Kirjoittanut s3nsi | 11 heinäkuu, 2010

Kantakaamme vastuumme itsestämme, toisistamme ja Äiti Maasta


Jatkoa Meditaation ABC -artikkelille.

Mietin pitkään ja hartaasti julkaisenko tämän vai en. Teksti sisältää rehellisiä mielipiteitäni jotka perustuvat omiin kokemuksiini ja tutkimuksiini. Osaa ne saattaavat loukata ja siitä olen pahoillani. Tarkoitukseni on kuitenkin hyvä & altruistinen. En yritä mitenkään kiillottaa omaa kuvaani. Vain herättää ihmisissä ajatuksia.

Kun mieli on saatu tyhjennettyä, sydäntietoisuus aktivoituu, ja voit kokea syvää rauhaa ja rakkauden tunnetta. Korkeampi minä puhuu sinulle sydäntietoisuuden kautta. Sitä voisi kutsua sielusi, tai omantuntosi ääneksi. Mielesi voi myös käydä dialogia tämän sisimpäsi korkeamman tietoisuuden kanssa.

Korkeampi minä on ollut oppaanasi kaikissa inkarnaatioissa, käynyt läpi kaikki aikalinjat sekä vaihtoehtoiset todellisuudet. Näinpä se tietää kaiken sinusta ja haluaa sinulle sekä meille kaikille pelkkää hyvää. Korkeampi minäsi rakastaa sinua ja kaikkeutta ehdottomasti. Korkeammasta minästä, sydäntietoisuudesta siis kumpuaa meditaation aikana niin sanotusti sallitut ajatukset.

Mutta jotta elämä ei olisi liian helppoa, on päämme sisällä kahden edellä mainitun lisäksi EGO. Se yrittää kaiken aikaa häiritä meditointia naamioitumalla sinuksi, tai jopa korkeammaksi minäksi. Se myös yrittää siirtää huomion pois sisimmästä keinolla millä hyvänsä. Vaikkapa laittamalla sinut ajattelemaan seuraavaa ateriaa tai Salattuja Elämiä. Monesti meditoidessa voi huomata kuinka mieli on ihan vaivihkaa lähtenyt vaeltelemaan omille teilleen. Silloin täytyy vaan hengittää syvään ja aloittaa alusta. Myös normaalissa arkipäivän elämässä egolla on valtava rooli koko ihmiskunnan tietoisuudessa. Egoa ei ole kuitenkaan tarkoitus tappaa, vaan se olisi saatava hallintaan, sulautumaan sieluusi.

Kuva Äiti Maa messuilta Tampereelta, 10.04.2010

Me kaikki tiedämme piirretyistä tutut enkelin & pirun istumassa olkapäillämme ja kuiskimassa asioita korvaamme. Korkeampaa minää/omatuntoa kuvastaa enkeli, egoa taas piru. Me olemme noiden kahden välissä, ja meille on annettu vapaa tahto kuunnella kumpaa hyvänsä. Monet ihmiset eivät ole tietoisia näistä kahdesta vekkulista, ja luulevat kaikkien päässä liikkuvien ajatusten kumpuavan omasta identiteetistä, mielestä.

Elämä on valintoja, ja kaikkien valintojemme ketjusta muodostuu meidän elämänkaari kehdosta hautaan. Eri polkuja, eli aikalinjoja on lähes loputon määrä. Voimme kuvitella seisovamme tiellä risteyskohdassa, edessämme siintää X määrä eri polkuja. Osa poluista hohtaa valoa ja niillä kasvaa kauniita kukkia joiden ympärillä perhoset lentävät. Osa poluista taas on hyvin hämäriä. Tiellä kasvaa kitukasvuisia puita, kaukaisuudessa voit kuulla valituksen ääniä. Me itse luomme todellisuuttamme kaiken aikaa ajatuksillamme/valinnoillamme, jotka siis ovat mielemme tuotteita, joka ottaa kaiken aikaa vaikutteita joko egolta tai omaltatunnolta.

Ego haluaa viedä tämän planeetan, sinut ja meidät kaikki turmioon ja sen tärkein työkalu tähän on pelko. Ego on meidän pimeä, varjopuolemme. Korkeampi minä haluaa ohjata meidät rakkauden, ykseyden, suvaitsevuuden, myötätunnon, valon polulle.

Ego saa ihmiset tekemään turhia ja ikäviä tekoja. Elämään joko menneisyydessä tai tulevaisuudessa, tuhoamaan itseämme esimerkiksi tupakalla, liiallisella päihteiden käytöllä ja ylensyömällä. Se saa meidät valehtelemaan, halveksumaan ja arvostelemaan kanssa ihmisiämme, epäilemään omaa intuitiotasi ja äärimmäisissä tapauksissa esimerkiksi murhaamaan ja raiskaamaan.

Se on se ääni joka sanoo että et sinä kuitenkaan osaa, älä siis edes yritä, tai se joka sanoo että hakkaa tuo apina kun se haukkui sinua homoksi. Tuokin homottelu on lähtöisin egosta. Jumalan silmissä niin homot kuin lesbotkin ovat täysin tasarvoisia heteroiden kanssa. Kaikki sielut ovat kaikkea edellämainittua, toisin sanoen sielulla ei sinäänsä ole sukupuolta, koska se sisältää molemmat.

Tämä maailma on täynnä houkutuksia, ja mielestäni ne tekevät elämästämme paremman ja mielenkiintoisemman. Tässäkin asiassa on kuitenkin kultainen keskitie, eikä ole hyvä jos elämästä tulee pelkästään omien nautintojen täyttämistä usein muiden kustannuksella. Monesti ihmiset pakoilevat itseään tv-ohjelmiin tai videopeleihin. Ne eivät anna mielenrauhaa, ne vain täyttävät sen kaikenlaisella tavaralla, jotta todellista itseään tarvitse kohdata. En siis tarkoita sanoa että tv:n katselu ja videopelit ovat aina pahasta. Silti niissä elämme tavallaan jonkun toisen elämää.

Meidän täytyy oppia rakastamaan itseämme, sekä toisiamme ilman ehtoja. Ego on se joka sanoo sinun olevan ruma tai tyhmä. Näin meistä tulee epävarmempia, ujompia emmekä pysty olemaan omia itsejämme. Minäkin olen ennen todella epävarma, ujo ja mietin ihan liikaa sitä mitä muut ajattelivat minusta. Nyt en siitä välitä, olen oma itseni muiden mielipiteistä välittämättä. Me kaikki olemme kauniita omalla tavallamme, ja sisäinen kauneus on aina paljon tärkempää kuin ulkoinen. Mieti tätä sokean ihmisen näkökulmasta. Olemme täydellisiä juuri silloin kun olemme omia, aitoja itsejämme.

Rakastaminen on toisen huomioonottamista, ja toiselle hyvien tekojen tekemistä. Antamista omista voimistaan/rahoistaan toiselle, jotta toisella olisi parempi olla. Rakastaminen on kohteliaisuuksia, kärsivällisyyttä kiltteyttä, myötätuntoa, ruuan laittamista ystävillesi. Rakastaminen myös tietysti hyväilyjä, läheisyyttä, suukkoja ja seksiä. Rakastaminen on omasta kehostaan välittämistä. On se myös itsensä sekä kanssaihmisien hemmottelua. Mutta edelleenkään fyysisistä nautinnoista ei pitäisi tulla elämän tarkoitus. Silloin henkisyytemme jää pahasti paitsioon.

Ego haluaa meidän elävän vain itsellemme, jotta tässä maailmassa olisi mahdollisimman vähän rakkautta/valoa. Meidän tulisi olla rakkauden lähteitä ja näin tuoda maailmaan lisää rakkautta, eikä pelkästään etsiä sitä itsemme ulkopuolelta. Me olemme yhtä kuin rakkaus. Meidän täytyy tulla rakkaudeksi.

Unconditional Love, University of Metaphysical Sciences, Christine Breese
http://www.youtube.com/watch?v=pejwgh_knyM

Media, jota tämän maailman itsekäs eliitti hallitsee hyvinkin suvereenisti, pyrkii vaikuttamaan mieliimme rohkaisemalla egoamme, haluaa pelotella meitä esimerkiksi kymmenen uutisten muodossa, viedä meidät houkutuksiin, itsekkyteen, jotta rakkautemme pysyisi mahdollisimman pienenä. Tuo eliitti haluaa luoda sekasortoa ja surua yhteiskuntaamme esimerkiksi alkoholin ja syövän avulla. Meidän halutaan kulkevan laput silmillä. Tämä kaikki siksi että heidän unelmansa täysin totalitaarisesta oligargiasta massojen ollessa heidän orjia totetuisi.

Pätkä leffasta They Live. Suosittelen katsomaan kokonaan.
http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs

Meillä on avaimet käsissämme tuon suunnitelman pysäyttämiseksi ja Äiti Maan sekä itsemme vapauttamiseksi. Median yksi tarkoitus on luoda kaiken aikaa uusia materiaalisia tarpeita, ja niihin käytetty aika on monesti pois siitä ajasta minkä voisimme käyttää meditointiin ja muiden ihmisten kanssa sosialisointiin, muiden huomioonottamiseen.

Mitä enemmän elämme itsellemme, sitä vähemmän muistamme veljiämme ja siskojamme Afrikassa, tai sikoja karsinassa tai kanoja häkeissään. Me olemme yhtä heidän kanssaan, ja heidät voidaan pelastaa yhdellä asialla; ehdottomalla rakkaudella.

Tämän tekstin sävy muuttui näköjään hieman tuomitsevaksi, mutta sitä kuitenkaan olematta. Jokaisella on mielestäni vapaus ja oikeus elää niin kuin haluaa. Tämä ei tarkoita sitä että hyväksyisin millään muotoa esimerkiksi raiskaamisen. Heitäkin täytyy koittaa ymmärtää. Vihaamalla heitä en kuitenkaan saa mitään hyvää aikaiseksi, koska viha luo ainoastaan lisää vihaa.

Kaikki pahat teot ja ajatukset tulee egolta ja oman vastuun pakoilusta. Jos mikään ei muutu, emme tule ikinä kokemaan todellista vapautta ja todellista onnea. Jos emme kulje ehdottoman rakkauden ja muiden palvelemisen polkua, jatkamme inkarnoitumista niin pitkään kunnes opimme läksymme. Kotimme on taivas, täällä vain käväisemme vaikka lineaarisessa ajassa puhutaan sadoista tuhansista vuosista.

Taivas on todellinen, kuin myös helvetti. Nyt me elämme tuossa jälkimmäisessä, mutta taivas tulee lähemmäksi joka päivä, ja se on meistä kaikista kiinni milloin me sen saavutamme. Rakkauden, valon määrä kasvaa kaiken aikaa. Taivas ei siis ole jossain tuolla kaukana pilvien takana, vaan juurikin tässä, vielä meidän aistiemme ulkopuolella. Me päätämme, kuinka tässä käy. Elämme lopun aikoja, mutta myöskin uuden alun.

Taivas resonoi eli värähtelee korkeammalla valon taajuudella, kuin meidän silmämme kykenevät aistimaan. Osa meistä, siis osa meidän jokaisen olemuksesta on jo taivaassa, tai korkeammassa, viidennessä ulottuvuudessa. Nuo osat ovat me tulevaisuudessa sekä korkeampi minämme. Tämä planeetta, Äiti Maa tulee lähitulevaisuudessa transformoitumaan viidennen ulottuvuuden planeetaksi.

Taivas laskeutuu maan päälle, tai toisin sanoen Äiti Maa nousee taivaaseen. Äiti Maa on oikeasti elävä organismi, jolla on tietoisuus sekä tunteet. Hän niin kovin haluaa vapautua kahleistaan, sekä kaikista saasteista, asfaltista, sademetsiä kaatavista koneista, häntä louhivista kaivureista, kaikesta siitä me kutsumme kapitalismiksi ja talouskasvuksi.

Tämän projektin onnistuminen on silti riippuvainen meistä, olennoista joita emme pysty aistimaan sekä Jumalasta, Luojasta = LOVE = Living One Vibrational Energy, Yksi Elävä Värähtelevä Energia, kaikkeus, universaali energia kenttä, tietoisuuden meri. Me olemme osa sitä kuten kaikki on. Olemme myös itse luojia, luomme kaiken aikaa meidän kollektiivista todellisuutta ajatuksillamme, jotka ovat energiaa, kuten kaikki on.

Energia ei voi koskaan kuolla, mutta se voi muuttaa muotoaan ja olla tiiviimpää. Valo on energiaa, pimeyden ollessa sen vastakohta. Näinpä positiiviset ajatukset ovat energisempiä, voimallisempia kuin negatiiviset. Valo on myös informaatiota, ja pimeys informaation, totuuden valon puutetta. Hyvin hämärässä huoneessa emme enää pysty näkemään värejä tai tarkkoja yksityiskohtia.

Positiiviset ajatukset ovat positiivista energiaa ja negatiiviset negatiivista. Siksi meidät yritetään pitää negatiivisuuden, pelon ja apatian vallassa esimerkiksi syöttämällä jatkuvasti uutisia pommi-iskuista, erilaisista tapaturmista ja luonnon katastrofeista Elokuva 2012 on hyvä esimerkki pelottelusta ja uhkakuvien luomisesta. Kyseinen filmi ei mainitse sanallakaan henkisestä kehityksestä tai askensiosta, uudesta rakkauden ja myötätunnon ajasta.

Meille myös luodaan hyviä vihollisia (9/11), ettemme saavuta globaalia ykseyttä, yhteyttä ja harmoniaa. Järjestäytyneet uskonnot ovat hyvin tärkeä osa tätä agendaa. Toisaalta meidät yritetään pitää kaukana henkisyydestämme valtavirta tieteen avulla. Sekin on uskonto siinä missä muutkin, eikä todellakaan objektiivista. Niin sanottu ”Ilmastogate” todisti osaltaan tiedeyhteisön vilpillisyyden. Mitä enemmän keskitymme negatiivisiin asioihin, sitä enemmän ne saavat voimaa. Mitä enemmän taas keskitymme maailmanrauhaan ihmiskunnan veljeyteen ja yhteistyöhön, rakkauteen, moderniin ”Eedeniin puutarhaan”, sitä enemmän nuo asiat saavat voimaa ja näin ne tulevat lähemmäksi meitä.

Tämä on todennäköisesti viimeinen inkarnaatiosi, lihallistumisesi, joita ennen kuljemme unohduksen verhon läpi etteivät entisien elämiemme muistot vaivaa nykyistä. Joka tapauksessa viimeinen tällä planeetalla, koska 3d, kolmiulotteinen elämä täällä on tulossa päätökseensä ja sen jälkeen se jatkuu joillekin yksilöille jollain toisella 3d planeetalla.

Symboliset portaat taivaaseen. Todellisuudessa taivas on juuri tässä, tulevaisuudessa odottamassa meitä. Silti se on meistä kiinni saavutammeko sen. Tulevaisuus luodaan tämän hetken kautta.

Tänä kesänä Suomalaisilla on hyvin erityinen tilaisuus oppia asioita esimerkiksi meditaatiosta, henkisyydestä ylipäätään, koska tänä vuonna Suomessa järjestetään European Rainbow Gathering. Sinne tulee tuhansia New Age henkisiä ihmisiä eri maailman kolkista.

Se on eräänlainen väliaikainen kommuuni. Siellä ihmiset soittavat rumpujaan ja kitaroitaan, jonglööraavat ja heittävät frisbeetä, uivat, tekevät ruokaa ja syövät yhdessä, joogaavat, meditoivat, nauravat, elävät ilman kelloja ja muuta elektroniikkaa. Tapahtuma alkaa täydenkuun aikaan 11. heinäkuuta ja päättyy kuukauden kuluttua, eli 10. elokuuta.

Se järjestetään Leppävirralla, Paukarlahdella. Kaikki osallistuvat ovat järjestäjiä, mutta kokeneemmat kuitenkin etupäässä. Minkäänlaisia sisäänpääsymaksuja ei ole, ja ruoka maksetaan osalllistujien lahjoituksilla. Minä ajattelin alunperin viettävän noin viikon siellä, mutta varmaankin vietän siellä lähes koko kuukauden 🙂

2010 European Rainbow Gathering in Finland
http://www.facebook.com/event.php?eid=106860669334955&ref=ts

Ensin lyhyt artikkeli rainbow kokoontumisista, sen jälkeen pidempi ja kattavampi.

http://www.roadjunky.com/guide/1029/rainbow-gatherings-world-festivals-guide
http://www.roadjunky.com/guide/889/the-rainbow-gatherings-hippy-paradise

Lisäksi heinäkuun 17-18 on globaali meditativiinen viikonloppu, jonka tarkoitus on yhteisellä kollektiviisella intentiolla asettaa siemen ykseystietoisuudelle, jossa ihmiset, eläimet & luonto, henki ja materia nähdään yhtenä toisistaan erottamattomana kokonaisuutena, osana universaalista energiakenttää, tietoisuuden valtamerta. Tässä ajattelumallissa ei tehdä eroa rodun, sukupuolen tai iän välille. Jokainen sielu on vanhus ja vauva, musta ja valkoinen, mies ja nainen, samanarvoinen.

Jokainen voi ottaa siihen osaa kotonaan itsestään tai ystävien kanssa, tai jossain järjestetyssä tapahtumassa. Suomessa sellainen on ainakin Rainbowissa.

The Conscious Convergence – A Wave of Unity July 17-­18, 2010,

http://www.facebook.com/group.php?gid=351010346085&ref=ts

❤ Global Synchronized Meditation For Unity Consciousness ❤
http://www.facebook.com/event.php?eid=108820289168031&ref=ts

commonpassion.org

Carl Johan Callemanin kirjoittama artikkeli aiheesta:

http://bevolution.dk/pdf/ConsciousConvergence.pdf

Lopuksi muutama linkki.

http://paranormaaliblogi.net/index.php/keskustelu-yhteiso/
http://tajunta.net/

Youtube kanavani. Kannattaa tutustua Tilaukset -osioon.

http://www.youtube.com/user/abbazaba/

Erityisesti suosittelen seuraavia kanavia:

*Wespa
*Ashatur
*butterflygris
*MetaphysicalSciences
*ChristinCP
*freeyourmind4ever
*mentALchemist
*Magentapixie2012
*Positive777
*Burslemchakra
*mysacredenergy
*MadV
*LeijaTurunen
*MforTheMovement

Be the change you want to see in the world.”
– Mahatma Gandhi

*Ykseyttä, Rauhaa & Rakkautta*

Namaste

❤ Minä Rakastan Sinua ❤


Responses

  1. Hieno teksti!

    Tuntuu vain usein siltä, että on vaikea antaa olla egon hallitsematta mieltä. Mutta juuri tuo meditoiminen kyllä auttaa hyvin paljon.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: