Kirjoittanut Wespa | 17 helmikuu, 2010

Tunnelmia Minä Olen 2010 messuilta


Lähdin liikkeelle bussilla ja suunnistin kohti Turkua. Turusta lähdin sitten junalla Espooseen tapaamaan Tuomasta (Chioy), joka odotti rautatieasemalla. Sieltä sitten lähdimme junan kanssa lähemmäs itse kohdetta. Otimme vielä yhden bussin, jolla matkustimme melkein määränpäähän. Kuitenkin oli vielä kävelymatkaa pysäkiltä ja zombailimmekin ympäriinsä seikkaillen ennen kuin pääsimme messualueelle Dipoliin.

Jäi yksi mielenkiintoinen luento katsomatta, mutta tulipahan ainakin vähän ylimääräistä liikuntaa (kännykkäni matkamittarin mukaan koko päivänä vähän päälle 10 km) Espoon kauniissa lumimaisemissa.

Itse paikan päällä oli hyvä meno ja tulikin tavattua paljon tuttuja (s3nsi, Von Qlippoth ja Oodie…). Niin ja näin Kirsi Rannonkin vilaukselta. Paljon oli kaikenlaisia kojuja ja esillepanijoita taas kristallipalloineen, kristallikivineen, kirjoineen, luontaistuotteineen, härpäkkeineen ja t-paitoineen. Ostin Von Qlippothilta DVD:n, joka käsittelee kuudetta aistia (sen voi muuten ostaa Tajunnan nettikaupastakin). Kuitenkaan en löytänyt oikein mitään ostamisen arvoista joka olisi huutanut, että ”osta minut”. T-paita ja riipus jäi siis ostamatta. Toisaalta ihan hyväkin asia, niin ei tullut tuhlailtua niin paljoa.

Muutaman luennonkin kerkesin katsomaan. Arthur Riosin kanavointiluento ei oiken itseeni kolahtanut. Odotin siltä ehkä liiankin paljon, mutta mielestäni itse asiaa (kanavoinnista) siinä ei ollut juuri ollenkaan. Arthur kertoi lähinnä matkoistaan, aikatauluistaan ja siitä, että kannattaa hankkia meediokirja ja, että henkisen ihmisen elämään kuuluu kärsimys. Itse olin aika lailla eri mieltä näistä asioista, mutta kyllä sieltä hyvääkin informaatiota joukosta löytyi.

Nanci Trivellaton astraaliprojektioluento taasen oli täyttä asiaa. Se herätti itsessäni vielä suuremman mielenkiinnon ruumiista irtautumiseen ja sen saloihin. Nanci kertoi myös tutkimuskeskuksesta, joka oli perustettu varta vasten tutkimaan astraaliprojektiota, eli ruumiista irtautumista. Saimme s3nsin kanssa taltioituakin tuosta luennosta suurimman osan videolle. Videon julkaisen lähiaikoina YouTubessa ja täällä kunhan olen sen saanut ekaksi editoitua.

Mainokset

Responses

  1. Siinähän se suurinpiirtein oli. Itselleni jäi mieleen positiivinen yleisilme ihmisillä, vaikka kyllä siellä ihmisiä, jotka olivat vain myymässä tavaraa tai muuten shoppailemassa.

    Riosin luento oli lähinnä mihin hän tällä hetkellä uskoo ja kuinka hän toimii apulaisena Brasiliassa tunnetulle kanavoijalle/parantajalle. Brasiliassa henkimaailman jutuista puhumisesta ei välttämättä tule hullun leimaa otsaan niin kuin täällä meilläpäin.

    Nanci tiesi mistä puhui ja sen huomasi, oli lämmin ja auttavainen luento ja asia oli kyllä tärkeä. Sillä yleisesti tälläiset aiheet saavat ihmiset tolaltaan, onneksi yleisö oli sopivaa, vaikkakin suurelta osalta se taisi mennä vähän yli, kun heillä ei ole välttämättä muutakaan tietoa aiheen ulkopuolelta.

    Astraaliprojektio eli ruumiin ulkopuolisten kokemukset(ruumiista irtautuminen) on tieteellisesti ajateltu tapahtuvan vain mielessä/tiedostomattomassa mielessä silloin kun esimerkiksi nukut. Ymmärtääkseni tietoiset unet eli lucid unet tapahtuvat siinä, kun et nuku kovin sikeästi. OBE:t taas ”taitavat” tapahtua REM vaiheessä eli syvän unen aikaan, siksi niitä on erittäin hankala muistaa. Hienoa kuitenkin, että tälläisiäkin asioita tutkitaan, minun on jopa vaikea keksiä tärkeämpää tutkimuskohdetta, sillä sitten kun muistat niin se muuttaa sinun elämäsi.

    Kiitos seurasta Wespa, s3nsi, VQ, Oodie ja s3nsin tytöt. ❤

  2. Kuulosti hieman siltä, etten menettänyt mitään.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: