Kirjoittanut WM_ | 14 marraskuu, 2009

The Secret ja kuinka voin saavuttaa mitä haluan


Arvelin ottaa tämän mielen  voima -aiheen taas ylös ja toivottavasti saada aikaan keskustelua tekniikoista joilla saada aikaan haluaansa.

Syvennyn Rhonda Byrnen kirjaan Salaisuus (The Secret, 2006) josta on myös tehty saman niminen dokumentti, jossa käsittääkseni ”keskustellaan” kirja läpi.. Kirjassa on siis useita ns. salaisuuden käyttäjiä, ihmisiä, jotka ovat vauraita rahallisesti mutta myös kokonaisvaltaisesti, eli heillä voisi lievästi sanoen sanoa elämän menevän hyvin 😀

Katsotaan tähän väliin ote dokumentista.

Olen ihan varma etten kykene sanomaan kaikkia niksejä ja tekniikoita mitä olemassa on, joten pyydän teiltäkin apua 😉

Pyydä

Mitä sinä haluat? Aloitapa etsimällä kynää ja paperia ja kirjoita kaikki se ylös. Kaikki mitä haluat. (Jos et keksi, tapa keksiä, on tehdä kaksi saraketta. Ensimmäiseen kirjoittaa mikä mättää elämässä (”ei ole rahaa”) ja sitten näiden negatiivisten asioiden perään, toiseen sarakkeeseen kirjoittaa mikä muuttaa tämän (eli äskeiseen esimerkkiin ”on paljon rahaa”) ja näin vaikka repiä se negatiivinen lista ja sanoa sille roskiin heittäessäsi sen ”Heipat tälle, kiitos ja kumarrus, mutta enää ei tätä”.

Näe se, mitä haluat, jo omanasi. Tiedä, että saat sen kun sitä tarvitset.Sitten anna sen tulla. Älä murehdi äläkä ole huolissasi. Älä ajattele, että se puuttuu sinulta. Ajattele sitä jo omanasi, ajattele että se on jo sinulla, että se on jo sinun

– Robert Collier (1885-1950)

Usko

Ajattele, visualisoi haluamaasi. Piirrä se! Näyttele se, puhu se, kerro siitä, OLE SE. Ole kuin se olisi sinulla ja ole kiitollinen siitä etukäteen. Ole myös kiitollinen siitä mitä jo omaat, tämä positiivisuus auttaa jatkossakin. Älä keskity prosessiin vaan päämäärään. Muista, että haluaminen vain lisää haluamista. Jos haluat, haluat jatkossakin. Jos päätät omistaa, omistat.

Me olemme vain ajatustemme tulosta”

– Buddha

Ota vastaan

Pelkät ajatukset eivät vielä ratkaise, ympäröivä maailma tunkee pään täyteen ajatuksia, milloin pitää kääntyä vasemmalle, koska ajattelee kuulemaansa sanaa… jnejne.. Mutta ajatusten luomat tunteet, tunnetilat ratkaisevat. Valitus ja turina eivät taatusti edistä hyvän tapahtumista, kun taas kiitollisuus ja hyväntuulisuus puhaltaa kuin tuuli purjeisiin. Vastaanottaminen on luultavasti konstikkain vaihe, pitää vain luottaa ja uskoa, melkeimpä voisi sanoa, luovuttaa. Luovuttaa asia maailmankaikkeudelle, miksi ikinä tätä korkeampaa haluaa kutsua. Se on jo sinun.

Kaikki on energiaa, ja voin auttaa sinua ymmärtämään sitä hiukan paremmin. On olemassa maailmankaikkeus, meidän linnnunratamme ja meidän planeettamme, ja sitten ovat yksittäiset ihmiset, ja sitten tämän ruumiin sisäpuolella on elimistö, soluja, molekyylejä ja atomeja. Ja sitten on energiaa. On siis otettava huomioon monia eri tasoja, mutta pohjimmiltaan kaikki maailmankaikkeudessa on energiaa.

– Ben Johnson

Olemme kytköksissä toisiimme, olemme siis kaikki yhtä. Me olemme energiaa. Energia menee energian luo. Raha on energiaa, raha menee rahan luo.

Miten, onko muilla lisättävää, kysyttävää tai kokemuksia jakaa? 🙂


Responses

 1. […] keskustelua. Tästä syystä arvelin laittaa ainakin linkkiä tuohon uusimpaan artikkeliini “The Secret ja kuinka voin saavuttaa mitä haluan” jos se täällä kävijöitä kiinnostaa. Artikkeli sisältää myös 20 minuutin mittaisen […]

 2. oon voittanu jo lotossa 😉

 3. ”Raha on energiaa”

  hei kamoon

 4. Niin?
  Viet sen tarpeeksi tarkan mikroskoopin alle niin johan näkee.
  Ja muutenkin, raha saisi sinut vaikka heittämään kärrynpyörää, joten on se aika energiapommi 🙂

 5. Mielenkiintoinen artikkeli on. Ja uskon että ajattelu tavalla on suuri merkitys elämässä.
  Huomasin, että tuossa nimimerkin vieressä lukee kirkoittanut.

 6. Kas vain, pitänee kysyä osaisiko Wespa korjata sitä 🙂
  Ja kiva jos pidit artikkelista!

 7. Päivitystä.
  Kiitokset taasen Digitaalinen elämä -blogille tästä linkistä:
  http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kol-2007_2.html

  Auttaa minua selventämään tätä ”kaikki on yhtä” tai ”kaikki on energiaa” -juttua. Kaikki on siis värähtelyä ja eikös vain, värähtely on energiaa? 😉

 8. Einsteinin teoria siitä, että kaikki muodostuu energiasta on suora lainaus Toorasta ja Vanhasta testamentista, entisenä kiihkojuutalaisena hän ei kuitenkaan päässyt opeista eroon vaan sovitti vanhan luomiskertomuksen opin uuteen maailman koostumuskäsitykseen. Ainoastaan käskijä puuttuu ja Jumala on korvattu sanalla energia.

  ”Alussa Jumala loi taivaan ja maan. 2 Maa oli autio ja tyhjä, pimeys peitti syvyydet, ja Jumalan henki liikkui vetten yllä.

  3 Jumala sanoi: ”Tulkoon valo!” Ja valo tuli. 4 Jumala näki, että valo oli hyvä. Jumala erotti valon pimeydestä, 5 ja hän nimitti valon päiväksi, ja pimeyden hän nimitti yöksi. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni ensimmäinen päivä.

  6 Jumala sanoi: ”Tulkoon kaartuva kansi vesien väliin, erottamaan vedet toisistaan.” 7 Jumala teki kannen ja erotti toiset vedet sen alapuolelle ja toiset sen yläpuolelle. Niin tapahtui, 8 ja Jumala nimitti kannen taivaaksi. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni toinen päivä.

  9 Jumala sanoi: ”Kokoontukoot taivaankannen alapuolella olevat vedet yhteen paikkaan, niin että maan kamara tulee näkyviin.” Ja niin tapahtui. 10 Jumala nimitti kiinteän kamaran maaksi, ja sen paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän nimitti mereksi. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä.

  11 Jumala sanoi: ”Kasvakoon maa vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka maan päällä kantavat hedelmissään kukin lajinsa mukaista siementä.” Ja niin tapahtui. 12 Maa versoi vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka kantoivat hedelmissään kukin oman lajinsa mukaista siementä. Jumala näki, että niin oli hyvä. 13 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kolmas päivä.

  14 Jumala sanoi: ”Tulkoon valoja taivaankanteen erottamaan päivän yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa määräaikoja, hetkiä ja vuosia. 15 Ne loistakoot taivaankannesta ja antakoot valoa maan päälle.” Ja niin tapahtui. 16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman hallitsemaan päivää ja pienemmän hallitsemaan yötä, sekä tähdet. 17 Hän asetti ne taivaankanteen loistamaan maan päälle, 18 hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeydestä. Jumala näki, että niin oli hyvä. 19 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni neljäs päivä.

  20 Jumala sanoi: ”Viliskööt vedet eläviä olentoja ja lennelkööt linnut ilmassa taivaankannen alla.” 21 Niin Jumala loi suuret meripedot ja kaikki muut elävät olennot, joita vedet vilisevät, sekä kaikki siivekkäiden lajit. Jumala näki, että niin oli hyvä. 22 Hän siunasi ne sanoen: ”Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä.” 23 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni viides päivä.

  24 Jumala sanoi: ”Tuottakoon maa kaikenlaisia eläviä olentoja, kaikki karjaeläinten, pikkueläinten ja villieläinten lajit.” Ja niin tapahtui. 25 Jumala teki villieläimet, karjaeläimet ja erilaiset pikkueläimet, kaikki eläinten lajit. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä.

  26 Jumala sanoi: ”Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja, karjaeläimiä, maata ja kaikkia pikkueläimiä, joita maan päällä liikkuu.” 27 Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. 28 Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: ”Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne. Vallitkaa meren kaloja, taivaan lintuja ja kaikkea, mikä maan päällä elää ja liikkuu.” 29 Jumala sanoi vielä: ”Minä annan teille kaikki siementä tekevät kasvit, joita maan päällä on, ja kaikki puut, joissa on siementä kantavat hedelmät. Olkoot ne teidän ravintonanne. 30 Ja villieläimille ja taivaan linnuille ja kaikelle, mikä maan päällä elää ja liikkuu, minä annan ravinnoksi vihreät kasvit.” Niin tapahtui. 31 Ja Jumala katsoi kaikkea tekemäänsä, ja kaikki oli hyvää. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kuudes päivä.” jne..

  Energian häviämättömyyden lain keksi muuten yksi lääkäri joskus pari kolmesataa vuotta sitten.

  Värähtely on energian ilmentymä, ei energia itsessään, mutta voiko värähtelyllä ohjata energiaa ja kohdentaa sitä, se onkin enemmän pohdittava kysymys. Resonanssissa on valtava voima tuhota ja rakentaa.

 9. okeiokei, menin tuohon vanhaan ”kaikki on energiaa” halpaan 🙂

  ja sitten toisaalta jos ruvetaan pyörittelemään tätä asiaa. ei raha laita minua tekemään kärrinpyörää, se saattaa toimia ärsykkeenä tai kimmokkeena siihen, rahan arvon lataajan ja sen tarjoajan kommunikaatiovälineenä, ei energianlähteenä.

 10. Kaikki on energiaa, mutta kaikki ei ole energian lähteitä vaan enemmänkin energian kierrättäjiä. Pelkästään raha käsitteelläkin on oma energiansa riippuen havainnoijasta.

 11. Saamme kaiken mitä haluamme. Mahtavaa! Ajatelkaa positiivisia asioita. ”Minulla on paljon rahaa”

  Kertokaa omia kokemuksianne. Toimiiko laki?

 12. Pavli, minulla toimii sen verran ”minulla on paljon rahaa” juttu, että laman aikaan kun hyvä kun amiksessa työssäoppipaikkoja sai, niin minä vetelin palkallista työssäoppia.
  Nyt opiskelen ja töissä kahdessa eri paikkaa! Tänäänkin olin tahkoamassa rahaa koulun jälkeen (Huom. ellen jouluna ole jopa kolmannessa)
  Entäs kesätyö tilanne? Monellako oli kesätöitä? Mun luokalta mulla ja kahdella muulla. Ja mullakin ne oli just niinku halusin: silloin kun mulle itselleni sopii 😉 Plus että vieläpä samalla lailla KAHTEEN paikkaan.

  Ja ennen tätä (nyt olen 19v) en ollut missään ikinä kesätöissä. Viime kesä (kun käytin jo mielen voimaa) oli siis eka kesä kun oli töitä. Eli mätänin vaan kotona kun muut oli töissä edellis ja sitä edellis kesinä 😀
  Nyt viime kesä siis oli toisinpäin.

  Hitto, avasin jopa omat silmäni 😮

 13. Oon valehellu itelleni olevani lottovoittaja, supermalli ja maailman mahtavin bisnesnero, mutta en oo vielä saanu ku turpaan

 14. Tuon ”The Secret” klipin pikaisesti katsottua tuli ensimmäisenä mieleen että valtavalla rahalla on tuo pätkä tehty. Useilla kameroilla eri paikoissa ja ohjattu ja editoitu ammattimaisesti. Pakostakin tästä tulee business mieleen ja seuraavana ajatuksena missä vaiheessa rahaa pyydetään :/

 15. Hassua, että olet vetänyt tuohon Buddhan lainauksen aivan ulos kontekstistaan. Siddharta Gautamalla oli nuoruudessaan naisia, lapsia ja rahaa, eli asioita joita ihmiset yleensä haluavat. Hän kuitenkin huomasi etteivät nämä asiat tehneet häntä onnelliseksi. Kaikki edellä mainitut asiat ja niiden tuoma huuma on hyvin hetkellistä. Samoin on tunteiden kanssa: posiitivisetkin tunteet ovat hetkellisiä ja niiden energia heikkenee. Näitä asioita kuitenkin haluamme ja se, että kaikki on väliaikaista ,aiheuttaa meille suurta pelkoa ja kärsimystä.

  Totuuden oivallettuaan, hän näki että haluaminen (tarkempi suomennos takertuminen) itseasiassa on kärsimystä. Meidän stressimme ja alakuloisuuden ja pelon syy on se että emme ole tyytyväisiä nykyhetkeen vaikka se on kaikki mitä on olemassa (muu vain harhaa).

 16. Aivan, kultainen keskitie on löydettävä. Buddha oli erittäin viisas mies, tai ainakin kerrotaan olleen 🙂

  Kaitsu, se hämärä näillä new age jutuilla kyllä on, että rahaa pyydetään ja on rahastuksen maku, mutta eipä ainakaan vielä veroa tai kolehtia pyydä 🙂

  Steelces, lopeta valehtelu 😀

 17. Mäkin väittäisin että kyllä tuo toimii, tosin pienin hyppäyksin tavoitetta kohti. Kaikki mitä olen toivonut itsekseni on käynyt toteen. Kumppanin suhteen ja esim. vuoden opiskellessa halusin työn ja päästä liikkumaan sen yksitoikkoisen puurtamisen sijaan. Sain työn ja vielä ruhtinaallisen matkakorvauksen jolla olen tuplannut palkkani. Omaa yritystä olen rakentanut vuoden verran, nyt haaveena on pikkuhiljaa siirtyä kokopäiväiseksi yrittäjäksi, saas nähdä. Mutta minähän tiedän että se tulee tapahtumaan, ei ehkä heti mutta minähän odotan.

 18. Cheyenne, todella kiva kuulla omakohtainen kokemuksesi 🙂

 19. Käsitinkö oikein, että jos tavoitteena on päästä eroon vaikkapa jostain fyysisestä vaivasta niin visualisoi tuon ”ongelmakohdan” terveenä ja on siis kiitollinen siitä etukäteen?

  Ja entä kuinka paljon/useasti asiaan pitää kiinnittää huomioita (esim. visualisoida kerran, kahdesti päivässä?) vai onko sellainen perusluottamus asiaan tärkeämpi?

 20. Hei, en tiedä miten aktiivinen tämä viestiketju vielä on, mutta kun kerran aikaa ei ole 🙂 niin ajattelin laittaa sellaisen kysymyksen: miten silensopimuksen vaikuttavat ”saat se mitä pyydät”. Esimi, jos on tehnyt silelunsopimuksen köyhyydessä sinnittelemisen niin miten sen sopimuksen voi kumota?!

 21. Minä taloani jo kohta vuoden, kolmen välittäjän avulla myyneenä, (eikä vieläkään ostajaa), alan olla jo tuskastunut. 2 vuoden sairausloma takana ja yhä jatkuu ensivuoteen asti. työkyvyttömyyseläkkeet hylätty, tehty valitus, työttömyysturva kertaalleen hylätty ja haettu uudestaan ja päätöstä yhä odotellessa alan olla jo tuskainen. Tuloa ei moneen kuukauteen ole tullut mistään. 350 000 velat niskassa, (talolaina). Kallis avioero takana ja siitä nämä velat… Olen toivonut, halunut realistisia asioita, kuvitellut että taloni olisi myyty jo, kuinka myyntirahoilla saisin kuitattua kaikki velkani ja ulosottoon menneet laskuni jne. Talon hintaa pudotettu jo huimasti, eikä mikään auta.. Kertokaa, onko minulla yksinkertaisesti karma päällä, kun kaikki alkaa olla jo katasroofissa, on ollut miltei koko elämäni ajan. Hoen päivittäin positiivisia ajatuksia, laittanut ja kuvittanut ne paperille jääkaapin oveen, jotta näkisin sen päivittäin. Hoen ääneen monta kertaa päivässä, minä toivon, minä halua, minä pyydän, että talolleni löytyy ostaja pian, (pankki on jo nimittäin viemässä taloani, ellen saa sitä myytyä 2013 mennessä ja en pysty edes lainakorkoja tästä maksamaan, kun ei ole millä maksaa. MITÄ TEEN VÄÄRIN???

 22. En minäkään ole saanut haluaani asiaa toteutetuksi. Taitaa olla ihan hömppää koko uskominen tuohon saat, mitä haluat…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: