Kirjoittanut Wespa | 3 helmikuu, 2011

Negatiivisuus on opittua – Positiivisuus on luonnollista


Negatiivisuus ja pelot ovat opittuja ajatusmalleja. Lapsena olimme iloisia ja nautimme kaikista asioista kunnes meille kerrottiin, että jokin on väärin tai että pitää ottaa tietty ajatusmalli tiettyjä asioita, tekoja ym. kohti. Tämä on elämämme aikana muodostanut meidän sisäisen ilomme pinnalle kalvoja ja erilaisia kerroksia jotka on kuitenkin purettavissa. Tuo sisäinen nautinto on mahdollista ottaa taas isompaan ja laajempaan käyttöön. Siihen auttaa mm. tuomitsemisen lopettaminen, kun alkaa arvostamaan ja rakastamaan kaikkea, etsimään joka tilanteesta positiivisia puolia…

Mainokset

Responses

 1. Selvästikkin päämääräsi Wespa on opettaa ihmisille hyväksyntää ja rakastamista.

  Haluaisin kysyä sinulta mitä mieltä olet esimerkiksi saddamista joka tappoi viatonta kansaa omien mielihalujensa eteen. Ja ties mitä kyseinen henkilö on tehnyt omissa palatseissaan kulissien takana kokkelipäissään.

  Pystytkö ymmärtämään tuon olennon tapaa saada laajamittaista sisäistä nautintoa?

  Kyseinen hekilö oli tällä planeetalla asuvista olennoista heitä jotka ovat rakkauden vastakohtia aivan ääripäässä.

  Ymmärrätkö myös että hänen mielestä rakkaus on negatiivista?

 2. Saddam on ehkä aika extreme esimerkki siitä mihin viha voi johtaa tai millaisen polun voi omalle elämälleen tehdä jos suuntautuu negatiivisuuteen. Tällaisille henkilöille pitäisi saada apua ja kehittää yhteiskuntaa siihen suuntaan, että tällaisia tapauksia ei voisi syntyä ainakaan niin helposti. Tällä tarkoitan siis olosuhteiden ym. parantamista. Ongelmana tässäkin on aika lailla hänen kasvuympäristönsäkkin vaikka jokaisella on se oma vastuu, eikä ympäristöä voi syyttää. Se on totta, että rakkauttakin voi pelätä. Väkivallalla voi saada hetkittäistä nautintoa, mutta se ei ole ratkaisu ongelmiin… Myöskään tällaisten extremetapausten vihaaminen ei ole ratkaisu, eikä auta asiaa. Vaikea sen enempää ottaa kuitenkaan kantaa Saddamiin tai hänen tekoihinsa henkilöä syvemmin tuntematta.

 3. Kyllä, saddam on todellinen esimerkki vallitsevasta eläinsyklistä ja siitä millaiset eläinvaistot sydämmemme ääntä värjää.

  Sydämmen ääni?

  Itse kutsun sydämmeni ääntä Jumalan tahdoksi. Olemme yhdestä joten tuo yksi on kaikessa taustalla.

  Haluasin vielä sanoa jotain mikä on skeptikoille liian iso pala purtavaksi.

  Telepatia vallitsevassa eläinsyklissä on mahdollista kun 2 ihmiseläintä saavuttaa tilan missä he kuulevat syvimmän äänensä ilman egon häirintää, he kokevat erillaisia asioita jonka jälkeen he voivat kysyä toisiltaan oliko yhteys onnistunut.

  Uskon että he jotka ovat tarkoitettu kulkemaan rakkaudenpolkua voivat vain kuulla tämän äänen, taas he jotka ovat tarkoitettu kulkemaan saddamin kanssa samalla puolella menevät eläinsyklissä palvelleen itseään välittämättä muusta kuin maallisesta vallasta ja omien tarpeidensa tyydyttämisestä.

  Kun kuuntelee syvintä tunnettaan, alkaa ihmiseläimelle tarkoitetut alkemia ominaisuudet paljastumaan.

  Tai, päädyt opiskelemaan lakia 😀

  Kummallakin puolella on sama määrä kulkijoita.

  Epäilen kyllä vähän sitä et liskot hallitsee tätä paikkaan.

  Ei sitä koskaan tiiä…

  Pyydän anteeksi jos tekstini loukkasi lukijaa, se vaa on sillee et tiiän todistetusti et telepatia on todellista ja moni muukin ihmiseläimen alkemia ominaisuus.

  No offence for your believe system ❤

 4. Raiskaajat ovat myös hyvä todellinen esimerkki siitä miten sielun väliaikaisen kulkuneuvon (keho) eläinhalut ovat ottaneet kokemuksesta vallan.

  Siinä vaiheessa kun olento survoo m***a väkisin toisen P*****n on keho ottanut sielusta vallan. Eikä tähän paikkaan enää syvin ääni kuulu.

  Kehoa kutsutaan myös 666, joten kristityt voivat tästä ymmärtää mitä tarkoittaa kun peto ottaa ihmisestä vallan. ”Peto”

  666 ottaa myös lievemmillä tavoilla ihmisestä vallan. Esimerkiksi tuomitseminen on tästä samasta paikasta peräisin.

  Mä oon vähä miettiny et tähä vois verrata hyvin sitä kun raamatussa sanotaan että kun 666 ottaa vallan ni joutuu helvettii mihin ei jumalan ääni kuulu.

  Eli kokija mikä on menettäny hallinnan kehon haluille elää helvetissä mihin ei jumalan ääni kuulu.

  Tunnetusti raamatun mukaan helvettiin ei jumalan ääni kuulu, en mä raamattua oo riparia enempää lukenu mutta tommosia pätkiä on matkan varrella mieleen jääny.

  Jos meidän syvin ääni on lähdettä eli jumalan ääntä niin jotain perää näis hommis taitaa olla.

  deep shit… deep shit…

 5. Saddamista ja muista pahiksista:

  Meillä kaikilla on oma karmamme. Joidenkin kohtaloksi on kautta historian koitunut murtua hallinnoivan tyrannin mielivallan ja oikkujen alle.

  Jos ymmärtää motiivin, on helpompi antaa anteeksi. Motiivi on sielu ja sielu on motiivi.

  Hirmuhallitsijoiden motiivia teoilleen on varmastikin vaikea ymmärtää ja mahdotonta hyväksya. Itse ajattelen omaavani puutteelliset tiedot voidakseni arvioida tällaisten henkilöiden toimia moraaliselta kannalta.

  Valoisaa kevättä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: