Ylläpito

 • Henkisen tiedon opettajat, artikkeleiden kirjoittajat, sekä videoiden lisääjät 

HM/Wespa

Aluksi nimimerkillä HM kirjoittanut, mutta nykyään nimimerkillä Wespa esiintyvä henkilö on  Henkimaailma -blogin perustaja ja asuu Varsinais-Suomessa. Hän harrastaa mm. meditointia ja on kiinnostunut meditaation lisäksi henkioppaista, shamanismista ja yleensäkkin henkisestä tiedosta. Hän vastaa blogiin liittyvistä asioista ja tekee mm. Henkimaailman podcastia. Ylläpitää myös suosittua Paranormaali Blogia.

Von Qlippoth

Von Qlippoth tulee kirjoittelemaan Henkimaailmaan aina silloin tällöin esoteriaa sivuavia aiheita ja kertomaan mm. Tarot-korteista. Von Qlippoth pitää myös Tajunta -nimistä blogia.

Danbroklyn

Danbroklyn tulee kirjoittelemaan artikkeleita, sekä osallistuu mm. podcastin tekoon. Danbroklyn pitää myös You Remember? -nimistä blogia, sekä tekee musiikkia.

Chioy/Haru

Chioy tulee kirjoittelemaan mm. tietoisuuden toiminnasta ja omista kokemuksistaan. Hän on Vantaalla asusteleva 27-vuotias henkilö, joka harrastaa filosofiaa, meditaatiota ja unissa elämistä. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu rakkaus ja sen vastakohta, ymmärtäminen ja luominen. Chioy myös ohjaa skandinaavista tiimiä goldringissä.

WM_

WM_, 19v, tulee kirjoittelemaan mm. elämässä menestymisen -filosofiasta, sekä siitä mitä liittyy hyvään ja onnelliseen elämään. Hän on kiinnostunut lukemaan paljon elämän filosofiasta ja yrittää oppia, sekä opettaa sitä käytäntöön.

 • Suomentajat ja kääntäjät

s3nsi

S3nsi asuu Etelä-Suomessa ja on 21-vuotias. S3nsi tulee kääntämään mm. englanninkielisiä artikkeleita Suomen kielelle Henkimaailma blogiin.

Haluaisitko sinäkin ylläpitoon auttamaan ja laajentamaan Henkimaailma blogin sisältöä? Lue lisää tästä.

 • Videoeditoijat

KeyWay

KeyWay on 17-vuotias Helsingissä asuva nuori mies. Hän on kiinnostunut Audio/Video editoinnista, jota myös vapaa-ajallaan harrastaa. KeyWay ottaa osaa videoiden tuottamiseen. KeyWayn kotisivuille pääset tästä.

Responses

 1. erittain mielenkiintoinen, kiitos

 2. Hei!

  Yritin sähköpostilla tavoittaa, mutta taitaa olla laatikossa ruuhkaa. Olisin kiinnostunut tuosta buttoninvaihdosta kanssanne.

 3. En halua olla skeptinen, uskon monenlaisiin asioihin, mutta henkimaailman asioissa vaadin että lähteet ovat luotettavia. Nettiin kun on helppo kirjoittaa mitä vaan. Kysynkin siis, miksi ylläpitäjät eivät esiinny omilla nimillään jos puhuvat asian puolesta täydestä sydämestään? On sivuja, joissa asioista kerrotaan rohkeasti omalla nimellä. Tämä tuo luotettavuutta lähteeseen! Olisi myös mielenkiintoista tietää audiomateriaalin alkuperä, miksi se toimii niin kuin toimii? Tämä on nimittäin minulle aivan uusi asia.

 4. Joo tuo on totta mitä sanot, mutta itse näen nimimerkillä esiintymisen ihan toimivana. Mielestäni pääpaino on itse puhuttavalla asialla ja asiasisällöllä jota jokainen voi miettiä omalta kannaltaan. Tarkoituksenani ei ole esiintyä guruna, vaan jaan tietoa joka osuu omalle kohdalleni ja jonka koen sellaisena, että se on itseäni auttanut ja mahdollisesti auttaa muitakin. Tarkoituksenani ei ole myöskään vakuuttaa ketään tai todistella mitään, puhukoon itse asiasisältö puolestaan. 🙂

  Jos audiomateriaalilla tarkoitat tekemiäni podcasteja, niin ne on tehty ihan oman intuition saattelemana ja puhun niissä aiheista jotka ovat itselleni tärkeitä ja joista olen tietoutta hankkinut.

  Jokaisella meistä on oma tiemme ja voimme aina poimia itsellemme toimivia asioita ja filtteroia ei-toimivia asioita pois, oman sydämen kuuntelu on tärkeää mitä tahansa esoteerista, filosofista tai psykologista tietoa kuunnellessa. 🙂

  Jotkut asiat toimii toisille, jotkut ei toimi. Toivon kaikkea hyvää tielläsi. 🙂

 5. Hei hyvä Henkimaailman väki. Olisi hienoa jos voisitte tehdä uutisen
  yhdestä erittäin mielenkiintoisesta aiheesta! Rakennamme ilmaisen kodin meille samanhenkisille kirkkonummelle järven rantaan.

  Lisää infoa täällä: http://www.facebook.com/valonlapset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: