Tietoa

Moi ja tervetuloa. Toivottavasti nautit. 🙂

Henkimaailma on henkistä kehitystä, maailmankaikkeutta, ulottuvuuksia, meditaatiota ym. henkisiä asioita käsittelevä tiuhaan tahtiin kasvava blogi. Tärkeänä osana on henkinen hyvinvointi ja omien voimavarojen ymmärtäminen ja käyttöönotto. Blogin tarkoituksena on jakaa tietoa ja herättää ajatuksia.

Henkimaailmasta löydät mm. kanavointeja ja opetuksia teksti-, sekä audiomuodossa.

Huom!

Blogia olisi tarkoitus laajentaa sisällön puolesta ja tässä tarvitsen halukkaitten apua.

 • Haluasin, sivulle lisää suomalaisia henkisiä opettajia, guruja, kanavoijia yms. jakamaan viestejään tekstimuodossa/audiomuodossa/videomuodossa. Lisää siis ”ylläpitoon” jäseniä. Osaatko itse esim. opettaa meditaatiotekniikoita, antaa elämän ohjeita tai jakaa jo netistä ennestään löytyvää henkistä tietoa artikkeleiden (tiivistelmä, käännös englannininkielestä) tms. muodossa. Jos jokin näistä (tai mitä tahansa tulee mieleesi) osui kohdalle, niin ota ihmeessä yhteyttä.
 • Olisi kiva saada joku Ambiettia, Chilliä ym. rauhallista musiikkia tekevä muusikko/muusikoita mukaan tuottamaan audiomateriaalille (puhutut viestit) taustalla soljuvaa taustamusiikkia (joka tulisi kuulumaan myös videoiden taustalla). Jos olet tällainen muusikko ja mahdollisesti jo tehnyt samantyylistä musiikkia, niin ota yhteyttä. Voit tarjota jo tekemisiäkin biisejä. Voit saada inspiraatiota myös sivulla jo olevista viesteistä… Mahdollisisesti erillinen rauhallisen musiikin osio linkkeineen ja ladattavine biiseineen olisi mahdollista toteuttaa rikastamaan sivua. Ota siis yhteyttä jos sinusta tuntuu, että sinusta voisi olla apua musiikintuotantoon ja omin biisiesi jakamiseen.
 • Olisi myös mukava saada joku videoeditointia osaava henkilö mukaan tuottamaan viesteille kauniita taustavideoita. Jos siis osaat tuottaa kaunista videomateriaalia, niin ota yhteyttä. Blogissa voitaisiin myös julkaista muita hienoja/kauniita tuottamiasi videoita niin halutessasi, jos ne sopivat sivun teemaan (henkisyys, kauneus, rakkaus yms.).

Haluankin teiltä kommenttia muutosta koskien, sekä omia ideoitanne. Ottakaa yhteyttä myös jos haluatte osallistua tähän yhteiseen kollektiiviseen projektiin. Blogia olisi siis tarkoitus laajentaa sisällön, sekä henkilöstön puolesta.

Yhteyttä voit ottaa rohkeasti suoraan kommentoimalla, yhteyslomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen henkimaailma[at]wippies.fi. Kommentteja luen useimmin kuin mm. sähköpostiani, joten se on paras tapa ilmoitella, mutta sähköpostilla voi sitten ottaa yhteyttä henkilökohtaisemminkin jos niin haluaa.

Responses

 1. Niin ja jos tulee kysyttävää, niin voitte laittaa kommenttia.

 2. Kiinnostavaa tekstiä. Täydellisen egokuoleman läpikäyneenä en voi muuta kuin olla samaa mieltä jumalan, ja koko todellisuuden rakenteen ”looppimaisesta” luonteesta.

 3. Olisi kätevää jos opettaisit täällä kuinka meditointi tapahtuu tai tekisit jonkun artikkelin miten itse sitä harrastat.

 4. Hei taas,

  Olisiko sulla sähköposti osoitetta? Kun ei ole innostusta täällä kaiken kansan nähtävillä kysellä asioita joita ei kaikkien välttämättä tarvitse tietää.

  -Heksa

 5. ??

 6. Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen, joka on henkimaailma[at]wippies.fi .

 7. Kiitos…laitan jotain ”kaunista” kunhan osaan kunnolla…

 8. Hei!

  Onko tälle sivustolle/ryhmälle olemassa omaa sähköpostituslistaa, jolle voisi liittyä? Nämä asiat ovat sitä mitä haluan lisää myös omaan maailmaani. Rakkautta, rakkautta, hyvää oloa, antamista, saamista kaikkea mitä hyvää Universumi voi tarjota. Sivustolla oli kauniita kuvia, myös oman Maya astrologian mukaisen merkkini 1 soinnun Neitsyt Marian kuva (Maa 1, voimamerkin 6 Antares).

  Kiitos kaikille mukana oleville!

 9. Juu tuossa sivupalkissa on aika alhaalla Sähköpostitilaus -nappula josta tuo onnistuu. 🙂

 10. jos tekee haamu kirjoitusta pitääko se tehdä niin kuin illalla ja monenko aikaa vai voiko sen tehdä myös aamu päivällä

 11. tietääkö kukaan sinisistä hnnälisistä olioista jolla on hiirimäinene nenä ja hänässä kuvioita muo otti semmone yhteyttä kun nukuin sano vain ompu pommupu ja heräsin

 12. Olisiko mahdollista saada tänne sellainen meditaatio ”sanasto” ? En ole harrastanut tällaista meditaatiota ennen, ja jotkut sanat ovat vain hepreaa. Jos sellainen olisi mahdollista tehdä, olisin hyvin kiitollinen.

 13. Hei, olen Torniosta teen energoahoitoa sekä kaukoparannusta.
  Yleisimmät vaivat lihaskivut,mielentilanongelmmat.
  sähköpostiosoite: juuso62@hotmail.com


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: