Kirjoittanut Wespa | 26 huhtikuu, 2011

Sinä olet oikeassa!


Hän joka sanoo ’pystyn’ ja hän joka sanoo ’en pysty’, ovat molemmat yleensä aina oikeassa.
– Konfutse

Elämä on sellaista millaista teet siitä.

Ympäristömme ja kulttuurimme on saanut meidät pitämään kilpailumentaliteettia hyvänä ja täten tavoittelemme onnistumista sekä voittoa. Kukapa ei haluaisi olla voittaja ja onnistuja. Epäonnistumisen pelko estää monesti ihmistä toimimasta, koska se on vastoin onnistumista ja turvallisemman tuntuista voi olla se kun jättää vain yrittämättä. Tämän takia moni ihminen elääkin jotain ihan muuta kuin potentiaalisesti olisi mahdollista.

Minua ja sinua ohjaa vahvasti uskomuksemme. Jos uskot olevasi huono ja häviäjä niin suurella todennäköisyydellä toteutat uskomuksesi, mutta älä anna sen olla tekosyynä muutokselle. Voit aloittaa koska vaan luottamaan ja uskomaan itseesi sekä halujesi toteutumiseen.

Yrittämättä jättäminen tai asioiden siirtäminen hamaan tulevaisuuteen on itsessään epäonnistuminen. Aina voi luottaa toki onneen ja kohtaloon, mutta elämä on sellaista kuin siitä muovaat, sellaista kuin sen uskot olevan.

Meidän ihmisten tulisi vaalia epäonnistumisia, koska ne opettavat meitä ja ohjaavat meitä kohti suurempaa potentiaalia, ne muovaavat meistä eheämpiä ja onnellisempia ihmisiä.

Loppujen lopuksi on sama uskotko unelmiisi vai pidätkö unelmiasi mahdottomina tai vaikeina saavuttaa, olet oikeassa!

Inspiroiva video Will Smithin puheista sivuten tämän artikkelin aihetta:

Julkaisin tämän artikkelin myös Uusi Suomi -blogissani:
http://wespa.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Mainokset

Responses

  1. Se mistä Will Smith puhuu on juuri vetovoiman laki/The Secret. Melko uskomaton ajatus se, että ajatuksemme voivat tosiaan konkretisoitua ja vaikuttaa ympäristöömme ja elämäämme.

    Se mitä ajattelemme ja tunnemme, sitä olemme ja sitä saamme. Kaikkihan me olemme energiaa ja energia säteilee. Jos me säteilemme onnentunnetta, niin saamme sitä lisää ja voimme parhaimmillaan myös lähettää sitä ympäristöömme ja tartuttaa ympärillä oleviin hmisiin. Vastaavasti ihminen voi myös voivotella surkeaa tilaansa joka tietämättään johtaa entistä suurempaan surkeuteen. Se ei ole epäreilua tai reilua vaan universaali laki. Mutta positiivisuus ja valo ovat aina satoja kertoja voimmaampia voimia kuin negatiivisuus ja pimeys. Ja vaikka elämässä olisi takaiskuja, niin jos ja kun pystyy opettelemaan tuon positiivisuuden manifestoimisen niin pystyy menemään vaikka harmaan kiven läpi. Helppoa se ei toki aluksi ole, mutta kaikki vaivahan aina lopulta palkitaan 😉

    Tuossa omat ajatukseni aiheen tiimoilta.

  2. Totta hemmetissä minä olen oikeassa, mähän oon aina oikeessa XD (sori en voinut vastustaa tätä kommenttia, tuli liian herkullinen tilaisuus). Mutta joo, vakavasti puhuttuna tästä aiheesta tulee mieleen se yksi kiinalainen sananlasku: Suutu! Sairastu! Älä suutu! Sairastu! (heh?)

  3. Näin mäkin aattelen, et jos uskoo johonkin, niin on tavallaan oikeessa. Olen itse moderni luterilainen kristitty, ja aion ryhtyä pastoriksi. Oon monessa asiassa Wespan kanssa samoilla linjoilla. Uskon, ettää Jumala on yhtä kuin oleminen, kun taas Wespa uskoo että Jumala on kaikki. En ole myöskään mikään fundamentalisti, en esim. ota Raamatun luomiskertomusta kirjaimellisesti, niin kuin ei moni muukaan kristitty, hyväksyn homot ja naispappeuden enkä ole muutenkaan vanhoillinen. Olen seurakunnan isoskoulutuksessa. Kunnioitan muita uskontoja ja niiden edustajia, uskon täysin tieteeseen (se ei ole kristinuskon kanssa ristiriidassa) sekä uskon, että kaikissa uskonnoissa on kyse samasta Jumalasta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: