Kirjoittanut HM | 3 joulukuu, 2008

Viides dimensio, ylösnousemus ja 2012


Tässä saamaani tietoa, jota sain mm. kanavoinnin välityksellä.

Ylösnousemus ja 2012

Olemme menossa kohti uutta evoluution vaihetta, joka vie ihmiskunnan viidennelle tasolle/dimensiolle/ulottuvuuteen. Ylösnousemuksen, eli tämän evoluution vaiheen pitäisi tapahtua vuoden 2012 tienoilla, mutta se ei ole kiveen lyöty ajankohta. Jotkut kehittyvät jo sitä ennen, jotkut silloin ja jotkut sen jälkeen tai vielä jatkavat kehitystään kolmannella tasolla. Meidän kannattaa kuitenkin muistaa, että emme ole fyysisesti menossa mihinkään, eli emme vaihda paikkaa. Pysymme siis samalla maapallolla, joka kehittyy mukanamme. Osa ihmisistä on jo osittain viidennessä dimensiossa, joka ilmenee mm. outona tunteena ruumiissa (ihan kuin ruumista ohjailisi joku muu) ja se johtuu sielun henkisestä kehityksestä, kun sielu alkaa erottumaan fyysisestä ruumiista ja ihminen alkaa tuntemaan, että ei ole se jota käyttää väliaikaisena kehona. Jotkin kolmostasolla ja viitostasolla samaan aikaan olevat ihmiset ovat täällä opettamassa ihmisiä kohti kehitystä/ylösnousemusta.

Millaista on olla viidennessä dimensiossa?

 • Luominen on suuremmassa osassa kuin 3D:ssä.
 • Tietoisuus on erilainen. Kaikki ovat yksi ja sama iso kollektiivinen tietoisuus, joka on samaan aikaan kaikkialla kokien kolmatta tasoa, neljättä tasoa, sekä viidettä tasoa.
 • Aikaa ei ole olemassa samalla tavalla kuin täällä. On olemassa vain nyky-hetki ja tulevaisuuden suunnitelmien teko on turhaa, koska on aina siinä ajassa milloin haluaa olla. Kun esim. alat luomaan taloa, niin voit päättää, että olet jo sen talon valmistumisvaiheessa.
 • Teleportaatio on mahdollista, mutta saa matkustaakkin jos haluaa.
 • Olemassa pelkkää nautintoa ja rakkautta.
 • Ei ole olemassa mitään sääntöjä, paitsi se, että ei saa tehdä mitään pahaa toisille.
 • Kehitys on loputonta, ei rajotteita, kaikki on mahdollista.
 • Kaiken mitä ajattelee voi kokea ja olla kokematta.

Mikä on sitten 5 ja 6 tason ero?

Viides ja kuudes dimensio eroavat toisistaan ainoastaan siinä, että kuutos tasolla on enemmän rakkautta. Kun on saavuttanut tietyn määrän rakkautta viidennessä dimensiossa ja on halukas siirtymään kuudenteen, niin se onnistuu. Tosilla tasoilla on myös mahdollisuus siirtyä kokonaan dualismin ulkopuolelle, eli tasolle, jossa ei 0le tunteita eikä siis rakkautta eikä vihaa tunteena.

Mainokset

Responses

 1. Kuulostaa ihan liian hyvälyä ollakseen totta 😀

  Tiedän, saatan olla todella tietämätön, mutta siis…. Esim. täällä tämä 2012 vuoden tapahtumat esitetään hyvinä asioina, mutta esim tuolla (osoite alhaalla) asia esitetään taas pahana… Mistä siis johtuu? Olenko vain huono yhdistelemään asioita, vai mikäs tässä nyt on?

  http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

 2. Mielenkiintonen linkki 😀

 3. ihmiset luule että 2012 on maailmanloppu mutta toisalta siirytään uuten aikakauteen joka tapahtu aina olikse 2000 vai 2150 vuoden välein silloin tapahtuu jotain mullistava ja onhan se jo todistetukki että 2012 silloin siirrytään uuten aikakauteen ja 2012 nasa oli väittänyt että aurinkokuntamme siirty galaksin keskuukseen jos ymmärsin oikein suosittelen david willcokin näkökulma lämpimästi hakusanalla david willcock youtubeen

 4. Niin näistä olomuodoista:
  kaasu, neste, kiinteä, eetteri, astraali, mentaali, ja sen jälkeen tulee buddhinen taso, nirvaaninen taso, paranirvaaninen taso ja mahaparanirvaaninen taso.

  viimeiset neljä ovat ensimmäisestä viimeiseen Siis tuotanoin kait niiku 5D 6D 7D ja 8D

 5. Täytyy muistaa, että maapallokin haluaa muuttua.
  Pallomme on kokenut ottamisen ja antamisen kokemus alkaa olla koettu. Samaan aikaan ihmisen muutoksen kanssa tapahtuu maapallonki muuttuminen, koska on vain Yksi kokija.
  Niin, että illiminuatin tekemiset ovat myös tämän Yhden kokemuksia. Ei ole eroa On Vain Yksi.
  Vapaan tahdon laki loppuu kun kokeminen loppuu.
  Hyvän ja Pahan erottelu loppuu. On vain Yksi Rakkaus ja me kaikki kohdataan se yhdessä olemalla Yhtä. Rakastamalla ympäristöämme kaikkea. ns. pahalla on ollut manipoloiva valta useita tuhansia vuosia ja jatkuu vielä näinä muutoksen aikoina. ns.Sillä on pahat mielessä jotka yrittää toteuttaa hiukan epätoivoisasti. Mutta Meidän pitää heittä kaikki nekatiivisuus valon puhdistettavaksi, koska yhdessä meillä on ykseyden voima sytyttää Valot päälle tähän pimeydessä kulkevaan mailmaan.

 6. onko 6 la pakko luopua ilosta ja vihasta

 7. oonko aaro siirtyny´t jo tohon 5 enteen

 8. onko avaruus oliot 6des

 9. ja muulla on yks avaruus olio video itelläni

 10. Siis mä en tajuu, onko jokanen ihminen eri ulottuvuudessa niinku voiko olla 0 ulottuvuutta? Esim mistä mä voin tietää missä ulottuvuudessa ite olen?

 11. Kannattaa käydä testaamassa nuo ulottuvuudet jonkun uskovan ihmisen luona, uskovalla tarkoitan Jeesukseen uskovia ihmisiä. He laittavat kätensä päällenne ja siunaavat, katsokaapa mitä tapahtuu 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: