Kirjoittanut HM | 19 helmikuu, 2009

Henkiopasmeditaatio


Tässä ohjattu henkiopasmeditaatio, jota jotkut ovatkin jo toivoneet. Tämä meditaatioäänite perustuu MagentaPixien videoon, jossa opastetaan englanniksi miten yhteys henkioppaaseesi/enkeliisi onnistuu. Tämä äänite on kuitenkin kokonaan suomeksi ja kauniin musiikin kera. Äänitettä voi käyttää yhteyden saamiseen tai vaikkapa rauhoittumiseen.

Paina play ja nauti.

Kiitos kauniista taustamusiikista Docille, Sonelle ja Phazonille.

Jos kuuntelu ei syystä tai toisesta onnistu, niin voit kuunella tai ladata sen myös täältä.

Vaihtoehtoinen latauslinkki: vaikka mp3-soittimeen siirtämistä varten.


Responses

 1. Pitää katsastaa kunhan pääsee jonnekin omaan rauhaan kuuntelemaan 🙂

 2. Olisi todella kiva kun saisi ladattua koneelle nämä tälläiset ja siitä mp3selle jotta voi siitä kuunnella 🙂 Olisko mahdollista?

 3. Tiedoston voi laittaa lataukseen täältä:
  http://hosted.filefront.com/Henkimaailma/

 4. Kiitos! 🙂

 5. kun kuuntelin tuon niin en luullut mitään tapahtuvan mutta lopussa näin vanhan naisen jolla oli päällään tummanpunainen mekko ja minulla tuli semmoinen lämmin ja rakastettu tunne, ja hän sanoi nimekseen annie. olin todella hämmästynyt tästä, kiitos todella virkistävä äänite myös! 🙂

 6. Kysyisin, että kun henkiopas sanoo sinulle jotain, niin miten sen ”kuulee”. En usko, että sitä kuulee mitenkään äänenä, vaan jotenkin mielessä, ajatuksina, mutta miten erottaa omat ajatukset henkioppaan ajatuksista?

 7. niinpä se on kanssa yksi asia mitä sietää miettiä 🙂

 8. Kun päädyin tänne sivustolle, olin hyvin skeptinen kaikkiin henki olentoihin liittyen. Jopa nauroin monille artikkeleille, mutta kun kuuntelin kyseisen opastuksen, ja päätin yrittää kaikella tunnollani kaiken mitä henkiopasmeditaatio klipissä sanottiin, niin aloin itkemään, ja kun kysyin itseltäni miksi itken tuli hyvän olon tunne. Ymmärsin sen jälkeen mitä oli tapahtunut. Kysyin monia kysymyksiä, ja kyllä sieltä jonkin ymmärryksen kautta tuli vastauksia. Tunnen itseni tällä hetkellä erittäin rikkonaiseksi.

  Tämä todella muuttaa elämääni.

 9. Jojoo!..
  On melko kauvan kiinnostanut tällaiset jutut ja nyt pitikin kokeilla kunnolista yhteyttä henkioppaaseen. Kun olen jo entuudestaan ”ujosti” ollut yhteydessä ja luullut vaan sekoavani/juttelevani itteni kaa… 😀
  Mutta ei tämä istunto nyt ihan täydellinen ollut. Eli uusiksi menee joskus.

  Anyway. Nyt sitten tuli raja vastaan epäilyille ja taisin jopa suututtaa henkiopastani vähän, kun kyselin kokoajan, että ”onko tämä todellista” 😀
  Ainakin ärähti ja näin punaistavaloa samalla…
  Että silleen tänään.

 10. Hienoa TK. Noin se lähti itsellänikin käyntiin. Oma ego väitti, että ei tämä voi olla totta tms. mutta siitä pääsee kyllä henkioppaan ja luottamuksen avulla ylitse. Jatka samalla polulla, niin tulet kokemaan ihmeitä. 🙂

 11. Aluksi, kun piti ajatella pyramidia niin tuli jotenkin negatiivinen fiilis, kun oon jostain sisäistänyt, että pyramidi olisi jotenkin sidoksissa negatiiviseen energiaan, mutta onneksi sieltä loisti se rakkauden valo niin uskalsi mennä sisälle. =D

  Menin vähän sekaisin noista hengistä siellä kyl, kun ensiks tuli joku nainen, sit pikkutyttö jota seurasi jokin demoni ja sit viimeiseksi joku itämainen tietäjä.
  Mistähän se tietää, mikä on se oikee, kun kaikilla paitsi tolla demonilla tunsin jotenkin rakkauden.

  Onko se henkiopas sit joku tietty vai oisko mun pitänyt luottaa johonkin noista käyneistä vaihtoehdoista?

  Täytyy varmaan koettaa uusiksi huomenna ja katsoo tuleeko sama jengi taas. =D

  Kiitos ^^

 12. Voisiko tehdä tämän Henkiopasmeditaation uusiksi, häiritsee toi surina ja kohina, eli varmaan teknisiä ongelmia ollut äänittäessä. Tää olisi kyllä muuten hyvä..ja tää sivusto on mielenkiintoinen..:)

 13. Yhdessä kohtaa tulee tuota kävelyn ääntä. Tässä on käytetty tosin myös huonompaa mikkiä, josta tulee pieni kohina. Nykyään on käytössä parempi mikki. Kannattaa keskittyä äänimaailmaan, niin ei se niin paljoa lopulta haittaa. Uusi meditaatioäänite (ei sama) on tosin suunnitteilla.

 14. epäilevin mielin ryhdyin tähän minäkin. kuitenkin paikalle saapui nuori intiaanityttö valkoisen pöllön kanssa. tyttö kertoi nimekseen valkoinen pilvi. kyyneliin päättyin tapaamisemme sillä tilanne oli niin täynnä tunnetta.

 15. mää koekilin eilen iltana makuultaa ja tun sin jotai väreilyä koko kehossa mut sit kai ego teki epä varman olon ja mää lähin pois vaikka tunsin et mun vieres oi joku siin. sit ku olin lähteny nii ehkä 2 sekunnin päästä puhelin piippas ja tänää aamul koitin taas ja en oikeen tuntenu mitää mut sitku lopetin nii taas puhelin 2 sekunnin päästä piippas. nii ja miten muuten tietää mitkä on omia ajatuksia? ja miten saa vaikka nii et puhuu mun kauttaa äneen?

 16. sori kirjotus virheistä^^

 17. Henkiopas voi toimia kauttasi niin, että ne vaikuttavat omilta ajatuksiltasi tai joiltain ”ylemmiltä” ajatuksilta/vastauksilta. Kannattaa siis pyrkiä erottamaan nämä ajatukset mm. egon tuomista ajatuksista. Kokemuksen kautta taito sitten kehittyy, vaikka se ei mitään poppaskonsteja vaadi.

 18. Ei ekalla kerralla onnistunut saamaan mitään, vaan tunteen siitä että jotain oli ympärilläni mutta en saanut mitään vastausta oliko henkiopas läsnä.
  Ehkä tämä vaatii useamman harjoitus kerran jotta se yhteys saadaan..Tuleeko ne viestit sieltä sanoin vaiko kuvin tai ehkä väreinä yms?..Kiinnostaa kovasti olla yhteydessä henkioppaaseen ja lähteä kehitämään omaa henkistä elämää..Voihan sen tietysti luoda ilmankin yhteyksiä, mut olishan se suuri apu kumminkin..

 19. Vastaukset voivat tulla monellakin eri tavalla. Johtuu ihan henkilöstä itsestään ja hänen luonteestaan, että mille tavalle on vastaanottavaisin.

 20. Noniin. Nyt sitte ollaan vähä enempi tehty tuttavuutta henkioppaan kanssa vaikka ei se kovin helppa aluksi ollut, kun tuli epäröityä.
  Kavereita nyt melkeimpä jo ollaan. 😀

  Kokemusta on mm. muiden ihmisten kanssa toimiessa hän on antanut nevoja, jos olen eksynyt niin hän on neuvonut reittiä, jopa toimintapelejä pelatessa hän sanoi että mistä se vihu nyt tuleekaan/antoi neuvoa, mutta alkoi tuntu epäreilulta niin lopetettiin kusetus… ^^

 21. Hienoa TK. 🙂

 22. En saa yhteyttä… jotenkin oli sellainen olo hetken aikaa, kuin joku tai jokin olisi meditaation aikana kaukaa tarkastellut mitä koitan hakea meditaation kautta, muttei tullut lähemmäksi. Minulle tuli aggressiivisia mielialoja, koska tuntuu ettei hän/se halunnut lähestyä minua. Jokin minua silti ohjailee, mutta aivan liian kaukaa. Haenko muka liian isoa palaa kerralla?

 23. Kannattaa kokeilla myöhemmin uudestaan. Kannattaa vain päästää irti ja katsoa mitä tapahtuu. Pakottamalla et saa henkiin yhteyttä, pyytämällä saat. 🙂

  Agressiivisuus ja negatiiviset tunteet ovat yleensä oman egon aikaansaannoksia, kun mieli pyrii erkaantumaan oudosta tilanteesta tai ei usko omiin tunteisiin.

 24. Olikohan viimeöinen tapaus henkioppaan aikaansaanosta vai mitä. Ajelin töistä kotiin n.23.00 kun päähäni tuli ajatus ” katsoppa vasemmalle”. En aluksi huomannut mitään ja ehdin jo ajatella vaikka mitä, mutta sitten näin kun hirvi seisoi pellolla lähellä tietä. Samalla matkalla tuli toinen ”ajatus” lähellä kotia. ”alappa taas varoa” kertoi ajatus, ja kohta lähti jänis vasemmalta puolelta tietä ja loikkasi onneksi metsään. Ajatus ei ollut ääni, mutta ei kyllä omanikaan.
  Yhden rusakon olen jo tälle keväälle rutannut ja rusakko ruttasi etusäleikön autostani. Nämä hirvet hirvittää eniten. Mutta kiitos varoituksesta oppaalleni jos hän oli asialla=)

 25. Kauniisti sinua autettiin. Henkiopas/enkelisi oli varmaankin asialla. Kiitos viestistäsi. 🙂

 26. Tuli koitettua sama meditaatio toisen kerran, tällä kertaa istuen. Päätin asennoitua rauhallisesti, pyytäen enkä vaatien. Aluksi tulikin iloinen ja melko rakkaudentäyteinen olo, kyyneleetkin kihosivat silmiini yhdessä vaiheessa. Tuntui kuin se jokin olisi ollut nyt lähempänä ja aloin näkemään häilyvää sinistä hahmoa vaikkakin suljetuin silmin. Loppuvaiheilla tunsin olevani hyvinkin meditatiivisessa tilassa, kuviteltuani olevani sen lasisen pyramidin sisällä katsellen sen kapenevaa kattoa. Ääninauhoitteen loputtua näkökenttäni jäi myös vähäksi aikaa erikoisen laajaksi (tosin tuttu ilmiö minulle, toistuu ajoittain tahdottomasti). Kokemus oli siis hyvin erilainen.

  Kuitenkin tunnen, että suoranainen kontakti jäi vajaaksi. Luulen, että minun pitää vielä koittaa tuota vielä kerran.

 27. Koitin toisen kerran tätä..Taisin saada yhteyden henkioppaaseeni ja sain käsityksen että hänen nimensä on Green ja näin sillä hetkellä vihreää valoa. Hän ns. liikkui paljon ja vaihteli mm. väriään ja muotoaan..eniten siitä erottui vihreä ja violetti. Olen tyytyväinen. Ainakin hän vastasi kysymyksiin.

 28. Eilen meditoidessani kävi minulle esittäytymässä Aurel niminen tyttönen.Ensin ”iskostui” nimi Aurel ja heti perään Tytön hahmo.Tyttö oli osittain kääntynyt minuun päin,oli pitkät tummat hiukset joissa oli jotain pinnejä tai letin näköisiä.Päällä oli pitkä mekko tai hame joka ulottui lähes maahan asti.Minuun tämä aiheutti mukavan sähköisen ”kihelmöinnin” sydän-solar plex.-chakraalichakran alueelle.Pari vuotta sitten sain yhteyden lähes saman nimiseen joka oli nimeltaan Aurelius.Oli myös outo sattuma kun valitsin sivuilleni kuvaa(Para).Monista kymmenistä kuvista valitsin juuri nuoren pitkä hiuksisen tytön kuvan.Jollaista valintaa en ehkä normaalisti olisi tehnyt.Kuvassa tyttö kylläkin itki veri pisaroita.

 29. En nähnyt tai kokenut mitään. 😦 Harmillista.

 30. okei täältä taisi löytyä vastaus minua askarruttavaan kysymykseen… nimittäin nuo kyseiset äänet tai eräänlainen vahva omatunto( ulkopuolinen ohjastus )..

  minulle sattui tuossa pari kk takaperin muutamiin otteisiin erittäin mielenkiintoinen kokemus.

  pelailin netti pokeria ja olin omistautunut ajatukselle että yritän päästä pitkälle kyseisessä turnauksessa.
  no loppua kohden stäkki väheni en musita kunnolla tilannetta mutta päähäni tuli yhdessä jaossa järjetön äänen Kehoitus maksa tuo tuleva korotus tms- olin että TÄ kädessä 5,10 tai 5,j off-s oltiin kuitenkin melkein finaalipödässä eikä noilla käsillä juurikana pelailla .. No tein niinkuin kehotettiin ja voitin sen jaon taisin triplata merkit siinä. no seuraavassa jaossa tuli myös ohjeita saman kaltaisia aivan järjettömiä maksu /ressu kehotuksia. no turnaus eteni ja sain vielä muutaman ohjeen oltiin jo finaalipöyudässä.

  sitten tuli eteen tilanne jossa taas pyydettiin minua maksamaan tai reissaamaan potti mutta sanoin sille äänelle että tällä kertaa en tuota usko..
  tuon kyseisen jaon loppua en muista mutta ääni vastasi miltein välittömästi en auta sinua enään!

  No kyselin vielä neuvoja mutta en juuri täsmällisiä vastauksia / ohjastusta saanut sitten muutaman jaon jälkeen tulikin tilanne poketti q,q itelle ja vastassa taisi olla j,k j,a – no kuitenkin putosin sen jälkeen pääsin silti rahoille..

  on eräs toinenkin esimerkki mutta en sitä rupea enään raapustamaan.-.

  kyseinen ääni kuitenkin kertoi ettei saisi ruveta puhumaan liiaksi että minua autettiin ynm??

  sanokaapa onko kirjotelmissani mitään tolkkua?

 31. eipä tästä mitään tullut kun en jaksanut keskittyä. 8—D olisiko muita keinoja tavata henkioppaani?

 32. Itselläni ei toiminut kunnolla.
  Tunsin kyllä jonkinlaista kevyttä, ilmavaa tunnetta, sekä jonkinlaista… rakkautta, aistin myös jonkinlaista läsnäoloa ja ”näin” valoisan olennon, josta en kuitenkaan saanut enempää tolkkua. En oikein tiedä oliko tuo olento oman mielikuvitukseni tuotetta vai ei. Onko selvästi erotettavissa, onko kyse omista ajatuksista/mielikuvituksesta vai todellisesta henkioppaasta?

 33. Kaikkeus ei toimi niin, että on joku tuo tai tuo vaan ne on aina molemmat. Todelliset henkioppaat siis tulevat luoksesi mielikuvituksen kautta. Luulitko, että mielikuvituksesi ei olisi todellista? =)

 34. En oikein osaa sanoa, mitä minä ajattelin. Kiitos ajatusteni valaisemisesta, täytyy yrittää uudelleen. =)

 35. Pitääkö kaikki nämä polut, kukat, pyramidi ja muut nähdä selvästi? Itselläni on ongelmia tuottaa mitään varsinaisia _kuvia_ mielessä, suurimmaksi osaksi nään vain ruskeanpunaista mössöä vaikka kuinka yritän hahmottaa polkua tai kukkia edessäni. Ehkä ongelma on keskittymisen vähyydessä, ehkä tarvitsen enemmän meditaatiota ja rauhoittumista?

 36. Meiän talon alakerrassa rapisee ni en uskalla kuunnella tota just nyt… Pelottaa sen verran. Luin kumminki noi kommentit kaikki ja luulen että äsken juttelin ilmeisesti jonkun kanssa. Tunsin sen kylmän jutun mun iholla minkä oon tuntenu monta kertaa aikasemminki ja sanoin ajatuksissani että mua pelottaa. Toinen osa musta luottaa puhua ja avautua, mut toinen puoli vaan pelkää.

  Se vastas että jotain ei tarvii pelätä. Tai siis toi tuntuu silt et puhuis vaan ittesä kanssa… Phööh… chioy, sinä se osaat aina sanoa just ne asiat mitkä pistää miettimään.

  Tuli tuosta sun mielikuvitus kommentista sellanen juttu mieleen, en oo koskaan tuntenu niin vahvasti parantavani ketään ku tässä yhtenä iltana. Oon huomannu sen et pystyn luomaan hyvän olon hyvin pienellä ajatusmäärällä kohteeseen nähden. Ja sit kans niinku rauhottamaan, ajatuksilla vain. Asiaa. Kyseisellä henkilöllä sydänvika ja paljon sydänsuruja, haavoja, joista oltiin keskusteltu. Lähdin kotiin ja bussimatkalla tuntu vaan hyvältä hengittää syvään ja aloin ajattelee sitä ihmistä. Kello oli sen verran, tiesin sen menneen jo nukkumaan. Näin sen ”kelluvan” tyhjässä tilassa suoraan mun edessä, hengitin ja aloin kirkastamaan sen himmeää sydänchakraa ku huomasin sen olevan sellanen himmeä.

  Istuin siis bussissa ja hengitin ja mielikuvittelin.

  Toki oon harrastanu tota useemminki, mut tällä kertaa se vaan tuntu niiiiiiiin vahvana ja siltä etten vaan kuvitellu ite niitä ja luonu, vaan että tunsin niinku… No just silleen, en osaa selittää. Painoin käteni sen sydämelle ja ikäänkuin vahvistin sitä punasella, voimakkaalla valolla. Oma värini, en tiedä mikä väri, vaikka energiaväri on ihan selvästi punanen, tiedän sen. Sen värisenä se pomppaa mun mieleen jos sitä ajattelen.

  Jokatapauksessa tän ”hoidon” aikana aistin myös et millä ”voimalla” ja kuinka pitkään tuntu hyvältä pitää sitä kättä siinä. Sen jälkeen se ihminen palautu nukkumaan sängylle. Näin huoneen ja sängyn missä se nukku. Silitin vielä, ja voimistin sen abt vaaleansinistä auraa. Ehkä se oli aura en tiedä, joku vaaleensininen kumminki. Oon edelleen vielä han ihmeissäni et miten vahvoja ne mielikuvat oli, ja ettei se tuntunukkaan tavallaan niin hullulta 😀 Se tuntu hyvältä.

  Samalla kävelin pimeessä yössä tietä pitkin kotiin päin. Jostain syystä ”loin” käsilläni vielä punaisen kuplan jonka täytin rakkaudella, ja lähetin tuolle henkilölle. Ikinä en oo tehny mitään vastaavaa, tai jos oon ni niin vahvaa ”tietoa” ja tunnetta siitä että lähetys meni perille, ei oo ollu ennen ku nyt.

  Jooh, poikkes vähän ehkä aiheesta. Mut välähti tämönen vaan…. :’>

  Voisin ehkä myös jatkaa keskustelua sen sisäisen ajattelijan pääni sisällä- kanssa ja huomenna kuunnella tuon meditaation. Pelko elää silti vielä ja nyt niin vahvana… Mutta kiitos kaikista kommenteista vielä, ihanaa kun puhutte !

 37. Infrequentia homma toimii parhaiten kun antaa ajatusten vaan tulla. Ei tarvitse pakottaa itseään näkemään mitään mikä ei sillä hetkellä tunnu oikealta. Mene virran mukana ja irrottaudu, niin mielikuvituksesi aukeaa sellaiseksi kuin sen pitää. Kaikkia ei siis tarvitse nähdä mihin ohjataa, saa jopa käyttää omaakin mielikuvitusta ja nähdä erilaisia asioita. 🙂

  Mima sinulla on selvä parantamisen kyky. Kannattaa jatkaa samalla tiellä jos siltä tuntuu. Minulle tuli hyvä olo lukiessa viestiäsi.

  Kiitos viesteistänne. 🙂

 38. Olisiko muita tapoja kohtada henkiopas?

 39. Unet

 40. Kiitoksia jo näin etukäteen näistä meditaatioäänitteistä, latailin jokaisen iPodiin ja ajattelin kuunnella näitä vielä tässä illan aikana… pyrkimyksenä tietenkin saada edes jonkinlaista yhteyttä henkioppaaseeni – itse olen valitettavan skeptinen näissä jutuissa, mutta koitetaan. Ja jos ei onnistu, niin koitetaan uudestaan.

 41. Huomaa skeptisyydestä huolimatta olla avoin niin voi onnistua helpommin 🙂
  Itselläni ei ole onnistunut mutta en kovasti ole harjoitellutkaan, tulee kun on tullakseen 😛

 42. Huhui. Johan oli hassua tuo. Mun viereen tuli joku tumma hahmo istumaan, mut lähti pois ku kysyin rakkaudesta 😀 Sen jälkeen mua häiriköitiin ja meditointi loppu siihen paikkaan. Vi ses.

  Kiitos Wespa, sitä aion kyllä vielä kehittää ja jatkaa vaikka kärsivällisyys onki usein ollu koetuksella. Tollasist jutuist saa aina kumminki lisää potkua ja oon törmänny tässä taannoin hyvin samankaltasiin höpöihmisiin ihan fyysisesti että joo… On tää
  elämän leikkipuisto sitte niin makea paikka

 43. Pari kertaa ennen untenmaille menoa tunnen kädessäni ns. silitystä, ja sen jälkeen ajattelen kuka se mahtaa olla. Kun ajattelen entistä koiraani, alan itkeä ja silitys loppuu. Sen jälkeen alan laulaa My heart will go on. Nukahdan yleensä noin puolessa välin laulua. Mutta asiaan: kun kokeilin meditaatiota, minulle tuli rakkauden tunne ja aloin hymyilemään mutta en pystynyt kysymään mitään, olin niin yllättynyt. 😀 Kokeilen joku muu päivä.

 44. Kokeilin tätä myös vaikka en vielä tiedä uskoakko vai ei.
  Pyramidin sijaan kuvittelin itseni suojaiselle metsänreunalle ruohikkoon jonne paistoi kirkkaasti aurinko. Vapaan tyynyn ajattelin vasemmalle puolelleni kunnes tyyny olikin siirtynyt eteeni ja mieleeni tuli jostain ajatus/opastus? että ”et katso silmilläsi nyt, vaan ajatuksillasi”. Silloin vasta tajusin että silmäni olivat väsyneet huomaamattani vasemmalle vilkuillessani.
  Aina hetkisen tuntui kuin joku olisi istunut tyynyllä, mutta en osannut keskittyä kunnolla vielä tällä kertaa. Mielenkiinnolla kyllä odotan onnistunko jatkossa.

 45. Noh, kuuntelin tota ja sit näin kaverini siinä mu kanssa seisoskelemas mun koulussa. Se alko heittää rasistista läppää siinä ja naurettiin yhdessä (oon vähän roturealisti:). Sitten eräs koululaisemme maahanmuuttaja tuli ja alko takoo kuin michael bisping sen naamaa maas ja kävi muhun kiinni mut avasin silmät. Tänään koulus kaveri alko heittää aika samal taval läppää mut sanoin et se voi kertoo sen muualla kun aulassa ja lähties näin sen saman maahanmuuttajan olevan kaapilla lähelläni. En nyt ihan varma oo, että onko toi henkiopas tai jotain, mut hyötyy ainakin oli ^^

 46. Hieno juttu, täytyihän se kokeilla. Jotain jännää alkoi tapahtumaankin. Hyvä ja selkeä ohjeistus Wespalta. Lisää tälläsiä.

 47. Tätä kokeilin jo toisen kerran tänään. Ensimmäisellä kerralla oikein vaatimalla vaadin henkiopastani tulemaan luokseni, ei tietenkään oikein toiminut. Mutta tuli sellanen olo, että joku olisi ihan vieressä. Nyt toisella kerralla yritin ottaa tässä vähän sellasen rauhallisemman asenteen. Odottelin ihan rauhassa jos se mun oma henkiopas nyt jopa näyttäytyisi. Näin kyllä sellasta sinertävää valoa, vaikka täysin pimeässä huoneessa silmät kiinni makoilin. Ja jossain vaiheessa meditaatiota, kun olin pyytänyt henkiopastani istumaan tyynylle viereeni, tunsin kuin joku olisi ottanut kädestäni kiinni.

 48. Mainiota. Sen olen itse oppinut osittain, että joskus (pelkkä) vaatiminen ei ole hyvästä. Paremmin toimii se kun pyytää ja sen jälkeen luottaa. Mahtavan hieno aloitus sinulla. 🙂

  Henkimaailman asiat ja telepaattinen yhteys toimii omien kokemusteni mukaan heijastaen sen hetkistä tunnetilaa. Jos siis yrittämällä yrittää jotain, niin saa jatkaa yrittämistä, jos haluamalla haluaa jotain, niin saa jatkaa haluamista. Mutta sitten kun hyväksyy ja on se mitä haluaisi olla homma toimii. Kannattaa siis pyytämisen jälkeen siirtyä hyväksymiseen ja luottamiseen. Sinä tunsit hänet jo vierelläsi, yhteys on jo saavutettu. Siitä se lähtee. Siinä pientä vinkkiä kaikille. 🙂

 49. Itse kokeilin tätä mutta ongelmaksi koin sen että henkioppaani (en onnistunut näkemään kunnolla, tuntui kultaiselta rakastavalta valolta) lisäksi oli myös toinen läsnäolo, joka oli negatiivinen/pelottava eikä lähtenyt vaikka pyysin. Mitenköhän saisin yhteyden pelkkään henkioppaaseen?
  Muuten kokemus oli aika päräyttävä, en olettanut tuntevani mitään mutta ennen kuin edes huomasin, itkin ihan hulluna ja olo oli melkein kuin transsissa. Pitää kyllä kokeilla uudelleen.

 50. Kysyisin, että kun henkiopas sanoo sinulle jotain, niin miten sen “kuulee”. En usko, että sitä kuulee mitenkään äänenä, vaan jotenkin mielessä, ajatuksina, mutta miten erottaa omat ajatukset henkioppaan ajatuksista <<
  Niinpä! Ainakaan itselläni oli vaan sellanen leijuva olo, jotenkin tosi rauhallinen, mutta melkein purskahdin itkuun kun en nähnytkään henkiopastani. Olisinko voinut tehdä jotain väärin? :s

 51. Ajatuksina yleensä tulee. Sen erottaa suuresta rakkauden tunteesta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että henkioppaasi on osa sinua ja tuntee sinut täydellisesti. Ei kannata hämmästyä vaikka aluksi homma tuntuisikin omilta ajatuksilta, sillä henkioppaasi ajatukset voivat monesti olla hyvin samanlaisia kuin omat sisäiset ajatuksesi, mutta niissä ei ole mitään negatiivista egon tuomaa tietoa mukana. 🙂

 52. Testasin tuota ja oli kyllä miellyttävä kokemus:

  Ensin näin niityn, mikä kumpuilee hieman. Niityllä kasvoi voikukkia. Sitten lähdin kulkemaan polkua ja näin valkean pyramidin. Sen oviaukosta loisti valkoista valoa. Astuin sisään käytävää ja tulin huoneeseen, missä oli monia erivärisiä kristalleja. Mutta, kun astuin sisälle, en nähnyt tyynyjä. Asetuin vasemalle puolelle sinää vasten huoneeseen. Sitten huomasin, että pyramidin yläosasta keskeltä avautui valkisen valon kanava. Kutsuin henkiopastani. En nähnyt häntä, mutta tunsin hänen läsnäolonsa. Sanoin hänelle: rakastan sinua ja tunsin, kun hän tuli sydämeeni ja minulle tuli tunne, että hän antoi minulle voimaa, sillä olen jo kohta kaksi viikkoa sairastanut sikainfluenssaa. Tosin olen jo toipumassa siitä jo aika hyvin.

  Lisäksi, minulla on hyvin outo kokemus henkioppaasta viime kesältä, sillä yritin tehdä itsemurhan. Olen yrittänyt sitä jo monta kertaa, mutta viimekesä muutti kaiken:

  Keksin talvella, jotta sähkö on paras tap tehdä ”se”. Joten kesällä, kun olin niin masentunut ja kyllästynyt tähän 3D (nykyään tiedän jo miksi olin masentunut) maailman menoon, päätin tappaa itseni sähköllä. No otin sitten pöytävalaisimesta johdon ja kuorin siitä kätevän itsemurhavälineen. Sitten riisuin paidan ja kostutin ihon vartavasten, jotta sähkö kulkee varmasti minun sydämeen. Kun minulla oli se johto käsissä ja olin asettamassa sitä rintakehälleni, niin johtojen väliin tuli valokaari ja sulake paloi. Samalla näin, että olohuoneessa joku katsoo minua. Ja johdot eivät ottaneet yhteen, sillä niillä oli väliä n. 20cm.

  Tämä tarinai on aika ”weird”, mutta se on tosi juttu minun elämästäni ja nyt olen alkanut tajuamaan sen merkityksen.

 53. Siinä oli hyvin vahva omakohtainen kokemus!
  Kyllä sinua vielä näemmä tarvitaan 😉
  Oletko aikonut toistaa tuon meditaation? Kokemuksen myötä siitä tulee helpompaa ja enemmän tuloksia 🙂

  PS. Parane pian possusta!

 54. Kokeilin tätä eräänä iltana myös, mutta heti alkuun ilmeni pieni ongelma, sillä en pystynyt kuvittelemaan itseäni tielle, vaan tien viereen 😀 seurasin kuitenkin polkua ja kävelin kukkien seassa pyramidille, jossa minulle tuli fyysisesti niin omituinen ja vähän pelottavakin olo, että oli pakko lopettaa. Tuntui siltä, kun kaikki tunteet ja ajatukset olisi käsin kosketeltavissa edessäni. Ja tuntui jotenkin että olisin mennyt oman pääni sisälle toden teolla 😀 kuulostaa varmaan hassulta. Tunnetta on hyvin vaikea selittää. Mutta tänään kun kuvittelin ihan huvikseni sen tien uudestaan, niin olin jo osittain sillä! Se on varmaan hyvä merkki 😀 eilen oli minulle todella merkittävä, jännittävä, ilon ja osittain pettymyksenkin täyteinen päivä, niin mietin, että auttoikohan se minua pääsemään ”lähemmäs tietä”..

  Pitää kuitenkin kokeilla pian uudestaan tuota meditaatiota.

 55. Testasin tätä ja oli kyllä sangen sykähdyttävä kokemus! Aluksi en nähnyt henkiopastani ollenkaan, mutta jossakin vaiheessa hän näyttäytyi miulle suurena valkoisena sutena. (Suureksi valkoiseksi häntä kutsuinkin hänet nähtyään.)

  Oudointa oli kuitenkin se, että onnistuin myös jotenkin ”samaistamaan” hänet erääseen normaalitodellisuuden henkilöön, mikä oli sangen kummallista ottaen huomioon, etten ole juuri jutunnut kyseisen tyypin kanssa enkä näin ollen edes tunne häntä kunnolla. Se oli kyllä hassu tunne (lieneekö jotakin mennyt sekaisin testailussani, jag vet inte, mutta ainakin suuri sinisilmähukka on jotakin kovasti kotoisalta tuntuvaa). Tämä rinnastus normitajunnassa tavattuun henkilöön sitten tuntui… No, jännältä. Kun katsoin henkiopastani silmiin, tuli tämä henkilö vain jotenkin mieleeni ja tunsin näissä jotakin yhteistä. Omituista ainakin, ja kiintoisaa. Sitten kysäisin henkioppaalta, onko hän tuo kyseinen henkilö, hän vastasi vain että on ja ei ole.

  Henkioppaan tapaaminen oli kyllä kiintoisa ja kiva kokemus. Henkiopas on hyvä tyyppi!

 56. Venus007 kuulosti hienolta tuo kokemuksesi. Voit toki mennä omaa reittiäkin pyramidille, ei ole pakko mennä äänitteessä näytettyä tietä. 🙂

  Siitä se lähtee. 🙂

  Suoviitta sinulla oli myös hieno kokemus. Ehkä kannattaisi tutustua tuohon henkilöön jos siltä tuntuu. Millaisena näet tämän henkilön (luonne, tai mitöä tulee ekana hänestä mieleen)? Se voi olla sinulle jonkinlainen viesti.

 57. Ehkä kannattaisi, toivottavasti ujo perusluonne ei tule ja estä moista. Kyllähän minä tuota hyyppää sangen kivana pidän. Päälimmäinen mielikuva on varmaan jollakin tapaa kaunis, monellakin tasolla. Vikoja on, mutta se on täydellisyyttä.

 58. Siinä oli hyvin vahva omakohtainen kokemus!
  Kyllä sinua vielä näemmä tarvitaan 😉
  Oletko aikonut toistaa tuon meditaation? Kokemuksen myötä siitä tulee helpompaa ja enemmän tuloksia 🙂

  PS. Parane pian possusta!

  Terve!

  Ja kiitoksia paranemistoivotuksista, ja nyt on parannuttu. Tosin 2 viikkoa se vei. Meni vain jonkin aikaa, kun löysin tälle sivustolle takaisin, kun en ole uskaltanut pistää sitä kirjanmerkkeihin. Minun pari kaveria käyttää minun tietokonetta kylässä käydessään ja en ole uskaltanut kerota noista vaiherikkaista jutuista niille.

  Tuosta NWO:sta olen katsellut juttuja jo vuodesta 2003, kun hommasin ekan nettiliittymän ja se ponnahti esille silloin jostakin. Nut tämän vuoden syksystä lähtien noista asiaoista on ruvennut tulemaan todella mielenkiintoista asiaa esille.

  Kokeilin tuota meditointiasiaa nyt uudelleen, kun se tuli tuossa ”datan” etsinnöissä mieleen ja pääsin sinne pyramidin sisälle suoraan laittamalla molempien käsien sormet vastakkain ja vein sormet siten, että peukalot ovat leuan alla ja avonaiset kämmenseljät ovat suun edessä. Pystyi kommunikoimaan ihan ajatuksen kanssa. Olen varma, jotta hän oli huoneessa, joka pelasti minut itsetuholta viimekesänä.

  Kiitin häntä!

  Arvaa, tuntuuko upealta!

  Nyt alan käsittämään pikkuhiljaa, miksi olen syntynyt tänne ”murheen laaksoon”

  Vaan vaikean tien olen joutunut kulkemaan, mutta nyt se alkaa valaistumaan.

  Ja noista musajutuista voisin suositella, Kuunnelkaa: Aorta:n eka levy (1969), ja muuta 60-luvun psykedeliaa. Siihen menin kiinni jo vuosi sitten ja se on semmoista musiikkia, jotta mieli alkaa avautumaan. Ja toinen esim: Pink Floydin kaksi ekaa levyä. Mutta niitä levyjä on tehty silloin niin monia, niin en voi eritellä enempää. Mulla on jo n. tuhta psych LP:tä konella ja hommaan nitä sitämukaan vinyylinä, mitä rahavarat sallii.

  PS:

  Tuo jeepster nimimerkki poikii siitä, kun hommasin T-Rex:in Electric Warrior LP:n toissa talvena ja tykästyin siihen todella, ja samana kesänä minuun iski salama. Ja tämä on täysin totta. Joten arvelin, jotta kait tässä sitten itsekkin on joku electric warrior, kun selvisin hengissä siitä.

  On tämä niin ihmeellistä…

  Ylläpitäjä tietää minun sähköpostiosoitteen, niin voin jutella muiden (teidän) kanssa asioista, jos kiinnostanee. Tarvitsen samanhenkisiä ystäviä.

 59. Niin, ja vielä yksi juttu tuli mieleen: Kiitos teille, jotka viitsitte ja jaksatte tehdä näitä sivustoja ja pitää blogeja ja foorumeita. Niitä tarvitaan todella nyt, jotta voimme kasvaa henkisesti. Te olette myötävaikuttaneet minua ja myötävaukatatte myös muitakin ihmisiä parempaan. Kiitos! Tulin teidän rinnalle mukaan vastustamaan NWO:ta ja rakentamaan oikeaa ja rakastavaa maailmankaikkeutta kanssanne. Ja se on osaksi teidän ansiotanne. Kiitos teille!

 60. Ei toimi ei.
  En näe muuta kuin mustaa 😀 Huono mielikuvitus kenties?
  Ja se, kun kysellään ja puhutaan niin tapahtuuko tämä ääneen vaiko omassa mielessä?
  Olen yrittäny tehdä tuon jo 5 kertaa, turhauttavaa.
  Apua tyhmälle!

 61. Rentouduin ja pääsin perille.
  Luulen että sain yhteyden,mutta en nähnyt
  ketään tunsin vain..tunsin läsnäolon ympärilläni.
  En ole ihan sata-varma oliko hän henkioppaani vai joku muu?
  Mistä sen tietää…

  Aijon kokeilla uudestaan ilman
  ”taustamelua”

  hieno homma! 🙂

 62. Musta tuntuu että tän meditaation kautta sain yhteyden henkioppaisiini! Oon nykyään alkanut jutella ihan huomaamattakin henkioppaiden kanssa, äsken sain tietää että niitä on yhteensä viisi ja tämän kyseisen henkioppaan nimi on Zaigron. Aika hauskaa, olin nimittäin tosi skeptinen koko asian suhteen, mutta on tullut niin todellisia kokemuksia että ei vaan voi kieltää enää mitenkään 😀
  Mutta kiitos siis Wespa muutenkin Paranormaaliblogin sekä Henkimaailman pitämisestä, ne on ollut tosi hyödyllisiä mun henkiselle kehitykselle, ja on edelleen! Pitää tulla kertoilemaan sitten lisää, jos joku vaikka tietäisi tosta Zaigronista jotain, tai jos jollakin ois vaikka sama henkiopas 😀 Mutta niin, tosi hyvä blogi, jatkakaa samaan malliin ❤

 63. Tein kaksi kertaa ko. meditaation ja molemmilla kerroilla purskahdin itkuun henkioppaan tavatessani. Ehkä elämäntilanteeni on sellainen tällä hetkellä – tunteet pinnassa ja paljon vastuuta yksin kannettavaksi.

 64. http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0802.html

  kannattaa lukasta 🙂 pitkä mutta mielenkiintonen teksti, ainakin minusta.

 65. hmm.. -nimimerkille: Jos näet vain mustaa, niin anna olla ja päästä irti. Hyväksy tilanne ja jatka eteenpäin vaikka vain kuuntelemalla pelkästään ohjeita/sanoja äänitteessä. Ajatukset/kuvat tulevat automaattisesti jos tulevat. Jos tulee erilaisia kuvia päähän kuin äänitteessä sanotaan, niin sekin on ihan ok ja voi mennä myös niiden mukana. Kysely tapahtuu yleensä omassa mielessä, mutta saat toki kysyä ääneenkin.

  Sasmus -nimimerkille: Henkioppaasi tunnistat suuresta rakkauden tunteesta. Jos tunne on positiivinen, niin se on henkioppaasi, jos tunne on pelokas, niin pyydä henkeä poistumaan ja anna rakkauden energian tulla luoksesi. 🙂

  henkäys -nimimerkille: Itku auttaa jaksamaan ja puhdistaa elimistön energiavirtoja. Itse itken joskus ilosta ja hyvästä tunteesta kun olen yhteydessä henkioppaisiini. 🙂

 66. Entä jos näkee kaiken mitä nauhoitteessa sanotaan mutta tunteita ei tunnu eikä ajatuksia. Näkyy vain olio joka istua tönöttää siinä. Tai katselee sieltä oviaukosta. juuh aika vaikeata selittää tällästä 🙂

 67. […] Muistathan myös Henkiopasmeditaatiomme. […]

 68. […] Tästä voit alotella ohjatulla Henkiopasmeditaatiolla. […]

 69. Just, kun rupesin taas tuota kuuntelemaan, niin kaveri soitti. Minä kiitän sinua wespa, jotta olet jaksanut levittämään tätä iloista rakkauden sanomaa. Menen nyt kaverin luokse täynnä rakkautta ja toivon, että voin tartuttaa tätä ilosanomaa myös häelle.

 70. hienoo wespa et jaksat näit blogei pitää yllä…jotenkin tuli härö olo ku alko höpöttää täs koneella ja homma kusi siihen mut täytyy koittaa uudestaan esim makuuasenossa

 71. Olen itse jo kolme kertaa kokeillut henkioppaani kutsumista.

  Ensimmäisenä kokeilin pyytää henkiopasta uneeni. Se ei tehonnut ollenkaan, tai jos tehosi aamulla ei ollut minkäänlaista mielikuvaa.
  Toisen kerran kokeilin tätä. Jotenkin en pystynyt saamaan kunnollista mielikuvaa pyramidista ja polusta, tai mielikuva oikeastaan horjui tai räpsyi jotenkin. Tosin käsiin tuli omituinen ’polttava tunne’, joka ylettyi kämmenistä kyynärpäihin. Kuuntelin meditaation loppuun, mutta mitään muuta ei tullut.
  Tänään kokeilin kolmannen kerran. Pystyin keskittymään todella hyvin tällä kertaa, ja loin mieleeni mukavan kuvan ympäristöstä yms. Selkääni tuli sellainen lämmin ja kihelmöivä tunne, mutta siltikkään en onnistunut henkiopastani näkemään tai hänelle puhumaan.

  En oikein tiedä miten suhtautua, mutta kaippa hää näyttäytyy ajan myötä jos niin haluaa. Ehkä kokeilen jonkinajan kuluttua uudestaan.
  Onko muita vinkkejä henkioppaan löytämiseksi kuin uni tai meditaatio?

  Kerran eräs kaverini sukulainen, joka on toiminut jo vuosia jonkinlaisena shamaanina, kertoi että minulla on monta suojelijaa, mutta en sitten tiedä mitä hän sillä oikein tarkoitti. Liekkö henkioppaita tai suojelusenkeleitä tai jotain muuta. 🙂

 72. Itse ole kokeillut monta monta kertaa saamatta yhteyttä oppaaseen, eli se vaatii aikaa. Joillakin ihmisillä se onnistuu helposti ja taas joillakin vie enempi aikaa mutta voin sanoa, että kärsivällisyyttä kun löytyy niin se onnistuu. Mä sain eka tunne tasolla, mutta en saanut yhteyttä, sitten pyysin opastani uniini ja tietysti ennen nukkumaan menoa rentouduin ja meditoin ja heitin jonkun kysymyksen niin ja kas, sehän vastasi minulle..olen jo kolmesti onnistunut, eli kun sen kerran saa unitasolle niin se tulee aina.
  Uskon sen toimivan vielä kohdallani valve elämässä ja sitä aina välillä kokeilen. Tiedä, että henkiopas on aina paikalla ja pyydä opasta auttamaan nostamaan sinun värähtely tasoa..
  Mutta kun yhteys luodaan niin se voi tulla tunteina, väreinä jne, mut wespa perillä näistä asioista ja voi tuoda sinulle lisä valoa.
  Voit luoda oman tavan ottaa yhteyttä henkioppaaseen, se ei välttämättä tarvi olla se pyramidi jutska vaan se voi olla ihan joku muu, kenties jokin paikka, metsä, ranta tai mikä vaan jossa tunnet itsesi rauhalliseksi. Tärkeintä on saada aluksi hyvä ja rento mieli ja saada häiritsevät ajatukset pois…

 73. Monet puhuvat ns. äänestä joka kertoo mitä tehdä. Minä olen kuullut tuon ääneen lähes koko elämäni. Vielä kun oppisi tottelemaan sitä. Muutaman kerran olen tehnyt erilailla kuin tämä ”tunne” on kertonut ja jotain pahaa on sattunut.
  Kokeilin kaksi kertaa tätä harjoitusta mutta en saanut yhteyttä. Ensimmäisellä kertaa aloin itkemään (en tajua miksi), toisella kertaa tunsin lämmön ja hyvän olon.
  Miten saan suostuteltua oppaani ”näkösälle”? En välttämäti haluaisi kysyä mitään, nähdä vain hänet ja kiittää jo saamastani opastuksesta. Jotenkin ehkä innostuksessani keskityn liikaa miettimään itse paikkaa ja sitä minkä näköinen se on enkä anna tajunnan virrata itsekseen. Miten ihmeessä saan rauhoituttua?

 74. Itkeminen ja hyvän olon tunteminen ovat hyviä merkkejä. Yhteys on siis jo avattu. Hengillä ei välttämättä ole mitään tiettyä muotoa vaan voivat ilmestyä eri ihmisille eri tavalla ja vaikka muuttaa muotoakin. Uskon siis, että jokaiselle voi myös tulla sellainen muoto joka juuri hänelle sopii. Toinen voi nähdä enkelinä, kun toinen voi nähdä vaikka pöllönä. 🙂

  Kyllä se siitä kun vaan antaa mennä eikä estele. 🙂

 75. Tässä suoraa palautetta: muuten hyvä mutta en kestä kuunnella kenenkään suomenkieltä puhuvan miespuolisen ääntä netistä. Englanti ja hyvä naisen ääni saa kuuntelemaan paljon paremmin, luulen tämän asian karsivan oikeastikkin usean kuulijan mielenkiintoa. Ei millään pahalla.

 76. kiitos se oli rentouttavaa ja mielen kiintoinen kokemus tuli rauhallinen ja turvallinen olo.. (:

 77. Ei oikeen toiminut, täytyy ottaa joskus uusiksi, ehkä maakuultaan niin on parempi rentoutua.
  Ainoastaan päätä alkoi särkemään siinä vähän ajan kuluttua, mutta sitten se meni ohi. Lopulta oli vain todella levollinen olo. Yhteyttä en saanut kumminkaan.

 78. Siinä vaiheessa kun meni pyrämidin sisälle ja kerrottiin että on hopea ja kultainen tyyny, ajattelin että nyt pitää valita kummalle menee ja päätin että haluan kultaiselle. No sitten ääni käskikin mennä hopealla.. silleen että aijaa.. höh. no mennään sit 😀

 79. Laura kannattaa mennä omien tunteiden mukaan. Äänitettä ei tarvitse, eikä kannata seurata 100%, vaan voi istua vaikka punaiselle tyynylle jos haluaa ja hieman seikkailla itse. 🙂

 80. Satuin tänne sivuille ensimmäistä kertaa, mutta olen kuullut henkiopasmeditaatiosta paljon, sillä hyvä ystäväni on kokeillut sitä parikin kertaa. Ensimmäisellä kerralla hänet keskeytti yksikseen hyllystä tippuva DVD- levy…:) Toisella kerralla jokin muu esine kolahti ja hänen kissansa sai kauhean sätkyn.
  Itse palan halusta kokeilla tätä meditaatiota, mutta en yhtään uskalla. Päivisin olisin innostunut ja ajattelen että nyt teen sen, mutta pimeän tultua tulee pupu pöksyyn. Nytkin kun kello on 04:06 en pysty nukkumaan koska olen lukenut kommenttejanne (mitkä ovat kuitenkin hyvin valaisevia!). Pelkään eniten meditaation epäonnistumista, entä jos vahingossa houkuttelen paikalle jotain negatiivista, koska olen niin peloissani? Jos viereeni tupsahtaa joku demoni ja ei suostu poistumaan? Haluaisin kovasti luoda yhteyden oman oppaani kanssa, mutta pelkään ihan liikaa 😀 Auttaisiko jos jatkaisin ihan perusmeditointia ensin ja kun se sujuu, kokeilisin tätä? Kiitos hyvin mielenkiintoisista sivuista!

 81. Henkiopasmeditaatiolla saa vain hyviä henkiä paikalle. Kaikki on omasta tahdosta kiinni, mikään henki ei voi tulla ilman ihmisen lupaa ja tahtoa paikalle. Joten kannattaa pyytää suojelusta ja olla rauhallisin mielin, voita oma pelkosi ja mene vain virran mukana. Kun pyytää paikalle hyviä ja valoa edustavia henkiä, jotka saavat toimia vain henkioppaasi ja sinun luvalla, niin ei ole mitään hätää. Kaikki on hyvin. 🙂

 82. On olemassa myös paraana henkitys, jolla saadaan aikaiseksi rakkaudentila kehä johon ei negetiiviset energiat pääse ja tähän rakaudentilaan voi pyytää tai avaat oven enkeleille tai henkioppaille.

 83. En tiedä onnistuiko tämä minun kohdallani koska olin hyvin levoton ja minun oli kylmä. Makasin sivuttain sängyssäni ja välillä kävin laittaan verhoja kiinni, oli tosi vaikea keskittyä enkä pystynyt kuvittelemaan mitään pääni sisällä. Sitten istuin koneelle ja jatkoin koneella oloa, silti mieleeni tuli jatkuvasti suuri valkoinen tiikeri joka oli lempeä ja puhui naisen äänellä, hän puhutteli minua pienokaisekseen ym 😀 saatoin kuvitella mut en tiijä miks tuli tiikeri mieleen!

 84. Hienoa. Henkiopas voi ilmentyä monella eri tavalla, joskus kun sitä vähiten odottaa. Myös mm. unien kautta. Hieno kokemus. 🙂

 85. Onnistuin saamaan yhteyden. Henkioppaani sanoi nimekseen Xenobia. Kyselin häneltä kaiken laista myös sitä mikä on minun tarkoitukseni/tehtäväni täällä, vastaus oli: Oppia elämään. Mietinpä vaan, että mitä tuokin nyt tarkoittaa, ilmeisesti tarvitsen lisää rohkeutta tarttua hetkiin. Mielenkiintoista oli myös se, että minulle on aiemmin sanottu mummini olevan henkioppaani, kysyin henkioppaaltani ihan aluksi onko hän minun mummini ja sain vastaukseksi sekä että. Eli on ja samalla ei ole…
  Mutta pointti on, että tuntui ihan mukavalta kohdata tuo henki, etenkin kun hän ilmoitti olevansa mukana koko ajan…:D

 86. Hieno kokemus. 🙂

  Nimestä Xenobia löysin tällaista tietoa…
  Name: Xenobia
  Gender: Girl
  Meaning: The life of Zeus

 87. Kokeilin tätä nyt toisen kerran. Vielä on kauhean sumeata, mutta nään jatkuvasti isoja, siis todella isoja silmiä, jotka ikäänkuin tuihottavat minua.
  Tietäisikö joku esim. Wespa jotain tosta?

 88. Silmä kuvaa viisautta, mutta en osaa sen tarkemmin sanoa mitä tuo tarkoittaa.

 89. Olisiko mahdollista, että tyhjennän mieleni, edessäni on paperia ja kädessä kynä, niin olisiko mahdollista että henkioppaani ohjaa kynää kädessäni paperilla, ja saan piirettyä kuvan henkioppaastani?

 90. Jeps se on hyvinkin mahdollista. 🙂

 91. Kuuntelin nauhoituksen monta kertaa, enkä nähnyt tai tuntenut juuri mitään. Ihmettelen sitä suuresti, sillä henget ovat ottaneet paljon yhteyttä minuun. Enemmän kuitenkin pahat henget. Juuri siihen haen jonkinlaista vastausta..Kuitenkin kuuntelun aikana mieleeni tuli kuva kuolleesta sukulaisesta, joka kuoli jo kauan ennen minua ja mysteerisesti. Eläessään hän näki henkiä ja”seurusteli” heidän kanssaan. Meillä suvussa muutenkin meedioita ja kansanparantajia paljon. Voiko hän olla henkioppaani vai yrittääkö hän vain kertoa jotain?Sillä hän on aikaisemminkin ottanut yhteyttä minuun, kuitenkin jo vuosia sitten,mutta en ole kyennyt kohtaamaan henkiä niin kuin tulisi. Olen kokenut nämä yhteydenotot pelottavana asiana, joskus ihan syystäkin…Kaikella on varmaan tarkoituksensa:)

 92. Ihmisillä voi olla moniakin henkioppaita. Hän voi hyvin olla yksi heistä ja mahdollisesti avustaa ja ohjata sinua eteenpäin kanavoinnissa…

 93. Hei, olipa aivan mahtavaa kun eksyin sivuillesi. En malta odottaa että pääsen kuuntelemaan nauhaa rauhallisessa olotilassa. Vuoden ajan olen miettinyt että mistä saisin ohjausta ja apua syventää henkistä tietouttani. Olen aina halunnut keskustella henkimaailman kanssa. Tässä on nyt monta kuukautta välissä kun en ole ajatellut asiaa lainkaan, mutta eiliset vieraat veivät minut seikkailulle, jossa koin jotain erityistä ja nämä asiat nousivat jälleen pinnalle. Toivon että olen löytänyt nyt etsimäni. En malta odottaa huomiseen 🙂

 94. Olin pyramidissa, en voinut katsoa opasta jostain syystä.katsoin alaspäin, jalkoihini…
  en saanut sanallista yhtyttä. Lopussa olisin kysynyt nimeä, mutten saanut sitäkään tietooni… Odotin jotain ”järisyttävää” tunnetta tapaamisesta, mutta en kokenut. Vain rauhallinen ja levollinen olo. Ei mitään suurta rakastetuksi tulemisen tunnetta.

  täytynee yrittää uudelleen joskus.
  Opas on kuitenkin ollut elämässäni kauan läsnä, tunteen tasolla.

 95. Palasin nopeammin kuin kuvittelinkaan… Tällä kertaa valitsin toisen polun jota kulkea.Se tuntui heti hyvälle. Jouduin sisustamaan pyramiidia hiema.. tyynyt oli suuremmat ja pydamidi isompi.
  Lähes heti tunsin jonkun tulevan sisään. Hetken kuluttua kysyin lupaa katsoa häntä. Ja näin oppaani selkeästi. Vanha valkohiuksinen mies, hiukset ponihännällä, jolla oli tumma pitkä takki/viitta (isoisä on aina edustanut minulle suurinta mahdollista rauhaa ja rakkautta, pidän kovasti pitkähiuksisista miehistä)

  Tällä kertaa tiesin välittömästi että hän on oppaani. Maailman rauhallisin tunne valtasi sydämen ja mielen. Kyyneeleet valui (ja valuu edelleen)niin vuolaasti että itsekin ihmettelin. Olin niin onnellinen, etten voinut kysyä häneltä montaakaan kysymystä (hän vastasi vain kyllä, ja jätti vastaamatta) Kiitin vain tästä mahdollisuudesta.Olo on mitä parhain nyt. Sain myös selvästi nimen Gertil.
  Kiitos Gertil ❤

 96. olen muutaman kerran kokeillut tätä meditaatiota, ja jokaisella kerralla eteeni ilmestyy kaukaisena vaalea kiharahiuksinen säteilevä nainen, aivan enkelin näköinen… enkä osaa sanoa onko se vain omaa kuvitelmaani vai onko se totta?? nimeä en ole kertaakaan saanut, mutta en ole sitä myöskään kysynyt…

 97. Meditaatio toimii oman mielikuvituksen kautta, samoin pystyvät toimimaan monet henkiolennot. Mielikuvitus on tärkeä portti, kun käyttää sitä avoimesti rakkaudella.

 98. Kuuntelin ilalla tota meditaatiota,ja tuli tosi paha olo henkisesti..tuntu kun olisi yritetty tukahduttaa..en saanu mitään irti,muuta kun ton pahan tunteen kropassani ja vihaisen miehen kuvan silmiini.oikeestaan pirun..mitä tämä tarkoittaa??pelästyin tosi paljon..olenko tehnyt jotain tosi väärää ja tuntuu etten uskalla enää

 99. Joskus oma psyyke saattaa pistää vastaan ja tulla huonoja kokemuksia tai muistoja mieleen. Ne voi kuitenkin ohittaa helposti ottamalla rennosti syvään henkeä ja ymmärtää sen, että kaikki on hyvin ja sinä saat ottaa yhteyden ja sinä saat rentoutua. Kaikki on hyvin ja voit yksinäsi ihan rauhassa kokeilla. Toki on muitakin äänitteitä jotka saattavat toimia sinulle paremmin. 🙂

  Jos tuntuu, että kyseessä on joku ulkopuolinen voima joka tunkee ns. sinun alueellesi, niin tätä voi pyytää kauniisti poistumaan ja keskittyä seuraavaan asiaan. Myös suojelusta ja varjelusta voi pyytää. Kaikki on kuitenkin hyvin ja mitään ei voi mennä pieleen. 🙂

 100. Haha.. teettekö näitä meditaatio harjoituksia selvin päin, vai käytättekö henkimaailmaan yhteyden ottoon tajuntaa laajentavia huumeita? Mielestä Dissosiatiivi Dxm sopisi näitten kanssa todella hyvin.. Olen sanut tämän aineen avulla yhteyden monenlaisiin henkiolentoihin.. Toinen on psykedeelejen kuningatar Dmt, vie sinut jonnekin toiseen paikkaan, ja koko ajan on tunne että joku henki ohjaa sinua ..

 101. Itse teen ainakin selvinpäin. Toki erilaisista aineista voi olla apuakin.

 102. itse en saanut yhteyttä henkioppaaseen. Haluaisin kovasti vastauksia kysymyksiin.. Kuuntelen kerta toisensa jälkeen tätä äänitettä ja teen kaiken mitä pystyn, varoen.. mutta ei onnistu.. minulle on sattunut ja tapahtunut elämän aikana kurjia asioita, ja pienenä oin kuolla, ja luulen että suojelusenkeli/henkiopas pelasti minut.. Haluaisin yhteyden henkioppaaseen mutten saa yhteyttä

 103. Mä näin yhen miehen mun edellisistä unista mut en oo varma et tuliks se ite sinne vai halusinko vaan et just se mies olis mun henkiopas ? ja sit kyselin siltä kaikkee esim yks oli et tuunko menestyy mun elämässä ni näin hollywoodin tai löydänkö elämäni rakkauden niin näin yhen jätkän kenenkaa mulla on ollu juttuu ja valkosen kissan. siis entiiä yhtää et onksnoi totta vai hä ? koska noi kaikki on mun unelmii eikä kaikki unelmat voi toteutua.. mitä jos näin noi kaikki sentakii koska haluun niit niin paljon ? ja sit ku alko se pianonsoitto ni mul rupes valuu kyynelii, ja ku tuli se pyramidi kohta ni rupes aluks pelottaa mut sit sen jälkee ei enää pelottanu ku olin siel sisällä. sekavaaa 😀 olis kiva tietää mitä tää kaikki meinaa =)

 104. Mä yritin kutsua Jeesusta sinne pyramidiin, mut en kyl tuntenu erityisemmmin mitään sellasta tunnetta et Jeesus ois ollu siellä. Tai onhan se koko ajan mun kanssa nytkin kun oon uskossa. En kuitenkaan kiellä henkioppaiden olemassaoloa, uskotaanhan kristinuskossakin enkeleihin.

 105. haluaisin kovasti kokeilla tätä juttua, mut pelkään että toi mun henkiopas alkais seuraamaan mua kaikkialle, sillain et tunnen ja nään että se on siinä.
  onko mahdollista että näkisin sen vain aina kun itse haluun, ettei se vaan yhtäkkiä mistään tupsahda tms?

  ja voiko tälläistä kokeilla kaverin kanssa? yksin en uskalla, pelottaa sen verran!

 106. Henkiopas seuraa sinua kokoajan lempeästi, eikä tee mitään oman tahtosi vastaista. Tuskin myöskään ilmestyy ilman lupaasi. Itselleni yhteys onnistuu mielikuvituksen avulla, eikä vaadi sen kummempia ”fyysisiä” ilmestymisiä. Eikä ole koskaan ottanut yhteyttä pyytämättä. Kaverinkin kanssa voi toki kokeilla. 🙂

 107. Vaikeeta oli jotenki keskittyy, enkä mä oikeen mitään osannu kuvitella,saati et oisin nähny…jossain vaiheessa tuli hyvänolon tunne ja rakkaudentäyteinen, sitä ennen pelotti ja sydän hakkas, syke nousi… ainoa vähän outo juttu oli se, et yhtäkkii mulle tuli mieleen tämmönen:”tuut vielä saamaan yhden lapsen”
  En mä edes ajatellu mitään tollasta, yritin vaan et oisin nähny jonkun/jotain…..ja sit tuli tämmönen mieleen!

 108. …niin et kyllä nyt mietityttää, et miks tollanen kommentti..jos se nyt oli kommentti mun henkioppaalta mulle. Ei sit voinu mitään muuta kertoa:D oliks toi jotenki merkittävä asia sit :D?? ja jos oli niin miks….huoh……….

 109. Ihana Fiilis tuli<3

 110. Mä en kyllä nähnyt ketään mutta mull tuli jotenkin hyvä olo tätä kuunnellessa.Väsymys katosi 😀

 111. En tajunnu tätä, eikä toiminu kunnolla. 😮 Ehk en sit tehny tätä oikein.. Pitää kokeilla uudestaan, ku en tehny tätä silleen ”tunteella”. Olin koko ajan hermostunu ja semmonen. Lopussa aloin huojuu tietämättäni ton musiikin tahdissa rauhallisesti. Enkä muistanu aina hengittää.

  Alussa, kun rupesin kuuntelee tätä, meinasin laittaa hiljemmalle sit se meni ilman et laitoin nii ylöspäin. 😀 Säikähin kylläkin. Uskon tähän liikaa ja oon hermostunu. Miten vois olla iisimmin? Eikä koko ajan iha hermona.

  Myöskin, äsken istuin koko aika ja pidin silmiä auki. Pitäisikö silmät olla kiinni ja maata?

 112. Ja nyt on jotenkin mitään sanomaton fiilikset. Vähän sekasin, ja edelleen hermostunu. 😛

 113. Kannattaa miettiä mistä jännitys tulee ja sitten pyrkiä käsittelemään se. Jos äänitteen aikana rupeat jännittämään tai pelkämään vaikka pahoja henkiä, niin aina on hyvä muistaa että sinulla on suojelus ja voit pyytää hyvien henkien apua. Kuitenkaan mikään ei voi sinua meditaation aikana loukata, kaikki on vain mielessäsi.

 114. onks tos tiettyyy ikärajaa jotka ymmärtää tai osaaa ton???

 115. Mä näin pinkin ankan jolla oli pitkä oranssi nokka ja sen nimi on Eerika.

 116. Hieno kokemus:) Henkioppaani nimi oli sitten Ibeaux, ja hän tuli esiin ensin vitivalkoisen leijonan muodossa. Myöhemmin leijonan tilalle tuli komea, hopeanhohtoinen mies.

 117. Ei ole ikärajaa, kaikki saavat ja voivat kokeilla.

 118. Olipa rauhoittava kokemus. Vaikkakaan en usko, että sain vielä ensimmäisellä kerralla kaikkea irti tästä. Minut valtasi rakkauden tunne ja kämmenen sisäpuolia kuumotti koko ajan. Näin isoisäni, joka kuoli 15 vuotta sitten ja tunsin hänen läsnäolonsa. Olen lukenut, ettei kuollut sukulainen voisi toimia henkioppaana, mutta isoisäni oli ainut jonka meditaation ajan näin. Näin itseni hänen kanssaan pellolla leikkimässä. Voiko isoisäni mitenkään olla henkioppaani, vai oliko se oman mieleni tepposia, sillä olen joskus tuntenut hänen läsnäolonsa aiemminkin?

 119. Eri henkilöt tai sielut voivat toimia henkioppaina. Periaatteessa jokainen joka sinua pyrkii auttamaan toimii henkioppaana on sitten aina paikalla tai ei, eikä tarvitse välttämättä etsiä jotain tiettyä vaan voi vapaasti tutkailla ja kuunnella. Kyseinen meditaatio toimii toki vaikka kuolleiden sukulaisten kanavointiin.

 120. Olen kokeillut tätä tänään jo kaksi kertaa ja vaikka pieni skeptisyys (ts. ”istu vaan ja meditoi, pois kaikki henkihöpinät!”-ideologia) minussa vielä asuu, niin loistavasti tämä toimi. Ja molemmilla kerroilla meditaation loputtua tuli sellainen tunne kuin olisi käynyt jossain.

  Ensimmäisellä kerralla makasin niin, että aurinko pääsi ikkunasta sisään ja mikäs siinä, kun luonto auttoi meditaatiossa ja auringon säteet voimistuivat juuri oikeissa kohdissa. Henkioppaani tapasin, mutten nähnyt häntä, paljon puhdasta valkoista ja kysyin häneltä jotain, en muista mitä, mutta hän sanoi, että olen vielä kovin tukossa. En muista ensimmäisestä tapaamisesta paljoa muuta. (Paitsi että pyramidin sisäseinissä oli mandaloita.)

  Toisella kerralla ajattelin, ettei tämä nyt juuri tällä hetkellä toimi, mieli apinoi omiaan eikä henkiopasta heti näkynyt. Lopulta sieltä toisesta sisäänkäynnistä tuli pieni hahmo (näin nämä tapahtumat mielessäni), joka taisi olla kalju ja jos oikein muistan, hän kantoi selässään jotain. Kysyin häneltä, olisiko hän henkioppaani. Hän sanoi jotain epäselvää ja kertoi olevansa nöyrä kauppamies. Hän oli jo lähtemässä, kun pyysin häntä istuutumaan kultaiselle tyynylle (muistin nämä buddhalaiset ja kristityt tarinat valepukuisista pyhistä henkilöistä) enkä voinut olla ajattelematta että jos nyt pyydän häntä tähän ja perustelen sen sillä, että hän sanoi olevansa nöyrä jne. niin hänestä purkautuu jokin iso pyhä valkoinen rakkautta hehkuva olento. Sitä ei tapahtunut, sen sijaan alkoi hymyilyttää, kenties oma typeryyteni ja se, että tämä Nöyrä kauppamies toisti ajatukseni lempeän huvittuneena.
  Eihän hänestä tietenkään tullut isoa, valkoista, josta säteilee rajatonta rakkautta (varsinkin kun olen ”tukossa” rakkauden suhteen), mutta en voinut silloin, enkä nytkään tuota tapausta muistellessani, olla hymyilemättä.

  Kumma juttu, yleensä mielikuvitukseni on todella samea, eikä minkään tällaisen kokeminen ole aiemmin luonnistunut.

  Oppaani ei kertonut muuta nimeä kuin Nöyrä kauppamies. Olkoon sitten sellainen. 🙂 Mitähän mahtaa kaupata, rauhaa ja rakkautta? 😉

 121. Koitin ja tuli huono olo ja pää kipeeks.

 122. En tavannu sitä henkiopasta. Miks?

 123. kun kysyn sitä että edustaako se valoa ja rakkautta mull tuli mielee sana ”en” kummallaki kerralla ja se valo oli mustaa eikä valkosta. mikä meni pielee?? ja eiks mull ookkaa mitää henkiopasta??

 124. Nyt vakava kysymys, ovatko nämä ilmestyvät henget todellisuudessa pahoja henkiä?

 125. hmm, jos joku asia Mark kiinnostaa niin kannattaa ottaa ite selvää.

  Itselleni esim henkiopasmeditaatio tarkoittaa sitä että hiljennyn arkisista tunteista pois jotta tietäisi ”puolueettomammin” mitä tehdä. Mitä itse tunnen jotain asiaa kohtaan mitä fyysisessä elämässä on ollu esillä.

  Jos jotain etsit ni se etsimäs on se mitä ite oot.

  Ja itsensä löytää kun on vaan ja miettii mitä haluaa. Mitä oikeesti haluaa.

  Jos elämässä on jotain ongelmia esim epäonnistumisen pelko kannattaa alottaa siitä.

  Tai tekee vaan sitä mikä vie elämää siihen suuntaa mihin haluaa mennä.

  Nää on monimutkasii asioita, ekana pitää ymmärtää mitä kokee ja sen jälkee pitää ymmärtää mitä termejä ihmiset käyttää kokemastaan kun he puhuu kokemastaan.

 126. Määrittele paha henki?

  Omien kokemusteni mukaan henget ovat vähän kuin ihmisiä ja niillä on oma motiivinsa. Meditaation kautta tehdyssä kanavoinnissa on kuitenkin se hyvä puoli, että motiivit tietää vain kysymällä, sekä oma tunne aina viitoittaa onko kyseessä hyvillä motiiveilla toimiva henki vai ei. Kanavoinnin kautta otettava yhteys on myös siitä hyvä, että valehtelu ei ole mahdollista sikäli kun tietää mitä toinen ajattelee. Huumorimielessä toki voi valehdella vähän kuin sanoisin, että ”tiedän että tämä auto on punainen mutta sanon silti että se on keltainen”. 😀

  Kanavointi toimii aina oman itsen kautta, joten se heijastaa sinua itseäsi. Jos pelkään jotain niin se voi näkyä, samalla tavalla kuin jos olet hyvissä fiiliksissä. Tämän takia suositellaan rentoutumista ja sydämen avaamista. 🙂 Kuitenkin hallinnassa olet aina sinä itse.

 127. Toimiikohan tuo yhteys silloinkin, jos on hiukan peloissaan, mutta mielenkiinto on suuri tälläisissä henkiasioissa? Tykkään lueskella paranormaaleja juttuja, ja haluaisin että joskus saattais mullekin tapahtua jotakin jännää. Nojaa – paranormaalit asiathan tapahtuu sattumalta, vai?

 128. Yritin tuota äskettäin kahdesti [ensimmäisellä kerralla repesin pahasti ”lukijan” äänenpainolle, joten lopetin kuuntelun heti alussa ja toisellakin kerralla se hymyilytti kuitenkin kuuntelin niin pitkälle kun henkioppaan piti ilmestyä]

  Mutta sitten mieleni alkoi kamppailla vastaan ja kaikki katosi. D:
  Mietin tässä, että tuohan on tavallaan peruuttamaton.
  Tunnen usein henkioppaani läsnäolon, ja pelkään että meditaatio säikäyttää sen pois.
  Siitä on kuitenkin tullut tavallaan mukanakulkija, ja jotenkin ymmärtäväinen vaikken ole yhteyttä ottanukkaan tai puhunutkaan hänelle. Mutta kun olen maassa, hän tuntuu lohduttavan ja kun olen iloinen niin tuntuu olevan hänkin.

 129. Entä jos se sano olevansa valosta ja se vastas silti myöntävästi siihen et se on mun henkiopas? D: Sen nimi on Tic, se on kermanvärinen urostiikeri jolla on siniset silmät, mustia raitoja siel tääl, ja sillä on kaksoisveli, Tac. Se on musta, punaset silmät, ja pikimustat siivet.

  Help? D:

 130. Sitten se meni oikein. 🙂

 131. Kokeilin tätä, kahdesti. Ei mitään vaikutusta, en kuullut enkä nähnyt mitään, en mielessäni enkä oikeastikaan. Jälkimmäisellä kerralla tunsin pientä sähköistä kutinaa vasemmassa kädessäni, siinä kaikki.

 132. Hei!

  Tunsin mies enkelin läheisyyden, mutta en tiedä, joku koitti torjua tätä tietoisuutta lampaan hahmona. Leikkiä että nämä on vaan ajatuksia arjesta, mutta sisälläni kuitenkin ymmärsin tuon enkelin avulla ettei se näin ole. Mielenkiintoinen kokemus, minusta tuntuu että tuttuni henkinen itseys on tuo henkioppaani tässä maailmassa, mutta nyt ego on vallannut tämän ihmisen ja olen itsekin eksyksissä. Vastaus löytyy tuolta sisältä,kun vain olen kärsivällinen ja jaksan rakastaa itseäni.

 133. Minun henkiopas (tämä yksi ainakin) on nimeltään Mahandra (tämä nimi on tullut eräässä muussakin yhteydessä minulle) ja vaikka nimi viittaa itämaihin niin tämä nainen oli vaalea, kaunis, tuli värit purppura ja violetti, jotka ovat myös aurakuvauksessa olleet minun aurassani vahvasti. Hän puhui muuttamista asioista minulle, sain vastauksia kysymyksiini. Lensin tällä kristallipyramidilla Gizan pyramidille, olisiko Kheopsille, sen läpi, (mieleeni tuli että sain parantavaa energiaa siinä ja lensin toisenkin kerran sen läpi tuossa pyramidin sisällä) ja kuuhun ja aurinkoa päin ja Mahandra sanoi että saan keskusauringolta nyt energiaa. Ensin hän olisi halunnut viedä minut jollekin planeetalle jossa kaikki unelmat ja toiveet toteutuvat helpommin kuin täällä, eräänlaiseen ihanaan paratiisimaiseen paikkaan, jossa asiat ilmentyvät ajattelemalla tai vain vähän vaivaa näkemällä, mutta se jotenkin jäi, kun aloin seilailla avaruudessa. Tietynlaista päättämättömyyttä siis minulla.
  Sain ideoita ja energiaa suoraan lähteestä. Teen aivan varmasti tämän henkiopasmeditaation useinkin vielä. Ehkäpä seuraavalla kerralla saan pidettyä intension siinä että pääsen sinne ihanalle planeetalle edes hetkeksi vierailemaan ja katsomaan onnellisempaa elämää.

 134. Yritin monta kertaa eikä tää toiminu. 😦
  Kerran tunsin semmosta pientä kihelmöintiä vasemmassa kädessä…

 135. Ite jonkin aikaa jo tutkinut ja lukenut tietoa hengistä,yhteydestä ja energioista ja kokoajan luen kiivaasti lisää.Äärettömän skeptinen olin ennen ja 2v sitte jotenki maailman kuva vain muuttui kuin ois vedetty matto alta ja en osannut selittää tätä millää.2v aikana tapahtu paljon selittämätöntä tiedon ilmestymiä päähän ja valheen paljastus on onnistunu monesti käsittämättömällä tavalla(usein ei aina) pään sisällä jos on keskustellu jonkun kanssa kasvotusten tai vaikka puhelimes.Ja paljon kaikkea mistä tuli tekstiä liikaa joten
  itse kertomukseen:
  Pe koitin ottaa yhteyttä henkioppaaseeni tämän avulla ensimmäisen kerran ja aika hyvin tais onnistua vaikken selvästi häntä nähnyt nii nimen kuulin jotenki huonisti tai niinku seinän takaa Grud,Grund tai Gruns.Ilmoitti olevansa positiivisen energian täyttämä.Tunsin suunnattomaa iloa ja lohtua hänesti ja sitten koitin jotain mitä en oikee pyty selittämää mutta olen kiitollinen.
  Päivällä ulkosalla kaadutessani jotenkin loukkasin vasemman käden pikkurillin ja nimettömän joista säteili todella kova hermokipu.Tähän pyysin apua henkioppaalta ja sitte on pien muisti katkos(outo).

  Havahduin siihen että oikealla kädellä jotenkin tein kaavamaissta hieronta liikettä ja hermopainellusta ja samassa kipu hävisi kokonaan pois,eikä ole ilmennu vieläkään kipua.Iso kiitos tästä.
  Sormet toimii mutta jäykästi.Aion kyllä uudestaan pitää pieniä istuntoja mutta tuo nimi kiinnostaisi että löytyykö siitä mitään ja olisi kiva ymmärtää mitä parannus hetkellä tapahtu?

  Tulen jatkamaan positiivisyyden tietä ja kehittämään omaa henkisyyttä.

 136. Kolmas kerta kuin kokeilen meditaatiota, niin, että joku todella saapuu huoneeseen.

  Ensimmäisellä kerralla noudatin kuuliaisesti ohjeita, ja kuljin muuten niin tyhjässä paikassa olevaa polkua pitkin. Tapasin henkioppaani, mutta hän juoksi pois nauraen. Kyllä hän vielä palasi.

  Toisella kertaa ”heräsin” liisa ihmemmaan tapaisesta maailmasta ja mutkittelevaa polkua pitkin kristalliseen pyramidiin. Opas joka saapui paikalle, pudisti päätään kun kysyin onko hän henkioppaani.

  Kolmannella kerralla, juuri äskettäin kuljin pitkin pimeää metsää ja toki näin kristallisen pyramidin polun päässä, mutta minua kiehtoi enemmän puumaja polun vieressä, jonne siis menin.
  Kun henkioppaani vihdoin saapui, en tuntenut häntä omakseni. Ja kun kysyin sitä häneltä hän vain painoi päänsä. Onko mahdollista, ettei hänkään tiennyt?
  Ja onko oikein, että jokaisella kerralla paikka jossa ’herään’ on erilainen?

 137. Joo meditaation aikana on hyvä kuunnella myös omaa itseä joka voi johdattaa tarinaa eteenpäin ja muodostaa erilaisen kokemuksen. Ensi kerralla voit olla vähän etsivämpi ja vaikka jutella näille tuleville hahmoille jos he johdattaisivat sinut henkioppaallesi tai tuntisivat hänet… Muista, että sinulla on täysi mahdollisuus halutessasi tavata henkioppaasi, kannattaa olla positiivisilla mielin. 🙂

 138. Olen kokeillut pyramidi meditaatioita ja valtava halu kohdata henkioppaani, tiedän että opas on valmiina tulemaan istuntoon kanssani. En ole vaan saanut sitä toimimaan, mutta kun kerroit, että on löydettävä se oma tapa niin tässä juuri keksin jotain omaa eli otin kitaran käteen ja soittelin miettien henkiopastani ja koin valtavaa hyvän olon tunnetta ja kumma kun soitin niin alkoi muodostua musiikkia rytmillisesti aivan mielettömän kivaa joka kolahti minuun täysin. Aistin, että minua opastettiin soiton suhteen, eli kun soitat niin anna se tulla sydämmestä ja anna palaa. En soittanut mitään tiettyä biisiä vaan se meni improiluksi ja siihen muodostui se jokin. Vaivuin aivan johonkin eri maailmaan. Mielestäni olen soiton suhteen ajatellut ennen tätä, että mä en osaa soittaa, ja tuntuu ettei kehity millään, mutta niin se vain nyt on, että minähän osaan ja opastustakin saan tarvittaessa.
  Minä olen ujo soittamaan ihmisten kuullen jos jokin yleisö, siinä voi mennä soitto puuroksi ja ettei tiedä mitä soittaa, niin viesti oli selvä, anna palaa et mitään häviä, ota kitara matkaan mukaan ja soittele ihmisille sopivan tilaisuuden tullen, tiedät että on ihmisiä jotka tykkäävät soitostasi ja jotka eivät tykkää niin mitä sitten, ei mitään väliä. Tämä olisi se tie voittaa myös ujous, lievä paniikki siis…:)

 139. Miulle tuli tälläisiä ajatuksia.

  Kun kommunikoimme henkioppaamme kanssa niin kommunikoimme syvimmän itsemme kanssa, henkioppaan kanssa kun kommunikoi ni se on aina mulla ainakin sitä optimaalista totuutta itsestäni.

  Elikkä kun otamme yhteyden henkioppaaseen otamme yhteyden syvämpään itseemme ja sitten opetetaan tätä kehoa.

  Syvimmällä itsellä on se joku tietty rooli mutta se on me itse. Meidän syvin tunne.

  Tuosta soitosta tuli mieleen että jos sä aktivoit kehosi siihen syvimpään itseesi ja aloit sieltä kautta toteuttaa kitaraa.

  Mitä se nyt onkaan, syvin itse ilman epäilyjä tai turhautumista kitara kädessä 😀 keho siinä sielun ja kitaran välissä 😀

  Omia ajatuksiani vaan jaan.

 140. Tai alamme kehollamme katsomaan syvintä itseämme ja sitte siinä pohdiskellaan mitä ikinä halutaan pohdiskella. Tai kysellä.

  Ja se syvin itse ohjautuu sen oman korkeimman polun mukaan tjsp. 😀

 141. ”Mitä se nyt onkaan, syvin itse ilman epäilyjä tai turhautumista kitara kädessä 😀 keho siinä sielun ja kitaran välissä ”

  Siis syvin itse kitara kädessä ilman että ego välissä epäröi tai turhautuu kun ei asiat mene egon odotusten mukaisesti.

 142. Mussa on varmaan jotain vikaa, kun en mä näe muuta ku mustaa, vaikka kuinka yrittäisin…vaikka oonkin herkkä ja pääasiassa luottavainen tämmösten juttujen suhteen, taiteellinen, musikaalinen, mielikuvituksellinenkin, enkä myöskään pelkää…kadehdin teitä kaikkia jotka saavat yhteyden ja pystyvät näkemään jotain… mussa on pakko olla jotain ”vikaa”. useempia kertoja oon tosissani tätä kokeillut jo, mut ei vaan oikeen tunnu ”toimivan” 😦 harmittaa!

 143. Ajatus siitä, että pitäisi nähdä jotain tiettyä tai, että ”tämä ei toimi”, ”minussa on jotain vikaa kun en näe” tms. estävät kokemisen ja näkemisen, ne ovat egon ajatuksia joka yrittää hallita kokemusta. Kun hyväksyt tuon pimeyden tai minkä tahansa mikä tulee, päästät irti ja annat mennä niin koet juuri sen mitä sinun kuuluukin kokea, oli se sitten pimeää jossa aistit musiikkia tai mitä tahansa. Anna sen alkaa pienesti ja hyväksy tuon pimeyden rauhallisuus. 🙂

 144. Kai olen jotain shamaani tyyppiä, otan joko sen kitaran tai voi käydä hyvin myös se rumpu jolla otan jotain rytmiä joka saa minut transsiin. Kai se on sitä kun saa sen kitaran tai rummun niinkuin Jackie tuossa mainitsi kehon ja sielun väliin ja toden totta se saa keskittymisen sydämmen tilaan ja sitten vajotaan siihen rentoon transsitilaan johon ei ego voi vaikuttaa.
  Toden totta Wespa ei tuomita egoakaan vaan hyväksyttävä ne kaikki egon ”en mä osaa” jne edelleen ajatukset ja päästää sitten irti. Onkos se kuitenkin niin että egon kanssa voi tehdä yhteistyötä? Kun käsittelee egon kielteiset negatiiviset pompotukset, niin loppujen lopuksihan se on niin, että egon kanssa voi tehdä tiimityötä..Pulpahti vaan mieleeni.
  Jokaisella on kumminkin se oma tapa löytää se henkiopas ja se on valmiina odottamassa. Olen saanut omasta henkioppaasta sen verran tietoa, että se on väriltään enempi sininen, ehkä hieman valkeata mutta sininen. Kyllä me löydetään ne omat sävelemme. Tuo pyramidimeditaatio on hyvä lähtö kohta tutkimaan kuinka se alkaa toimimaan kenenkin kohdalla. Tärkeintä on kumminkin löytää se rauhan ja rennon oloinen tila ja sitä kautta kehittää kulkemista. 🙂

 145. Joo, itsekkin juuri mietin että se on just se looginen mieli (onko se ego) minkä avulla katsotaan sinne syvimpään itseensä eli omiin tunteissiin eli tehdään sillä yhteistyötä omien tunteiden kanssa asioita kohtaa miten sen sitten ikinä toteuttaakaan.

  Hetken kokemiseen tai sitten omien ongelmien ratkomiseen ja miettimisee et mitä haluu tehhä.

  Ite just koitan löytää tunteistani keinoo keksii mitä työtä haluis tehhä.

  Ja koittanu myöskin piirrellä sillä ajatuksella että en tuomitse omia tuotoksia vaikka ne ei olis semmosia kun ois halunnu niiden olevan.

 146. Ego kuiteski tuomitsee ittesä jonkin pohjalta ja käyttäiskö se siihen loogista ajattelua.
  Asiat ei menny tavotteiden mukasesti jne.

 147. En kuullu vastausta tai nähny mitää.

 148. Minulle tuli lämmin, hyvä olo : 3 Mieleeni tuli nainen, hopeanhohtoinen nainen, jolla on vaalea, hopeanhohtoinen mekko päällä, kysyin hänen nimeään ja ajatuksiini tuli jotenkin nimi ’Kristiina’. Tuota pitää kokeilla uudelleen.. Pitää : 3

 149. Joo, nyt meni ohi o.o. En tajuu mithään tosta oo.oo Älkääkä antako ymmärtää..

 150. Aquaa, teet vain, kuten pyydetään: Kuulokkeet korville, suljet silmäni, rentoudut ja kuuntelet ihan rauhassa, anna ajatusten kulkea. Rauhoitut ja rentoudut : 3

 151. Voi ***

 152. Mitähä?

 153. Itse sain yhteyden henkioppaaseeni.
  Hän oli kaunis nainen, jolla oli pitkät, ja aaltoilevat hiukset.
  Hänen nimeänsä kyllä en saanut selvitettyä, mutta
  tämä oli parhaimpia kokemuksia. Mitä olen koskaan kokenut.

 154. Onko tuota juttua pakko kuunnella silmät kiinni ja saako joku muukin ihminen kuunnella samaan aikaan?

 155. Miks mä en koe mitään? Miks mä en näe mitään? Miks mä en nähny mun henkiopasta? Kun mä yritän kuvitella kaikkea, niin kuva tuntuu koko ajan menevän vaan puuroksi. Miksi? Mitä mä teen väärin? Mä oon yrittäny tota jo kolme kertaa. : ooo

 156. Ite en uskalla tehä tota ku tutulla oli tullu kauna sen eteen. Ja mä pelkään kaunaa (se on siis se ihme hahmo siitä kauna elokuvasta). Pelkään et mulle tulee joku demoni tai joku pelottava juttu eteen? :s

 157. Houkuttaisi kokeilla, mutta jokin pelottaa ja epäilyttää. Pelkään että näen jotain hyvin pelottavaa, jota ei pitkään aikaan jälkeenkäänpäin saa pois mielestä. Tapahtuuko toi kaikki vaan omassa päässä, ajatukset, kuvat ja vastaukset vaan tulevat päähän? Ja henkiolentonsa kanssa keskustelukin on että ajattelee kysymystä vai kuinka?

 158. Mä tunsin jotain, mut en nähnyt henkiopasta :O Outoo.

 159. Näin srn henkioppaan olevansininen ja sen iho säteili valosta ja sillä oli siinen mekko joka kimalteli. Sen hiukset olivat siniset ja ne leijuivat. Ne hiukset olivat kuin jotkut ihanohuet lonkerot.

 160. Jotenki pelottaa kuunnella, ku jos vaikka näkee jtn pelottavaa ja se ei lähe sit pois mielestä.. 😀

 161. ei onnistunut… :/

 162. Moi!
  Kun kuuntelin tuon nyt jo kolmatta kertaa ja yritin myös ilman äänitettä päästä sisään, mutta sillon ne kukat oli kuihtunu ja en uskaltanu mennä pyramidiin. Ensimmäisillä kuuntelu kerroilla ei tapahtunu mitään. Mutta nyt, kun kuuntelin niin huomasin esimerkiksi, että polulla kivet kiiltelivät. Pyramidissa joku tumma varjo tuli siihen. Se oli jontenkin pelottavaa, mutta sitten, kun mun henkiopas tuli ni hymyilin itsekseni, koska tuli niin hyvä olo. Vaikee kyllä puhua sille henkioppaalle, kun tulee omia ajatuksia siihen päälle.

 163. Taas tuli lisää juttuu. No Mä kuuntelin sitä äänitettä (taas) ja, kun kävelin polulla näin siellä kauempana lammen. Siitä lammesta tuli sellanen puro siihen polulle ja sitä pitkin ui sellanen kala. Sitte joku ääni mun päässä käski näyttää sen henkioppaalle. Ja mä vein sen sinne pyramidiin. Mä huomasin, että en yhtään enään keskittyny siihen ääneen joka tossa äänitteellä antaa neuvoja. No sitten, kun me oltiin mun henkioppaan kanssa puhuttu ja olin kyselly esim mikä sen nimi on ja se oli vastannu, että sillä ei oo varsinaista nimee yms. Niin sitte mä jouduin sellaseen ”mustaan aukkoon” ja mä yritin pyytää apua mun henkioppaalta, mutta se vaan anto mun mennä sinne. Kaikki se rakkaus haihtu hetkeksi ja luulin jo että se henkilö ei ollu mun henkiopas. Siellä oli kuitenkin sellanen rasia, joka avautui ja mä laitoin sen kalan sinne ja pääsin itekkin takasin pyramidiin.
  Aika outo juttu, kun näin jälkeenpäin ajattelee.. 🙂

 164. hui en uskalla kuunnella.

 165. Nonii,taas on yksi kokemus takana ja aukes kyllä todella paljon asioita.
  Ensin istuimme pyramiidin sisällä tovin mutta jotenki ei tuntunut kummastakaan oikealta(ihme fiilis).Ja kysyin henki oppaaltani et mentäskö ulkosalle kauniiseen kesä ilmaan aurongon paisteesee jutustelee ja istuskelee ja vastaus oli kyllä.

  Henkioppaan nimikin nyt selvis ja hän on Gruud,iältään 750v.
  Jollakin tavalla koin/tunsin toisen turhautumisen ja kysyinkin tätä Gruudilta ja hän jollakin tasolla ilmeisesti on kovin huolissaan maan tilanteesta ja tapahtumista.
  Sitten kysyin että tietääkö hän miten vanha minä itse voisin henkisuudeltäni olla ja hän vastasi kuin apteekin hyllyltä minun todellisen sisäisen/henkisen ikäni olevan 402v.
  Ja koska koen jollakin tavalla olevan muualta en kuulu tälläiseen maailmaan niin uskalsin kysyä että olisinko mahdollisesti Vaeltaja ja mikä minun tehtävä on.Niin sillon näin uskomattoman kirkkaan valon joka melkein häikäs ja gruud vastasi että minun tehtävä tavallaan varoittaa tulevasta ja auttaa.

  Sitten kysyin haluaisiko hän näyttää jotakin ja hän kysyi minulta haluako vaarmasti nähdä ja ilmotin että haluan että olen nyt valmis siihen.
  Näky: Paljon paniikkia,sekasortoa,sotaa kuolleita ja haavoittuneita mutta tämä päättyi nopeasti TAAS uskomattomaan valoon,tyytyväisyyteen ja hyvään oloon kuin rakastuminen.

  Pyysin apua myös muihin asioihin ja hän lupasi hiukan avittaa.

  Sitten tovi keskusteeltii ja lopettettii tapaaminen molemmin puoliseen hyvään oloon ikään kuin ”kivi putos sydämmeltä” tunne molemmin puolinen.

  Nyt kuitenki haluaisin tietää hieman tästä Henkioppastani Gruud,ikä 750v, hämärästi hän muistutti viikinkiä mutta paljon pienenpi tuli mieleen joku kääpiö,ystävällinen,kunniallinen,rehellinen mutta todella jämäkkä.Että löytyykö mitään informaatiota jossa wespa vois jeesata huikan jos vaan kerkiät?

  Kokemuksena sanottakoon valtaisa ja jotenki tätä minä olen odottanut jokun kertovan jo pitkää hiukan vaikeata selittää.

  Oikein mukavaa kesää kaikille.

 166. Ainiin unohtu viel. Tossa kun kerran noita auroja tutkin ja tein testiä omista auroista niin tuli värit oranssi,punainen ja musta jotka Gruud jollainlailla tiedosti oikeiksi.

 167. Se ei vain toimi minulla jostain syystä O.o Johtuuko se siitä ku en osaa ajatella sitä sillein kuin pitäisi? pitääkö istua jalat ristissä vai ihan normisti ?

  Voiko joku tarkentaa tätä ? 😮

 168. Minua vähän kummastuttaa… Kaikki kertovat jotain niin toden tuntuisia tarinoita mitä heille on käynyt.. Mutta kun minä kuuntelen sen äänitteen niin yritän ajatella sitä, mitä siinä sanotaan mutta en pysty ajattelemaan sitä todeksi, ajattelen sen jotenki väärin.. Aina kun hengen pitäisi tulla niin sieltä ei tule mitään. 😮
  Ajattelen sitä joksikin ihanaksi aurinkoiseksi päiväksi, aina kun kuuntelen äänitteen uudestaan ja uudestaan ajattelen kaiken prikuulleen samanlailla ;o

  Voisitko sinä wespa auttaa minua tässä ? Mutta vain jos kerkeet 😉

 169. välillä tuntui tosi aidolta ja välillä taas ei , unohdin kysyä henkioppaani nimeä , olikohan se edes siellä ?

 170. Moi!

  Uskon vahvasti henkioppaisiin jne, ja kuuntelin tämän nauhotteen. Rentouduin täysin, mutta räpyttelin silmät kiinni silmiäni kokoajan, ja se oli häiritsevää. En nähnyt mitään muuta kun mustaa vain, harmi! Pitäisikö heti yrittää uudestaan, ja miten saan tuon silmien ”räpyttelyn” loppumaan?

  Ne siis pyrkivät auki niiden ollessa kiinni ja tärisevät häiritsevästi.

 171. Kuuntelin ton nauhotteen kaks kertaa ja rentouduin täysin ,mutt en nähnyt mitään enkä tuntenut mitään.

  Voisko joku antaa neuvoa mitä pitäisi tehdä ?

 172. Henkioppaani nimi on kuulemma Henrietta Alice Hipsdips. Okei.. Tota sukunimee on kyllä aika vaikee tajuta, mut niin se sano. Kuuntelin ton taas ja huomasin, että musiikkia kuunnellessa meditoin paremmin.
  M: Mä
  H: Henrietta

  M: Kuka mä oon?
  H: Olet Lihaa ja verta, olet siis minun ruumiillistumani. Kaikilla on henkiopas.
  M: Mikä on mun tarkotus?
  H: Oppia ja kävellä, syödä ja juoda. Olla sinä. (joku juttu mun päässä pakottaa kirjottamaan ”olla sinä”)
  M: Kiitos, että saan vihdoin puhua sinulle.
  H: …

  Joku tollanen keskustelu oli minulla ja Henrietalla.

 173. opin ehkä just näkemään auroja! ainaki oli jotain keltasta vähänku liekkii käsissä.

 174. kuuntelin taas ja sain tietää että kissa ja delfiini ovat voimaeläimeni, osasin jo epäillä kissaa koska olen joka päivä tekemisissä kissojeni kanssa ja minulla on hyvin vahva side niihin. delfiini sensijaan oli yllätys. kysyin myös elementistäni mutta sain vastaukseksi ”Vesi on elementtisi, mutta toisaalta ilma edustaa rakkautta ja kuljettaa rakkautta” en ymmärrä miten ilma edustaisi rakkautta, kuljettaminen on taas eri juttu. luulen että elementtini on kuitenkin vesi. henkioppaani on vähän hassu 🙂 kysyin ”miksi minulla on ystäviä ja miksi vihamiehiä?” Henkioppaani vastasi jotakuinkin näin: ”Älä hupsi! ei sinulla ole vihamiehiä! Miksi kukaan sinua vihaisi? sinulla on ystäviä koska olet viehättävä ja mukava. saat pian poikaystävän joka pitää sinusta oikeasti” sain päähäni kuvan jossa näkyi kännykkä ja siinä tekstiviesti.. ❤ kysyin taas "kuka olen?" ja sain vastaukseksi "olet energiaa ja vettä, olet rakkaus joka meissä kukoistaa" henkioppaani on ehkä sittenkin aika mukava. 🙂 viimeiseksi kysyin "autatko minua muistamaan keskustelumme jotta voin laittaa sen nettiin?" ja hän sanoi "en tietenkään! voit laittaa sinne mitä itse haluat en minä välitä" hän ei sanonut mitään ilkeästi vaan vähäsen ehkä ivallisesti, mutta leikkimielisesti. 🙂

 175. Tahtoisin kysyy täst yhen jutun, että onks se teijän henkiopas aina ollu joka selvä hahmo, joka näyttää ihmiseltä, vai joku epämääräinen.. juttu ? 😀

 176. ”opin ehkä just näkemään auroja! ainaki oli jotain keltasta vähänku liekkii käsissä.”

  Mä näin viimeviikolla käsistä nousevan just vähän kun liekkiä, mut se oli valkosta.

  Aattelin että se on vesihöyryä mikä meistä kokoajan haihtuu kun oli valkosta ja olin lämpimässä pihalla.

  Pitää nyt koittaa taas nähdä tota kun pääsee kunnon valoon pihalle ja selvittää onko se löyhyävä liekki höyryä vai aura 😀

  Sä oot nähny keltasta eli se ei ainakaan höyryä voi olla 😀

  Haluun kysyy samalla näkekkö kukaan semmosia kultasia randomisti leijjailevia pisteitä aurinkoisena päivänä taivaan täydeltä, ite kun keskityn ohikatsomaan taivaalle alan näkee jokapuolella semmosia kultasia randomnsuuntiin harhailevia pisteitä jokapaikassa mihin auringon säteet menee.

  Kun keskityn tarpeeks ni pystyn alkaa seuraa niitä pisteitä ja ne lentelee satunnaisesti jokasuuntaan ihan ku jotkut kärpäset.

  Tullu mieleen että ne on jotain pölyä mistä kimpoo valo mut niitä näkee vaan ohikatsomalla ja sit en enää uskonu niitte olevan pölyy ku pystyin alkaa seuraa muutaman liikehdintää 🙂 Se on tapahtunu vaan kerran että oon päässy niitten perää. Pitää nyt oottaa että aurinko alkais taas pasitelee ni pääsee tutkimaan 🙂

 177. Jackie: Niitä auroja on kyllä tosi vaikee nähä. Mäkin taidan sekottaa ne välillä höyryyn. mulla on nyt ollu kaikkein vahvin keltanen, ja on vihreeki tainnu näkyy jossain vaiheessa.

  Sieni: Mulla oli aluks ihan sellanen haamu, että se ei näkyny kunnolla/läpinäkyvä, mutta nyt se on näkyny.

 178. Ne jotka ei uskalla kuunnella: Kannattais kyllä kuunnella! Siinä ei voi tapahtua periaattees muuta, kun mitä sun mielessä tapahtuu ja voit avata silmät ihan millon vaan. Mitään ei siis käy oikeesti, vaan kaikki tapahtuu sun mielessä ja sä voit lakata ajattelemasta sitä milloin vaan. Siitä ei jää helposti mitään traumoja. Parempi kuunnella ja saada avautua henkioppaalle kuin olla kuuntelematta ja kaikki asiat jää kaivaa mieltä. Joten kuunnelkaa ihmeessä. 😀

 179. Äänitettä ei tarvitse seurata sanatarkasti, pääasia on kuunnella omia ajatuksia ja omaa mielikuvitusta joka johdattaa eteenpäin. Äänitteen aikana ei voi tehdä mitään väärin, kaikki on sallittua. Kuunnelkaa omia tunteitanne ja sallikaa kaikki äänitteen aikana tapahtuvat asiat rakkaudella, niin kaikki menee hyvin. 🙂

  Äänitettä voi kuunnella istuen tai maaten, asento on samantekevä, pääasia että tuntuu hyvältä ja levolliselta, eli hyvä asento. 🙂

 180. Jospa kuuntelisin äänitteen ja yrittäisin henkioppaan kautta kysellä Razzlelta juttuja tai jotain. Vois myös yrittää haamukirjotusta.

 181. En uskonut tähän ollenkaan, mutta lopussa hahmotin sisäänkäynnin. Esiin astui nuori nainen, jolla oli yllään sinertävänvalkoinen mekko. Siinä oli leveät hihat ja leveä helma. Mekon hihat ja mekko yleensäkin lähti olkapäistä alaspäin. Naisella oli mustat, pitkät ja kiiltävät hiukset, ja hän oli kaikin tavoin kaunis vihreine silmineen. Nainen kertoi nimekseen Marie. Kiitos äänitteestä, se todellakin toimi! 😀

 182. Kun kuuntelin taas 2 päivän jälkeen niin alkoi taas tuntua hyvältä. kuulemma en voi ottaa yhteyttä hänen kauttaan kehenkään, mutta heilurilla pitäisi yrittää. Kysyin häneltä myös pitääkö minun mennä hautaamaan tämä heiluri ja hän sanoi kyllä. Lopuksi kysyin voiko siteeni häneen katketa ja vastaus oli kieltävä. 🙂

 183. Mua ärsyttää ku en löydä mun henkiopasta!
  Voimaeläimeni tiedän, että se on Delfiini mutta henkiopasta en löydä vaikka tarviin kipeästi apua, ja vastauksia! 😦
  Kuuleeko sen henkioppaan äänen???

 184. Miten sen voi oikeesti nähdä!?!?!??!?!?!?!???!?!?!?!??!?!?!?!?!
  Mua ärsyttää koska haluun oman henkioppaan mutta en saa vastausta! 😦

 185. kun tuossa se sanoo, että laita silmät kiinni ja sitten näe polku, niin pidättekö silmiä kiinni vai? 😮
  en ihan ymmärtäny tota juttua, mutta itse pidän silmiä kiinni.

 186. Löysin ehkä mun henkioppaan! <'33

 187. Mun henkioppaan nimi on Linda Jessika hirvinen 😀
  Se kuoli vissiin 1897vuonna?
  Sillä on vaaleensininen pitkä kaunis mekko joka muistuttaa veden laineita. Sillä on vaaleet hiukset, pitkät vaaleet hiukset jotka on hyvin kauniit!
  Sen kasvot muistuttaa mun ”työnantajan” kasvoja. 😀
  Oon siis vasta lapsi mut hoidan sen naisen kissoja. 😀
  Me juteltiin jotenki näin:

  M=Mä
  L=Linda

  M: Oletko henkioppaani
  L: Olenhan minä
  M: Onko tämä totta
  L: Onhan tämä
  M: Miksi minulla ei ole paljon kavereita, eikö minusta pidetä?
  L: Pidetään sinusta mutta ehkä yrität liian vähän
  M: Kuolenko nuorena?
  L: Et
  M: Mikä on tulevan poikaystäväni nimi?
  L: Antti

  😀

  Sit pelästyin kun se katala mies puuttu meidän puheeseen ja kerto et mun on ”aika lähtee” ja sit kiitin Lindaa ja… Lähdin. 😀

 188. Tuleeko teille nämä ”näyt”/vastaukset kuin näkisi unta/katsoisi elokuvaa, ts. näettekö näkemänne selkeästi ja puhtaasti/kuuletteko vastaukset äänenä vai onko näkemänne ja vastaukset ns. teidän ”omia” ajatuksia, jotka vain juolahtavat jostain mieleenne…???

  Olen nyt kokeillut tätä joitain kertoja ja olen edelleen hieman skeptinen kyllä…mitäköhän teen väärin… Kunpa minäkin voisin olla VARMA siitä, että tapaan oppaani jne. Mistä voin tietää, etteivät ne ole vain pelkkiä omia ajatuksiani kaikki vailla totuuden pisaraakaan…? 😦
  Voihan h*lvetti.

 189. Kuluuko sen henkioppaan näkyä siinä pyramidissä vai tavallaan silmien edessä?

 190. joku – sen kuuluu tulla siihen kultaselle tyynylle istuun 😀

 191. Sain taas yhteyden mun henkioppaaseen!
  Meidän keskustelu:

  M=Mä
  L=Linda

  M: Oletko sinä se Linda?
  L: Tottakai
  M: Onko voimaeläimeni siis Delfiini?
  L: On
  M: Mikä sen nimi on?
  L: Vivi
  M: Onko se tyttö vai poika?
  L: Tyttö
  M: Minkä ikäinen se on?
  L: 5v
  M: (Henkilökohtaisia kysymyksiä!)
  L: (Niihin vastauksia)
  M: Kai voit aina puhua kanssani?
  L: Tottakai
  M: Kuolitko siis vuonna 1897?
  L: Kyllä
  M: Minkä ikäinen olet?
  L: 93v
  M: Kuolitko siis 93vnä?
  L: Kyllä
  (Koska henkioppaani on todella kaunis, kysyin…)
  M: Miksi olet sitten noin kaunis?
  L: Koska taivas tekee minusta kauniin
  M: Tykkäätkö kissoista? 😀
  L: Kyllä. Minulla oli 5kissaa kun kuolin.
  M: O.O Mitä niille sitten tapahtui?
  L: Ne on kai hoitoeläinkodissa.
  M: Oliko sinulla paljon kavereita?
  L: Kyllä.
  M: Uskotko Jeesukseen? 😀
  L: Kyllä.
  M: Niinkai sitte mäki (x’D)
  M: Kiitti kun sain puhuu sunkaa taas <33
  L: Ole hyvä

  Sit katala mies tuli taas väliin ;(

  Katala mies=Km
  Mä=M
  Linda=L

  Km: Kun olet valmis niin (plääplääplää)
  Kiitä itseäsi, ja kiitä henkiopastasi.
  M: Kiitos *** (en siis vieläkään kerro henkioppaani nimee!)
  L: Ole hyvä 🙂
  Km: Ja minä olen iloinen kun olet löytänyt henkioppaan.
  Voit nyt avata silmäsi.

  Ja siihen se keskustelutuokio taas loppu ;( 😀
  Mut ekalla kerralla ku kutsuin henkiopasta nii siihen tuli iha viikatemiehen näkönen tyyppi ja mä vaan: "Ootko mun henkiopas" Nii se vaa: "En" ja sit mä vaan: "Voikko sit poistua?" Ja se vaan löntysteli pois O.O

 192. Sori ku tos yhes kohtaa luki toi Kiitos *** (En siis kerro vieläkään henkioppaani nimee) Koska kopioin ton yheltä sivustolta johon en kerro sitä 😀

 193. onhan tää ihan turvallista? oon kuullu et joistaki tämmösistä saatta vahingos olla yhteydessä pahoihin henkiin ja ne voi jäädä omaan energiakenttään. saattaa seota tai muuta :O kysyn vaa

 194. Oon yrittäny tehä tota monta kertaa mut en oo onnistunu kertaakaa 😦 Mun oli tosi hankala yrittää kuvitella sitä kaikkee…

 195. Tuntuu et joku tuli mun pään sisään ja sit mun kädet alko täristä,sekä hytkyin, Onks se normaalia , ku en nää kummiskaa ketään :O

 196. Mä en vähä niinku ”osaa kuvitella” sitä tilannetta 😦
  kävelen polkuu ja meen pyramiidiin mut sit kun henkioppaan pitäis tulla ni ajattelen kaikkea liikaa ja näen monia eri kasvoja vilahtavan..enkä onnistu tyhjentämään mieltäni ollenkaan! Siskoni löysi henkioppaansa ekalla kerralla ja tää oli mun 5. kerta tänään.

 197. Heih!

  Itse en oikein tajunnut tätä.
  Pitääkö sitä kutsua äänellä, vai ajatuksilla?

 198. En pystynyt kuuntelemaan tuota nauhaa kauaa.. Koska alkoi ahdistaa..Miksiköhän ;/

 199. Nea, ajatuksilla, mutta saa sitä ääneenkin kutsua jos haluaa.

 200. Kokeilin ihan mielenkiinnosta meditaatiota. Olen kokeillut joskus aiemmin kinesiologilla käyntiä ja tunne oli vähän sama.
  Pyramidiin sisälle mentyäni minua huimasi ja tuntui melkein että taju lähtee…
  Omaa henkiolentoa pyytäessäni minulla nousi karvat pystyyn ja olin ihan kananlihalla. Lopuksi tuli kyyneleet ja rentoutunut ja seesteinen mieli.
  Oma henkiolento auttaa ❤

  Kiitos nauhoitteesta.

 201. Minä kokeilin tätä, mutta minäkin koen vaikeaksi kuvitella maisemaa tekstin kaltaiseksi. Mutta silmissäni ”häilyi” kirkas valo… Mahdoinko kuvitella, mutta siinä kaikki mitä sain irti.

 202. Voisko joku kertoo kohtakohdalta, miten toi niiku pitäs tehä ”oikein”

 203. Kokeilin tuota ja kun kyselin henkioppaaltani kysymyksiä, aloin miettimään että mitä jos kuvittelin vastaukset itse ja ”tein” henkioppaastani sellaisen kuin itse haluaisin : ((

 204. Ehkä ei ole vielä aika tavata häntä. Halusin uskoa, että aiemmin kotonani näkemäni mies olisi oppaani mutta aistin toisella sisäänkäynnillä naisen, joka ei näyttäydy. Varmaan juuri siksi, ettei ole se, millainen halusin hänen olevan. Järki esteenä.

 205. Siellä oli Pocahontas, Disneyn piirrettynä. Väliaikainen ilmemtymä, aivojeni tuote kai. Ehkä tarttee treenata vielä.

 206. Wespalta sellaista kyselisin, että pystyykö nämä henkioppaat vastaamaan kaikenlaisiin tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin?

 207. Mistä johtuu että kun henkiopas on tullut, jostain iskee ahdistus ja on pakko lopettaa???????!! Olen tehnyt tämän monta kertaa ja nyt ekan kerran tapahtui tämmöinen juttu!!

 208. minä näin itseni vain seisomassa ja katsomassa tietä mikä kiemurteli edessäni…(tai siis näin ikään kuin silmieni edessä tien mikä kiemurteli kuin.. käärme)(ja tie ja.. kaikki oli sumeaa) tuli heti tunne että pitää lopettaa… haluaisin saada yhteyden henkioppaaseeni jos minulla edes on sellaista… joten, miten saisin yhteyden.. edes jonkinlaisen…? viimeeksi kun kokeilin niin se valo (minkä piti olla valkoinen) mikä tuli pyramidin sisällä olevasta oviaukosta oli mustaa… ja muistaakseni silloin sieltä pimeydestä tuleva hahmo oli todella negatiivinen ja pelottava..ei pelottava vaan… hämmentävä…

 209. Oon tehny tän kaks kertaa ja mulle on selvinny kaikkea siistiä…

 210. Mun silmät vaan ”tärisi” ja eka kerralla haistoin palaneen, mutta se hävis äkkiä. Sitten näin jotain valoa loppuajan. Tuli sellainen kylmä viima ensin käsiin ja sitten ne tuli tosi lämpimiksi. Ja rauhallinen ja hyvä olo tän jälkeen. Täytyy kohta kokeilla uudetaan. Mitä tässä sitten oikein tapahtui? Vai tapahtuiko mitään? Wespa? 🙂

 211. Hmmm… En oo kommentoinu

 212. En saanu yhteyttä. En pysty keskittymään koska mua pelottaa

 213. tapasin henkioppaani. kadotin kerran ystävän(hamsteri) joka ilmestyi uniini päivä toisensa jälkeen, huusin sille että ”mene pois mun elämästä” koska olin niin surullinen ja en nähnyt sitä enää vaikka olisin halunnut. kysyi tästä henkioppaaltani ja hän piteli kädessään hamsteriani(sen henkeä) ojensin käteni otin rakkaan ystäväni(tässä vaiheessa itkin:)painoin sen sudäntäni vasten. kiitin henkiopastani. tämän kokemuksen jälkeen olen lähes joka yö nähnyt unia hamsterintani(yleensä se kulkjee mukana missä milloinkin) ❤

 214. Minun henki oppaani sanoi kyllä niin tunsin väreitä itsessäni
  kun se sanoin ei en tuntenut mitään ja en kysynyt hänen nimeään

 215. Tapasin henkioppaani. Hän on kaunis. Hänellä on valkoinen lainehtiva mekko. Valkoiset silmat ja hiukset,Iältään hän on 17, tai siis hän kuoli kun oli 17, vuonna 1875. Ensimmäinen paikalle saapuva oli joku ihme hiippari. Kysyin henkioppaaltani kuka se oli ja hän vastasi ettei tiedä.

 216. Eipä toiminut mun kohalla – useista yrityksistä huolimatta. En kuitenkaan epäile henkien olemassaoloa, kerran mielestäni kävin sienipäissäni hyvinkin antoisan keskustelun jonkun korkeamman minän kanssa. Mut tällä kertaa näin.

 217. onko tää vaarallista…. mua pelotta kokeilla.. mitä tos äänitteessä sanotaan

 218. Onko tuo mp3 linkki ilmainen? 😀

 219. On toki ilmainen. 🙂

 220. eihän tästä voi kuolla tai mitn en uskalla kokeilla jos siinä voi kuolla tai henkiopas on vihainen en uskalla auttakaa mua plz

 221. Jostain syystä henkioppaani ei ilmestynyt luokseni. Pitää kai koettaa joskus uudestaan tai sitten minulla ei juurikaan ole henkiopasta.

 222. tyttönen, ei tietenkään voi kuolla, tässä käytetään apuna vain mielikuvitusta tai sen kaltaista ajatustilaa. Henkiopas on aina ystävällinen ja auttavainen sekä täynnä rakkautta.

 223. Kun kuuntelin niin eka tuli joku musta väreilevä hahmo, En saanut selvää oliko mies vai nainen, kun kysyin niin sanoi ettei ollut henkioppaani. Yritin uudestaan ja sitten tuli vahvasti gootilta näyttävä nainen. Mustat huulet, mustat hiukset, musta hattu ja musta mekko ja joku harso otsallla. Se sanoi olevansa henkioppaani ja kertoi nimekseen Ella:)

 224. Olen ainakin kymmenen kertaa koittanut tätä, mutta mitään henkiopasta ei näy eikä kuulu. Mulla ei sitten sellaista taida olla..

 225. Tämä ei toimi! En pysty millään keskittymään tähän, vaikka olen kuunnellut tämän jo _todella_ monta kertaa. Onko kellään mitään keskittymis vinkkejä? Haluaisin niin _paljon_ tavata tämän henki jutun tai sen mitä siinä kutsutaan. Pliis somebady could help me??

  Terv. Uolevi

 226. kyllä sen toimia pitäisi kun mul on monia tuttuja joilla on henkiopas ihan tämän nauhotteen ansiosta.. mulla vaan ei oo toiminut.. -.-

 227. olin TOSI peloissani kuunnellessani tätä 😀
  oon jotenki nii arka näis jutuis, mut
  silti haluan henki oppaan. kun kuuntelin tätä,
  nii jotenki mä tärisin 😀 yritin pitää silmiä kiinni, mut luomet
  sillee jännästi täris 😀

  //ensikertalainen olen, joten en oo vieläkään saanu yhteyttä.
  mun pitää lataa tää mp3 soittimelle ^^

 228. Ensikertalaisena ja jo jonkin aikaa näistä asioista kiinnostuneena
  päätin kokeilla meditaatiota.
  Näin sekä ison harteikkaan miehen sekä vanhan naisen naaman kenellä oli huivi päässään. Sain myös nimen Iismael? Voisiko tämä olla henkioppaani?
  Sillä tämä harteikas mies tuli istumaan viereeni ja lupasi auttaa minua asioissa missä apua tarvitsen.
  Googletin ja raamatussa esiintyy ismael, liittyykö nämä jotenkin toisiinsa vai onko se vain sattumaan että mahdollisen henkioppaani nimi olisi Iismael?

 229. Vähäks tää on jännä.
  Pitääks noi mis pyydetään sanomaan noi jutut ni pitääks ne sanoo ihan ääneen vai ajatella mielessä sanovansa?

 230. Noloa kyllä mutta mua pelottaa kuunnella tämä. En tiedä miksi. Olen jo kauan lukenut kommentteja haluaisin mutta en vaan uskalla.

 231. Noh pakotin itseni kuuntelemaan ja todellakin suosittelen. Aivan uskomaton. Heti kun sanottiin että henkiopas tulee niin tuli sellainen raskaan hyvä olo. En ole aivan varma noista vastauksista että miten niitä tulee kysyä ja saanko miten vastaukset ja kysyinkin pariin otteeseen samat kysymykset. En ole ihan varma nimestä mutta luulen että se oli Israil tai jokin tämän tyylinen. Pakko yrittää heti uudestaan ja yrittää myös katsoa miltä henkiopastajani näyttää. Nyt taisin nähdä vain valkoista valoa.
  Vielä olisi niin paljon kysyttävää joten nauhoitus takaisin päälle ja kyselemään:)
  Kiitos tästä ihanasta nauhasta!

 232. Hei. Onkohan tämä tarkoitettu juuri minulle ? Onko tämä minun asiani ? Olen yrittänyt tätä eilenkin, mutta minut keskeytettiin. Aloitin vähän ajan päästä uudestana, kun oli hyvin hyvin hiljaista. Se jokseenkin toimi, mutta .. En saanut vastauksia. EN erottanut henkioppaani vastauksia omista ajatuksistani. Kokeilin tänäänkin pariin otteeseen, mutta tämä ei vain onnistu. Olisiko joillakin jotain sanottavaa, mikä meni pieleen ?

 233. Se, mitä kohtasin olin minä. Pieni lettipäinen tyttö kertoi olevansa minä, sellainen minä, joka olin ennenkuin minut laitettiin häkkiin. Tyttö kertoi, ettei elämää tarvitse ottaa niin kamalan tosissaan. Tyttö juoksenteli ympäriinsä, kurkki tuolien alle, nauroi iloisena, vitsaili, oli itseasiassa ihan hervoton tapaus.
  Luulen kuitenkin, että tämä oli oman egoni tuotos.

  Kuuntelimme yhdessä tämän medtaation 8-vuotiaan lapsenlapseni kanssa, joka lohduttomasti itki uusperheen hajoamista ja jatkuvasti vaihtuvaa elämäntilannetta. Lapsi kertoi nähneensä jonossa olevia sarjakuvahahmoja, jotka kilpailivat kuka pääsee ekana lohduttamaan ja auttamaan häntä.
  Todella lohduttavaa oli nähdä lapsen huomattavasti piristyvän ja riemastuvan siitä, millainen tukijoukko hänellä on.
  ”Maanpäällistäkin” tukea on toki runsaasti, mutta tämä näytti olevan olevan jotoin tosi hienoa!

 234. Ensimmäisellä kerralla sain yhteyden unessa, ja vastauksen kysymykseeni. Mutta toisella kerralla kävi niin, että kun pyysin henkiopasta tulemaan uneeni, näin todella ahdistavan ja pelottavan unen käärmeestä. Ajattelin tuolloin, että se nyt oli vaan sattumaa ja henkiopas ei ilmestynyt minulle. Mutta kolmannella kerralla kun makasin sängyllä, pyysin henkiopasta ottamaan kädestäni kiinni, ja käteni nousi ylös. Osaan viittoa, joten pyysin häntä viittomaan nimensä minun kädelläni. Tässä kesti jonkin aikaa, mutta kirjaimet, jotka tulivat olivat PIRU. Minulle tuli aivan kokonaisvaltaisen paha olo ja alkoi itkettää. en ollut edes ajatellut tuollaista mahdollisuutta.. mietin jo että onko tässä tulossa hulluksi ja oliko tuo kaikki vain pelkkää mielikuvitukseni tuotosta…

 235. Muistakaahan kaikki tehdä suojaus, etteivät epämääräiset kutsumattomat henkiolennot pääse häiritsemään ja kiusaamaan teitä. Lionah: varmasti voi olla, että myös mielikuvituksellasi on ollut tekemistä asian kanssa. Muista kuitenkin aina, että ei tarvitse pelätä, yksikään henkiolento ei voi meitä satuttaa/tehdä pahaa, ellemme itse anna siihen lupaa. Riittää, että käsket tuota olentoa poistumaan, siirtymään valoon ja pyydät Jumalan/Jeesuksen Kristuksen nimeen esim. enkeleitä avuksesi. Suojaus on erittäin tärkeää, eikä sitä voi korostaa koskaan liikaa, mielestäni siitä olisi aiheellista olla täälläkin tietoa (vai onko siitä jo joku kirjoitus??) Lionah: kutsumasi henki, joka viittoi nimekseen ”piru”, tuskin oli sitä, vaan hän oli todennäköisesti juuri kutsumaton vieras henki, joka vain halusi kiusata sinua jostain syystä, henki, joka ei ole löytänyt vielä valoon. Tällaisia ajatuksia minulla. Rakkautta ja valoa kaikille ❤

 236. Kryonin sanoja suurinpiirtein lainaten:

  – Teitä ympäröi valtava enkelijoukko. Miksi he päästäisivät mitään pahaa lävitseen? Kaikki hyvä on Jumalasta, pahuus ja pelko (paholainen yms.) on itsestänne, se on oman itsenne luomus.

  Ei ole siis mitään pelättävää. Lähes jokainen joka tutkii näitä asioita voi pelkonsa kautta luoda vaikka minkälaisia pahuuden ilmentymiä, mutta ne eivät voi saada koskaan ihmisestä valtaa. Monesti nämä tulevat opitusta pelosta tuntematonta kohtaan, siitä miten kirkko kertoo asioista yms… Kannattaa muistaa, että kaikki tapahtuu lopulta mielikuvituksessamme, ei ole siis mitään todellista pelättävää. Aina on hyvä ymmärtää oma voima, jonka kautta voi luoda paljon hyvää. 🙂

 237. Löysin henkioppaan. Pitääkö aina kuunnella tuo nauhoite, kun haluaa jutella sen kanssa? Haluaisin ystävystyä 🙂

 238. Aivan, se, mitä kirjoitit, pitää myös onneksi paikkansa aivan täysin 🙂
  On kuitenkin myös olemassa sieluja, jotka eivät ole jostain syystä löytäneet vielä valoon ja tarvitsevat siinä apua. Nämä sielut tuntuvat monista meistä pelottavilta (vrt. juuri ne kaikki kummitusjutut ym.), mutta harvemmin he tahtovat pahaa kenellekään, ovat vain eksyksissä 🙂 Mutta joo, uskon kyllä, että suurin osa pelottavista asioista/kokemuksista on oman mielemme tuotosta, johon voimme itse vaikuttaa todella paljon 🙂

 239. Bonnie: ei nauhoitetta välttämättä tarvitse kuunnella, jos haluaa jutella oman oppaan kanssa 🙂

 240. Miten sen kanssa sitten voi jutella? Kerran minä käytin tuota nauhoitetta ja pystyin juttelemaan sen kanssa. 🙂

 241. Minulle ilmoitettiin omassa kokemuksessani että minulla ei ole varsinaisesti valo-olentoa vaan voin suoraan keskustella Suuren neuvoston kanssa!? Onko tässä mitää järkeä. Myös että suoranaisesten suojelusenkeleiden sijaan minulla olisi läsnä suojelivia sotilaita? Onko tämä mistään kotoisin.
  t. epävarma

 242. Sossiis :S

 243. Omia kokemuksia on tuosta henkioppaastakin. Ajoin autolla ja puhuin samaan aikaan puhelimessa. Kuulin hiljaisen ”ajatuksen” mielessäni, ja se sanoi että ”Varo!” ja katsoin vasemmalle ja sieltä tuli rekka kovaa vauhtia, ja väistin sitä, melkein törmäsinkin. Toinen kokemus oli se, kun tyttöni oli sairaalassa, ja kuulin ”ajatuksen” joka sanoi, että ”Lapsesi voi menehtyä!”. Olin järkyttynyt tuon kuultuani, enkä tuota uskonut. Ajattelin, että ei hän kuole, mutta samassa kone rupesi piippaamaan… Kai tiedätte mitä tarkoitan? 😦

 244. Mulla on joka kerta tullut rakastettu ja mukava olo kun olen kokeilut tätä meditaatiota. Mutta en ole nähnyt tai kuulut mitään.

 245. Bonnie: tapoja voi olla useita, esim. ennen nukkumaanmenoa sängyssä maaten voi pyytää yhteyttä. Siitä vaan tutkimaan ja katsomaan mikä toimii itsellesi parhaiten. 🙂

 246. Mul toi ei vaan jotenki toimi D: En sillee pysty kuvittelee itteeni kävelemäs jossai pyramidin lähel, en nää niit tyynyi ym. En myöskään tiiä, mitä se tyyppi vastaa ku kysyn siltä onks se mun henkiopas.. En pysty aistimaan sitä D;;

 247. Mul ei tullut taaskaan yhteyttä henkioppaaseeni 😦
  Näin vain vihreitä kuvioita 😦
  onko mitään muita keinoja saada yhteys?

 248. Kiitos. Tunsin jonkin lämpimän läsnäolon, hipaisuja otsallani. Kun olin avannut silmät, kuulin ja tunsin koputusta ja värähtelyä, joka tuntui tulevan seinän takaa tai lattian alta (Henkioppaaniko, vai joku muu?). Asumme keskellä korpea omakotitalossa, joten naapurista ei ollut kyse. En odottanut aistivani mitään, saati pystyväni keskittymään ja hiljentymään meditaatioon. En nähnyt henkiopastani eikä hän vastannut minulle, mutta aistin hänet. Kuinka voisin jatkaa tällä polulla? Kuinka saisin Henkioppaani näyttäytymään minulle?

 249. olen aika heikko hermoinen, en voinyt joissain kohdissa kuin avata silmäni.. olisin toivont että näkisin sen mutta näin vain valoa.. ja jossain kohtaa näin pienen kaukana valkoisen pisteen.. kuuntelin sitä kyllä vin puoleen väliin asti muuten kuuntelin samalla kuin kirjoitin tätä. yhdessä viheessa tuntui kuin joku aallon harja olisi pyyhkäissyt päälleni, mutta ei suinkaan riuhtonut minua vaan kuin olisin kevyesti sukeltanut. tunne ei kestänyt kuin puoli sekuntia. olen kylläkin vasta 12v voiko tässä iässä nähdä henkioppaan? tai enkelini?

 250. nyt kuuntelin kyllä tarkemmin ja haluaisin sanoa, rttä mitä ihmettä tapahtui kun nyökkäilin päätäni tuntui kun joku vetäisi sitä ylös..? aivan kuin päässäni olisi ollut kevyt lanka joka vetää ylös.. ja sitten tossa loppu puolella kun pyysin henkiopastani poistumaan kun se tutnu oudolta ja jotenki kiusalliselta ni helpotti.. vaivuin kuin transsiin silmissäni pyöri ivan kuin usvaa ja sitten avasin silmäni se tuntui oudolta aivan kuin en olisi niitä pitänyt auki kuukauteen.. ? voiko joku selittää ja kun kokeilin haamu kirjoitusta niin käteni alkoi vain hieman heilua mutta ei muuta, en itse heiluttanut niin mitä se tarkoittaa?

 251. Lähetin aijemmin tänään viestiä siitä minun unestani. Olin kuin unen unessani, ja tämä unen uni oli painajaista, josta heräsin ensimmäiseen uneen. Kummassakin unessa oli sama henkilö, joka yritti saada minut mukaansa jonnekkin. Ekaksi tämä naishahmo yritti siinä painajaisessa, jossa vain potkin hänet pois sängystä, lopulta hän katosi. Tässä vaiheessa näin unta, että minun isoveljeni ja tämän kaveri ammuttiin armeijassa, minä olin heidän takana ja nousin istumaan, vihollinen sanoi että ”nyt sinä kuolet”, mutta tämä ei ammpunut, jäin vain odottamaan laukaisua. Siinä samassa siirryi tähän edeltävään uneen. Olin herännyt unen unesta, ja nyt istuin tässä ensimmäisessä unessa sängyn vierellä lattialla seinää vasten. Edessäni seisoi se samainen naishenkilö valkoinen mekko päälläänsä, hänen vierellä oli neljä miestä. He olivat yliluonnollisia ihmisen hahmossa, kertoivat että minun täytyy lähteä heidän mukaansa, minulla oli jokin tehtävä. Olin vastustellut häntä siinä painajaisessa, ja hän sanoi ettei se ollut painajaista, vaan totta. Hyvästelin ystäväni kyneeleet silmissä pitkään halaten. Nämä neljä iestä ja nainen tunsivat sääliä minua kohtaan, olivat ystävällisiä, mutta heidän oli pakko ottaa minut mukaansa.

  Illalla olin kuunnellut tuota kuuntelua joka ylempänä on, en saanut varmaan yhteyttä, koska nukahdin. Voiko olla mahdollista, että tämä yliluonollinen nainen oli se henkioppaani? Tämä uni on vaivanut minua jo kolme päivää!

 252. toimii!

 253. Emmä kullä nähny mitää selkeitä kuvia, vaan kuvitteölin jonku pyrtämiidin tapassen ja sitte tuli joku susi jaa….

 254. Antoisa keskusatelu!

  Eli. Mun henkioppaan nimi on Siiri.:-D se kuoli joskus96 17vuotiaana autonalle :/

  S=Siiri
  M=Maria(eli mä)

  M: Mikäs teikäläisen nimi?
  S: Siiri
  M: Miten ja millon sä kuolit?
  S: Jäin auton alle 17 vuotiaana.
  M:Jaaha. Ookkos mun henkioppani?
  S: Kyllä, olen.
  M: Moro! Tuun taas!

 255. en ole varma osasinko :// löysin hänet heti, mutta en tiedä onko hän se oikea :/

 256. muuten, kysyin häneltä kysymyksiä, niin tunsin, kun pääni rupesi liikkumaan niin kuin jos itse silleen pyörittää päätä että ”ei”, pääni liikkui juuri samalleen, kevyesti. aion yrtittää tänään uudelleen, mutta ilman tätä nauhoitetta.

 257. Kokeilin tänään, aloittaen hieman pelokkaana, mutta silti yritin pitää mieleni avoimena. Kolmannella kerralla onnistuin. Kahdella kerralla oli häiriötekijöitä, jotka sain kuitenkin kuriin. Toisella kerralla ehdin nähdä toisen oviaukon, jonka valossa näkyi tumma ihmismäinen hahmo. Tämän keskeytyksen jälkeen tunsin sanoinkuvaamatonta raivoa, vihaa, inhoa kaikkea kohtaan. Yritin pitää mieleni valppaana, ja aloitin nauhoituksen alusta. Sain itseni rauhoittumaan töin tuskin, polulla kävely helpotti ja kevensi hieman mieltäni. Kun taas olin katsomassa tuohon samaiseen valokeilaan, näin uudelleen tuon tumman hahmon. Kun kysyin, onko tämä henkioppaani, valon ja rakkauden lähde, pudisti varjo selvästi päätään. Olin aiemmin pelännyt näitä kohtaamisia, mutta jostain sisältäni kumpusi ennen kokematon rohkeus, kun tokaisin topakasti: ”Mene pois!” Varjo aivan kuin lipui valossa oikealle ja katosi. Tämän jälkeen pyysin uudelleen henkiopastani tulemaan luokseni. Valoaukosta singahti ohitseni valkoiseen kaapuun pukeutunut vanha mies, jolla oli rintamuksen alle ulottuva laineikas, valkea parta. Tuijotin oviaukkoa edelleen epäuskoisena pyytäen henkiopasta luokseni, sillä en uskonut näkemääni miestä omakseni. Pääni sisällä, mutta silti vierestäni, kuului: ”Tässä minä olen.”
  Käännyin katsomaan taakseni, ja kultaisella tyynyllä vieressäni tosiaan istui valkopartainen mies. Mun ei tarvinnut kuvitella miehelle ulkonäköä, vaan se oli selvänä edessäni; viisaat, luonnottoman kirkkaan siniset silmät, kasvojen iho paksuilla ryppyuomilla, varsinkin poskipäiden kohdalta. Vanha, mutta kaunis mies.
  Olin valmiiksi miettinyt, mitä haluaisin henkioppaaltani kysyä, joten kysyin: ”Olenko mä sellainen ihminen, joksi jotkut mua luulee?” (viitaten ihmisiin, jotka ovat jauhaneet musta palturia pitkin kyliä)
  Mies pudisti päätään, ja katsoi mua lämpimästi. Päähäni iski lause: ”Päätät itse mikä sinä olet.”
  Hämmennyin hieman. Muodostin päässäni kysymyksiä, ja ennen kuin ehdin esittää sitä loppuun, sain vastauksen kysymykseni päälle. Esimerkiksi olin kysymässä: ”Luetteko te mun ajatuksiani niin -” ja lauseeni lomitse kuului vastaus: ”Luen.”
  Ajattelin kysyä miehen nimeä, ja juuri kun aloitin, singahti kuin salamana kirkkaalta taivaalta mieleeni nimi: ”Petrelius.” Luulin jälleen itseni seonneen, keksineen nimen itse, mutta en milään voinut niin nopealla tavalla saada luotua moista nimeä mieleeni, joten uskoin syvästi tavanneeni miehen (vaikka kahdesti tai kolmesti varmistin mieheltä, onko ”Petrelius” hänen nimensä, ja sain päännyökytyksiä vastaukseksi).
  Kiitin häntä pitäen häntä molemmilla käsilläni hänen kädestään kiinni, lupaavani tulevani tapaamaan häntä uudemman kerran. Mielikuva alkoi rapista mielestäni, ja havahduin siihen, että molemmat käteni olivat puristavassa otteessa (makasin sohvalla vatsallani pää käsivarsiani vasten), peukalot jännittyneinä kuin olisin pitänyt jostain kiinni.
  Jäljelle jäi raukea ja levollinen mieli. 🙂 Epäilen, että tumma varjo, joka näkökentässäni häilyi, aiheutti kamalat negatiiviset tuntemukseni, joita koin ennen kuin tapasin henkioppaani.

  ietääkö joku, viittaako nimi Petrelius johonkin? Yritin etsiä nimen tarkoitusta netistä, mutten löytänyt, tai sitten en osannut etsiä.

 258. Pari painovirhepaholaista iski, toivottavasti ei häiritse 😉

 259. Siis näkeeks eessää jonku enkelin/hengen?

 260. mä vähän pelkään näitä mut uskon silti vähän.. mutta voiko käydä niin että henki alkaa seuraamaan ja kertomaan asioita liikaa? tai voiko siltä kysyä esim. onko jollakin tunteita minua kohtaan tai kenellä on? Kiitos jos noihi vastais nii vois ehk kokeilla (:

 261. Tein tuon harjoituksen suomenkielisen version ja tapasin kristallipyramidissa hahmon, joka oli pukeutunut valkoiseen, silmät peittävään kaapuun. Hupun reunoilla meni kultaruskeaa, kiemurtelevaa koristenauhan tapaista. Hahmon sukupuolta oli mahdoton sanoa, hän ei vaikuttanut naiselta eikä mieheltä. Hänellä oli kauniit kasvot, sopusuhtainen mutta lievästi kyömy nenä ja iho voimakkaan pronssi, oranssinhehkuinen. Hiuksia en nähnyt, mutta olen jostain syystä varma niiden olleen pikimustat ja kiiltävät, kiharat. Hänellä oli kasvoillaan pieni, ovelalta vaikuttava hymy ja hän vaikutti hyvin salaperäiseltä. Ei puhunut minulle, katsonut silmiin tai kertonut nimeään. Istui vain nöyrän aloisena, ”kutsuttuna” mutta silti selvästi voimakkaana ja arvokkaana. En tiedä että miksi, mutta sain vahvan tunteen siitä että hän oli jotenkin ”tullut tilalle” ts. aloittanut hommansa vasta joitakin päiviä sitten? Pyysin häntä ilmestymään uneeni ja hän nyökkäsi lähes huomaamattomasti, mutta päällimmäisin tunne hänen tapaamisestaan oli kyllä epävarmuus. Kysyin vaikka mitä, mihinkään en saanut vielä vastausta.

 262. Hmmm.. Ainakun kokeilen ottaa yhteyttä sielunkumppaniin/henkioppaaseen, niin aina ensiksi tulee paha henki. Esim kun kokeilin tuota henkiopas juttua, niin ensiksi tuli sellainen nainen jolla oli nukkemaiset kasvot ja valko-kultainen mekko ja päähine. Kun kysyin siltä että onko se henkioppaani, niin se vaan vastasi että ”Voi..” ja katsoi jonnekkin muualle. Sitten sieltä tuli sellainen nainen jolla oli mustat hiukset ja tummanpunainen mekko. Ne tuijotti vihaisesti toisiaan, ja sitten se valko-kultaisessa mekossa ollut nainen lähti. Se mustahiuksinen nainen tuli istumaan siihen tyynylle mun viereen ja kun kysyin että oletko sinä henkioppaani niin se vastas että ”Olen minä” ja siitä säteili sellasta rakkautta 🙂

 263. Mulla ei onnistu tuo, mikä menee pieleen? 😐

 264. Ööö… Ei onnistunut, nöky vain hahmon muodot, ja pitääkö ne asiat sanoa ääneen?
  Ja miten voi puhua henkioppaan/enkelin kanssa… ? Ja miten voi kuulla vastaukset?

 265. OMG! Näin toisella kerralla tytön, jolla oli punainen asu, vanhanaikainen röyhelöasu tai mikskä sitä sit kutsutaankaa. Yhtäkkiä hän muuttui mustaksi ja tuli punaiset sarvet esiin! 😦 :O

 266. Ei tätä voi mistään ladata mp3 soittimelle ò___ó katoin kaikki linkit jne mutta ei!!! Räyh D::: oikeaa linkkiä hetiiii òwwó

 267. En saanut mitään aikaiseksi muuta kuin sen että tuli lämmin tunne , ei negatiivinen siis. Tuntui kun sänky olisi alkanut keinua hiljaa kuin joku laiva merellä, hellästi. Kysyin hänen nimeäänsä yhdessä vaiheessa, tuli vain päähän Riina mutta en tiedä oliko se minun ajatus vai henkiopas. En katsos nähnyt pyramidia, polkua tai kukkia enkä tyynyjä enkä valoa. Koitin kuusi kertaa taas mutta en vain nähnyt mitään. Pitäisikö koittaa uudestaan, no koitan huomenna kun kukaan ei ole häiritsemässä. Mutta häiritsi vähän tuossa nauhoitteessa tuo epämääräinen surina tai melu mikä onkaan, että jos voisit tehdä uuden nauhoitteen jossainvaiheessa niin ehkä se sitten onnistuisi paremmin niin pystyisin keskittymään kunnolla. 🙂 Mutta hei kiitos kun teit tämmöisen sillä tuo oikesti silti auttaa vaikka en näe mitään, se tuo rauhallisen tunteen tämän elämän sekamelskan keskeltä.

  + anteeksi tuo aikaisempi viesti, ärsytti vähän

 268. Mmm… Kokeilin tätä pari kertaa tänään pitkästä aikaa uudestaan eikä kokeiluni tuottanut kauheasti tulosta. Noin vuosi sitten olin kokeillut tätä samaa vaikka kuinka monta kertaa, mutta yhden kokemuksen jälkeen pelästyin niin kamalasti etten sen jälkeen kokeillut.
  Kuuntelin meditaatiota, mutten ollut mitenkään saanut yhteyttä henkioppaaseeni. Tunsin kuitenkin ystävällistä läsnäoloa ja olo tuntui jotenkin lämpimältä ja rakastetulta. Yritin kysyä nimeä, yritin tervehtiä mutta vastausta ei kuulunut. Sen sijaan kuulin päässäni jonkin tömähdyksen kaltaisen äänen ja olin näkevinäni kauniin naisen valkoisessa mekossa. Naisella oli isot siniset ritariperhosen siivet ja valkeat kiharat hiukset. Hän ei sanonut mitään, mutta yhtäkkiä tunsin miten joku haroi hiuksiani todella selvästi. Ensin luulin kuvittelevani, mutta harominen voimistui ja voimistui, jolloin hermoni eivät kestäneet, avasin paniikissa silmäni ja nousin pystyyn. Katselin ympärilleni enkä nähnyt ketään.
  Minun piti kokeilla meditaatiota joskus taas uudestaan, mutta sitten tämä vain jotenkin unohtui ja vasta nyt muistin.

 269. Kokeilin tätä ja nyt vasta toimi, ku oon jo kokeillu monesti. Sieltä tuli sellanen tummatukkanen kalpea nainen, jolla oli valkonen mekko ja sellanen naru vyötäröllä ja samanlainen pään ympärillä. Mua vaan vähä häiritsee, että kuvittelin kaiken ite, sillä oon lukenu, et joku sai henkioppaakseen jonku tän näkösen tai ainaki samankaltasen, mutta ku se tuli nii helposti… Pystyin ajattelee tilanteen nii helposti, ku aiemmilla kerroilla, millon ei tullu mitää se oli aika vaikeeta. Sit ku aloin kyselemää, ni pelkään siinäki et vaa kuvittelin, vaikka se ei tuntunukkaa siltä… Ja sit ku se nainen tuli, ni mulle tuli semmonen pieni tunne, mut ku kysyin, ni se sano olevansa mun henkiopas, vai kuvittelinko vaa?

 270. Nii siis korjaus viestiini, siis tarkotin että pelkään, että kuvittelin vaa kaiken, ku tos yhes kohtaa se on vähä epäselvästi 😀

 271. Moi amy :3 Hyvä et jos oot saanu henkioppaan. 😀
  Mut esim, jos sulle tuli hyvä ja lämmin olo, nii kai sit sie sait yhteyden henkioppaaseesi 😀 Koita saada vaikka uudestaan siihen yhteys 😉

 272. Miksi mulla ei oikeen toimi tämä henkiopas meditaatio?

 273. tarkoitin siis että miksi en nää henkiopastani?

 274. Eilen kokeilin tätä ennen nukkumaan menoa. Ainut mitä tunsin oli muutama hellä kosketus eri puolilla kehoani ja lisäksi kevyt tuulahdus otsassani. Mulla on vaikeuksia kuvitella asioita. Aina, kun yritän kuvitella jotain, näen vain mustaa mielessäni. Voiko mielikuvitusta jotenki vahvistaa? Vai riittääkkö sinnikäs yrittäminen? Meditointia olen tehnyt muutamia kertoja aikaisemminki. Mulla meinaa silmät aueta meditaation aikana, aina. Voiko joku antaa vinkkejä miten voisin elävöittää mielikuvitusta? 🙂

 275. Tunsin lopulta nousevan ilmaan ja näin kultaisella tyynyllä olevan ruskeapartaisen miehen. Mies kutsui minua tyttätekseen ja minulla oli todella rakastettu ja lämmin olo, lopulta kiitin ja halasin häntä. Sitten lupasin tulla takaisin ja pyysin häntä näyttäytymään minulle vielä joskus.

  Voiko mies olla henkioppaani ja mitä tuo merkiksi?

 276. Outo kokemus oli. En tiennyt pitikö ne lauseet toistaa ääneen perässä vai tuossa ” kuvitelmassa ” , toistin sitten kuvitelmassa koska muut perheenjäsenet oudoksuvat kaikkea paranormaalia. kun piti ajatella ne tyynyt, ajattelin molemmat aluksi liiloiksi & sohva tyynyiksi o__o
  Aluksi ovesta astui kaunis kalpea hoikka nainen, jolla oli tummanpunaiset huulet ja kauniit silmät, blondi laimeat kiharat napaan asti. Valkoinen mekko moka laahusti maata. Kysyin siltä kaikkea turhaa, koska en keksinyt mitään järkevää. Nimeä en ällännyt kysyä siinä ajassa kun oli kysymysten vuoro. En tiedä lasketaanko se että kysyin hänen nimeään kysymystenvuoron jälkeen, Mutta hän esittäytyi Aliceksi.

 277. Miks mulla ei toimi tää? Vähän harmittaa ku haluaisin löytää Henkioppaani mutta en näe. Sitten kun se toimii niin miten sen Henkioppaan äänen kuulee? Vai ”kuulenko” sen ajatukset? Miten erotan ne omista ajatuksistani?

 278. Sitä vaan, että vaikka mulle näyttäytyykin se nainen, nii mulle ei tuu sellasta rakastettua ja lämmintä oloa, vaikka se sanoki olevansa mun henkiopas, vai kuvittelenko mä vaan kaiken?

 279. Voiko selkounessa löytää henkioppaan?

 280. Miharu, uskoisin että voi koska niiden kanssa pystyy olla yhteydessä unien kautta.

 281. Minäkin testasin tätä, tämä on aika jännittävää, meidän suvussa on muutama ennustaja, ja ollut kuulemma joskus jokin parantajakin. Joten kai veressä sit on nää henkijutut et kiinnostaapi..ite en oikein saanu tolkkua tästä, tosin olihan tää vasta ekakerta… olin jossain merenrannalla, jossa meni pieni polku, en oo varma näinkö, vai kuvittelinko, mutta vaaleaverinen nainen, vaalea pitkä tukka, valkoinen joku mekkokin kai, lähestyi minua ja kertoi nimekseen Alyssa Ingree, tai jotain tuonne päin.. kellään saman nimistä? aiemmin, kun kuuntelin tuon, tuli joku toinen tyyppi, mut se ei ollut oikea, käskin hänen ystävällisesti lähteä pois.. kyselin paljon kysymykysiä vaan en saanut vastauksia..pittää yrittää kehitellä vielä taitoja! voiko henkioppaan löytämiseen mennä aikaa? ja voiko opas tuoda lähelleni esim edesmenneet vanhempani.. ois siistiä jos vois jutella unissaan ja muistaiski aamull jotain.. itekkin olen aika heikkohermonen ja jännitän paljon, mut hijaa hyvä tulee.. Nään myös paljon enneunia,jotka aina toteutuu,harmi vain kun on huono muisti ja kaikkea ei muista kun sit ku tulee deja fu! 🙂 -Piipi

 282. Olen kokeillut tätä monta kertaa, eikä ole toiminut. ): haluaisin niin tavata henkioppaani.

 283. Latauslinkki ei toimi. Mistä voisin ladata meditaation vaikka mp3:selle?

 284. Alko pelottamaan tää homma kun luin kaikkia kommentteja, että ihmiset on nähny vaikka mitä ja tuntenu että joku koskettaa… :s olisin tahtonu tehdä tän mutta alko kauheesti pelottamaan 😀 ja toi naisen ääniki ja huokaukset kuulostaa kammottavalta 😀

 285. Auttaisko joku?

  Pelkään ihan kuollakseni aaveita, mutta oon todella kiinnostunut tällaisista jutuista.
  Haluisin koittaa tätä henkiopasjuttua, mutta pelkään että se ”henkiopas” satuttaa mua tai jotain.
  Pitääkö mun olla yksin kun koitan tätä? En uskalla yksin tehdä, haluaisin vaikka pyytää bestistä meille tai jotain…
  Ja onko väliä onko päivä vai yö? En kyllä rupea tota yksin pimeessä tekemään.

 286. ”Pelkään ihan kuollakseni aaveita, mutta oon todella kiinnostunut tällaisista jutuista.”
  Aaveita ei ole olemassa, eivätkä kuolleet puhu elävien kanssa, ei vaikka meediot niin uskottelevat. Sen sijaan he voivat olla yhteydessä enkeleihin tai muihin henkiolentoihin, jotka ovat kaikkitietäväisiä ja siten voivat vastata jotain tiettyä henkilöä koskeviin kysymyksiin tms.
  Muista että ainoa ero enkelin ja ihmisen välillä on se että enkelit muistavat keitä ovat…

  Jos pidät mielesi positiivisena ja tunnet rauhan sisälläsi, niin voit olla varma että henkioppaat eivät sinua satuta, joskaan eivät vahingoittaisi millään tavalla muutenkaan. Spiritismi on asia erikseen ja sitä harjoitetaan pimeässä. Useimmiten sen harjoittajat ovat nuoria joilla ei ole hajuakaan millaisten olentojen tai voimien kanssa he leikkivät ja sellainen voi vahingoittaa psyykkisesti.

  Ihmeiden oppikurssikin kertoo ”Mitään todellista ei voi uhata. Mitään epätodellista ei ole olemassa” joten älä turhaan tunne pelkoa^^

 287. Oli todella mielenkiintoinen kokemus. Kokeilin tätä ensi kertaa. Paikka, jossa olin oli aivan ihana! Kaunis ja täynnä valoa, siellä olisi hyvä tavata oma henkiopas.

  En siis kuitenkaan vielä kai saanut yhteyttä häneen. Joku kyllä saattoi tarkkailla minua kauempaa., mutten tiedä kuka.
  Sinne tuli vaan jotain epämääräisiä hiippareita, jotka sanoivat etteivät ole henkioppaitani. Ne lähtivät kyllä kiltisti pois kun pyysin. Yhden hiipparin kohdalla tuli hieman ahdistunut olo, tuntui, että se yritti huijata minua jotenkin, mutta muuta ei tullut selville. Lopulta jäin yksin tyynylle.

  Rentouttavia tunteita, ei niinkään mitään suurta rakkauden nnetta kuitenkaan.

  Voisiko henkiopasta pyytää tulemaan esim. uneen tai jotain?

  Ehkä ensi kerralla. Keskittyminen ei ollut kai ihan kympissä. Toivottavasti osasin suunnilleen :’D

 288. Miten siihen henioppaaseen saa yhteyden vai tätäkö kuunnellen vaan? 🙂 Olenko ainut jolla se ei ole ihminen vaan haamu, joka on kultainen ja sen nimi on englantia ja se tarkoittaa jotain ?

 289. Älä missään nimessä harrasta näitä juttuja. Elämästäni tuli kamala, kun olin tekemisissä henkioppaan ja spiritismin kanssa. Henkiopas on naamioitunut iljettävä demoni. Ole varovainen. Vapauduin demonien vallasta pastorin avulla. En suosittele teitä harrastavan tätä juttua!

 290. Kiitos tästä tauhoittavasta asiasta kiitos rentouttavasta musiikista

 291. Kun itse

 292. Itse en usko henkiin tai sunmuihin juttuihin mutta nyt heräsi mielen kiinto näihin juttuihin(: Ensimmäisen kerran kokeilin näin ”pyramidin” Ja valoa,en ollut varma oliko se tuleva henki oppaani koska en erottanut siitä valosta kasvoja,se vain tuli siihen yhtäkkiä valosta.Kiitos Tämä oli ihmeellinen kokemus minulle ja nykyään Olen tutustunut henki oppaaseni paremmin 🙂 kaikki jotka sanovat että ”Henkiä ei ole olemassa” Ette voi nähdä niitä tai kuulla jos ette usko niihin! Uskokaa kunnolla niin ne saattaisivat ehkä uskaltautua tutustua teihin muistakaa että Jokaisella mielipiteensä 😉

 293. kun kokeilin ekan kerran sillon näin vaa valkoist yhtäkkii ja säikähinn niin paljon et avasin mun silmät ja lopetin kuuntelemisen SEN JÄLKEEN en oo nähny henki opastani jos ees näin sen,…Kamu kokeili sitä ja sai heti ekal kerral siihen yhteyden :/ miks mä en saa?? Mikä avuks?? Helppiii :(( auttaako jos pyytää ääneen sitä henkee uniin?? vastauksia kiitos

 294. Istuin vanhempieni mukavalle tietokone tuolille ja keskityin. Teen tätä ensimmäistä kertaa. Metsä polku oli valoisa, ja sen ympärillä oli paksua sekametsää. Huoneessani oli paljon lasi-esineitä.
  Tavoitin henkioppaani toisella kutsumalla. Ensin luulin ettei sokaisevan kirkkaan oven takana ole ketään, mutta sitten näin parin jalkoja ovella. Ne olivat nahkaiset saappaat, ja ne ylsivät jotakuta polviin asti. Henkiopas oli ovenraossa piilossa, ja vasta uudestaan pyytäessäin häntä tulemaan istumaan kanssani, näin todella nuoren, 4-6 vuotiaan pojan kävelevän huoneeseen. Hänellä oli pitkähköt hihat, pellavan vaalea lyhyt tukka, ja hän puri etusormeaan suussaan. Tunsin oloni helpottuneeksi ja iloiseksi. Tunsin rakkauta poikaa kohtaan. Kun kysyin oliko hän henkioppaani, hän nyökkäsi vinhaan päätään, sormi tiukasti suussa. Kysyin häneltä nimea, ja hän sanoi ”Niko.”
  Kysyin häneltä uutisia, ja hän puisti vilkkaasti päätään sormi suussa. Kysyin onko kodissani, vanhempieni kodissa, tai isovanhempieni kodissa kummituksia, ja hän puisti päätään. Minun kotiani koskettavan kysymyksen kohdalla hän pudisti harteitaan ujosti.
  Kiitin opastani, ja hän hyppeli kepeästi, iloisena pois huoneesta.

 295. Niin ja muistinpas lukea tämän jottei kukaan pahan haluinen sielu pääse häiritsemään meditaatiotani. Ei ollut pelkoa siitä että tapaisin joitain vääriä henkiä, jotka saattaisivat pelottaa henkioppaani pois.

  ”O holy Mother/Father God
  I ask for your protective White Light to surround me & my home.
  I ask for your protection at this time.
  I open my heart, mind, and spirit to any knowledge
  Sent to me by Spirits or Angels of the Light.
  Only Beings of Light shall be allowed to enter my sacred space.
  No Being of negative or mal intent is allowed to enter.
  I open myself to my Spirit Guides & Angels
  As I ask for their Guidance & Advice at this time.”

 296. Moi! Yritin tätä jo kaksi kertaa, mutta ei onnistunut. Ekalla kerralla minua hiukan pelotti, voisiko se vaikuttaa epäonnistumiseeni? Toisella kerralla olin jo ihan rentona ja tein niinkuin pyydettiin, mutta ei tapahtunut mitään. Mikä voisi olla vikana? Pystyin kyllä hahmottamaan polun ja pyramidin, mutta se jäi sitten siihen. Olen kyllä yrittänyt muillakin tavoilla ottaa yhteyttä henkiin, mutta ei ole toiminut.. Voisiko joku vähän jeesata tän jutun kans??? Haluan todella kovasti tavata henkioppaani, joten olkaa kilttejä ja auttakaa..

 297. Oon aina halunnu kokeilla jotain tollasta… Mut en uskalla 😀 Onks toi ees okei tällaselle 11 v. tytölle oka on kiinnostunu tällasista henki jutuista? 😀
  Enkä voi ees käsittää miten toi voi olla mahdollista kun lin noita kommentteja 😀

 298. Ku suljen mun silmät, nään vaan mustaa, onks normaalia vai pitäiskö mun rentoutua enemmän?

 299. Mielessäni, hento, himmeä naisääni esitteli itsensä Anneniaksi, sama ääni on puhunut usein ennenkin mut oon vaan miettinyt et, miks mää ajattelen jotain mihin oon just miettinyt vastaudta, ja vaan joku ääni vaan sanoo sen. Tää nainen oli tumma, ja pukeutunut niin, et vaa silmät ja nenä näky.

 300. Hei jos täällä enään kukaan aktiivisesti käy niin olisi kerrottavaa omista kokemuksista!oli todella epävarma olo aluksi, mutta äänitteen kautta tajusin asioita!kun tässä kysytään että onko henki hyvä niin jos on kutsu sisään.näin jotain mustaa mutta silti jotain kirkasta hahmossa joka oli jumittautunut oven lähelle,koska tunsin että henki on vahva ja hyvin voimakas pyysin hänet sisään…hän kertoi nimekseen lucifer mikä jokseenkaa ei luultavasti eroa mistään muusta nimestä,kunmes hän kertoi olevansa arkkienkeli….mikä ihme tuo olikaan en tahtoisi enään tavata sitä…puhui negatiivisista asioista ja pilkkasi kaikke häntä voimattomampaa!auttakaa nyt herranjestas mitä teen, kun tämä on tullut jo uniin asti?!

 301. Tuomas: Sun olisi hyvä kommunikoida känen kanssaan uudestaan. Kysy uudelleen, onko hän hyvä. Kysy esimerkiksi näin: Tuletko valosta ja rakkaudesta? Voit toistaa kysymyksen uudelleen, jos siltä tuntuu. Voit vaikka kysyä erikseen ”Tuletko valosta?”, ”Tuletko rakkaudesta?”
  Kiinnitä myös niihin uniin huomiota ja erityisesti siihen, mikä tunnelma niissä vallitsee. Kyllä se siitä. Muista olla kohtelias joka tapauksessa. 🙂

 302. Näin ruskee hiuksisen naisen liilassa mekossa ja sinisillä korkkareilla, kysyin nimee ja vastas Marie. Sano kuolleensa 2005. Ja kysyin että tietääkö se Michael Jacksonista mitään, kysyin että onko MJ päässy taivaaseen, ja vastas että oli. Oon oikeesti ilonen ja katselen mun MJ julistetta ja hymyilen sille. Tuntuu kuin se hymyilis takaisin

 303. Kuunteli tota makuu asennossa ja kun ekan kerran pyysin henkiopastani tulemaan ni mulle tuli uhattu olo ja aloin itkee samal, mulla tuntu sisäsesti et se oli paha olento, käskin sen häipyä ja pyysin opasta/enkelii tulemaa ni sit tuli opas en nähny sitä mut aistin et se tuli mun viereen vasemmalle (koska kylmät väreet vasemmalla puolella) kysyin sen nimee ja se sano Marko sitte aloin nähä sen ääriviivat se näytti köyhältä mieheltä/pojalta kysyin, et voinko saada yhteyden kuolleisiin ja se sano ,että mun pitää todistaa henkimaailmalle uskoni ennen sitä:) sit mulle tuli rakastettu olo ja tuli onnen kyynel :’)

 304. Tota yritinkunnella mut mun ongelma onse et en nöhnyt mitää muuta kun mustaa niinvoiko joku auttaa ja kertoo miten voin nähä sen pyrämiidin ja ne jutut

 305. Kokeilin mutta en saa mitään yhteyttä. En ymmärrä ideaa. Pitääkö kysymykset ja ne sanoa ääneen vai mielessä. Tunsin välillä kihenmöintiä kehossa ja painon toisessa jalassa en muuta ☺

 306. Kokeilin mutta en saa mitään yhteyttä. En ymmärrä ideaa. Pitääkö kysymykset ja ne sanoa ääneen vai mielessä. Tunsin välillä kihenmöintiä kehossa ja painon toisessa jalassa en muuta ☺ miten tämä homma pitää siis tehdä?

 307. Henkioppaani on nuori nainen Mariel. Kävi esittäytymässä ja kertoi nimensä, sitten vain istui hiljaa vieressäni. Tahdon tutustua häneen enemmän.

 308. Mä en nähny yhtikäs mitään! 😦 Näin vaan pelkkää mustaa ja välillä silmät meinas avautuu ja valoa näly aona lampusta.. Miksi tämä ei toimi minulla mutta kaverillani toimii? 😦

 309. Löysin ehkä henkioppaani,sen nimi oli ferifran ja hän oli nainen,olen kauan yrittänyt jo löytää henkiopastani ja eilen sain yhteyden johonkin tummaan hahmoon mutta se ei puhunut mitään hymyili vain kummallista hymyä,en tiedä oliko/onko henkioppaani vai jokin muu

 310. Aina kun halusin nähdä sen tumman tyypin se tuli ja joskus tuntuu välillä sellaisia että joku kävelisi ohi tai jotain,tulee sellainen kylmä ”viima”ja monta kertaa,en tiedä teinkö meditaation ja ne oikein vai päästinkö pahan hengen elämääni?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: