Kirjoittanut Wespa | 22 heinäkuu, 2010

Lyhyt kuvaus todellisuudesta


Haluan jakaa kanssanne näkemykseni todellisuudesta. Tai oikeastaan yhden näkemyksistäni. Pyrin päivittämään ymmärrystäni ja tietoisuuttani ympäröivästä maailmasta, mutta tässä tulee pieni tiivistelmä siitä miten näen kaikkeuden (tai osan siitä) yksinkertaisuudessaan olevan.


Elämme illuusiossa (=emme tiedosta määrittelyjemme ulkopuolella olevaa ja koemme rajotteita), mutta ei haittaa sillä olen valmis kertomaan teille totuuden unestamme.

Oikea todellisuuus on ikuinen ja loputon, se sisältää kaiken mitä voi kuvitella ja kaiken mitä et koskaan tulisi kuvitelleeksikaan.

Ajatellessasi etanaa joka on vaaleanpunainen olet yhteydessä ulottuvuuteen jossa on vaaleanpunainen etana. Tarkemmin sanottuna tuolloin olet se etana, se on kokemuksessasi. Kaikki mitä on kokemuksessasi on sinä. Kaikki on tietoisuutesi sisällä. Tätä voi kutsua kanavoinniksikin. Olet siis yhteydessä ikuiseen kaikkeuteen joka hetki. Sinä Olet Kaikkeus.

Kaikkeus on fraktaalinomainen ja olemisen tasoja on loputon määrä. Samoin kuin rinnakkaistodellisuuksia, niin myös erilaisia muita olemisen tasoja.

Jatkaakseni tätä avautumista tahdon avata myös sydämeni teille. Koska rakkaus on viisaus. Rakkaus näyttää tien, voit toki kulkea muitakin teitä, mutta rakkaus on sinä.

Dualismi on illuusio, lopulta on vain yksi kaikkeus jonka sisällä voit kokea loputtomia asioita.

Et ole kuitenkaan tullut tänne kokemaan vain yhtä todellisuutta, sehän olisi tylsää. Siksi sinulla onkin fraktaalinomaisia kokemisen tasoja tämän ns. normaalin kehoselämän lisäksi. Sinulla nimittäin on unet jotka ovat eri ulottuvuus, tuolloin tietoisuutesi irtoaa ruumiistasi ja sukeltaa eri ulottuvuuksiin. Mieti asiaa? Se on kokemuksena todellinen, kaikki on kokemista, kaikki tapahtuu tietoisuutesi sisällä ja täten on todellista. Mikään ei voi muuttaa kokemustasi tietoisuutesi sisällä. Fraktaalimaista unessa on sen monet tasot ja oletkin voinut jo kokea unia joissa menet nukkumaan. Olet nukkumassa + nukut unessa jossa nukut unessa jne.

Sitten on pelit, joissa tietoisuutesi sukeltaa muualle samaan aikaan kehon toimiessa ohjaajana. Pelit ovat toisia ulottuvuuksia joita olette mukana tekemässä. (tämäkin todellisuus on tavallaan peliä) Fraktaalinomaisuus näkyy näissäkin, sillä on olemassa erilaisia pelejä ja joissain peleissä voit pelata peliä. Esim. GTA IV:tä pelatessasi voit mennä pelaamaan baariin tai keilahalliin pelaamaan pelejä. Pelaat siis pelaajaa pelaamassa pelaajaa. Kysymys kuuluu: kuka pelaa sinua? (todellisuudessa kaikki pelaavat kaikkia)

Sitten on vielä elokuvat. Elokuvaa katsoessasi katsot henkilöä joka on toinen henkilö (näyttelee toista henkilöä). Joissain leffoissa vielä näyttelijä saattaa näytellä näyttelijää. Tällöin sinä koet itsesi näyttelijänä joka näyttelee näyttelijää sen tarinan kautta joka ruudulla näkyy. Monesti tämä onkin niin intensiivistä, että saatat unohtaa että katsot mustaa laatikkoa joka koostuu ledeistä, kuvaputkesta tai muusta vastaavasta teknologiasta. Itseasiassa tunnet kuin olisit tuossa tarinassa sisällä itse. Saatat joskus havahtua tähän tieoituuteen.

Sinä olet nämä kaikki. Sinä olet näyttö jota katsot, sinä olet teksti jota luet. Koska nämä kaikki on sinun todellisuudessasi, sinun tietoisuudessasi. (mieti asiaa)

Sitä on todellisuus… Hyvin kaunis pieni osa sitä.

– All ways, Always

Millaisena sinä näet todellisuutesi?


Responses

  1. […] Tämä video tukee hyvin aikaisemmin kirjoittamaani artikkelia todellisuudesta. […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: