Kirjoittanut HM | 24 helmikuun, 2009

3D:n ja 5D:n erot


Yksinkertaistettu kaavio 3D:n ja 5D:n eroista. Tiettyjä ominaisuuksia olisi enemmänkin, mutta niitä en käsittele tässä kaaviossa. Kaavio koskee lähinnä itseyden tunnetta ja kollektiivisuutta.

3D

3D - Pieni selvennys: Rinnakkaistodellisuus on siis todellisuus esim. sinusta, jossa olet tehnyt jonkin asian eri tavalla ja näitä on mahdollisesti loputtomia erilaisia sinulla ja muilla. Jossain rinnakkaistodellisuudessa esim. Martti Ahtisaari on nyt presidenttimme.

5D

5D

Kuten kuvista näkee, niin 3D:ssä tunnemme lähinnä vain omat ajatuksemme, kun 5D:ssä olemme yhteydessä rinnakkaistodellisuuksiin ja kokijoihin tietoisesti kokoajan. Erillisyys on siis viidennen ulottuvuuden näkökulmasta illuusio. Ehkä mm. internetin tulo on yksi askel kohti tätä kollektiivisuutta. Me olemme jo nyt entistä enemmän yhteydessä toisiimme teknologian avulla ja viides ulottuvuus sitten mahdollistaa tämän vieläkin tehokkaammin.

Jos mennään sisäänpäin, niin voimme nähdä saman mallin esim. verisoluissamme. Ne ovat erinäisiä soluja, mutta yhdessä muodostavat veremme ja toimivat saman päämäärän vuoksi. Onkin mielenkiintoista ajatella, että millainen yhteys niillä on toisiinsa.

Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi.

Lisää tietoa viidennen tason ominaisuuksista voit lukea tästä artikkelistamme.


Responses

 1. Tämä oli hyvin havainnollistava! Kiitos!

 2. Niin, noista rinnakkaistodellisuuksista, eli onko se eri aikaa vai mitä ? ”Jossain rinnakkaistodellisuudessa esim. Martti Ahtisaari on nyt presidenttimme.

 3. Ehkä olisi helpompaa ajatella niin, että on olemassa monta maapalloa, joissa monissa Jalopeura Nisya on samaan aikaan (kuten monet muutkin). Toisessa rinnakkaistodellisuudessa saatat esim. asua eri paikkakunnalla. Toisin sanoen ne ovat ehkäpä vaihtoehtoisia nykyhetkiä. 🙂

  Sen mitä olen puhunut joihinkin rinnakkaistodellisuuksiin, niin yhdessä ei esim. kännykkään oltu vielä keksitty näyttöä (vaikka vuosi tietääkseni oli heillä sama), joten ihmisten numerot piti muistaa/olla muistissa. Siinä oli sitten hauska selittää, että meillä voi kännykästä valita soitettavan henkilön nimilistasta.

  Iloksenne päätin ottaa yhteyttä rinnakkaistodellisuuksiin (useita), jossa kännyköiden teknologia on meitä edellä:
  A. Käynnyköissä sormenjälkitunnistin (turvallisuus, tunnistaa käyttäjän), tämä mahdollistaa myös turhan pin-koodin poissaolon, eikä myöskään näppäinlukkoa tarvita
  B. Kännykällä ei tarvitse ottaa yhteyttä painamalla nappulaa, kännykkä lukee aivoaaltoja ja tietää kenelle soitetaan
  C. Kännykkä joka on ”nappi”, jonka voi laittaa mikrofonin tavoin kaulukseen
  D. Jonkinlainen biologinen telepaattinen olento, jota käytetään kännykän tavoin avustamaan kun halutaan yhteys toiseen henkilöön

  Kiitos Jalopeura Nisya kysymyksestäsi. Tämä johti mielenkiintoiseen kokemukseen ja uuteen tietoon. 🙂

 4. Mutta olenko ne kaikki minä, vai jotain muita ? Ja miksen ole tietoinen heistä ?

 5. Ne kaikki ovat sinä myös ulkomuodollisesti (tosin joku voi olla esim. lihavampi). Et ole tietoinen niistä, sillä ne eivät ole vielä näkyvillä/normaalisti aistittavana. Viidenessä ulottuvuudessa sitten tämä yhteys niihinkin on mahdollinen. 🙂

 6. Kiitos

 7. ”Kännykällä ei tarvitse ottaa yhteyttä painamalla nappulaa, kännykkä lukee aivoaaltoja ja tietää kenelle soitetaan”

  tällöinhän kännykän pitäisi olla jotenkin osa kehoamme, että aivomme voisi vaikuttaa siihen. vai mitä muka ne aivoaallot ovat?

 8. ja jatketaan skeptisellä linjalla 😉 kuinka tiedät että sait yhteyden rinnakkaistodellisuuteen, etkä esim. menninkäiseen joka pilailee kanssasi ja kertoo puutaheinää. 🙂

 9. En tiedä tarkkaan aivoaalloista, mutta ne ovat jotain joilla voidaan mitata aivojamme. Ajatusten lukeminen on nyt meilläkin jo osittain totta.
  Lueppa tämä linkki asiaan liittyen: http://paranormaali.ning.com/profiles/blogs/ajatusten-lukeminen-on-nyt

  Eron rinnakkaistodellisuudella (niiden henkilöillä), menninkäisellä, sekä Basharilla, jonka kautta tiedon kännyköistä kanavoin voi tuntea. Tämä on ehkä paras tapa miten tämän kertoisin. Se on siis henkinen tunne ja sitä tavallaan vain tietää kenen kanssa keskustelee. Se johtuu myös siitä, että itse yleensä teen aloitteen kenen kanssa haluan keskustelun aloittaa.

 10. Voi miten mielenkiintosia aiheita! Ehkä siihen kännykkään on jo voitu asentaa ajatus aallon vastaanotin-lähettäjä mikä toimii samalla aallolla kun esim. mun telepatia toiselta puolen maapalloa parhaalle kaverille Suomeen. Kuten HM sanoo, telepatiakia on tunne ja kuitenkin siitä tunteesta voi olla varma että tämä on ihan oikeata eikä mielikuvitusta. Ja kun siihen oppii luottamaan, se käy hempommaksi. Ehkä samoin voi jutella rinnakkais-itselle. Olis tosi nastaa kokea sekin.

  Mitenkäs sitten kun minä täällä haaveilen että pääsisin Suomeen, omaan pieneen mummon mökkiin ja olen mielessäni jo rakentanutkin sen ja sisustanut melkein kokonaan (jo vuosia). Onko pääsylle esteenä se, että täällä on aviomies enkä ehkä sittenkään voisi häntä jättää? Kissat kyllä toisin mukana. Kuitenkaan en haluaisi mitään enempi kun saada viettää eläkepäivät Suomessa. Koskei haave tähän mennessä ole toteutunut, niin allan nyt sitten siivoamaan tätä taloa ja heittelemään pois omia ylimääräisiä vehkeitäni, jotta olisin valmis muuttoon. Kiva nähdä tapahtuuko. Mitä luulette?

 11. Alex Collierin mukaan 5. ulottuvuudessa on olemassa paljon värejä joita meillä ei täällä 3 ulotteisessa maailmassa ole. Reaktiot ovat jotenkin erilaisia, esim lähdet kävelemään ennen kuin teet tietoisesti päätöksen liikkumaan lähtemisestä. Kun suljet silmäsi niin näet kaikkialle ympärillesi. Aika mielenkiintoista, olen vähän sillä kannalla että jos tämä suuri muutos tapahtuu 2012 – 2013 välissä niin tulemme vasta lopulta ymmärtämään kaiken tuohon uuteen ulottuvuuteen liittyen. Ensimmäinen merkki 5. ulottuvuuteen siirtymisestä on siis kauniimpi värimaailma.

 12. Siis missä tämä viides ulottuvuus sijaitsee?

  Suo anteeksi typeryyteni, mutta olen tottunut ajatukseen fyysisestä tasosta ja astraali tasosta plus niistä muista olemassaolon tasoista mutta missä tuo viides ulottuvuus sijaitsee niihin nähden..? Onko sekin ”tässä” niinkuin nuo muutkin..?

  Sanoit että ne minä olen myös viidennessä ulottuvuudessa, mutta miten voi olla niin, jos minä olen syntynyt kolmiulotteiselle tasolle..? Vai olenko minä – sielu – jakaantunut jotenkin..? Olenko monessa ruumiissa eri tasoilla…?

  Voinko ajatella asiaa niin, että tämä 3D maailma astraalitasoineen sun muineen muodostaa ”yhden verisolun” ja 5D omine tasoineen toisen..? Vai onko 5D taso syntynyt omista ajatuksistamme kun pohdimme eri mahdollisuuksiamme?

  Voinko ajatella sen niin että vertaan 3D universumiamme ilmapalloon joka lilluu jossakin tilassa monen muun ilmapallon kanssa ja yksi näistä ilmapalloista on 5D..?

  Korjaa jos olen hakoteillä. Haluan ymmärtää!
  Tämä on niin hirvittävän mielenkiintoista! 😀

  P.S: Kuinka voin saada yhetyden 5D itseeni…? Miltä se yhteys tuntuu? Entäs millaisia paikkoja ovat 4D ja 6D…? Entäs 1D?

 13. http://youtu.be/MI52RefDmNc KATSO PUHELIMESTA HIMMEELLÄ KONTRESTILLA

 14. NÄÄTTE HUMANOIDIN ELI MINUT

 15. ”Mutta olenko ne kaikki minä, vai jotain muita ? Ja miksen ole tietoinen heistä ?”

  Vaikka ne ovatkin lähempänä sinua kuin oma ihosi, et ole niistä tietoinen koska keskität kaiken energian ulkopuolellesi, etkä sisäänpäin.
  Voit tulla niistä tietoiseksi, jopa vaihtaa kokemuksia heidän kanssaan ts. oppia heiltä asioita joita et osaa nykyisessä tilallasi. Energia kun on yhteydessä kaikkeen olevaan, niin mikään ei ole sinulle siten mahdotonta vaan kaikki todellisuudet ovat avoinna jos vain tavoitat ne.

 16. ”Suo anteeksi typeryyteni, mutta olen tottunut ajatukseen fyysisestä tasosta ja astraali tasosta plus niistä muista olemassaolon tasoista mutta missä tuo viides ulottuvuus sijaitsee niihin nähden..? Onko sekin “tässä” niinkuin nuo muutkin..?

  Sanoit että ne minä olen myös viidennessä ulottuvuudessa, mutta miten voi olla niin, jos minä olen syntynyt kolmiulotteiselle tasolle..? Vai olenko minä – sielu – jakaantunut jotenkin..? Olenko monessa ruumiissa eri tasoilla…?”

  Kyse on paikkaulottuvuudesta, ei henkisestä joten sillä ei ole mitään tekemistä astraalitason kanssa. 5 ulottuvuus on siinä missä sinäkin, et vain voi sitä nähdä koska tuijotat vain omaa maailmaasi aivojesi kautta. Kun hylkäät tuon tavan, voit muuttaa värähtelyäsi ts. energia tasoasi ja siten et ole enää sidottuna tähän harhojen maailmaan.
  Et ole syntynyt millekään tasolle, sen sijaan olet kaikkialla yhtäaikaa. Siten olet viidennessä ulottuvuudessa, kyse onkin näkemyksestä. Itse rajoitat itesi sulkemalla henkisen maailman pois ja seuraat pelkkää mekaanista maailmaa jolloin uskot sen olevan totta, kun nimenomaan se ei ole muuta kuin harhaa. Et vain näe koko kuvaa ja siten luulet sen pienen osan jonka näet, olevan kaikki mitä on olemassa.

 17. hakeutukaa hoitoon!!!

 18. ”hakeutukaa hoitoon!!!”
  Millaisia kokemuksia sinulla on eri hoidoista?
  Olen aina halunnut reiki-hoitoon, mutta vielä ei ole tullut siihen mahdollisuutta.
  Sen sijaan viime Voimaannu messuilla olin Quantum Touch energiahoidossa. Se oli miellyttävä kokemus, 9 kuukautta tuo käsi ollut kipeä johtuen töidenteosta ja tuo auttoi siihen eikä se ole sen koommin enää kipeytynyt^^
  Suosittelen!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: