Kirjoittanut Wespa | 8 helmikuu, 2010

Hyvin outo uni


Näin unta, josta kerron tässä.

Oli tapahtunut joku suuri aiheutettu onnettomuus. Talo/taloja oli sortunut ja ihmisiä ilmeisesti kuollut. Etsimme syyllistä. Keräsimme kaikki ihmiset kasaan ja aloimme karsimaan joukosta rikoksentekijöitä selvittääksemme kuka oli saanut tuon onnettomuuden aikaan. Karsimme aluksi pois murhaajia, sitten varkaita ja lopuksi muita syntejä ja rikkeitä tehneitä. Jäljelle jäi kaikista puhtain henkilö. Unessa päättelin, että hän oli tämän onnettomuuden/talojen sortumisen takana. Oliko hänellä pelkästään kiltti ulkokuori? Tuo vaaleahiuksinen tyttökö oli kaiken tuon tuhon takana?

Siirryimme jonnekkin tehtaaseen tms. jossa sitten katsoin tytön sieluun (tässä vaiheessa itse olin Buddha tms. munkki) jotta tietäisin millainen ihminen hän on. Kategorioin hänet katseellani, silmissäni vilahteli tuli, maa, ilma, vesi, mutta sitten asteikko meni yli. Tämä tyttö oli jotain ihan uutta, jota asteikko ei riittänyt kuvaamaan. Hänen sielunmerkikseen tuli robotti joka siis kuvasti sitä, että hänestä ei tunnettu mitään. Unessa aloin (tai alettiin) palvomaan tuota tyttöä, sillä hän oli jotain ihan uutta ja suurempaa. Kuitenkin samaan aikaan unessa oli tieto/tunne, että tyttö ei oikeasti ollutkaan muita parempi vaan samalla tasolla, jotenkin hän oli pystynyt huijaamaan tuota sisäistä ”sielumikroskooppiani”.

Epäselväksi jäi muutama asia. Oliko onnettomuus aiheutettu ja oliko syyllinen lopulta tuo tyttö vai ei? Ehkä hänellä oli erilainen ajatus maailmasta, ehkä hän oli sielultaan niin hyväsydäminen, että hän oli kääntynyt sympatiasta tekemään jotain niin mullistavaa, jotta sitä ei tarvitsisi muiden sielujen tehdä. Oliko kaikki kuitenkin yhtenäistä päätöstä?

Herätessäni minulle tuli tyhjä olo. Uni ei kuvannut silloin mitään ja olin ihan ällikällä lyöty kun yleensä pystyn heti tulkitsemaan unistani jotain. Ehkä sisäinen egoni ei halunnut nähdä unessa kohtaamiani asioita. Uni tuntui kuin jonkun muun ihmisen unelta. Samaan aikaan sain herätessäni yhteyden sisäiseen epäilijääni, sisäiseen harhaanjohtajaan, sisäiseen illuminatiin. Kävin mielenkiintoisia keskusteluja, joita en juuri nyt muista, mutta ehkäpä kirjoittelen niistä jossain vaiheessa jos muistuvat mieleeni. 🙂

Nyt tätä kirjoittaessani sain kuitenkin jotain ajatuksia tuon unen tarkoituksesta. Haluaisin kuitenkin kuulla myös omia ajatuksianne. Mitä tuo uni mielestänne kuvaa?

Mainokset

Responses

 1. Tuli heti et tuo tyttö oli nordic reptiliaani, mikä tuli jo ennenkuin luin noista vaaleista hiuksista tai että hän oli tyttö.
  Koko uni kuvastaa menoa maapallolla, kuka on syyllinen ja ketä täällä palvotaan.
  Toinen mahdollisuus olisi, että tyttö oli sieluton kopio, asteikko ei pystynyt mittaamaan.
  Totuus tuli unessa ja jouduit sit käsittelemään saadun tiedon sun tämänhetkisen ”belief system”:si kautta.

 2. Mielestäni uni on varoitus. Varoitus siitä että kaikkea kivaa ja sokerilla kuorrutettua ei kannata uskoa. Raamatussakin sanotaan että lopun aikoina paholainen pukeutuu valkeuden enkeliksi ja yrittää harhauttaa niin montaa kuin mahdollista. Kiltteys ei tarkoita vielä rakkautta. Rakkaudessa elävä ei voi tuollaista tehdä.

 3. Juu Timo, sama asia.

 4. Jeps. Näen unen monikerroksisena. Se kuvaa mahdollisesti ympäröivää maailmaa ja sen tapahtumia, sekä omia sisäisiä muutoksiani.

  En aistinut itse onnettomuutta unessa, enkä nähnyt kuolleita tai pelännyt, niin silloin uni voi kuvata omaa sisäistä muutostani. Uni on vähän kuin tarot-pakan tornikortti. Se kuvaa siis muutosta (talot ja rakennukset kuvaavat aina omaa itseä), mutta silti en saa unesta enempää irti. Ehkä se kuvaa jonkun toisen elämää…

  Itseasiassa viime yönäkin näin taas ”tyhjentäviä” unia, taas tuli tunne, että näin jonkun muun unia tai päähäni syötettyjä unia. Yhdessä vaiheessa näin kuitenkin taas normaalia unta ja herätessä tuli hyvä olo kun taas sain nähdä normaaleja uniani. 🙂

  Ehkä se kuvaa siis tuota mitä tekin olette pohtineet.

  Puhtaalta vaikuttava henkilö on aiheuttanut suuren muutoksen tai suuria muutoksia, mutta hän onkin huijannut ihmiskuntaa. Hän on jollain tavalla tunteeton robotti, joka ei tiedä tekojensa seurauksia tunnetasolla. On mahdollisuus, että tällaista henkilöä alettaisiin hänen puhtautensa (huijaus) takia palvomaan ja pitämään muita ylempänä.

  Pitää muistaa siis se opetus, joka on itsellenkikin monesti kokemustasolla annettu. Älä palvo ketään, äläkä annan kenenkään uskomusten tai sanojen ylittää oman sydämesi tietoa ja viisautta. Ihmisiä voi käyttää hyväksi jakamalla ensin oikeaa tietoa ja rakkautta, mutta jos sitten tieto muuttuu ja annetaankin väärää tietoa (jonka huomaa ja tuntee sielussaan), niin tässä vaiheessa kannattaa havahtua. Aina kannattaa pitää korkein oma totuus ylimpänä tietona.

 5. Tällaisia asioita olen minäkin ajatellut viime aikoina.

  Olen hairahtunut kaksinaisuuteen ja pitänyt toista parempana, kunnes nyt havahduin aivan käytännössä että kumpikaan ei ole hyvä tai paha vaan että niissä molemmissa on paljon erilaisia tekijöitä, jotka pitää tiedostaa. Aina voi syyttää vain itseään, jos luulee jotain hyväksi.

  Kiitos muuten näistä sivuista. Aina on jotain uutta mitä saa matkaan 🙂

 6. Hui.
  Ei hän varmasti ollut paha sielultaan.
  Uskoisin, että robotti oli tunkeutunut hänen sieluunsa.
  Hänen oma sielunsa oli vangittu.
  Näin itse unta, että DNA:ni leikattiin rikki sahalla.
  Sen jälkeen minulla oli tunne, että ”olen menettänyt kaiken valtani”.
  ja sen DNA:n leikkasivat valkoiset avaruusoliot.
  Rauhaa ja rakkautta teille kaikille.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: