Kirjoittanut chioy | 10 elokuu, 2009

Miten koen fyysistä!


Tuntui oikealta aloittaa uusi sarja artikkeleita koskien kokemista. Tässä ensimmäisessä osassa ajattelin käsitellä fyysistä kokemista ja onnellisuutta.

Unohdetaan siis kaikki muut energiat ja keskitytään pelkästään meidän mieleemme ja siihen fyysiseen maailmaan minkä edessämme näemme.

Yleisesti ihmiset menevät harhaan siinä, että he luulevat kaikkien kokemuksia olevan täysin fyysisesti totta. Jos vaikka tapaat jonkin kaverin kaverin kadulla, josta olet kuullut juttuja, et koe tätä kaverin kaveria fyysisellä tasolla vaan ennakkoluulojen kautta saat kokemuksen mieleesi. Tämä kokemus tietenkin poikkeaa siitä ”puhtaasta” fyysisestä kokemuksesta, jonka olisit muuten saanut. Tämähän on selvää, koemme siis mielen kehittelemiä asioita, eikä fyysisiä mitä haluaisimme kokea. Miksi väitän sitten, että haluamme kokea näitä fyysisiä kokemuksia? Mieti kuinka mahtavaa ja kiinnostavaa on saada jokin uusi kokemus, mistä ei ole mitään tietoa minkälainen kokemus se tulee olemaan. Tästä samasta syystähän monet hakevat uusia kokemuksia ulkomailta ja extreme lajeista (tosin muitakin syitä on).

Miksi lapsi työntää siis sormensa esim. kynttilänliekkiin? Se kiinnostaa niin hurjan paljon, koska hän ei voi edes kuvitella minkälainen kokemus siitä syntyy. Aikuisia taas ovat luoneet jo mielessään se kokemuksen, miltä jokin uusi asia mitä he eivät ole koskaan kokeilleet saattaisi tuntua ja niin siitä ei ennenkaikkea vähene kiinnostus kokea se, vaan myös itse kokemus ei ole enää aito fyysinen! Tämän takia lapset saavat yleensä paljon enemmän irti uusista kokemuksista ja ehkä myös kehittyvät. Miettikää sitten miten kasvatus vaikuttaa. Kyllä sen lapsen on pakko jossain välissä päästä ne sormet sinne tuleen tyrkkäämään, niin hieno kokemus se on.

Mietitäänpä mitä seksi on sitten nuoren miehen näkökulmasta? Ennakkoluulot, jotka ovat kasaantuneet erinäisistä lehdistä ja videoista. Ymmärretään kaikki muu siihen liittyvä esileikkinä tai muuna ja itse akti vaan seksinä. Näin ollen, kun nuori mies pääsee ensi kertaa kokemaan tämän niin hän muokkaa kokemustaan, jotta se sopisi hänen määritelmäänsä seksistä ja miten sen kuuluu mennä. Jos asiat eivät sujukaan, kun hän on mielessään ajatellut, hän tuntee että jotain on vialla. Miks? Koska hän kokee fyysistä mielensä ennakkoluulojen kautta, eikä suoraan

Mitä tapahtuu, kun oppii kokemaan pelkästään fyysisiä kokemuksia, eikä anna mielen muokata niitä. Ei tule mistään uudesta kokemuksesta paha mieli, periaatteessa käytännössä aina hyvä, koska et ole kokenut mitään sellaista ennen ja se oli mahtavaa. Jos taas olisit vetänyt mielen ennakkoluulojen avulla niin olisit kokenut asian erilailla, etkä fyysisesti. Myös joitain vanhoja asioita ja kokemuksia voi muuttaa paremmiksi, kun oppii heittämään mielensä menemään.

Itse olen yrittänyt elää tällä tavalla, ulkopuolelta katsottuna voisi melkein sanoa ettei hyvin mene, mut itse kuljen aina hymysuin ja elämä on mahtavaa. Nauttikaa täysin rinnoin näistä fyysisistä kokemuksista!

Rakkaudella,

Chioy

Mainokset

Responses

  1. Kiitos artikkelistasi Chioy. Fyysisyys on hieno asia monella tapaa. 🙂

  2. miten siis hallita tätä ennakkoluulojen tulvaa?

  3. Jos siis haluat kokea jonkin asian täysin fyysisesti, mieti ennen sen kokemista mitä kaikkea ennakkoluuloja ja ajatuksia sinulla tulee siitä mieleen. Anna itsellesi anteeksi, että sinulla oli tälläisiä ”ei fyysisiä” ajatukstuksia siitä ja tyhjennä mielesi. Toista kunnes mitään ei tule enää kyseisestä asiasta mieleen. Tässä vaiheessa sen kokeminenkin alkaa jo kiinnostaa enemmän ja itse kokemus tulee olemaan mahtava, kuin ihan uudet kokemukset yleensä.

  4. Aivan, kiitos! 🙂

    Omia ajatuksiaan tulisi tutkailla neutraalisti, ei suuttua ja syyttää itseään. Ei niinkään enää ennakkoluuloihin liity, mutta esimerkki neutraalisesta suhtautumisesta on vaikka se että jos meni sittenkin ostamaan sen suklaalevyn vaikka päätti pitää karkkilakkoa, sillä se että syöt sen ja aiheutat vielä itsellesi negatiivisia ajatuksia on pahempi kuin sen levyn syönti.

    Ja se mitä vastustaa, pysyy.

  5. Hei tietääkö kukaan enkelistä tai hengestä jonka nimi on sariel tai sarial?? yritin saada yhteyttä henkioppaaseeni mutta ilmestyikin tuon niminen henki.Tunsin painette rinnassa ja muutenkin epämiellyttävä olo.näin nuoren naisen jolla oli pitkät tummat hiukset mutta hän lähti pois kun säikähdin nähtyäni jonkun ilmeisesti miehen käyvän häneen käsiksi. Minua jäi vaivaamaan tuo ja jos joku tietäisi jotain niin olisi kiva..

  6. Vaikuttaisi jonkun kuolleen hengen kohtaamiselta, eli ns. entisen ihmisen sielulta joka kokee vielä mennyttä tapahtumaa. Kyllä se henkioppaan tapaaminen vielä onnistuu, uskon niin. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: