Kirjoittanut Wespa | 20 maaliskuu, 2011

Epäonnistuminen on onnistumista


Kun uskallat epäonnistua, niin epäonnistumisen pelko ei hallitse sinua. Kohtaa ja hyväksy pelkosi niin olet jo pitkällä. Kun toimit huolimatta peloista, niin kehityt ja kasvat myös epäonnistumisen kautta.

Mainokset

Responses

  1. Hieno pätkä, uskoisin tuon auttavan useita 🙂
    Samaten itse työstänyt tässä historian kanssa & tämän hetken kanssa, mahtava muistutus siitä että voi vaan olla 🙂

  2. Luin joskus jostain (harmi, kun en nyt muista, että mistä), että kaikki pelko johtuu kuoleman pelosta. Aluksi ajattelin, että ei mun ainaskaan, mutta sitten kun mietin sitä tarkemmin niin päädyin päätelmään, että niinhän se oikeestaan onkin. Jos pelkää esim. korkeita paikkoja,ni pelkää ehkä, et tippuu jostain ja sit käy huonosti. Jos pelkää nolostumista tai nolatuksi tulemista, ni pelkää muitten ihmisten reaktioita. Kun pelkää sitä, mitä muut susta ajattelee, niin ajattelee et muut ajattelee susta jotain negatiivista. Sitä vissiin pelkää,että jää yksin. Siis yksin jäämisen pelko. Mitä ois elämä yksin?Ihminen on kuitenkin kai aika sosiaalinen olento. Tai ainaskin sillon kun ihminen pelkää, niin luulee, että yksin jääminen olisi aivan kamalaa. Mutta jos ei pelkää, niin elää rakkaudessa ja silloin kai kaikki on hyvin, ja voi elääkkin yksin, ja se voi olla aivan mahtavaa.

  3. Jep kaikki pelko kumpuaa tyhjyyden/kuoleman/menettämisen pelosta, siitä että menettää jotain mitä on nyt tai, että ei saa jotain mitä haluaa…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: