Yhteys

Onko sinulla jotain kysyttävää, ehodotuksia ym. blogiin ja viesteihin liittyvää asiaa? Voit ottaa yhteyttä anonyymisti alla olevalla lomakkeella tai normaalisti kommenttien kautta. Minuun saa yhteyden myös YouTuben kautta.

Yllä oleva lomake lähettää viestin anonyyminä sähköpostiini. Muista mainita toimiva sähköpostiosoitteesi viestissäsi jos haluat, että otan sinuun yhteyttä ja vastaan kysymyksiisi.

Jos haluat kysyä jotain esim. telepatiasta tai henkisyydestä, johon haluaisit vastattavan julkisesti esim. podcastissani, niin kysy käyttäen kysymykset -osiota.

Responses

 1. Kiitos tästä Henkimaailma-sivustosta!!! Löysin nämä joku viikko sitten sattumalta. Olen jo kokeillut Henkiopas-meditaatiota ja Solfeggio-taajuuksia ja ne TOIMII.
  Saakohan ihana-äänisen Snatam Kaurin äänitteitä hankittua itselleen jostain Suomen maasta?

  Parhain terveisin, Riitta

 2. Snatam Kauria itsekkin kuuntelen. 🙂
  En tiedä saako Suomesta, mutta warettamalla löytyypi tai sitten esim. henkisiltä messuilta, joista saattaa bongata myynnistä. 🙂

 3. Terve! Mahtava sivusto ja olen löytänyt paljon hyödyllistä itselleni. Älä todellakaan lopeta tätä sivustoa pitkiin aikoihin!

 4. Moikka!
  Upea sivusto! Oon kokeillu jo Henkiopas-meditaatiota, ja aivan ihanaa oli! Tuntui niin aidolta, ja ihanalta. Älä vaan lopeta tätä sivustoa! Tuun tälle sivustolle aina rentoutumaan Henkiopas-meditaation parissa. Se tosiaan rentouttaa! Kannattaa kokeilla!

 5. En ainakaan tähän hätään löytänyt, mutta oletko tutustunut ns. parantamiseen? Ns. tule terveeksi-hokemaa tms apuna käyttäen. Olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi siitä aiheesta.

 6. En muistanut tuohon aikasempaan kirjoittaa mutta haluaisin että otat minuun yhteyttä ja vastaat kysymyksiini t jan-erik


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: