Kirjoittanut Wespa | 3 elokuu, 2009

Videoblogi – Sigilit


Tässä Parablogia varten tekemässäni videoblogauksessa käsittelen Sigileitä, sekä miten niitä voi tehdä.

Vastaa oikein videolla esitettävään kysymykseen. Kolme ensimmäistä saa pisteitä + nimimerkkinsä seuraavaan videoon.

Lue myös wikipedian artikkeli Sigileistä:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sigil (magic)

Kiitos introsta Aimkillalle ja musiikista Sonelle.

http://paranormaaliblogi.net

Mainokset

Responses

 1. Kannattaa myös yhdistää se sigili siihen tunteeseen kuin sinulla olisi jo se mitä haluat. Näin ollen ainakun näet sigilin muistat miltä se myös tuntuu.

  Siisti video ^^

 2. Hei
  Aikas kivasti toteutettu ohje. Pitihän se tietysti heti tehdä omakin -.-
  Kiitos

 3. Minäpä annan teille ohjeen. Ennen kun alatte leikkimään isoilla asioilla niin perehtykää siihen mitä te teette, koska nuo ovat pahoja juttuja. Etkä sinä pääse käyttämään sitä vaan se sinua.

 4. Symboleja (joita Sigilitkin ovat) voi käyttää omiin tarkotuksiin, ei niitä tarvitse pelätä. Onko esim. MC Donaldsin tai Nokian logo paholaisen touhuja? Miten normaalit logot eroaa itse tehdyistä? Olisi kiva vähän tietää enemmän näkökulmaasi, että miksi pelkäät tai ajattelet tapahtuvan jotain pahoja. Sigileitä olen itse käyttänyt eikä mitään pahaa ole sattunut, eikä tietoa sen kaltaisista tapauksista ole. 🙂

  PS. Jos nyt käy niin hassusti, että mun tekemä symboli jossa lukee vaikkapa ”rakkaus” pääsee käyttämään minua, niin onko siitäkään sitten lopulta haittaa? Sehän siinä tavallaan onkin tarkoitus, että se vaikuttaa omaan alitajuntaan mutta koska tarkotuksen on itse tehnyt, niin ei siinä pelättävää ole. 🙂

 5. Tahtoisin todella kuulla millä tavalla niissä on jotain pahaa?
  Itse asiassa minua kiinnostaa muutenkin kaikki mihin on latautunut paljon energiaa, että jos jollain on jotain kerrottavaa, olen korvana 🙂

  Ja tosiaan, uskon että Wespa on aiheeseen perehtynyt, miksi muuten tehnyt aiheesta vblogia? 😉

 6. On niin paljon mistä kertoa ja niin vaikea tietää mistä aloittaa, mutta koitan parhaani. Esimerkiksi nyt McDonaldsin siglit saavat ihmisiä heille syömään, vaikka kaikki ihmiset tietävät kuinka epäterveellistä ja huono laatuista ravinto on, he silti syövät siellä, jotkut jopa päivittäin.

  Olen tutkinut paljon kulttureistä sekä historiasta. Eri kulttuurien tietojen pohjalta sekä oman elämän käänteistä saa tietää paljon asioita. En tiedä mihin te uskotte, mutta jos olette samaa mieltä siitä, että jenkit ja juutalaiset ovat huonoa porukkaa niin ymmärtäisitte. Jenkkien johtavat ihmiset harrastaa saatanan palvontaa ja laittavat paljon pahoja asioita esineisiin, elokuviin sekä mainoksiin. Esim. U.S.A:n dollarissa on kuva pahan silmästä, joten jokaisella amerikkalaisella on se päivittäin mukana.

  Nämä siglit mitä te piirrätte niin tiedättekö te sen oikeaa tarkoitusta, voi olla että luotte uusia henkiä tietämättäkään.

  Voi olla että selitin asioita vähän hajanaisesti, mutta koittakaa ymmärtää ja kysykää tarvittaessa.

  Jos osaatte Englantia niin lukekaa siitä aluksi.

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lesser_Key_of_Solomon

  http://www.esotericarchives.com/solomon/goetia.htm

 7. Nyt tämä näyttää varmaan erittäin typerältä, koska kaikki kommenttini ei pääse läpi. Ja tiedän miksi, mutta se olisi jo varmaan teille liikaa. Katsokaa silti nämä linkit niin voite tutkia itse.

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lesser_Key_of_Solomon

  http://www.esotericarchives.com/solomon/theurgia.htm

 8. ei, en ole kanssasi samaa mieltä, itseasiassa en voi ollenkaan ymmärtää ”uskontoa” tai uskomusta, jonka mukaan joku tietty kansa/ryhmä olisi HUONOA tai pahaa.

  Onkohan kyseessä kenties joku trolli?

 9. Ei sillä, olisi oikein mielenkiintoista kuulla näkökulmiasi asiasta!

 10. PS. Jos kirjoittaa pitkälti, kannattaa suorittaa tekstille seuraava:
  Ctrl + A
  Ctrl + C

  jos teksti ei ilmestynyt, sen voi Ctrl + V
  Joskus itseltänikin on jäänyt pitkä kommentti väliin, ihan missä tahansa, foorumeilla yleensä, tottunut tekemään tuon varakeinon siis.

 11. Kaikki kommentit kyllä julkaistaan. Sattuu joskus nuo tietoliikenneyhteydet takkuamaan juuri lähetys hetkellä, siksi toimin itsekin kuten WM_ opasti.

  Minä varmaan tarkoittaa sitä, että jokaiseen kuvioon ja sigiiliin voi ”tallentaa” haluamansa energian ja se sitten vaikuttaa sitä kautta, kunnes siihen tallentaa jotain muuta. Yleensä tämä on sitten itse kokijasta kiinni, minkälaisen energian hän kuviolle antaa. Toki on myös niitä tapauksia, että jostain symbolista tulee yleisesti hyväksytty ja ihmiset alitajuisesti kokevat sen niin.

  Rakkaudella,
  Chioy

 12. Kysyn muutaman kysymyksen sinulta WM_. Oletko ikinä tutkinut uskontoja, kulttuureja sekä historia? Tiedätkö kuinka paljon pahaa jenkit ovat tuoneet tähän maailmaan, siis alunperin eurooppalaisiahan he ovat ( eikä itse edes tiedä sitä ). Jos et ole niin voin antaa sinulle pläjäyksen lotettavia linkkejä, jonka jälkeen luulisin sinun olevan eri mieltä asioista.

 13. Mielestäni olen kyllä perehtynyt historiaan sekä uskontoihin sekä niiden historioihin.
  Linkit kiinnostaisi silti 🙂

 14. Kaikki kommentit eivät tulleet läpi kirosanafiltterin takia. Myös viestit joissa on 2 linkkiä tai enemmän eivät tule suoraan läpi. Palautin asialliset kommentit spämmeistä/roskakorista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: