaisuudessa. Henkiopas voi myös vaihtua ajan myötä. Itselläni on tällä hetkellä toinen henkiopas joka on toiminnaltaankin hyvin erilainen kuin ensimmäinen, mutta silti voin olla yhteydessä myös tähän ensimmäiseen…

 149. Meditaatiosta tulikin mieleeni

  yleensä meditaation avulla työnnyn rauhaan lepuuttelemaan mieltäni

  mutta olen huomannut siinä yhden pienen ongelman keskittymisessä ..vaikka syvään rauhalliseen tilaan pääsen etten huomaa mitä ympäristössä tapahtuu en kuule en tunne enkä haista mitään

  lähinä kun olisin lasiseinän takana ignoroimassa kaikki tuleva ”tieto”

  vaikka kuka yrittäs puhua minun kanssa /kutsua minua nimellä en kuule niitä ,mutta jos oma isä sanoo minun nimen rauhalliseen äänee ja olen syväytyny meditoimaa ..niinku se ”lasiseinä” räjähtäis palasiksi ja koko pääkopan sisältö tuntus että räjähtäs siihen paikkaan se käy yleensä helevetin kipeää ja saman tien herää siitä tilasta

  minä mietin että mikä tuon aiheuttaa ,että yhen ainoan henkilön ääni vain pääsee läpi räjähtämällä jos kutsuu minua nimellä

  ei siinä ongelmaa ole mutta se käy helevetin kipeästi pääkopan sisällä ku yhtäkkiä ”sähköstää” sekä ”kutisee” koko aivo kimpun läpi ja tuntuu lopulta että puristettas kasaan koko pääkopan sisällys..

 150. Täällä ollut hiukan hiljaista, mutta laitanpa silti tänne mun kysymyksen.

  Olen n.kuukauden verran nähnyt sinistä energiaa huoneessani. Nyt muutamana iltana/yönä tämä energia on alkanut välkkyä tai oikeastaan välähdellä on parempi sana hyvin epäsäännöllisin väliajoin, tuntuu jotenkin, että jotaki minulle yritetään kertoa.. tai jotain pitäisi tehdä tai ??? onko kenelläkään mitään vastaavaa kokemusta. Kyseessä ei ole mikään sähköinen laite, koska se ”energia” vaihtaa paikkaa ja on tosiaan hyvin epäsäännöllinen, mutta sinnikäs 😉

  Olen kummissani, hämmentynyt ja ehkä hieman pelokas, mutta sinnikkäästi yritän pelkoa työntää pois.. tosin en ehkä uskalla rauhoittua tarpeeksi siinä tilanteessa. Mietin vaan kuumeisesti, että mitä pitäisi tehdä enkä uskalla kuunnella sisintä..

  Kiitos vaan jos joku vastaa!

 151. Ihan ekaksi kannattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin. Uskoisin, että valo/energia on hyväntahtoinen ja mahdollisesti se on liitoksissa johonkin. Mahdollisesti sinun reaktioitasi tarkkaillaan… Itse tulkitsisin tilanteen niin, että sininen valo voi olla kontakti. Voit itse miettiä miten asiassa etenet, mutta ainakin aluksi kannattaa olla rauhallinen ja pyrkiä pääsemään rauhalliseen normaaliin positiiviseen tilaan. 🙂

  Se sisimmän kuunteleminen on myös tärkeää. Päästä irti pelostasi ja uskalla ottaa energia rakkaudella vastaan, siitä voit sitten edetä ihan miten itse haluat, sinua ei pakoteta mihinkään vaan kaikki sujuu omien ehtojesi mukaan. 🙂

 152. Kuuluuko déjà vu -ilmiö tänne vai poitäiskö kääntyä jonkin muun lähteen puoleen?

  Olen elänyt déjà vu kokemuksia kohtalaisen paljon elämäni aikana, ensimmäinen oli n. 5 vuotiaana joulun jälkeen perhetutuilla, kun huomasin, että kaverini Anna oli saanut samallaisen puhuvan kissa-lelun kuin olin itsekin saanut joululahjaksi.

  Nyt on kumminkin tapahtunut jokin muutos näissä kokemuksissa. Nykyään huomaan jonkin tilanteen olevan tuttu ja tiedän jo mitä kenenkin pitäisi tehdä tai sanoa. Mutta kun ko henkilö sitten sanookin jotain, on asia eri kuin olin ollut varma, että se olisi ollut.

  Esimerkkitapauksena istuimme kavereitteni kanssa kahvilassa ja puhuimme lehdessä olevasta artikkelista. L avasti suunsa ja olin varma että hän sanoisi ettei ikinä pystyisi tekemään samaa, mutta sen sijaan sanoikin, että haluaisi lähteä itsekin afrikkaan auttamaan orpoja.

  Toivottavasti äskeisestä sai selvää?

  Äitini kuoli keväällä (jolloin silloin tapahtui mielestäni hieman ’paranormaaleja’ asioita, mutta niistä en nyt listaa) ja olen alkanut ajatellaa että voisiko nykyiset déjà vun kaltaiset ’kohtaukseni’ olle mitä tapahtuisi jos äitini olisi vielä kanssamme. Vai keksisittekö itse hieman järkevämmän selityksen?

  taustatieton voisin kertoa itsestäni että olen hyvin taitava arvaamaan kaikkea mikä liittyy numeroihin, pienenä kuulin usein harhoja että joku olisi kutsunut nimeäni ja saan toisinaan näköharhoja. En kuitenkaan usko että kyseessä on mitään ’mielisairauksiin’ tai muihin lääketieteellisiin liittyvää..

 153. Oma tulkintani/veikkaukseni on se, että olet tullut tietoisemmaksi ympäriöivistä energioista ja ihmisistä. Pystyt aistimaan eri tilanteiden mahdollisuuksia, mutta aina nuo eivät mene kohdalleen koska vapaan tahdon mukaan asia voi hieman muuttua kuten esimerkissäsi.

 154. Olisi yksi vinkki (ellei jo ole tullut esille?) Egosta ja sen ymmärtämisestä ym minään liittyvästä jne. Kirjailija Echart Tolle, Läsnäolon voima, tie henkiseen heräämiseen. aihetta käsitellään käytännönläheisesti.

 155. En ainakaan haku-toiminnolla löytänyt mitään juttua aiheesta entiset elämät. Olisi mielenkiintoista tietää, miten voi saada selville, onko itsellään entisiä elämiä ja jos on, millaisia. Osaatteko neuvoa, miten niitä voisi selvitellä?
  Hienot sivut/blogi teillä.

 156. Mahdollisista entisistä elämistä voi saada tietoa mm. unien, meditaation, hypnoosin tai meedion kautta.

 157. Osaisiko joku selittää tämän. Sillointällöin ja välillä aika useasti silloin kun olen menossa nukkumaan, ja makoiltuani vähän aikaa sängyllä ja kun olen vihdoin vaipumassa uneen. Havahdun, että kohta tapahtuu jotain, ja yleensä tiedän myös mitä tapahtuu ja kun se on tapahtunut säpsähdän tosi kovasti ja hengitykseni myös nopenee. Kerron vaikka esimerkin. Kuten edellä mainitsin, niin juuri kun olin vaipumassa uneen, tajusin että kohta jokin osuu kumpaankin kylkeeni ja tuntui etten kerkeisi ajatella sitä edes loppuun, kun tunsin, että jokin olisi tökännyt minua kumpaankin kylkeeni, säpsähdin, avasin silmäni ja hengitykseni oli tiheä. Eikä ketään näkynyt huoneessani. Ja tämä ei ole ollut ensimmäinen kerta kun noin on käynyt. Joten, jos joku voisi kertoa, että mistä tuo johtuu niin olisin hyvin kiitollinen, koska minulle on tullut jo pieni pelko nukkumisesta kun ei nuo säpsähdykset ole mitään kivoja.

 158. Väittäisin ilmiselväksi hypnagogiseksi illuusioiksi, aistiharhaksi.. Tämä on erittäin normaalia uneen vaivuttaessa. Ihminen yleensä ”nukkuu” jo tämän aikana, on tilassa jossa ei tiedosta näitä ilmiöitä, mutta tämän tilan voi saavuttaa mm. harjoittelemalla selkounia, tai luonnostaan, kuten sinä.
  Eräitä mitä voi tapahtua hypnagogisessa vaiheessa on äänten kuuluminen: puhetta, pamahduksia, musiikkia… Myös visuaaliset harhat, kuten erinäköiset töhröiset näyt: http://kapetank.files.wordpress.com/2010/05/mono_4.jpg (hieno esimerkki :D)
  ja tietysti tuoksut ja tuntemukset.

  Asiasta lisää http://www.hoyhensaaret.info/foorumi

  🙂

 159. Kiitos noista tiedoista, helpotti kummasti. On nimittäin vaivannut jo pitemmän aikaa, että mistähän moinen johtuu.

 160. Eipä mitään 🙂
  Toinen mikä on yleinen ja varmasti ilkeämmän tuntuinen nii unihalvaus. Siitäkin lisää vaikka googlella, mutta kyseessä on tila, jossa uneksii kaikkea pelottavaa yms ja on kuin halvautuneena sängyssään. Unta sekin, eli ei oikeasti syytä pelätä 🙂
  Itse tosin en ole kokenut tätä vielä

 161. ~ Niin kaveri haluais kokeilla tuota meditointia, mutta se pelkää että se äänen lähde siinä videossa tulee tappaa sen. :/ Mitäs nyt tehdään?

 162. Mikä äänen lähde? Mikään ei tapa meditoinnin aikana, mikä ei tappaisi silloin kun ei meditoi 😉

 163. Hei,
  Olen vasta henkisen tieni alussa. Olen käynyt Reiki 1 ja 2 kurssit muutama vuosi sitten mutta alkanut käyttämään niitä vasta viime aikoina vakavan sairauden seurauksena. Haluaisin yhteyden henkioppaaseeni ja/tai enkeleihin ja haluaisin tietää mikä on tehtäväni tässä maailmassa. Mistä aloittaisin matkani ja miten saisin yhteyden korkeampaan?

 164. Moi.

  Yhteyden henkioppaaseen voi saavuttaa monella eri tavalla, mutta voit aloittaa vaikkapa tästä:
  https://henkimaailma.wordpress.com/2009/02/19/henkiopasmeditaatio/

  Kannattaa myös selailla oikean sivupalkin Suosittelemme -listassa olevat linkit läpi koskien kanavointia ja meditaatiota jne. 🙂

 165. Hei, mitä luku 222 tai 2222 merkitsee? Näen tätä lukua päivittäin erilaisissa yhteyksissä. Tuntuu että jokin yrittäisi osoittaa minulle että sen hetkiset ajatukseni ovat oikeita, että olen oikealla tiellä. (Numero tulee yleensä esille juuri kun mietin asioita joita haluaisin tehdä.)

 166. Ehkä se kuvaa sinulle juurikin rohkaisua ja toimii tien näyttäjänä.

 167. Hei!

  Näin ensiksi haluan sanoa, että tuli aivan uskomattoman mukava olo teidän viestejänne lukiessani ja on todella mukavaa huomata niin monen ajatuksen sopivan yhteen omieni kanssa! Oli esimerkiksi hauskaa löytää identtinen ajatus tuosta 2012, kun tulen silloin itsekin täysi-ikäiseksi niin onko meille siihen joku tarkoitus. 😀

  Olen jo pitkään yrittänyt etsiä paikkaa, jossa kysyä aiheeseen liittyviä asioita ja jakaa ajatuksiani, mutta näin vuoden etsintöjen jälkeen hävettää tunnustaa näin yksinkertainen ratkaisu -> eräänä tylsänä päivänä vietin aikaa tietokoneella ja kirjoitinpa huvikseni Googleen hakusanan ’henkiopas’ ja tämä sivu sitten avautuikin silmieni eteen, ihan itketti ja samalla nauratti.

  Olen jo pidemmän aikaa selaillut tätä sivua ja lukenut lähes jokaisen artikkelin ja tekstin läpi, mutta kynnys kirjoittaa, ottaa kantaa, kysyä tai mitä vain on ollut suuri. Tämä johtuu varmasti osin siitä, että ottaessani esille yliluonnollisuutta ja henkimaailmaa koskevia asioita ystävieni keskuudessa ajatukseni on torjuttu.

  Minulla oli eräs henkilö, joka vei minut syvemmälle tähän maailmaan, kertoi hengistä, omista kokemuksistaan ja niin edelleen. Juttelin hänen kauttaan hengille ja koin muita kokemuksia, mutten tuolloin vielä oikein ymmärtänyt mitä ne olivat. Itse asiassa en täysin ymmärrä vielä tänäkään päivänä, sillä hän kutsui niitä ikään kuin pahoiksi hengiksi. Minulle uskottiin myös jotain, mistä minulla ei ole lupa puhua. Tätä henkilöä minulla ei kuitenkaan enää ole ja olen nyt ollut yksin vähän peloissani, minkä kanssa olen oikein tekemisissä…

  Näin julkisesti lievempänä kysymyksenä haluaisin kysyä henkioppaastani. Tiedän, että minulla on jonkinlainen yhteys häneen, esimerkiksi, jos pyydän kaupassa ollessani häneltä apua löytämään jonkin tavaran, vie hän minut sinne. En kuitenkaan tietoisesti ole puhunut hänen kanssaan tai tunnistanut hänen vastaavan kysymyksiini sanoin, mutta siihen tahtoisin edetä. Ongelma yhteyden saavuttamiseen on kuitenkin se, että pelkään. Kun suljen silmäni meditoidakseni, ennen pitkää mieleeni ilmestyy olento, jota pelkään kamalasti, sama tapahtuu kun pyydän opastani saapumaan uniini. Pelkään sen olevan mainitsemani henkilön aiheuttama kiusa tai vain mielikuvitukseni tuote, mutta pahimmassa tapauksessa itse oppaani. Mitä olet mieltä ja kuinka voisin voittaa sen?

  Olisiko muuten mahdollista keskustella enemmän teidän ylläpitäjien, vastaajien, kaikkitietävien 😀 kanssa esimerkiksi sähköpostitse näistä mieltä askarrutavista asioista ja kysymyksistä?

  .~*~.* Hauskaa kevään odotusta kaukille! *.~*~.

 168. Itse uskon, että ”henkioppaat” ovat suojelusenkeleitä, mutta tuskin niiden ainakaan pitäisi pelottaa.

 169. Moi! Haluisin tietää, miten voi pitää yhteyttä henkiin kirjoittamalla niin ettei oma ajattelu mene paperille vaan se mitä henki sanoo? Haluisin vastauksen omaan sähköpostiin.
  -Kata

 170. Aina kun kokeilen tuota henkiopasmeditaatiota, näen linnun joka lentää. Viime kerralla näin että valo sai mustan linnun häipymään..tämä toistui useita kertoja. Näin myös yhden laitteen linnanmäeltä,kirnun, ja jotenkin yhdistin sen kuolemaan..?
  Muuten en pysty kysymyksiä henkioppaaltani, ja ihmettelen miksi?
  Miksi jotkut eivät saa yhteytää henkioppaaseen?

 171. Mulla on kysymyksiä:

  1. Mitä ovat aurat?

  2. Miten niitä voi nähdä tms?

  3. Missä olisi hyvää meditointi/kanavointi musaa?

  4. Miten saisin syvennettyä yhteyttäni henkioppaaseen niin että en itse päättäisi mitä hän sanoo?

 172. Minksu mun ajatus tästä asiasta on tällänen.

  Henkiopas on meidän syvin tunne ilmentyneenä johokkin muotoon.

  Eli henkiopas on me aidoimmillamme.

  Kun sä hiljennyt keskustelemaan henkioppaan kanssa sä alat katsomaan omaa syvintä tunnettasi, tottakai sitä syvintä tunnetta voi pyytää inspiroimaan sua niin että sun lihallinen olomuoto oppii uutta.

  Se syvin tunteemme on kuiteskin kaikkitietävä, miten se sitten eri henkilöille ilmeneekään.

  Tai syvin olemus, jumala, vallitseva voima, rakkaus.

  Jokaisella olennolla on mahdollisuus ottaa yhteys siihen lähteeseen mistä elämä on syntynyt ja kanavoida sieltä mitä ikinä kanavoikaan.

  Itse kanavoin sieltä usein iloa miten se sitten tapahtuu niin minä yksinäni sen oman tapani tiedän.

  Kehoittaisin sua kommunikoimaan henkioppaan kanssa niin että löytäisit vastauksia siihen kuka olet ja mikä on sun tavote eri tilanteissa. Sit kun alkaa löytämään itseään niin alkaa löytämään niitä omia voimiaan.

  Ennen kun me päästään takas lähteeseen meidän tulee olla lähteen kaltasia, eli meidän pitää kasvaa oman sielun tarinamme täydellistymäksi.

  Itseni olen löytänyt suojelemisen ja totuuden polulta (en kyllä osaa kertoa tarkemmin mitä se tarkottaa koska täällä nyt ei olla kovin super olentoja :D). Tilanne totuuden näkemisen lahjani kasvaa jatkuvasti sekä myöskin kykyni suojella vääryydeltä. (edelleenkään en osaa kertoa mitä tarkottaa :D).

  Kun sä seuraavan kerran kommunikoit sun henkioppaan kanssa niin mieti että sä oot naamat vastakkain jumalan tai rakkauden kanssa mikä on heijjastus sun lihallisesta olomuodosta.

  Sä oot sen rakkauden lapsi ja se rakkaus haluaa että me kasvetaan suurimmaksi itseksemme ennen kun palataan sen luokse. Ja se rakkaus haluaa opastaa jokaisen henkilökohtasesti takas luokseen.

  Itse olen kokenut paljon ihmisten luokittelemia ”yliluonnollisia” asioita mutta itse näen ne niin että olen vain alkanut ymmärtämään enemmän totuutta tai tämänhetkinen lihani on alkanut ymmärtämään.

  Jokainen on yhteisellä tiellä omassa kohdassaan, kukaan ei kävele polulla samassa kohdassa. Jokainen on juuri sillä oikealla kohdalla polkuaan. Ja tulee jokainen olemaan suurin itsensä matkan lopuksi.

  Sieluni matkaa tällähetkellä tiellä siinä kohdassa että sen liha on tietoinen siitä mikä se on.

  Onneksi on internetin anonyymiys olemassa 😀 ei tällästä tekstiä nimellä uskaltais kirjottaa 😀

  Jos tää teksti kuulostaa siltä et haluun kertoo mikä ite oon ni se on harhaluulo. Ja harhaluulot aiheuttaa esim demoneita henkiopasmeditaatioihin.

  Kerron vaan omaa kokemaani ja sitä mikä koen itseni olevan että joku vois siitä löytää itsensä.

  Harhaluulot pitää kohdata että ne voi muuttaa totuudeksi.

 173. Kiitos Jackie! Minusta tuntuu, kun meditoin siltä, että en vo luottaa siihen, että en itse puhu mielessäni niin, että kun kysyn (esimerkki :-)) ”onko nimesi Alice?” niin vastaus on ”joo” ja, kun kysyn ”Onko nimesi Elisabet?” vastaus on myös ”joo” tarkoitan siis sitä, että en luota siihen että henkioppaani puhuu vaan, että minä vain vastailen niin kuin itse haluan ja sellaisen vastauksen kuin itse haluan. Onko tämä todellista? Saanko minä vastaukseksi joo? Totta kai, koska minä itse päätän mitä puhun mielessäni. Niin minulle käy ja siksi minä en kohta voi uskoa puhuvani henkioppaalle!! Se on ihan kamalaa..

 174. Miten voin opetella näkemään auroja? Voiko niitä edes oppia näkemään? Kiitos jos saan mahdollisimman monen vastauksia, niin tulee eri mielipiteitä! 😛

 175. Auroista löytyy googlettamalla ja kirjastostakin etsimällä aika hyvin 🙂
  http://paranormaaliblogi.net/foorumi/viewtopic.php?f=7&t=35
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/01/15/nakyja-hamarasta-aurat-ja-energia/

 176. Haluaisin kovatsi henkioppaan, ja olen kokeillut moneti tuota kuunnelmaa.
  Tarviin paljon apua henkioppaaltani mutta en löydä sitä!
  En nää koskaan ketään kun jonkun pitää lähestyä.
  Näen vaan mustaa.
  Koitan kuvitella valoa hohtavan huoneen, kaksi tyynyä – hopean ja kultaisen – mutta silti kukaan ei tule!
  Tarviin apua! 😦

 177. te tiiäte hengistä niin kertokaa mikä tää on sillä on semone hiirimääinen nenä ja sillä on häntä ja rasta tukka näytää ihmiseltä kerro mikä se on

 178. Voiko ihminen siirtyä henkimaailmaan niin, että irtautuu omasta ruumiistaan, ja vain tämä ihminen, joka on henkimaailmassa, näkee ”henkiä”?

  Joo, on aika tyhmä kysymys, mutta on mietityttänyt tämä kysymys jo kauan. Haluaisin kuitenkin tuohon vastauksen, jos mahdollista?

 179. Miksei tuo henkiopasmeditaatio onnistu minulla? Aivoissa vilisee ja asioiden kuvitteleminen on hankalaa ja alan itkeä. Voinko nähdä henkiopastani millään muulla tavalla?

 180. Kysyisin kahta asiaa: Onko henkimaailma valmis auttamaan Karoliina Kestin kohtalosta selvyyden saamisessa?

  Minulla on vaikea tilanne kun omaiseni uhkaa minua rikossyytteellä kun uskalsin kysyä keskustelupalstalla nimettömänä ja nimia tai paikkoja mainitsematta eräästä omistussuhdeongelmasta. hänen mielestään se on herjausta ja hänen kuulemma jo eilen oli tarkoitus mennä poliisille tekemään ilmoitusta. Voisinko kysyä enkeliltäni miten minun tulisi toimia?

 181. ymärsiknkö oikein että viidenellä on niinkuin jumala

 182. mä oon ehkä menossa viidenelle ufot on manipuloineet mua
  niin että voin väliaikaisesti muutua ufo olioksi

 183. Valitan. Näyttämällä kuinka viisas tai ymmärtäväinen, kuinka rakastava ja syvällinen sielu onkaan. Kuinka paljon haluaa tehdä hyvää ja tutkia lapsenlailla maailmaa.. Ei sillä naista saa.. Minä sanon vain, on niin omakohtainen kokemus. Joten voisit lopettaa nämä touhut ajoissa.. Ne ovat enemmän lihallisuuteen päin nuo naiset, joten voin itsekin unohtaa toiveeni. Ehkäpä se on tämä maailman laki että kaikki viisaat kuolevat sukupuuttoon.. Oivoi. Lykkyä tykö silti omassa päämäärässäsi, mikä se sitten onkaan.

 184. 1. miten muilla tavoilla saan henki oppaan, kuin meditoimisella?

  2. olen kuullut näistä mieliin tunkeutumisista. jotkut ystäväni netissä
  osaavat sen, he ovat minuun tehnyt sen, ja mitä he näkivät, kuulivat,
  olivat totta. miten itse voin tällaista tehdä? olen kokeillut monia kertoja, mutta
  olen nähnyt vain mustaa….

  toivottavasti osaat auttaa ^^

 185. Osaisiko joku kertoa mitä tarkoittaa jos joku on kastettu kuulle?? Onko vain yksittäisen ihmisen keksimä asia vai onko joku muukin kuullut tästä?

 186. mulla on sama en osaa tota meditaatiota

 187. hei mä uskon että tossa maya kalenetri syklissä me aletais käytäytymään ystävälisemmin avaruss olioita kohtaan ja sitten saataisiin yhteys

 188. vespa olis kiva saada yteyttä t: aaro näytä viestiin lopuun _aaro_

 189. Miten tiedän löytäneeni henkioppaan?
  Ja henkimeditaation aikana tuntuu olevan ihan hypnoosissa, rakastan tuota henkimeditaatiota 🙂

 190. Audiot eivät toimi ollenkaan…

 191. Hei! Mulla ei toi toiminu Ku se kerto sen nimen eikä muuta =(

 192. ÖÖ mikä hitoon 5 taso? 😉

 193. Ylläpidetäänkö tätä sivua enää nykyään? Vaikuttaa aika hiljaselta 😮

 194. Voiko joku auttaa? en oikein tiedä uskallanko kohdata henkioppaani :O

 195. voiko henki satuttaa minua??? ja mitä siltä EHDOTTOMASTI EI saa kysyä?? uuh apua ;__;

 196. Kiitän jo etukäteen¨xD

 197. hmm mietin tässä ku en nähny omaa henkiopastani D: mietin mistä se johtuu?

 198. En oo itekkään vielä onnistunu siinä, mutta uskon että vielä nään henkioppaani 🙂 Viime yönä huomasin että oon edistyny. Meditoidessani huomasin jo kuinka huone ympärilläni alkoi laajenemaan. Tuntui kuin tietoisuuteni olisi laajentunu. Nyt haluaisin kysyä että onko tuo normaali tunne meditaatiossa kun alue jossa olet alkaa mielessä laajenemaan? En muuten oo vielä onnistunu visualisoimaan oikeen mitään. Mutta ehkä tuonkin opin vielä joskus!

 199. Mua kiinnostaa kaikki noi yliluonnolliset jutut ja sit ku nään jonkun sellasen nii sitten tietenkin luen innolla mut sitten alan pelätä sitä enkä uskalla mennä yksin pimeeseen huoneeseen. Nytkin oon yksin ja mua pelottaa vähä ku taas muistelin kaikkee niitä mitä oon lukenut…. Mitä mun pitäis tehdä etten olis koko ajan iha säikkynä?

 200. Miksi täällä ei voisi olla tietoa hengistä, demoneista ja tuollaisista muista? Olisi kiva saada niistä tietoa … Ja kun olen ollut monia monia kertoja haamukirjoitusta ja saanut pari henkiystävää, eräs todella tärkeä eli Laura ainakin niin miksi täällä ei voisi olla haamukirjoituksesta mitään?

 201. Samaa mieltä!!!!! 😀

 202. Miten opin kuuntelemaan intuitiotani? Ostin tarot-kortit ja kirja-oppaan mutta en saa minkäänlaista viestiä intuitioltani kun yritän tulkita kortteja, tuntuu että kaikki muut saavat siihen yhteyden ja saavat viestejä intuitioltaan tulkittaessaan kortteja. Kiitos jo etukäteen! Olen kiitollinen avusta! (;

 203. hei olen nähnyt unta että olin kaverini kehossa ja sillä oli semmonen lyhyt yö paita no mä heräsin sit ja minä näin saman yö paidan sen päällä mistä johtuu siirtyikö mun sielu sen ruumiiseen ps kirjoita blokiin

 204. Toimiiko spiritismi oikeesti ? :DD

 205. hei. olen jo pitkän aikaa pohdiskellut näitä henkimaailman asioita ja miten saisin yhteyden. löysin bogisi sattumalta kun googletin automaattikirjoituksen. osaisitko antaa lyhyesti jotain vinkkejä miten saisin yhteyttä vasta pois nukkuneeseen isoäitiini? suositteletko spiritismiä? toivottavasti vastaat ja kiitos jo etukäteen! 🙂

  Ps. Aivan mahtava blogi + youtube-videot. kävin myös tykkäämässä facebookissa! 🙂

 206. Moikka! Meditoituani jonkin aikaa, siis kuukausissa, olen alkanut tuntea ohimolla ikäänkuin liikettä. Liike esiintyy silloin tällöin, mutta tuntuu kuin mato luikertelisi iholla. Sit kun liikekohtaan koskee, tunne häviää.

  Osaako joku sanoa, mistä moinen tunne on peräisin. Ja jos luikertelun saisi posi, ei sekään olisi huonompi juttu.

 207. Mulla on kans ollu tota ”matoja ohimolla” tunnetta ja myös painetta otsalla. Minulle on kerrottu sen tarkoittavan sitä että kolmatta silmää avataan (sijaitsee suunilleen kulmakarvojen välissä) 🙂

  Ja jos haluat ”luikertelun” pois, niin voisit sanoa oppaillesi/enkeleillesi että se tuntuu epämiellyttävältä.

  Itseäni ei haittaa tuo ”luikertelu” ja paine ollenkaan vaan olen aina täpinöissäni että ”jee enkelini/oppaani ne vaan siellä!” 😀

 208. Heips. Olen yrittäny n. vuoden verran availla kolmatta silmääni, mutta suurta edistystä ei ole tapahtunut. Enkö ole vielä valmis siihen, vai mistä johtuu se ettei asiat etene? Olen saanut otsasärkyä aikaan kun olen visualisoinut avaavani ja rentouttavani sitä. Jonkinlainen asioiden ymmärtäminen on tapahtunut, ja pienoinen henkioppaani kosketus tuntuu kun keskityn tarpeeksi ja pyydän tätä koskettamaan. Mutta miten pääsen tästä eteenpäin? Mikä on seuraava vaihe?

 209. mitä se sähkönen tunne on joka tulee kun minä oon suutunu jolekkin ja katon sitä pliis kerro oon mietiny että se vois olla pois päästetyä energiaa (siis pahaa) no se sattu kun suutuin äidileni

 210. tota sitäkin että oon puhunu jotain vampyyrejen ja ihmissusien kanssa kanssa minusta ne on aitoja mitä mieltä oot kanataako olla niiden kanssa
  rohotesin yksi on maininu

 211. ja oon kerran ollu kaverini ruumiissa unessa
  ja mun kaverilla oli yö paita jota en ollu nähny mistä johtuu näin sen sit aamulla ja katos se olisillä

 212. Hei! Entisessä elämässäni asuin pohjois-italiassa ja sen kyseisen elämäni äiti on tullut monesti moikkaamaan minua. tunnen välillä hänen läsnäolonsa ja kerran kuulin kun hän puhui minulle, mutta italiaksi. en ymmärtänyt mitä hän sanoi. Nyt mietin ymmärtääkö hän ollenkaa kun puhun hänelle suomeksi?

 213. Moikka Heli, mistä tiedän että ”mato” on enkeli tai henkiopas. en nimittäin näe meditoidessani mitään näihin liittyvää. Modot alkoivat siten, että jossain vaiheessa meditoidessani molemmilta ohimoilta tuntui laskeutuvan sormen pään kokoiset pallot alas korvien tasolle ja siitä eteenpäin madot ovat olleet länsä enemmän tai vähemmän.

 214. Voiko mikserissä olevia äänitteitä jotenkin ladata omalle koneelle/ipodille?

 215. Moi! Olen unennäkijä ja ajatuksenlukija. Olen saanut ne lahjana kaukaisilta isovanhemmilta. Tunnen että on oma maailmansa, mutta en näe sitä. Koska miulla on puoliksi sulkeutunut mieli. Voisi joku auttaa miten pystyn aukaisemaan mieleni..

 216. Hei, en tiedä onko tähän sitä hyvä kirjoittaa/kysyä, mutta teen sen silti.

  Osasin pienenä parantaa, todistin sen sillä että paransin veljeni kun hän olisi kuolemaisillaan sydänvikaan, eikä ollu mitään tehtävissä, mutta nyt en osaa enään kun olen vanhempi, voisiko se johtua siitä että olen ”tullut ihmiseksi” tai ”maallistunut?

 217. Hei,

  haluaisin kysyä, että mitä merkitsevät erinväriset energiapallot?
  Näin usein hyvin kirkkaita, turkoosin/merenvihreän värisiä sekä kerran oranssivivahteisen. Olen miettinyt, että onko kyse henkioppaitteni ja enkelieni väreistä vai onko pallojen väreissä viesti minulle, pitäisikö johonkin chakran osaan kiinnittää huomiota..?

  Ja anteeksi tuo vihainen naama tuossa, yritin muuttaa sitä muttei onnistunut! Valoa ja rakkautta sen sijaan!

 218. Heips
  Mulla oli neljä – kuus vuotiaana henkiopas nimeltä Kuu-Ukko. Se vei mut aina öisin avaruuteen ja kerto tähdistä ja kaikesta mitä elämiseen tarvitsi. Sitten aloin joka toinen yö nähdä enneunia. Sitten yhtenä päivänä kuus vuotiaana hän sanoi että ”Joskus sinusta tulee tuollainen tähti, vaikka sinulla on edessä paljon alamäkiä. Minulla ei enää ole paljoa neuvottavaa” Sitten hän katosi. Ennen kuin heräsin, hän sanoi että tulen taas neuvomaan sinua” Sen jälkeen olen välillä nähnyt enne unia ja hän sanoo jotain mutten kuule sitä. Viime vuonna näin hänet ikkunamme alla kadulla, sama vanha soihtu kädessä. Hän katosi kuitenkin sekunnissa. Nyt ikävöin häntä, miten saan häneen taas yhteyden? Meditoinnissa en saanut yhteyttä, näin vain avaruuden.

  Ja sitten vielä, kuka on toinen minä?

 219. Hän muuten näytti Pesoselta, mutta hänellä oli limen vihreät hiukset ja vihreitä pilkkuja itsessään. Hänen lyhtynsä valaitsi jopa avaruuden.

 220. Meijän suvussa aikas moni on ollut yhteyksissä henkiin ja tälleen ja myös minä. Nään yleensä ihmisten ääriviivoja tai joskus ihan ”ihmisiäkin” ja muuta. Mutta yks juttu mua silleen ”pelottaa” kun nään joskus kasvoja jotka niinkun tulee naamaan eteen ja on vaa eikä mitään eleitä yleensä on nainen ja ne on siinä vaan niinku 1 sekunnin niin tietkö mitä ne merkkaa tai tarkottaa? Sori sekava teksti.

 221. Mun kaveri näkee sen henkioppaan,tai se ei oo varma onko se hänen henkiopas,se on musta,valkoiset silmät ja pitkä ja mun kaveri sano et sitä pelottaa olla sen seurassa ja halusi sen pois,ja mun kaveri näkee sen koko ajan,mutta ei osaa / oo vielä puhunut sille. Osaatko sanoo onko toi mun kaverin henkiopas tai joku demoni?

 222. Mistä tiiän että kuinka isolla tasolla olen? 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: