Kirjoittanut s3nsi | 18 elokuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 9


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Loput osat on suomennettu, ne vain odottavat viimeistelyä ja ne julkaistaan pian.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 9 – (80-89)

  • 80. Luota intuitioosi. Tee hiljainen päätös siitä, että tästä lähtien määrittelet itse todellisuutesi ja että määrittelysi perustuu sisäiseen viisaudenlähteeseesi.
  • 81. Jätä vähemmälle huomiolle elämäsi pinnalliset tavoitteet. Opi virittäytymään sisäiselle taajuudellesi ja tunne tietoisuuden korkeammat tasot. Sinun kannattaa tulla tutuksi tämän osan kanssa itsestäsi ja tuntea sen rakastava läsnäolo joka on osa sinua.
  • 82. Vapaudu siitä harhaluulosta, että sinun täytyy todistaa muille, että olet saavuttanut tietyt tunnusmerkit, jotta sinua voidaan sanoa menestykseksi. Menestystä ei mitata ulkoisilla saavutuksilla vaan sisäisillä.
  • 83. Muistuta itseäsi siitä että, jokainen negatiivinen asia jota ajattelet toisesta on jotain mitä ajattelet itsestäsi. Korvaa nämä negatiiviset ajatukset positiivisilla, ja itsetuntosi ja omanarvontunteesi nousee sen vaikutuksesta.
  • 84. Epäiletkö kykyäsi tuntea Jumala? Jos asia on näin, niin tiedä, että kun sinä olet elossa sinussa virtaa Jumalan elämän voima sisälläsi. Se on niin simppeliä. Sinun olemassa olosi varmistaa korkeamman tietoisuuden olemassa olon sisälläsi.
  • 85. Jätä sellainen ajattelumalli, että olet se mitä teet. Muista tämä! Kun siis et ole se mitä teet, tiedät että olet sinä.
  • 86. Kun löydät itsesi jonkin ongelman keskeltä, sano ääneen: ”Olen enemmän kuin se mikä minua vaivaa. Vain tämä yksinkertainen toteamus varmistaa sinulle, että olet paljon enemmän kuin roskakori ongelmille, jonka ansiosta nämä ongelmat jatkoivat hallitsevana tekijänä elämässäsi.
  • 87. Muista, että sinulla on maan päällä vain yksi tarkoitus: Rakastaa ja olla rakastettu. Kun keskityt tähän ajatukseen, näyttää siltä kuin kaikki asiat elämässäsi soljuisivat eteenpäin vaivattomammin.
  • 88. Harjoittele kuuntelemaan muita, kun samalla pidät huomion poissa itsestäsi. Keskusteluiden aikana keskity siihen mitä toinen sanoo ja heidän tunteisiinsa. Sitten vastaa lauseella joka alkaa sanalla ”sinä”, ”minän” sijaan.
  • 89. Muistuta itseäsi joka päivä siitä, että jaloin tapa jolla voit palvoa Jumalaa on tehdä palvelusta ihmiskunnalle ja kuinka noiden tekojen kautta henkinen polkusi aukenee. Sinun ei tarvitse vakuutella muille, että olet jumalaista alkuperää. Näytä se tekoina. Sinun sisäinen heräämisesi iloon ja autuuteen on riittävä palkkio.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-59, 60-69, 70-79

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: