Kirjoittanut Wespa | 5 elokuu, 2010

Uniparanemisia


Näin mielenkiintoista unta, jossa olin jossain Intiassa. Siellä menin johonkin tapahtumaan johon kuuluin myös parannus. Prosessi oli kolmiosainen.

Ekassa osassa söin jotain ruokaa sekä minulle annettiin jotain yrttejä tai rohtoja, kun samaan aikaan vaivaani tulkittiin. Samaan aikaan merkkinä kuoli kala, joka symboloi henkistä ongelmaani. Tämä oli vahva merkki paranemisestani ja minulle tuli hyvä tunne. Tätä ennen tai tämän jälkeen tapahtui jotain asioita joita en tarkkaan muista jotka olivat kuitenkin osa prosessia.

Seuraavassa vaiheessa minulta kysyttiin jotain ruokaa mitä haluaisin syödä joka olisi osa paranemisprosessia. Siinä oli erilaisia vaihtoehtoja, mutta normaali tavoista poiketen päädyimme yhdessä pizzaan (unessa en vielä syönyt mitään).

Viimeisessä vaiheessa tapasin jonkun naisen joka edusti kahta eri henkilöä. Toinen näistä oli Miriam Delicado ja loppuvaiheilla myös Aaron McCollum oli tukenani. Nainen antoi minun valita jonkun symbolin tälle henkiselle vaivalle/pelolleni ja valitsin unessa paholaisen kuvan/paholaistarot-kortin. Sitten minua autettiin häätämään tämä pahuus/pelko pois itsestäni. Sain vahvan hyvänolon tunteen ja heräsin siihen kun oikea käsi oli sydämeni päällä ja kehoni vavahteli. Hyvä olo jatkui jonkin aikaa vielä hereilläkin ollessa.

Puhdistuskuurini eilen loppuessa söinkin tänään sitten pizzaa. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: