Kirjoittanut Wespa | 24 elokuu, 2010

Humoristista synkronisiteettiä lähipäivinä


Tällaisia jänniä kokemuksia on taas tapahtunut minulle. Kerrompa muutaman lähiaikoina tapahtuneen hassun tapauksen.

Muutaman kerran olen ajatellut päässäni, että nyt näyttäkää jotain hauskaa. Tämän pyynnön olen osoittanut Tricksterille, joka nähdään monissa kulttuureissa leikkimielisenä jekkuhenkenä.

Olin kävelemässä ja mietin että nyt saisi tapahtua jotain jännää/erikoista mutta samaan aikaan positiivista. Hieman oli jännittynyt olo ja mietin samalla omia kokemuksiani ja elämäntarinaani, sekä sitä miten voisi asennoitua kaikkeen positiivisesti. Tuolla samalla sekunnilla muutamien metrien päähän puoliksi kävelytielle parkkeeraa auto. Kävelen auton ohi ja huomaan, että sisällä on etupenkillä isä ja vieressä nuori tyttö. Nuorella tytöllä on jäätelö käsissään ja isä nauraa vieressä ja on myös ihan jäätelössä. Ilmeisesti tytön jäätelöt olivat matkalla kaatuneet isän syliin. Tunnelma on hyvin lämminhenkinen ja hauska. Isä ja tyttö molemmat hymyilevät, eivätkä selvästikkään välitä tilanteesta.

Tämä kuvaa hyvin sen aikaisia ajatuksiani. Sain merkin jonka halusin ja samaan aikaan minulle näytettiin, että kaikkiin tilanteisiin voi asennoitua huumorilla.

Tänään kaupasta tullessani ajattelin tuota tapausta ja pyysin taas merkkiä ja halusin että tämäkin liittyisi johonkin ihmiseen. Katselin ympärilleni ja näin kerrostaloja, mieleeni tuli, että ”hahaa olipas hauskaa, kyllä kerrostalot ovat ihmisten tekemiä”. Pyysin sitten merkkiä uudestaan ja ilmoitin, että tällä kertaa sen pitäisi liittyä kauniiseen naiseen (tähän en kuitenkaan täysin uskonut). Pienen ajan kuluttua ohitseni polkee pyörällä nainen, joka ei ole mitenkään sen kummemman näköinen. Joku 30-40 vuotias mustahiuksinen nainen. Huomaan kuitenkin hänen selässään tekstin V-SA ja repeän. Nimeni on siis Vesa. Tilanne osoittaa hyvää huumorintajua ja vastaa suoraan taas sen hetkisiin ajatuksiini.

Mainokset

Responses

  1. Ai tälläsiä tapahtuu muillekkin :=|

    harmi vaan kun en jaksa alkaa selittämään mitä kaikkea itelle on tapahtunut ja harmittaa vielä enemmän kun ei muista kaikkia tälläsiä tapahtumia mitä on sattunut, pitäis olla se helvetin päiväkirja… jos mulla on koskaan lapsia pistän ne kirjoittamaan päiväkirjaa tai ainakin tenttaan niiltä päivän kuulumiset!

  2. Nyt on hyvä alottaa ja ostaa vaikka ihan vihko tai päiväkirja. Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa. 🙂

  3. Hauskalta kuulosti nuo tapahtumat.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: