Kirjoittanut Wespa | 26 elokuu, 2009

Videoblogi – Tarot-kortit


Tässä Paranormaali Blogiinkin lisäämässäni videoblogauksessa kerron Tarot-korttien historiasta, miten Tarot-kortteja voi käyttää uusien mahdollisuuksien katsomiseen, sekä esittelen hieman Gilded Tarot-pakkaa.

Tästä voit ostaa saman Tarot-pakan ja kirjan kuin videossa hintaan 25,95

Lue myös wikipedian artikkeli Tarot-korteista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tarot-kortit

Kiitos introsta Aimkillalle ja musiikista Phazonille.

Mainokset

Responses

 1. myydäänkö noita suomessa pelkästään kortteja? Siis ilman kirjaa? 😛

 2. Kirja ja kortit kuuluvat samaan pakkaukseen. Niitä ei taida saada erikseen. Kirja on englanninkielinen ja siinä kerrotaan mitä kukin kortti tarkottaa, sekä muodostelmia ym. hyödyllistä. Hinta on silti kohtuullisen halpa siihen nähden mitä pakkaus sisältää. 🙂

 3. Onko siinä suomenkielistä käännöstä kirjasta?

 4. Meinaan kiinnostaisi kovasti hankkia noi kortit ja opetella käyttämään. Tosin googlettamalla voisi löytää hyvinkin ohjeita ja neuvoja…

 5. Onko siinä suomenkielistä käännöstä kirjasta?

  Valitettavasti vain englanniksi. Tosin tarot-kirjoja on myös suomeksi, joidenka avulla noita voisi oppia tulkitsemaan. Kirjaa ostaessa kannattaa ottaa selvää, että siinä siis kuvataan/kerrotaan jokaisesta kortista, eikä ole vain jotain yleistietoa tarotista tms.

 6. Kiitos Wespa. Juuri nuo kortit joita sie esittelit tuossa niin vaikuttivat todella hienoilta ja hyvin toteutettu kuvat eli juuri ne kiinnostais..Laatu ja hinta suhde on hyvä ko mitä tässä tutkiskelin ko kattelin tarotkortti sivuilta..
  Ja aika selkeesti kerroit jo muutaman kortin, eli hyvin alkuun olen päässyt..Ja mitä tulee englanninkielen taitooni niin voisi olla nyt oiva tilaisuus alkaa kiillottamaan ruosteessa olevaa taitoa.
  Joo ja yleistietoahan me saamme netistä ihan hyvin ja riittävästi. Korttien selitykset ovat kyllä ekana ehdoton tietää ja ne siinä kirjassa ovat tärkeimmät.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: