Kirjoittanut Wespa | 17 joulukuu, 2009

Wespa raportoi – Joulukuu 16:sta UFOaalto


16.12.2009 on havaittu useita Ufoja useissa maissa. Tässä videossa käsittelen tuolloin tapahtuneita havaintoja mm. Thaimaassa, Dubaissa ja Chilessä. Pohdin myös omaa kantaani asiaan… Onko ufodisclosure tulossa?

Lisätietoa aiheesta:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/12/17/joulukuun-16-vilkas-ufo-paiva/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/12/16/ufoaalto-thaimaassa/
http://www.realufos.net/2009/12/did-anyone-see-those-lights-over-dubai.html

Chilen ufovideo kokonaisuudessaan:
http://www.youtube.com/watch?v=3fn2xAs8ZnI

Musiikki: Vibrasphere – Erosion

Mainokset

Responses

  1. Hmm… tuli tuossa mieleeni, että minkä takia tämä sama median hiljentymisilmiö laajenee myös elokuva-alaan? Yleensähän alan lehdet kirjoittelevat hyvinkin laajasti vuoden trendeistä. Joskus oli esim nämä asteroidielokuvat armageddon, deep inpact. Saman tyylisiä teemoja mahtuu miltei jokaiseen elokuvavuoteen. Miksei kukaan ole kiinnittänyt huomiota siihen tosiasiaan, että elokuvarintamalla on tullut vuoden 2009 aikana ainakin 15-20 UFO/Alien tyylistä elokuvaa + hyvin paljon lopunaikoja maalailevia katastrofielokuvia. kts. tämä kirjoitus: http://secretsun.blogspot.com/2009/07/why-is-press-ignoring-hollywoods-alien.html

  2. Tänään 19.12.2009 Helsingissä klo:13.50-14.15 välisenä aikana 3 tuntematon lentävää esinettä leijui ja välillä lensi pienellä alueella Helsingin yllä, Kauppatorin ja Suomenlinnan suunnalla. 1 niistä oli selkeästi enemmän etualalla ja muita suurempi ”musta” epäsymmetrisenmuotoinen lautanen, joka liikkui enemmän kuin 2 muuta. Nämä kaksi muuta näytti enemmän harmailta/läpinäkyviltä ja pysyivät lähellä toisiaan. Näytti siltä kuin nämä 2 muuta alusta olisivat ns. taustatukena tälle isommalle mustalle esineelle. Nämä ”Ufot” liikkuivat kulmittain, ylös, alas, sivuttain, ja kaikin mahdollisin tavoin, mihin tavallinen lentokone ja helikopteri ei ainakaan pystyisi.

    n. klo 13.55 eli viisi minuuttia esineiden havaitsemisen jälkeen ilmestyi helikopteri joka lensi näitä leijuvia esineitä kohti ja niiden ohi. Sama tapahtui toistamiseen n.klo 14.00 helikopterin tullessa tällä kertaa toisesta suunnasta.

    Esineet katosivat n. klo 14.15 Suomenlinnan suuntaan.

    Näin tämän kaiken itse vaikka en saanut tallennettua tapahtumaa.

    Tämä tapahtuma jäi vaivaamaan minua ja haluaisin tietää näkikö kukaan muu näitä kolmea ”ufoa” tänään Helsingin yllä, varsinkin kun itse näin nämä esineet n.25 minuutin ajan?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: