Kirjoittanut Wespa | 5 huhtikuu, 2011

Kaikki kulkee kauttasi


Olen kehitellyt tällaista filosofiaa lähiaikoina.

– Elä nykyhetkessä
– Hyväksy kaikki ajatukset ja toimintasi
– Toimi tarkkailijana (ajatukset, tunteet yms. kulkevat lävitsesi)
– Mene virran mukana

Mainokset

Responses

 1. Tää on ihan mahtavaa 😀

  Ite kelailin viikonloppuna baarissa aika paljon samoja asioita :D, esim vaikka tuo egoistinen istuma asento. Siis mietin ihan samaa jossain vaiheessa kun kävin istumaan.

  Sit yhtä muijjaa en kehdannu aluks pyytää tanssimaan mut mietin et miks en kehtaa pyytää. No koska hän on liian kaunis ja pelkään ettei lähe tanssimaan. Tajusin ettei siinä oo mitään järkeä ja ettei oo mitään väliä lähteekö tanssimaan vai ei. Miks hitossa pelkään tilannetta missä toinen ihminen kysyy toista tanssiman 😀

  Päätin sit rohkeana kysyä ja eihän hän lähtenyt 😀 noh, no big deal menin sit yksinään tanssimaan ja jossain vaiheessa iltaa satuttiin samaan kohtaan ja tanssimme kohtasi. Ei se mihikkään johtanu mutta enpä muuta halunnukkaan. Nyt uskallan pyytää ihan ketä vaan.

  Joskus ei ees kehdannu tanssimaan mennä ennen ku sopivasti oli humaltunu. Seuraavaks sit pitää yrittää rohkaistuu sen verran että pystyy selvinpäin pyytämään jotain muijjaa tanssimaan kenen kanssa haluaa tanssia.

  Musta on nii absurdia tää että jännittää tämmösiä asioita.

 2. Kiitos viestistäsi. Hienoa, että ymmärsit sen, että lopulta lopputuloksella ei ole väliä, silti voi tehdä asioita. Nimenomaan se, että hyväksyy tilanteen sellaisenaan kun se on.

  Viimeksi menin pyytämään muutamaa tyttöä tanssimaan ja samalla ajattelin, että ei haittaa vaikka ei lähtisikään koska saapahan sitten vahtia mun juomia. 😀
  ”Tuutteko tanssimaan”, ”Ei tulla”, ”Hyvä, sitten saatte vahtia näitä” 😀

 3. Itse olen tutkinut tätä sivustoa muutaman kuukauden siitä lähtien, kun tajusin, että on oltava olemassa mielekäs tapa elää. Kiitos näille sun hyville pohdinnoille! oon ite saanu näistä tosi paljon ja ne on ollu ihan perustana minussa syntyneelle muutokselle.

  Kiitos tästäkin videosta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: