Kirjoittanut Wespa | 10 tammikuu, 2011

Maapallon magneettisten napojen siirtyminen


David Wilcock on puhunut videoillaan paljon maapallon napojen siirtymisestä ja muista tulevista muutoksista aurinkokunnassamme. Hänen mukaansa muutosta ei käy ainoastaan Maa vaan myös monet muut planeetat ovat kokeneet ja tulevat kokemaan suuria muutoksia.

Magneettisten napojen kääntymistä on pidetty vahvana merkkinä myös uuden ajan alulle jota on ennustettu vuodelle 2012.

Asiasta on ollut juttua ilmoilla esoteerisissä ja muissa piireissä jo jonkin aikaa, mutta nyt tämä napasiirtymä on kuitenkin jo mitattavissa oleva ilmiö joka todellakin on käynnissä. Mielekiintoista, että nämä magneettiset muutokset ovat olleet juuri nyt niin voimakkaita, kun tuohon mielenkiintoiseen ajankohtaan on noin reilu vuosi aikaa laskentatavasta riippuen.

Olisko maapallon magneettisessä kentässä aiheutuneet muutokset syynä myös lintujen joukkokuolemiin? Mene ja tiedä.

Asiasta lisää alla olevalla videolla

Nippelitietona, että magneettisten napojen siirtyminen tapahtui viimeksi yli 700 000 vuotta sitten!

Muitakin muutoksia on tulossa sillä mm. aikamme suurinta aurinkomyrskyä on povattu vuoden 2012-2013 paikkeille. Onko BP:n öljyvuoto, lintujen ja kalojen oudot massakuolemat sekä maapallon napojen siirtyminen merkkejä uuden ajan alkamiselle? Onko jotain suurempaa meneillään? Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös aikasempi artikkelimme Elämme muutosten aikoja – 2012 lähenee.

Mainokset

Responses

  1. Minäkin mietin tuota lintujen joukkokuolemien ja magnetismin yhteyttä – tai paremminkin muiden meille vielä tuntemattomien voimakenttien yhteyttä. Lintujen suunnistustahan ei pystytä täysin selittämään magneettikentän ym. tunnettujen ilmiöiden avulla.

    PS. Jos olet Sauliin yhteyksissä, niin laita terkkuja, että toivotaan blogia takaisin, kunhan tilanne on vähän rauhoittunut. Siellä oli paljon mielenkiintoista sisältöä, vaikka alkoikin mennä vähän sekavaksi. Plagiointi oli ikävä juttu, mutta virheistä opitaan, nöyrrytään ja mennään eteenpäin.

  2. rosvoeliitti käytti vaa haarp skalaarimasiinaansa pistämään elf-aaltoja tiettyihin mestoihin joka sit delautti nää böördit.

  3. vielä noista linnuista ja kaloista että on ihmeellisiä selityksiä niille, mutta itse olen sitä mieltä että tapahtuneet oavt jotain muuta kuin ilotulitusrakettien syytä 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: