Kirjoittanut chioy | 7 maaliskuu, 2010

Mikä minä olen?


Ennen asiaa menemistä haluan ilmoittaa, että minuun iski se syvä rakkauden tunne pari tuntia sitten, joka tulee kun syvästi rakastuu johonkin. Tällä kertaa se oli erilaista, siinä ei ollut ehtoja, eikä sillä ollut kohdetta. Täysin ehdotonta rakkautta. Jännää kyllä ja suu pysyy leveällä hymyllä. Mihin voin sitten osoittaa rakkauteni? Ei se tarvitse osoitetta, se säteilee minusta ulkopuolelleni. Kaikki saavat siitä osansa, sillä tämä rakkaus ei tunne ehtoja.

Vuosia sitten en uskonut, että tälläisen tilan voisi saavuttaa ilman tyttöystävää, mutta onneksi vapaa mieleni on antanut sille mahdollisuuden. Nyt kuitenkin itse asiaan.

Mikä minä olen?

Olen mitä pystyn havainnoimaan? vai Olen mitä pystyn ajattemaan? vai Olen mitä pystyn tuntemaan?

Kyllä. Nämä kaikki ovat osia tietoisuudestasi. Tietoisuus onkin helpompi termi kuvaamaan sinua.

Mistä tietoisuuteni sitten koostuu?

Kaikesta mitä on, mutta jos ajatellaan sinua tietoisuuttasi yksilötasolla tässä tietoisuustasossa niin tietoisuutesi voidaan karkeasti jakaa kolmeen osaseen.

1.Fyysinen tajunta, ajatuksen, aistihavainnot, lähimuisti

Tämä on missä elät tällä hetkellä, tästä tajunnantasossa yrität ymmärtää kaiken mitä tapahtuu. Lähimuistiin ei mahdu paljoa tietoa, joten tarvitset monesti kynää ja paperia. Sinun tarvitsee myös treenata fyysistä tajuntaa, jotta aivosi voisi kehittää synapseja, joilla se ymmärtää muita mielen osia. Tämä onnistuu pohtimalla muita tietoisuutesi alueita ja niiden ilmiöitä.

2.Alitajunta, fyysinen rakenne, pitkäaikaismuisti

Alitajunnassa on kaikki muistot, kokemukset, persoonallisuutesi (siltä osin miten se on fyysisten kokemusten kautta rakentunut) ja pelot. Alitajunta ”kytkeytyy” päälle unissa tai kun fyysiset aivosi saavat jostain muualta DMT:tä. Näissä tiloissa tulee monesti esille asioita mitä ehkä kaipaat tai ongelmia joita et ole vielä ratkaissut ja jotka vaivaavat sinua. Luulen, että alitajunta sisältää myös muistot aiemmista elämistä, mutta koska meillä ei ole oikeita ”hakusanoja” emme löydä näitä kokemuksia.

3.Tiedostamaton tajunta, täydellinen tietoisuus kaikesta ja muisti, intuitio

Tämä tajunnan osa sijaitsee korkeammalla tietoisuuden tasolla, eikä sitä voida löytää ihmisen aivorakenteesta (tosin aivoissa on monta osaa tämän osan aktivoimiseen). Tämä osa sinusta muistaa kaiken sinusta ja on suunnitellut ylemmät tajunnat osiot etukäteen. Voit yrittää poiketa polulta, mutta yleensä sinulle sitten tapahtuu jotain joka tuo sinut takaisin esim. onnettomuus. Monet kutsuvat tätä osaa korkeammaksi sinuksi, sitä se kyllä on, mutta se on myös osa tämänhetkistä sinua. Ette ole koskaan vain osaa itsestänne, olette aina kaikki osat.

Miten minä voin olla enemmän minä?

Tärkeintä on olla täysin oma itsensä, vaikka se toisikin sinulle potkut töistä tai avioeron. Sillä muuten eläisit jatkuvassa valheessa itseäsi kohtaan ja tietäisit syvimmissäsi, että jokin on vialla. Silti haluaisit pitää yllä pientä kulissia, kun pelkäät olla erilainen kuin muut. Kohtaa pelkosi ja ole täysin oma itsesi, hälläväliä mitä muut ajattelevat.

Kun haluat tuoda enemmän todellista sinua esille niin yritä saada ensiksi fyysinen tajuntasi ja alitajuntasi samaan pisteeseen. Kaikki alitajunnassa lymyilevät pelot ja peikot on käsitelty ja ymmärrät miksi käyttäydyt tietyissä tilanteissa tietyn tyyppisesti. Huomaat, että saat positiivisemman yleisilmeen elämään ja alat nauttimaan pienistäkin asioista. Sinua on myös vaikea ymmärtää, miksi toiset ihmiset ovat niin negatiivisia. Myös unesi ovat positiivisimpia ja painajaiset pysyvät poissa.

Kun olet saavuttanut yhteyden alitajuntaasi voit kokeilla ottaa yhteyttä korkeampaan tajuntaasi ja oppia miten voit käyttää sitä apunasi. Meditaatio, ”kasvit” ja muut mielen hiljentävät apuvälineet auttavat sinua oppimaan siitä. Kun opit enemmän, alat huomaamaan kuinka kello on aina tasanumeroissa kun tiedostomasti katsot sitä ja kuinka intuitiosi alkaa toimimaan. Alat tietämään kuinka asiat tapahtuvat etukäteen ja huomaat kuinka luovuutesi kasvaa. Haluat alkamaan auttaa muita tuntemaan olonsa yhtä onnelliseksi. Kaikki tämä pelkästään olemalla täysin oma itsensä.

Rakkaudella,

Chioy

Mainokset

Responses

  1. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista. On eri tapoja hallita omaa alitajuntaa (tai tiedostaa sen toiminta) joiden kautta pääsee sitten omaan intuitioon käsiksi myös. 🙂

  2. Olen nyt viime aikoina perehtynyt tietoisuuteen, alitajuntaan jnejne.
    Kiitos 🙂

  3. Oletko tutustunut , jiddu krishnamurtiin? youtubetappa ja katso.
    jotain ihan ku toisesta maailmasta 🙂

  4. juu tutustuin kiitos, hänkin on ottanut saman aiheen käsiteltäväkseen. Samasta maailmasta oli ja perspektiivistä saa paljon irti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: