Kirjoittanut Wespa | 30 elokuu, 2010

Kuka sinä olet? – Omana itsenä oleminen ja roolit


Pohdiskelen omana itsenä olemista, erilaisia rooleja, normaaliutta ja kehitystä. Elätkö sinä omaa elämääsi? Haluatko kasvaa ihmisenä voi oletko tyytyväinen siihen missä olet nyt?

Mainokset

Responses

 1. huh wespa 😀 ajattelin tänää juuri samoja asioita.. tuon kyseisen ajatus ketjun päätteeksi päähäni putkahti ajatus jostain sinun vanhasta videosta.. 😀 ja sen ajatuksen takia tulin nytten tänne kuuntelemaan omia tämän päiväisiä ajatuksiani sinun suusta 😀 melko jännää 😀

 2. Kiitos Vesa hienosta videosta. 🙂 täytyy sanoa, että olen seurannut henkimaailma-blogia jo jonkin aikaa ja olet todella auttanut minua ymmärtämään/luottamaan siihen mikä minä olen ja uskaltamaan olla sellainen kuin itse olen. Kiitos!

 3. Todella hyvä video! Kaikkien pitäisi katsoa tämä.

 4. Hei Wespa. Olen tällänen 26 pojankloppi ja vielä oma opettelemassa olemaan oma itseni. Katsoinkin joskus aiksemmin ja tuon sinun videosi missä istuskelet luonnossa yms ja ajattelin mielessäni että kyllä on hieno mies tuo Wespa kun uskaltaa olla oma ittesä nuin rohkeesti ja heittäytyä. Tosiaan samoja asioita paljon olen kokenut tässä 5-8. Sellaista henkistä heräämistä ja paljon erillaisia ”yliluonnolisia” kokemuksiakin on kertynyt. Synkroniaa ja ykseyden hienoutta olen oppinut ymmärtämään. Mutta kumminkaan sitä en kovin hyvin ole osannut jakaa muuta kuin lähipiirini pienissä osissa. Teet hieno työt’ monen nuoren ja miksi ei vanhemmankin hyväksi. Toivotan sinulle kaikkea onnea, rakkautta ja ilo elämääsi.
  Jos nyt tuon minu sähköpostin tuosta voit kaivaa niin ihan mielellään kirjottelen ja vaihdan ajatuksia kanssasi jos tulee tarvetta höpötellä saman henkisen ihmisen kanssa.

  TuulenPoika

 5. Katsoinpa tuon videon nyt loppuun ja komppaan sinua täysillä. Oikein jännä hetki 😀 Kun sinun videoita katsoo niin tuntuu että olis telepaattisessa yhteydessä sinuun. Tietää jo etukäteen mitä aiot sanoa.. Ikään kuin olisi luomassa sinun kanssa sitä videota 🙂 Esim se ihana sana hetki. Huomasin ja tunsin sen saman jajtuksen joka on ihan kuin koodattu tässä suomalaisessa yhteyskunnassa meidän mieleen.
  Hyvin paljon tullut mietittyä ja läpikäytyä samoja ajatuksia mitä juuri juttelit. Ja todellakin on onni että voi huomata nuo asiat itsestään.

  Edeleenkin toivottelen sinulle kaikkea onnea ja rakkautta elämääsi. Ja höpöttely tarjous on tottakai voimassa. Sori tosiaan tuo kun kirjoitin niin hätäisesti tuon aikaisemman kommentin että ei siitä oikein selkoa meinaa saada 😀

  Jukellakin ollut telepaattiset yhteydet auki niinkuin meillä kaikilla 😀 Taitaa olla tämän hetken energioita. Mitähän nuo astrologit näille päiville on katsonut.

  Heitämpä kysymyksen johonka itse näin intuiitiolla vastaisin heti että kyllä mutta mitä te sanotte. Onko meillä kaikille yhteinen tietoisuus? Olemmeko siis kaikki yhtä?

  TuulenPoika

 6. KummaTumma sähköpostiosoitteeni on djwespa ät netti.fi. Osoite toimii myös mesosoitteenani ja messengeriä käytänkin aktiivisemmin kuin sähköpostia. 🙂

 7. Uskon vahvasti samoin. Kyllä olemme kaikki yhtä, vaikkakin samaan aikaan voimme kokea erinäisyyttä. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: