Kirjoittanut s3nsi | 12 heinäkuun, 2010

Globaali Synkronoitu Meditaatio Ykseistietoisuuden Saavuttamiseksi


❤ Global Synchronized Meditation For Unity Consciousness ❤
http://www.facebook.com/event.php?eid=108820289168031&ref=ts

17. heinäkuuta 2010 kello 17:00

&

18. heinäkuuta 2010 kello 17:00

Nämä meditaatiot lauantaina & sunnuntaina ovat osa Conscious Convergencea/Tietoista Yhdentymistä. Sen tarkoitus on kylvää siemen ykseistietoisuudelle. Voit meditoida itseksesi, kavereidesi kanssa tai jossain järjestetyssä tapahtumassa. Suomessa mahdollisuus tähän tarjoutuu Leppävirralla, Paukarlahdella, jossa järjestetään Euroopan Sateenkaari Kokoontuminen.

The Conscious Convergence – A Wave of Unity July 17-­18, 2010

http://www.facebook.com/group.php?gid=351010346085&ref=ts

Meditaatio kestää tunnin. Voit ottaa osaa esimerkiksi 17:15 – 17:45, jos tuntuu siltä että tunti on liian pitkä aika. Voit myös ottaa pienen tauon meditaatiosta venytelläksesi jalkojasi tuon tunnin aikana.

Pyydän teitä olemaan mahdollisimman vahvassa yhteydessä SIELUUNNE, SYDÄN TIETOISUUTEENNE, KORKEAMPAAN MINÄÄNNE.

Tie tämän saavuttamiseen on yksinkertainen. Elämällä NYT hetkessä ja meditoimalla paljon. Aika, jota nyt elämme on ratkaiseva. Silti älä ota tästä stressiä. Seuraa vain SYDÄMESI ääntä ja mene VIRRAN mukana.

Meditoimme lasikulhon tai maljan kanssa, joka on täytetty puhtaalla VEDELLÄ. VEDEN annetaan energisoitua auringonvalossa kokonaisen päivän. Varaa kaksi kulhollista meditaatiolle lauantaina sekä sunnuntaina.

VESI on tietoista, niin kuin kaikki on. Sitä voidaan käyttää väliaineena varastoimaan positiivista ajatusten energiaa. Meditaation aikana projektoimme meidän POSITIIVISIA RAKASTAVIA AIKEITA VETEEN.

VEDESTÄ tulee voimallista parantavaa ELIKSIIRIÄ. Se on emotionaalisesti latautunutta niin kuin kyyneleemmekin ovat. Heti mediaation jälkeen VESI kaadetaan ÄITI MAAMME pinnalle, HÄNEN SIELUUNSA.

Artikkeli veden tietoisesta luonteesta:

http://www.thejoyofhealth.com/files/2006fall_The_Consciousness_of_Water.pdf

Tässä on mantra, jota voitte käyttää halutessanne. Mantra pitäisi lausua hitaaasti mieleen tai ääneen.

Olen Rakkaus (hengitä sisään), Hengitän Rakkautta Ulos, Hengitän Rakkautta Sisään, Hengitän Itseäni (hengitä ulos).

Olemme YHTÄ koko UNIVERSUMIN kanssa. ME olemme RAKKAUTTA, ME olemme VALOA, ME olemme ENERGIAA. Näinpä voimma muuntautua ja nostaa VÄRÄHTELY TASOAMME ja LOISTAA niin kirkkaasti kuin AURINKO paistaa.

ME olemme TODELLISUUTEMME ARKKITEHTEJÄ.

ME olemme MINÄ OLEN KAIKKEUS, JUMALA – tietoisuus. Erillisyytemme on vain tämän dualistisen, kolmiulotteisen todellisuuden luoma illuusio, johonka meidän ryhmätietoisuutemme on tällä hetkellä lukittuna.


YKSI on yhtä kuin RAKKAUS.

LOVE = Living One Vibrational Energy

RAKKAUS on Myötätuntoa
RAKKAUS on Kiltteyttä
RAKKAUS on Voimaa
RAKKAUS on Anteeksiantoa
RAKKAUS on Totuus
RAKKAUS on Nöyryyttä
RAKKAUS on Viisautta
RAKKAUS on Rauhaa
RAKKAUS on Kärsivällisyyttä
RAKKAUS on Itsekontrollia
RAKKAUS on Kiitollisuutta
RAKKAUS on Ymmärtämistä

Kaikki liittyy kaikkeen ja mikään ei tapahdu ilman syytä. Ei siis ole sattumaa että elämme tälläisessä maailmassa, joka on täynnä surua ja kurjuutta. Me tulimme oppimaan asioita kärsimyksestä ja unohtamaan todellinen itsemme. Tulimme myös löytämään tien kotiin, takaisin EHDOTTOMASTI RAKASTAVAN LUOJAMME luokse, takaisin Ykseys Tietoisuuteen. Tämä matka pimeyteen on ollut pitkä ja uuvuttava, mutta tien lopussa odottaa uskomattoman hieno palkinto, ASKENSIO.

YHTÄ ytimessämme, ryhmä SIELUSSAMME. Tämä näennäisen fyysinen, pelkoon perustuva todellisuus ja sen rajoitteet on mahdollista murtaa RAKKAUDEN VOIMALLA.

Me puhumme jokaisen yksittäisen SIELUN äänellä tällä planeetalla. Kaikki meistä haluaa Aitoa Vapautta itsellemme ja GAIALLE, Maailman Rauhaa, Harmoniaa, Rajatonta Runsautta, Kaikkien Elävien Olentojen Veljeyttä & Ykseyttä.

OLEN RAKKAUS

RAKASTAN KAIKKIA tietoisia olentoja Maan Päällä kuin myös koko UNIVERSUMISSA.

RAKASTAN KAIKKIA ei-tietoisia asioita Maan Päällä kuin myös koko UNIVERSUMISSA.


RAKASTAN KAIKKIA asioita joita mieleni ei edes pysty ymmärtämään.

YHTENÄ olemme liittyneet ÄITI MAAN energiaverkostoon, chakra systeemiin lähettäen EHDOTONTA RAKKAUTTA SYVÄLTÄ SYDÄMISTÄMME. Yhdessä ME NOUSEMME ja EVOLVOIDUMME VALON OLENNOIKSI, yli tämän todellisuuden TAIVAALLISIIN.

Yhdessä me LUOMME UUDEN EEDENIN PUUTARHAN.

TAIVAS ON IKUINEN. TAIVAS ON NYT. TAIVAS ON TÄÄLLÄ. TAIVAS ON KOTI.


Kommentit

  1. Jos kiinnostaa, pliis liittykää facebook tapahtumaan/ryhmään sekä kutsukaa myös ystäviänne liittymään.

    Valoa & Rakkautta

  2. Kiva!

    🙂


Jätä kommentti

Kategoriat