Kirjoittanut s3nsi | 28 syyskuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 10


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Tässä viimeinen osa, joka päättää 101 osan listan.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 10 – (90-101)

 • 90. Vapaudu egosi otteesta. Pohdi sitä kaikkea mikä loukkaa sinua ja näe se muuten kuin egosi kannalta. Kun sinua on loukattu ajattelet tosiasiassa; ”Tämä on kamalaa, kuinka Jumala voi hyväksyä tämän?”. Irtaannu egostasi ja toimi sitten omana itsenäsi. Ei ole tarvetta taistella vastaan.
 • 91. Vastusta tarvetta kehuskella saavutuksillasi tai itselläsi. Pyri mieluummin olemaan kiinnostunut kuin kiinnostava. Ala kuuntelijaksi. Sellaiseksi, joka välittää muiden saavutuksista ja kiinnostuksen kohteista. Silloin sinun ei tarvitse vääristellä henkilökohtaista tarinaasi.
 • 92. Vältä käskyttämästä niitä ketkä ovat pienempiä, nuorempia tai vähemmän koulutettuja. Me kaikki olemme eri vaiheissa henkisen kehityksen polulla, mutta kukaan meistä ei ole sen parempi kuin toinen. Me vain olemme erilaisia.
 • 93. Muistuta itseäsi siitä, että Jumala loi sinut täydellisessä rakkaudessa, joka on muuttumaton ja ikuinen. Sinun kehosi muuttuu, kuin myös mielesi joten et ole tuo keho tai tuo mieli. Sinut luotiin ikuiseksi hengeksi, joka on puhdasta rakkautta. Se on se asia missä haluat pitää mielenkiintosi.
 • 94. Sen sijaan, että kiroat menneisyyttä, ole siitä kiitollinen ja anna itsellesi täysin anteeksi. Kun tiedät, että kaikki nuo kokemukset ovat osa Jumalaista elämäsi suunnittelua, sinulla on varaa anteeksiannolle.
 • 95. Muista, että mitä ikinä haluatkin tietää tai saavuttaa elämässäsi, on mahdollista jos sinä todella olet valmis luottamaan jumalallisiin kykyihisi manisfestoida unelmasi. Tulet huomaamaan, että sopivat opettajat ilmestyvät sinulle, ja että sinä olet johdatettuna oikeaan suuntaan.
 • 96. Yritä olla tuomitsematta Jumalaa. Tiedä että hurrikaanit, muut luonnonmullistukset, rikollisuus ja köyhyys ovat yhtä paljon osa Jumalaista suunnitelmaa, kuin ovat aurinkoiset päivätkin, tyyni meri, sekä myötätunto ja hyvinvointi. Sinun halusi parantaa elinolosuhteitasi on ratkaisevassa osassa suunnitelmaa. Joten keskity siihen sen sijaan kuin miksi tietyt asiat ovat huonosti tai väärin.
 • 97. Rakkaus on paras vastalääke pelkoon ja epäröintiin. Kun siis tunnet epäröinnin tai pelon hetken, anna itsellesi annos henkistä rakkautta ja muistuta itseäsi siitä, että olet pyhä luomus.
 • 98. Tiedä, että mikään materiaalinen ei voi antaa sinulle vapautta. Ne vaativat vain lisää seuraa ja orjuuttavat sinua eksponentiaalisesti. Idea siitä että vapauden voi jotenkin ostaa on väärä. Tämä väärä idea kertoo sinulle, että kun olet saavuttanut tietyn taloudellisen hyvinvoinnin tason, olet vapaa.
 • 99. Vapauta itsesi ennakkoluuloista. Ennakkoluuloihin pohjautuva ajattelutapa johtuu siitä, että käytät mieltäsi kuin vuokratilana muiden ajatuksille ja uskomuksille. Vastalääke tähän myrkkyyn on vaimentaa egosi ja kuunnella korkeampaa minääsi. Alat ymmärtämään, että Jumalan silmissä kukaan tällä planeetalla ei ole toista parempi, mutta samalla jokainen on kuitenkin ainutlaatuinen.
 • 100. Ajattele mieluummin globaalisti kuin paikallisesti. Ihmiset jotka näyttävät erilaisilta, ihmiset joilla on erilaisia uskomuksia ovat osa meitä. Me olemme kaikki tässä nyt yhdessä aina ja ikuisesti. Rakastavan läsnäolon silmissä ei ole suosikkeja.
 • 101. Tartu kaikista tärkeimpään viestiin, joka on annettu meille henkien maailmasta. Rakasta naapuriasi kuin itseäsi. Tee tästä päivittäinen vakuutus.

Lue kaikki 101 kohtaa tästä linkistä.

Mainokset

Responses

 1. Kiitos 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: