Kirjoittanut Wespa | 6 Touko, 2011

Tunteet pinnassa


Keskustelua mm. kaverisuhteista, intuitiosta ja tunteiden kuuntelusta. Kakkososa videosta tulossa jossain vaiheessa.

Mainokset

Responses

 1. Heh, naiset todella tykkäävät kun mies, tai kuka tahansa näyttää tunteensa 🙂 Kunhan ne ovat aitoja.

  Kiva kuulla että ikäisesi mies pohdiskelee asioita, lähipiirini miesten keskellä harvinaista… Mitä tulee ulkopuolisuuteen ja siihen että muut ihmiset tekevät tuttavuutta, toiset ihmiset vain ovat sellaisia. Itsekin olen se jonka luokse tullaan, ei se joka menee toisen luokse. On väärin ajatella että siinä olisi jotain väärää. Toiset ovat tarkkailijoita ja toiset tekijöitä noin kärjistetysti. Sosiaalisuus tulee aikanaa jos tulee mutta sen pitäisi tulla pakottamatta.

  Tuo seksijuttu, se on vähän hankalaa koska kärjistetysti miehet yleensä voivat tulla toimeen pelkällä seksillä kun taas naiset eivät oikein nauti seksistä ilman sitä kuuluisaa syvällisempää tunnetta koska naisilla seksi on niin sidottu rakkaudentunteeseen. Hankalampi homma 😀

 2. Joo on itkeminen hienoa. Koulussa pitäis erikseen olla oikein tunti jossa itketään kilpaa.. 😀 voittaja saa karkin.

  Mjoo.. Tota toi sun juttus että sua aina lähestytään, ni mites sitten jos vaan alottasit lähestymisen ja eläisit ne kaikki tunteet rohkeesti vaan läpi mitä ne siinä matkalla herättää? pahat ja hyvät.. Ilmeisesti sitä kumminkin haluat?

  Luulis ton jälkeen alkavan tulevan ihan automaattisesti, kun on ensin saanu ”tunnesakan” liikkeelle

  Pääpointti on kumminkin hyvä, toisiin tutustuminen. Vaikka itsekkyydenkin varjolla. 😉

 3. Haluun koittaa jakaa sulle ajatuksen mitä oon viimeaikoina pohtinu, tuntuu että saat siitä jotain irti.

  Sä kun oot jossain ja haluut tutustuu tuntemattomaan, tai oot esimerkiks kotona ja kelaat et haluut tutustuu tuntemattomaan jossain tilanteessa. Sä luot itelles rajat minkä puitteissa sun pitää toimia.

  Esimerkiks ite oon kärsiny siitä että sosiaalisessa tilanteessa haluun tuoda itteäni esille jne. ja sit siitä tilanteesta tulee epämiellyttävä koska en pysty toteuttaa niitä itelleni luomia rajoja. Omana itsenä ilman rajoja saa aina tilanteesta enemmä irti mitä rajojen sisällä. Oppii tuntemaan itseään enemmän mitä rajojen sisällä.

  Siis vaikka sä sanot itelles et haluun tutustuu tuntemattomaan, se on ajatuksena hieno mut todellisuudessa se on rajotus mikä määrittää miten sun täytyy toimia ja rajottaa sua.

  Sä kyllä saat kaiken mikä tekee sut tyytyväiseks jos et aseta tilanteelle tavotteita eli rajoja. Esim seksi, jos sä ajattelet seksiä siinä vaiheessa kun sä juttelet naiselle se koko juttu tuokio menee niissä rajoissa että sä saat seksiä.

  Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. – Bruce Lee

  Jos sä sanot itelles että tutustun tuntemattomaan et oo enää vettä vaan asetat itselles muodon mikä ei sulaudu kuppiin eli tilanteeseen.

  Sulautuu se jollain tavalla, mut ei sun sisimmällä tavalla, sun tavalla.

  Miks ihmeessä pitää yrittää olla mitään tai tehhä mitää. On vaa, kyl se jokatilanteessa selviää miten itse toimii.

  Nykymailmassa jokainen kokoajan on jotain, eikä vaa sulaudu tilanteeseen.

 4. Mä en ennen oppinu tilanteista sitä et kuka mä oon vaan sitä mikä rooli tyydyttää mun egon mieltymyksiä parhaiten.

  Nykyään voin olla hiljaa jos ei juttua tuu spontaanisti eli omana itsenäni. Ennen etsin keinoja viedä keskustelua eteenpäin siinä mielessä että voin puhua pälpättää.

  Halusin olla jotain enkä ollut se mitä olen.

 5. Koska oon jo olemassa, niin mun ei tarvitse olla mitään.

  Olen se mikä olen ja voin kyllä sanoa että aidompaa ilo siitä saa mitä olemisen yrittämisestä. Välillä ei saa mitään mutta olen silloin iloinen silti koska ei tarvitse olla mitään.

 6. Sä kun oot tilanteessa sä huomaat et nyt on mahdollista jutella tuntemattomalle, sä kun oot naisen kanssa kanssakäymisessä sä huomaat että nyt tätä tilannetta voi viedä intiimimmälle tasolle. Sä kun juttelet kaverin kanssa sä huomaat miten sä voit kasvattaa häntä henkiseti tai auttaa hänet pois ongelmistaan.

  Jos sul on rajat, sä keksit keinoja saavuttaa ne määritetyt omat asia huom: omat. 2 ihmistä tarvitaan kaikkeen kanssakäymiseen. Ei yhtä Wespaa kuka haluu puhuu tuntemattomalle =)

  Tilanne kyllä kertoo mitä mahdollisuuksia aukeaa!

 7. Sä et keksi vaan sä huomaat. Ego keksii.

 8. Jonkin aikaa blogiasi selailleena haluan kertoa, että teet mielestäni hienoa ja mielenkiintoista puuhaa. Olet erittäin rohkea, koska Suomalaiselta mieheltä ei tällaista avautumista yleensä odoteta. Erittäin rohkeaa on vielä itkeä videolla ja avoimesti myöntää sen jälkeen se, minkä takia haluaa kyetä näyttämään tunteitaan. Jatkan blogisi seuraamista erittäin suurella mielenkiinnolla.

 9. Voit vaikka näyttää per*se reikää tuntemattomalle ja jysäyttää kunno p*askat sen sylii

 10. Ei oo rajoja.

  Ite vaan tietää mikä johtaa mihikkin.

 11. Mulle tuli mieleen, että sun haava voisi olla hylkäämisen pelko. Jos itse tekee aloitteen minkä tahansa ihmissuhteen eteen (tai sallii itsensä toivoa, että saisi jostakin ihmisestä ystävän, mitä epäilen, että pelkäät myöskin) ja saa pakit niin onhan se paljon rankempi juttu kuin, että itse valitsee haluaako tutustua ihmiseen, joka tulee luokse. Mun on aina ollut myös helppo saada ystäviä, mutta vastakkaisen sukupuolen suhteen olen ollut epävarma. Olenkin miettinyt, että pitäisi vaan uskaltaa ottaa pakit ja kohdata tunteet mitä sitä kautta tulee.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: