Kirjoittanut s3nsi | 7 elokuu, 2010

Haluatko päästä eroon negatiivisesta energiasta?


Haluatko päästä eroon negatiivisesta energiasta?

http://hubpages.com/hub/auratech

Tämä on yksinkertainen keino auran vahvana ja puhtaana pitämiseen.

Kaikkia eläviä asioita ympäröi aura. Vahva ja puhdas aura on suoja negatiivisia energioita vastaan ja ilmentää hyvää fyysistä/henkistä kuntoa. ”Suryayog” (Aurinko jooga) auttaa vahvistamaan auraa. Auran puhdistaminen poistaa negatiivista energiaa sisäelimistä, rauhasista ja chakroista ( Chakrat ovat kehomme energiakeskuksia, joiden aktiviisuus on yhteydessä tietoisuuteemme olemukseen).

Voit toistaa alla olevat vaiheet niin monta kertaa kuin tuntuu tarpeelliselta. Tärkeää on mennä ”fiiliksen” mukaan, keskittyä, hengittää rauhallisesti ja syvään. Välillä voit sulkea silmät jos siltä tuntuu.

Hiero käsiäsi yhteen voimakkaasti luodaksesi lämpöä. Sen jälkeen hiero kämmenselkiäsi yksi kerrallaan.

Tee surya mudra oikealla kädelläsi – ( kosketa nimettömälläsi peukalosi keskikohtaa, muut sormet suoristettuna. Paina/hiero vasemman kämmenesi keskikohtaa oikean käden peukalolla. Tämä aktivoi siellä sijaitsevaa mini chakraa. Sitten sama toisinpäin.

Tuo kädet lähes yhteen sormet suoristettuina ja vie niitä kauemmaksi toisistaan. Tee tämä 3-4 kertaa. Tunne energia kämmeniesi välissä. Kääntele käsiäsi toistensa ympärillä ja tunne energia niiden välillä.

Liikuta käsiäsi kohti maata ja vedä ne hitaasti ylös. Voit myös veivata käsiäsi ylös alas ja pikkuhiljaa tuoda ne ylös. (3-5 kertaa). Tunne energian nousevan ylös.

Vie kätesi taivasta kohti ja ime energiaa universumista.

Keskitä energia käsiesi väliin aivan kuin pitelisit niiden välissä jalkapalloa. Sulauta tämä energia pääsi takaosaan. Älä kosketa vartaloasi. (En saanut energiapalloa siirrettyä, joten tein toimenpiteen pään takana, tosin siellä energia ei tuntunut yhtä vahvalta).

Tunne positiivinen energia käsissäsi samalla imien negatiivisista energiaa aivoistasi magneetin tapaan.

Hitaasti tuo kätesi otsasi ja silmiesi kohdalle. Tunne lämpö kasvoissasi, nenässä, suussa, leuassa ja kaulassa.

Siirry rintakehääsi, sydämeesi ja keuhkoihisi. Tunne kaikkien epäpuhtauksien poistuvan.

Siirrä energia kohti vatsaasi. Tunne negatiivisuuden vetäytyvän maksasta, pernasta, munuaisista, suolistosta ja virtsarakosta.

Kerää kaikki negatiivinen energia ja heitä se Aurinkoon (Surya) poltettavaksi. Voit visualisoida kuinka lähetät pallon kauas kosmokseen. Taputtele kätesi puhtaaksi.

Vie kätesi ylös kerääksesi energiaa kosmoksesta. Tee energiapallo ja sulauta se pääsi takaosaan. Tunne kuinka negatiivinen energia on kaikonnut kaikista elimistäsi.

Kerää kaikki negatiivinen energia maasta ja tarjoa se Auringolle (Surya) poltettavaksi.

Minä todella tunsin tämän energian (Intiassa prana, Kiinassa ki) erityisesti käsieni välissä ja torsossani. Käsien välissä tuntui vahva vastustus, eräänlainen energiavalli. Hoidon jälkeen oloni oli parempi henkisesti/fyysisesti. Uskon että osa tästä oli plaseboa ja osa ei. Jos koko ilmiöön ei usko ei sitä myöskään voi tuntea.

En todellakaan ole mikään energiahoidon asiantuntija. Silti lisäsin käännökseen joitain omia kommenttejani. Jos jollain energiahoidon ammattilaisella on lisättävää tai korjattavaa olisi kiva jos jakaisit tietämyksesi kommentit -osioon ja sitten sen voisi editoida tekstiin.

Muista ajatella positiivisesti 🙂

Rauhaa & Rakkautta.


Responses

  1. Täytyy sanoa että olo on huomattavasti kevyempi joka kerran kun olen tuota auran puhdistusta koettanut. Plaseboa tai ei, mie ainakin tunnen energian ja suosittelen kokeilemaan.

  2. kuulostaa kyllä näin perus länsimaalaiselle kehvolle tämmönen ihan ihme hippi hömpötykselle, mutta pitää kokeilla. Kiinnostava aihe vaikkakin hyvin vieras.

  3. Teen tämän auran puhdistuksen välillä kun minulle tulee ahdistunut/huono olo ja tämän jälkeen todellakin tulee hyvä ja kevyt olo ja kaikki huolet unohtuu ainakin hetkeksi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: