Kirjoittanut HM | 16 marraskuu, 2008

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 2


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Listaa saa jakaa vapaasti eteenpäin, kunhan muistaa mainita lähteen, joka on siis https://henkimaailma.wordpress.com . 🙂

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 2 – (11-20)

 • 11. Anna omat syntisi anteeksi. Näe, että virheet auttavat sinua oppimaan tullaksesi paremmaksi. Vapauta itsesi itsesyytösten tyrannialta. Päätä, että haluat olla vapaa.
 • 12. Ajattele, että poistat huonoja tapojasi heittämällä ne alas portaita yksitellen, porras kerrallan. Yritä ottaa jokainen paha/huono ajatus kiinni sillä hetkellä kun ne pulpahtavat päähäsi, yksitellen, päivä kerrallaan. Näin pystyt muuttamaan myrkylliset ajatuksesi puhtaiksi.
 • 13. Ole hiljaa ja tiedä. Nämä neljä sanaa auttavat sinut tulevaisuuden asioiden tavoittelun ohi ja auttavat sinua tietämään miltä tuntuu olla iloinen nykyhetkeesi. Kun annat itsesi olla nykyhetkessä ymmärrät turhan asioiden tavoittelun.
 • 14. Palaa luontoon. Anna itsellesi aikaa olla metsässä katsellen luontoa, kävellen niityillä tai kävellen paljasjaloin rannalla. Kun annat itsesi imeä maailman kauneutta huomaat, että tunnet itsesi kokonaiseksi ilman turhaa tavaroiden ja rahan tavoittelua.
 • 15. Karista virheidenetsimistapasi. Tiedä, että olet oman elämäsi luoja ja rakastava läsnäolo on sinussa. Sinun kykysi omaan itseluottamukseesi voittaa tapasi syyttää itseäsi.
 • 16. Opi hyväksymään muiden tapa työskennellä heidän vaikeuksiensa kanssa ilman, että sinusta tuntuu, että olet ainoa, joka pystyy korjaamaan vaikeudet. Sinun egosi puskee kohti asioihin sekaantumista, kun taas samalla korkein itsesi haluaa sinun kokea rauhaa ja harmoniaa. Valitse jälkimmäinen vaihtoehto.
 • 17. Kirjoita tämä niin moneen paikkaan kuin mahdollista: ”Minun maailmassani kaikki menee oikein”. Katsele sitä joka päivä ja ymmärrä, että kaikki mitä sinulle tapahtuu on tarkoitus tapahtua ja sisältää opetuksen.
 • 18. Ole tietoinen ajatuksistasi, jotka muodostavat oman sisäisen keskustelusi. Tiedä, että kaikki toistamasi ajatukset, jotka ovat vastaan olemustasi (sitä mitä sinä olet) pitävät sinut pois kokemasta ansaitsemaasi iloa ja kokonaisuuden tunnetta.
 • 19. Kevennä materiaalista lataustasi (omistustasi), aloittaen TÄNÄÄN. Kun teet näin, vähemmän energiaa kuluu varastointiin, vakuutuksiin, siirtelyyn, korjaamiseen jne. Mitä vähemmän olet kiinnittynyt omistuksiisi ja mitä enemmän olet valmis ehdoitta jakamaan niitä, sitä rauhallisempi ja turvallisempi elämäsi tulee olemaan.
 • 20. Uudellenohjaa ajatuksesi. Jos ensimmäinen ajatuksesi on tuomitseva jonkun ulkonäköä kohtaan, huomaa, että teet niin ja ohjaa ajatuksesi kuvittelemaan, että hänessä on Jumalan täydellisyys.

Loput 81 kohtaa julkaistaan lähipäivinä kymmenen kohdan paketeissa. Kannattaa siis vierailla blogissa päivittäin. 🙂

Lue myös 10 ensimmäistä ohjetta täältä.

Mainokset

Responses

 1. Kiitos

 2. millos seuraavat 10 tulossa?

 3. Läihpäivinä, mahdollisesti tänään tai huomenna. 🙂

 4. ?

 5. 17. Kirjoita tämä niin moneen paikkaan kuin mahdollista: “Minun maailmassani mikään ei mene väärin“. Katsele sitä joka päivä ja ymmärrä, että kaikki mitä sinulle tapahtuu on tarkoitus tapahtua ja sisältää opetuksen.

  Ei vaan ”Minun maailmassani KAIKKI menee HYVIN”…

 6. Aivan totta. Hyvä huomautus ihan psykologisestakin näkökulmasta, kun alitajuntamme ei ymmärrää sanaa ei. 🙂

  Korjaampas suoraan tuohon artikkeliinkin. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: