Kirjoittanut Wespa | 16 heinäkuu, 2010

Detox – Elimistön puhdistus


Ihmiselämän aikana elimistöön kertyy kaikenlaisia kuona-aineita ja myrkkyjä mm. roskaruoasta ja lisäaineita sisältävistä aineksista. Fyysinen olo on suora portti henkiseen oloon, joten fyysisen kehon oloa parantamalla parannat myös henkistä hyvinvointiasi ja olosi on energinen. Tähän auttaa mm. liikunta, mutta kuona-aineiden poistoon suositellaan Detox-kuuria.

Detox-kuuri on siis elimistön puhdistukseen tarkoitettu kuuri ja erilaiset detoxsetit sisältävät erilaisia ruoansulatusta ja eheytymistä parantavia aineksia. Kuurin aikana suositellaan myös runsasta veden juomista, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja kevyesti syömistä. Kuuri sopii hyvin myös laihdutukseen jos sen aikana soveltaa suositeltua ruokavaliota.

Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa. Puhdistumista voit tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla.

Videolla kerron lisää aiheesta ja unboxaan oman Detoxsettini

Oman Detox-kuurini tilasin täältä.

Aloitan detox-kuurini nyt perjantaina ja mahdollisesti teen edistymisestä ja syömisistä ym. pientä päiväkirjan tapaista videoblogia tai vastaavaa kerran tai muutaman kerran viikossa. 🙂

Detox-kuureja vastaan löytyy myös jonkinverran kritiikkiä, sekä niiden varsinaista tehoa on pidetty pienenä, mutta hyvä ruokavalio itsessään aiheuttaa todistettavia vaikutuksia. Jotkut saattavat myös myydä tehottomia huijauksia. Kannattaa siis harkita ja tutkia asiaa tarkemmin ennen kuin tilailee minkä tahansa Detoxsetin…

Mainokset

Responses

  1. Juu-u samaa mieltä ”olet mitä syöt” ei todellakaan ole vain fraasi. Jos ette oleet jo kuulleet niin saanen suositella Tri Robert Youngin uuden biologian keksijän oppeja kehon ph tasapainosta ja sen vaikutuksista fyysiseen ja henkiseen kehoon. Voikaa siis paremmin ihmis-olennot armaat.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: