Kirjoittanut Wespa | 8 syyskuu, 2009

Rinnakkaistodellisuudet ja ihmeellinen todellisuus


Vaikuttaako jokainen valintamme ja uskomuksemme todellisuuteemme jota koemme? Tämän saattavat mahdollistaa rinnakkaistodellisuudet. On siis mahdollista, että kaikki on mahdollista ainakin jossain rinnakkaistodellisuudessa. Tämä mahdollistaa sen, että omat ajatuksesi ja tekosi vaikuttavat siihen missä elät ja sitä kautta siihen mitä koet.

Useat tiedemiehet uskovat, että on olemassa useita universumeja, itseasiassa mahdollisesti loputon määrä. Jotkut niistä saattavat jopa sisältää sinut hiukan erilaisessa muodossa.

Sinuja saattaa olla kokemassa loputon määrä erilaisissa todellisuuksissa.

Mieti esim. todellisuutta, jossa kaikki on juuri niin kuin nyt, mutta presidenttinämme on Esko Aho. Tämän todellisuuden olisit saattanut valita tietynlaisten uskomusten ja tekojen kautta…

Mieti esim. todellisuutta, jossa kaikki on juuri niin kuin nyt, mutta presidenttinämme on Esko Aho. Tämän todellisuuden olisit saattanut valita tietynlaisten uskomusten ja tekojen kautta…

Parallel Universes

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Osa 5

Mieti mitä kaikkea tämä mahdollistaa. Ihminen voi vaikuttaa omiin tunteisiinsa ja ajatuksiinsa, nyt sinulla on valta koko ympäröivään todellisuuteesi.

Tähän liittyy vahvasti myös vetovoiman laki ja kvanttifysiikka, jotka molemmat puhuvat samanlaisesta vaikutuksesta. Jännää miten ihmisille joilla on paljon onnea tuntuu tapahtuvan paljon onnenkantamoisia, kun taas toisenlaisille ihmisille niitä ei satu ollenkaan. Sillä todellakin on väliä miten toimimme ja miten ajattelemme.

Vetovoiman laki esittää, että meille tapahtuu asioita joita vedämme puoleemme. Tee niin toisille, kun toivoisit itsellesi tehtävän. Muista siis tarkkailla käyttäytymistäsi, sillä se miten toimit, sitä vedät puoleesi. 🙂

Tähän loppuun voisinkin esittää kysymyksen, että jos rinnakkaistodellisuudet ovat mahdollisia, niin onko kanavointi lopulta sinun ja jonkin oman itsesi välistä keskustelua? Jos rinnakkaistodellisuuksia ja erilaisia sinuja on loputon määrä, niin mitä jos onkin lopulta vain yksi kokija, joka olet sinä katsomassa monesta eri näkökulmasta maailmaa…

Lisää vetovoiman laista ja rinnakkaistodellisuuksista:
https://henkimaailma.wordpress.com/2009/07/05/saat-sita-mita-tunnet/
http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2001/paralleluni.shtml

Mainokset

Responses

  1. Kirjoituksesi oli mielenkiintoinen ja rinnakkaistodellisuudet ajateltu lähes samalla tavalla, kuin minä olen niitä ajatellut. Minun ajattelutapani on kuvata rinnakkaistodellisuuksia paperiarkkeina. Päällimmäinen arkki on maailmankaikkeus jossa elämme. Toinen arkki on ulottuvuus jonka tunnemme henkimaailmana. Kolmas voi olla ulottuvuus, jossa elämme erilaista elämää, kuin tuntemassamme maailmankaikkeudessa. Voi olla myös todellisuus, jossa elää mielikuvituksemne tuottamia tai kansantarinoista tuttuja olentoja. Minun mielestäni rinnakkaistodellisuudet siis ovat päällekkäin olevia ulottuvuuksia tai tasoja, joita emme voi nähdä. Jos näet unta että tulet kotiin, mutta perheesi ei tunne sinua, niin kyseessä saattaa olla heijastus toisesta todellisuudesta, jossa sinulla on aivan eri perhe tai koti.

  2. Melkoista ajatella, että mitä jos on olemassa toinen minä? Itseasiassa tarkemmi ku pohtii, niin on paljon samankaltaisia ihmisiä jo täällä maapallolla eli ikäänkuin monilla ois sama sielu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: