Kirjoittanut chioy | 25 kesäkuu, 2009

Kokeminen ja ulkoinen peili


Kokeminen ja ulkoinen peili

Voidaan sanoa, että normaali käsitys kokemiseen liittyy vain fyysiseen maailmankuvaamme. Jos koemme jotain unessa niin sanomme, että ei se ollut totta, se oli vaan unta. Todellisuudessa nämä kokemukset mitä saat unessa tai esimerkiksi meditaation, joogan ym. aikana ovat yhtä päteviä kuin fyysisesti hereillä ollessasi. Kaikilla näillä kokemuksilla on yhteistä se, että ne peilaavat meidän sisimpäämme. Jos esimerkiksi tuntuu, että mikään ei onnistu fyysisessä niin kannattaa pohtia, että uskotko edes että kaikki voisi olla hyvin? Jos taas näet esimerkiksi jatkuvia painajaisia jostain, mieti miksi sisimmässäsi oikein pelkäät tätä asiaa. Kaiva ja ymmärrä. Mikä siis ikinä saa sinut tuntemaan mitään mitä et halua tuntea, niin mieti mitä pelkäät tai mihin minun pitää oikein uskoa, että haluan tälläisen tunteen. Heti, kun tajuat jotain tai pääset eroon jostain pelosta tai uskomuksesta mitä et halua, voit kokea todellisuuden uudestaan parempana ja katsoa mitä seuraavaksi haluaisit muuttaa siinä.

Kaikki nämä kokemukset saavat alkunsa ”yhdistyneestä tietoisuus kentästä” (Unified Concious Field), josta ne kulkeutuvat erilaisten linssien kautta meidän kokemuksiksemme. Kaikki tieto ja tietoisuus onkin helposti luettavissa tästä kentästä, mutta ongelmaksemme tulevat linssit, jotka vääristävät alkuperäisestä UCF:stä tullutta signaalia niin, että viestin todellinen luonne muuttuu meille sopivaksi.

Ensimmäinen linssi mieli

Ensimmäisenä linssinä on meidän mieli. Kaikki kokemukset menevät tämän linssin läpi ennenkuin ymmärrämme itse kokemuksen. Näin ollen kokemus on lokeroitu jo johonkin kategoriaan, ennenkuin edes koemme sen.  Oletetaan esimerkiksi, että joku sanoo sinulle jotain pahasti, miten reagoit? Voit reagoida kostamalla ja sanoa jotain pahaa takaisin tai voit ajatella, että sinulla on hyvä itsetunto ja olet kun et olisi kuullutkaan. Joka tapauksessa otat siitä vähän itseesi ja sinulle tulee paha mieli, jolloin taas se vaikuttaa siihen miten koet todellisuuttasi. Kysymys kuuluukin, että miksi et voisi sitten reagoida siihen positiivisesti? Et voi reagoida positiivisesti, koska olet kehittänyt itsellesi jonkinlaisen uskomuksen esimerkiksi, että jos joku sanoo pahasti minusta niin minussa täytyy olla jotain vialla. Pelkäänkö, että minua ei hyväksytä ja jään yksin? Ainoa ongelmasi on siis jälleen tämä uskomus tai pelko. Ilman sitä kyseisessä tapahtumassa voisit vaan saada lisää positiivisuutta ja heijastaa siitä itsellesi entistä paremman todellisuuden.

Miten siis pääsen eroon uskomuksista ja peloista mitä en halua?

Yksinkertainen tapa on vaan tajuta, että et ole sama ihminen kuin sekunti sitten ja näin ollen sinulla ei ole ikinä ollutkaan noita uskomuksia tai pelkoja. Tämä vaan tuntuu olevan meille ihmisille liian vaikeaa.

Se toinen tapa on viettää aikaa yksin tekemättä mitään ja vaan miettiä, että miksi oikein uskon tähän ja tähän? Sit kun saat syyn miksi niin voit kysyä uudestaan et miksi sitten tähän? Tätä kun jatkaa niin pääsee lopulta siihen perususkomukseen tai useamminkin pelkoon, minkä käsitteleminen ja selvittäminen sitten parantaa sinun niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia. Saattaa olla ettet ollut edes tietoinen pelostasi, mutta nyt kun olet voit hoitaa sen pois. Monella on myös pelko kaivaa näitä asioita ja jos tämä menetelmä ei toimi siihen niin tarvii jo ammattiapua.

Seuraavalla kerralla, toinen linssi – alitajunta

Rakkaudella Chioy

Vastailen nyt vielä noihin kysymyksiin tai kommentteihin mitä tuli tossa mun tietoisuuden esittelyssä. Jos tulee jatkossa jotain kysyttävää niin esittäkää kysymyksenne henkimaailman kysymyspalstalla. Vastailen niihin siellä niin nopeasti kuin pystyn.

Pole:

Ei kannata ottaa noita päivämääriä vakavasti, se on vaan ennustus yhdestä mahdollisesta tulevaisuudesta, muutenkin kvanttikenttien lukeminen tuntuu käyvän täällä entistä vaikeammaksi. Mutta se, että otit sen vakavasti oli jo mielestäni hyvin positiivista ja se oli sinulle hyväksi. Tuosta sinun kokemuksesta muistan lukeneeni samanlaisen tapauksen jostain muualtakin, mutta en muista miten se oli selitetty. Aloitko sen tapauksen jälkeen kiinnostua paranormaalista vai oliki sillä mielestäsi jokin muu merkitys kehityksessäsi? Mahtava kokemus,  kieltämättä.

Wespa:

Kaikki mun käyttämät sivut on englanniks ja suurin osa on täällä tai paranormaaliblogissa. Englanninkielen taitoisille siis Basharia ja Magentapixietä jne. ja Wespa sit kanavoi suomeks.

Mainokset

Responses

  1. Kiitos Chioy mielenkiintoisesta artikkelista.

    Tuo yhdistynyt tietoisuuskenttä on mielenkiintoinen. Haluaisin vielä varmentaa, että tarkoitatko tuolla maapallon kollektiivista tietoisuuskenttää, vai jotain henkilön yksilöllistä tietoisuuskenttää?

  2. Tarkoitan suurinta tietoisuuskenttää, mitä pystyt ajattelemaan.

  3. Juu kiitos selvennyksestä.

    Tässä videossa Gregg Braden puhuu mielenkiintoisesti mm. tuosta kentästä ja kvanttifysiikasta.

    Kannattaa katsoa myös muut neljä osaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: