Kirjoittanut chioy | 2 lokakuu, 2009

21.12.2012 – Maailmanloppu vai korkeanpaan tietoisuuteen nousu? – Ennustusten käsittely


Wespa kokosi eri ennustuksia jo vuosi sitten paranormaaliblogiin ja ne löytyvät tästä.

Seuraava kirjoitelma kannattaa ottaa hieman skeptisesti, koska tällä kertaa en ole 100% varma kaiken tiedon oikeellisuudesta. =)

Suurimmassa osassa vain sanotaan, että tulee maailman loppu tai toisaalta aika loppuu. Nämä ennustukset kuvaavat suurta muutosta. Suurin syy näihin ennustuksiin on se, että niin sanottojun selvinäkijöiden ja ennustajien on ollut vaikeampi nähdä tulevaisuuteen, mitä lähemmäksi he tätä ajanjaksoa ovat menneet. Sen jäkeistä aikaa ei ole pystynyt enää näkemään. Nykyisten ennustuksien päivämäärät heittelevät miten sattuu, koska on tosi vaikea lukea muuttuvia kvanttienergiakenttiä.

Mayojen kalenterin mukaan alkaa uusi aika, kultainen ajanjakso ihmiskunnalle. Tieteelliseltä kannalta sirius on tällöin galaksin keskustan ekvaattorilla ja meidän aurinkokuntamme myös ekvaattorilla galaksin keskustan kanssa. Ne jotka eivät tienneet niin kerrottakoon, että aurinkokuntamme kiertää siriuksen kaksoistähteä, joka puolestaan galaksin keskustan mustaa-aukkoa. Kun tämä tapahtuu niin maahankin tulee enemmän energiaa galaksin keskustasta ja se vaikuttaa varmasti monella tapaa myös ihmisen tietoisuuteen.

Hopi-intiaanit kutsuvat tätä aikaa myös puhdistautumiseksi. Hopien mukaan maailmanlopun / uuden ajan lähestyessä Amerikkaan iskee ydinpommi. Ydinpommi se ei ole mikä iskee, mutta jokin luonnonkatastrofi, kuten katrina saattoi olla. Ydinsota ja ydinpommit on estetty, koska ne vaikuttavat liikaa muuallakin kuin vaan täällä maan päällä.

Ilmestyskirja on Uuden testamentin viimeinen kirja ja ainut profetia. Kyseessä on kirja, joka kertoo lopun ajan tapahtumista: antikristuksesta, lopun ajan vitsauksista ja sodista. Antikristus on enemmänkin energiaa kuin henkilö, tosin kova yritys Maitreaylla oli olla se. Joten ihan toteen tullut profetia.

Oma näkemys (tieteellinen)

Galaksillinen: Lähettää energiaa, valoa = informaatiota meille, jotta voisimme ”palata” galaksiselle tasolle. Monet energiat galaksissa tarvivat meidät myös mukaansa, jotta voisivat itse kehittyä.

Aurinkokunnallinen: Kuumenee, napajäät sulaa kaikkialla, ilmasto muuttuu. Uudet tuulet puhaltaa =).

Maanpäällinen: Ihmiset saavat osansa tästä energiasta, eivätkä polta itseään loppuun vaan ovat enemmän iloisia, jolloin maanpäällekin manifestoituu enemmän positiivisia asioita ja ihmisistä tulee enemmän luovia. Uusia teknologioita syntyy tai ne lähinnä saadaa käyttöön ja löydetään uusia tapoja auttaa toisiamme. Elämästä tulee enemmän nautintoa joka hetki. Maapallolla vieraillaan valo-olentojen puolesta 2015-2017.

Yksilöllinen: Ymmärrys kasvaa ja ilo ja rakkaus tulevat aukaisemaan uusia ovia kommunikaatiolle. Tutuille olioille galaksin toisille puolelle pystyy soittamaan telepaattisesti.

Oma näkemys (spirituaallinen)

Galaksillinen: Opastaa luottamaan, rakastaamaan itseäsi ja muita, ottamaan vastuuta omasta todellisuudesta ja antamaan itselle anteeksi.

Aurinkokunnallinen: Jokaisella taivaankappaleella on oma tietoisuus ja ne auttavat meitä myös prosessissa. Niiden sijannit vaikuttavat myös maapallon energioihin, samoin kuin esimerkiksi täydenkuun.

Maanpäällinen: Tulet näkemään sen minkä manifestoit, kukaan muu ihminen ei oikeasti ole siellä vaan elät omassa rinnakkaisulottuvuudessa niinkuin tähänkin asti. Toinen vaihtoehto on, että ihmiskunta yhdessä manifestoi tulevaisuuden, jolloin mitään isoa ei tule tapahtumaan, koska reilusti suurin osa ihmisistä ei usko tälläisiin ennustuksiin. Joitain pienempiä hyviä ja huonoja juttuja toki manifestoituu pelon ja rakkauden kautta.

Yksilöllinen: Manifestoit heti, jolloin joudut kohtaamaan kaikki pelkosi ja uskomuksesi heti. Monesta ei ole tähän ja jäävät tähän kiertoon. Ne jotka ovat rakkautta, eivätkä pelkää mitään nauttivat tästä ja jäävät pitämään hauskaa.

Tällä hetkellä jotenkin vähän sekavaa vielä, mutta muutosta on tapahtumassa sen voi huomata. Pistäkäähän omia näkemyksiänne kommentteihin niin voin myös vertailla. =)

Rakkaudella,

Chioy


Responses

 1. Kiitos artikkelista 🙂
  2012 aihe on todella mielenkiintoista!
  Tulipa muuten mieleeni testata noilla parablogissa mainostamillani ohjelmilla tuota tähdistöllistä järjestystä 🙂

 2. Mitähän tieteellistä ”tieteellisessä” näkemyksessäsi on? Mihin perustat uskomuksesi, missä on tieteelliset viitteet?

 3. Se on minusta tieteellisempi näkemys noista. Ehkä kvanttimekaniikan ilmiöt eivät ole vielä kaikille tuttuja, eivätkä voi siten hyväksyä energioita suoraan tieteeksi. Oma näkemykseni se on kuitenkin tieteellisestä tällä hetkellä.

  Perustan väitteeni omiin kokemuksiin ja tutkimustyöni tuloksiin. En ole todistelemassa mitään joten tieteellisiä viitteitä ei tarvita. Ideana ei suinkaan ole sumputtaa jotain tiettyä uskomusta vaan avartaa vain ihmisten näkökulmia.

 4. Kiitos näkemyksestäsi. Uskon myös itse jossain määrin sanomaasi. I belive in love!

 5. Minä olen huomannut itsessäni uusia ajatuksia jo läpi 2000 jälkeen. Itseasiassa olen tuntenut itseni ulkopuoliseksi tähän meidän ns sivilisaatiooon jo 90-luvulta. Ailoinaan olen ajatellut, että minä olen sivilisaation orja. Ja tänävuonna sen ns pelastumiseni jälkeen olen huomannut itsessänu uusia pirteitä ja ne vievät minua kohti parempaan. Ja olen huomannut myös piirteitä, jotka tulevat ihan itsestään, että yritän saada ystäviäni ja sukulaisiani mukaan tulemaan paremmiksi ihmisiksi, mutta sukulaisten kannalta touhu tuntuu mahdottomalta. En tiedä, mikä minuun on tullut, mutta nyt alkaa tuntumaan päivä päivältä, jotta minua aletaan tarvitsemaan. Mutta miten teen sen? Ehkä jo pelkkä olemassaolo ja ystävänä olo voi saada sen aikaan, kun mulla on ystäviä/sukulaisia, joille ei voi puhua suoraan asioista suoraan. Toivon, että minun olemassaolo ja fiilis tekee asiat helpommiksi.

  Kiitos ja jaksamista näinä vaikeina aikoina. Asiat menee oikeaan päin kokoajan, mutta ne tarvitsevat meidän kaikkien tuen päästäkseen perille. Kiitos.

 6. Niin, ja Wespa, sinä olet ihana sielu. Sillä minä tunnen, että sinä olet tehnyt joskuspahaa ja haluat päästä valoon, koska olet nähnyt, mitä valo on. Ja kadut asiaa. Nut tajusin henkisesti asian, koska tuntui, että olemme jotenkin jo olleet henkisesti yhteydessä. Sinä haluat, että sinut armahdetaan, koska olet tullut valo-olennoksi. Nyt tajuan, miksi tunsin pientä vastenmielisyyttä sinussa. Nut tunnen, että olet pyyteetön ja haluat saada anteeksi tyhmyilysi. Niin minäkin haluan saada anteeksi omat yhmyilyni ja me saamme ne, kun astumme valoon. Minä kiitän, mitä wespa kiitti minua henkisesti ja toivon, että saamme lisää valaistuneita mukaan. Kiitos wespa, olet ihana ihminen. Tunsin vastentuntoa sinuun, mutta olen sitä mieltä, että kerroit telepaattisesti, jotta mistä on kyse. Olet rakas!

 7. Niin, ja anteeksi, minä olen kännissä, kun näitä kirjoitan, mutta tämä on se ainoa olotila, joka saa minut kirjoittaman, sillä minua pidetään hulluna jo nyt. Koska meitä ohjaillaan todella hyvin. Minä olen tehnyt sen, jotta pistän tämän kaikki hulluuden ja kännin piikkiin. Me katsos elämme vaarallista aikaa. Nyt on se aika, jotta me alamme herättelemään niitä, jotka eivät tajua, että elämme unessa, josta ei ehkä kohta emme pääse pois! Mutta en oiken usko, että meitä voi orjuuttaa ihan tuosta vain. Meiilä on ystäviä meidän ulkoavaruudessa, jotka auttavat meitä. Mutta me olemme se voima, josta tämä asia lähtee käyntiin. Me emme ole orjia!

 8. eikös tämä maailman lopulta vaikuta ku on kaikki ilmaston muutokset super tulivuori, auring super flare jne…

 9. Mielenkiinnolla odotan vuoden 2012 tapahtumia. Moneskos maailmanloppu tai toiseen sfääriin nouseminen se onkaan?

 10. Sen näkee vasta silloin mitä tapahtuu. Tuosta on monenlaista näkökulmaa mitä silloin tapahtuu. Itseasiassa jo se, että ei tapahdu mitään normaalista poikkeavaa on suuri helpotus (niille jotka ovat nähneet sen negatiivisena maailmanloppuna mullistuksineen) ja sitä kautta kollektiivinen positiivinen asia.

  Näkökulmia on mm:
  – Ei tapahdu mitään
  – Tapahtuu kollektiivisessa tietoisuudessa muutos enemmän positiiviseen
  – Ylösnouseminen tai muu suuri muutos (positiivinen ”maailmanloppu”)
  – Negatiivinen maailmanloppu mullistuksineen

  Jos uskoo siihen, että ihmisen oma ajattelu vaikuttaa todellisuuteen (ja sitä kautta uskoo rinnakkaistodellisuuksiin tai ainakin todellisuuden valintaan), niin noista tapahtuu kaikki. Se minkä koet johtuu omasta sisäisestä valinnastasi, eli siitä mihin sinulla on syvimmäinen uskomus.

 11. Hei. Lähes kaikessa näkee tätä nykyä tän kiihtyvän vauhdin. kaikki kehittyy, kuin shakkilautaefektissä. Omassa päässäni huomaan tämän pallon jonkinlaisen hengistymisen.

 12. Tämä tietoisuuden kasvu on ollut mahtava kokemus. Se alkoi tamikuussa ja odotan innolla lisää. Enkä todellakaan ole ainut, vaan sen innon näkee ympärillään monenkin muunkin kasvoista.
  Eletään jänniä aikoja..

 13. Oletteko huomanneet ajankulun nopeutuneen? Nykyään tuntuu kuin ajan kulku olisi nopeutunut esim. vuodenajat vaihtuvat tosi nopeasti verraten esim. 20 vuoden takaiseen vai tuntuuko vain minusta siltä?

 14. Kyllä. Tuo on yleinen ilmiö jonka monet ovat huomanneet ja tämä yhdistetään monesti myös 2012 lähestymiseen, jolloin aika vain nopeutuu nopeutumistaan.

 15. minua pelottaa ihan hirveesti
  rakas jeesus älä tee maailman loppuu tai siis jumala

 16. Ei maailmanlopussa ole mitään pelättävää tai pahaa. Sinä itse valitset itse miten maailmanlopun näet. Miksi sen pitäisi olla täynnä pelkoa ja kauhua? Se voi olla myös täynnä rakkautta =).

 17. en oo ihan varma mitä uskoa. tuntuu ehkä siltä enemmän ettei mitään tule tapahtumaan – se olis liian hyvää tuntuakseen todelta :). tietoisuusharppaus siis. jos maailmanloppu tulee niin sitten tulkoon (no tähän vähiten uskon).
  voisin kertoa kokemuksesta minkä takia tämä 1012 asia kiinnostaa minua.
  pari vuotta sitten minuun iski valtava pyyteettömän rakkauden tunne, puhdas ja henkinen, sellainen mitä ei voi verrata mihinkään muuhun kokemaani. samalla tunsin harppaavani tietoisuudessa korkeammalle asteelle. kävelin silloin erään vieressä ja ajattelin että jos katsoisin häntä, näkisin ikäänkuin hänen lävitseen. enpä katsonut, harmi. no satuin juuri löytämään (vihdoinkin) vastauksia eräästä kirjasta; siellä luki, että tällaisia tilapäisiä tietoisuuden laajenemisia voi tulla, ja että samalla niissä koetaan suurta puhdasta ja öpyyteetöntä rakkautta, mikä ei ole verrattavissa ns normaaleihin rakkauden tunteisiin. (luki myös että ns normaalit rakkauden tunteet eivät olisi todellista rakkautta ollenkaan, myös mustasukkaisuus rakkautta kohtaan kertoo siitä ettei rakkaus ole todellista, vain jotakin, tätä enn muista kunnolla,mutta sellainen rakkaus olisi jotakin pelkkää mielihyvää) tuo taitaa olla juuri sitä mitä koin! sellainen olotila olisi todellakin tervetullut pysyväksi olotilaksi.

 18. Erittäin mielenkiintoista, olen kuullut paljon samankaltaista puhetta. En usko että 2012 on maailmanloppu. se on virhetulkinta mayalaisesta kalenterista, jossa 2012 ajankohta tarkoittaa todellisuudessa uuden ajan alkua. Monet ufo-kontakti henkilöt ovat puhuneet magneettinapojen muutoksesta ja sen vaikutuksesta ihmisen tietoisuuteen. Todellisesta ajankohdasta ollaan epävarmoja, uskoisin että se on 2012 tai 2013 joulukuussa. George Green sanoi muistaakseni että se voi tapahtua 2014 – 2019 välillä. Nähtäväksi jää, miten käy. Ei pidä pettyä jos joulukuussa 2012 ei tapahdu yhtään mitään erikoista, se voi tapahtua myöhemminkin. Kuten sanoin, ajankohdasta kiistellään.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: