Kirjoittanut Wespa | 25 elokuun, 2009

Chakrat ja niiden vaikutukset


Chakrat ovat ihmisruumiin energiakeskuksia.

Chakrat ja niiden sijainnit

Chakrat ja niiden sijainnit

Näillä videoilla kerrotaan mitä tarkoituksia ja vaikutuksia chakroilla on.

1: Juurichakra – elinvoimamme keskus

2: Sakraalichakra – seksuaalisuuden ja intohimon keskus

3: Solar Plexus -chakra – voiman ja itsetunnon keskus

4: Sydänchakra – rakkauden ja empatian keskus

5: Kurkkuchakra – ilmaisukyvyn keskus

6: Kolmas Silmä -chakra – mielen, tietoisuuden ja intuition keskus

7: Kruunuchakra – yhteys maailmankaikkeuteen ja henkiseen energiaan

Lue chakroista suomeksi täältä:
http://www.chakrat.opassivut.net/chakrat.html
http://www.reikisivut.com/chakrat
http://www.aurinkoenkeli.fi/chakrat.html


Responses

  1. tämä on mielenkiintoinen aihe josta pari vuotta sitten luin ahkerasti tietoa 🙂 Nyt tässä on hienosti paketissa kaikki!

  2. ymmärsinkö oikein, kruunuchakra ei voi aktivoitua jos juurichakra ja sakraalichakra eivät toimi kunnolla? mietin vieläkin mistä voisi johtua se että pari vuotta sitten kehoni alkoi toimia epätavallisesti; ilmeni kaikennäköisiä erilaisia tuntemuksia ihan kaikkialla jaloista vatsaan ja selkään, kehoni ikäänkuin ylikuumeni, naamani punoitti jne. vähitellen se laantui nyt kroppa on aikalailla tasoittunut ja tuntemukset normalisoituneet, mutta mitä siitä jäi, niin nykyään tuntemuksia on enemmän mitä aiemmin tätä ylikuumenemista, pahat olot tuntuvat heti vatsassa, ennen en niitä tuntenut ellei tunne ollut hyvin vahva, joskus, luulisin että mielialasta riippuen, tunnen pistelyä kaikkialla kehossa, kihelmöintiä/tunnetta niinkuin joku koskisi lähinnä raajoissa, joskus otsaa kihelmöi tuon kolmannen silmän kohdalta juuri 🙂 yms. vielä en ole löytänyt tähän vastauksia ikävä kyllä. mutta mielenkiintoista on se että minulla on ollut mnielikuva tietynlaisesta viisaudesta/paremmasta minästä, joka on ”tuolla jossakin” pään yläpuolella, vielä vähän saavuttamattomissa mutta toisaalta myös lähellä, ja väri violetti on suosikkeja ja mielestäni kuvaa hyvin tällaista henkisyyttä. heh tuo hyvin mieleen tuon mitä juuri kruunuchakra on. olisko kenelläkään tähän mitään sanottavaa? tietoa mitä tuollaiset kehon tuntemukset olisivat/mistä johtuisivat?

  3. Olen muutamia kertoja käynyt puhdistus / rentoutus hoidoissa tai miksi niit nyt osaa kutsua, jonka jälkeen olen saanut selville hirmuisesti asioita itsestäni ja saanut paljon hyvää oloa, itsevarmuutta ja lohtua sekä hyvää oloa.
    Minulle on hoitojen yhteydessä kerrottu että olen ”vanhasielu” ja kerrottu että voin saada elämässäni paljon aikaan ja ”nähdä ja tuntea” enemmän mitä tällähetkellä annan, kertoi että pitä olla ns sinut itsensä kanssa ja uskoa vahvasti näihin asioihin, eikä pelätä.
    Tunnen kolmannen silmäni kohdalla usein päänsärkyä ja itseasiassa se on löytynyt myös sillä tekniikalla että hoitojen tekijä läheni otsaani saksien kärki osalla sivulta päin otsan keskustaa kohden ja reilu 5 cm otsani yläpuolella ja kun kärjet osoittivat kolmanteen silmääni tunsin silloin kohdistettua vihlovaa kipua juuri tietyssä kohdassa. Itse en siinä vaiheessa tiennyt sellaisen olemassa olosta 😀

    Sain itseasiassa näiden hoitojen aloittamisen myötä elämäni ensimmäisen orgasmin ollessani sukupuoliyhteydessä mieheni kanssa, kuitenkin seksielämää on ollut jo 10 vuotta enkä ole saanut orgasmia sitä ennen kertaakaan, joten ilmeisesti jollain tasolla on saanut kehostaan ”lukkoja” pois. Kiitos tästä hienosta sivustosta 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: