Kirjoittanut s3nsi | 24 kesäkuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 8


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Loput osat on suomennettu, ne vain odottavat viimeistelyä ja ne julkaistaan pian.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 8 – (70-79)

  • 70. Pohdi mahdollisuutta, että pyyhkisit kokonaan henkilökohtaisen historiasi tietoisuudestasi ja eläisit yksinkertaisesti täysin nykyhetkessä. Löydät uudenlaisen vapauden, kun huomaat että et enää käytä menneisyyttäsi määrittämään tämän päivän elämääsi.
  • 71. Hillitse tarvettasi olla oikeassa. Jos todella haluat työskennellä egosi taltuttamisen kanssa, sinun tarvitsee tietää, että aina ei ole tarpeellista koittaa sanoa jokin vastalause tai päteä. Kun käytät tätä tekniikkaa, egosi vaikutus hälvenee ja huomaat kuinka ihmissuhteesi paranevat.
  • 72. Poista kaikki ennakkoluulosi siitä, kuinka sinulle on kerrottu, että jokin asia ei olisi mahdollinen tai, että jokin asia on epärealistinen. Anna itsesi tehdä oma sopimuksesi Jumalan kanssa siitä mikä on sinulle mahdollista. Tarkkaile kaikkia epäilyksiä joita sinulla on ihmeistä ja niiden tekijöistä. Korvaa tämä epäilys avoimuudella.
  • 73. Pysähdy välillä miettimään hiljaisuuteen syvällisiä asioita. Toisin sanoen älä tee mitään. Näinä hetkinä arvosta kehoasi ja koko sinua ympäröivää fyysistä ympäristöäsi. Huomaa sisäiset mielihyvän aallot joita koet.
  • 74. Tiedosta, että olet enemmän sielu ruumissa, kuin ruumis jolla on sielu. Muista, että sieluasi ei voida arvioida tai tarkastella aisteilla joita sinä käytät materiaalisen todellisuuden havaitsemiseen.
  • 75. Päästä irti ajatuksesta, että epäonnistunut suhde tekee sinusta epäonnistujan. Ei ole edes olemassa epäonnistuneita suhteita. Jokainen ihminen, joka ilmestyy elämääsi ja poistuu siitä tekee sen korkeammalla tasolla yhteisymmärryksessä henkilökohtaisen jumalallisen suunnitelmasi kanssa.
  • 76. Tee rakkaudesta elämäsi keskipiste. Näin toimiessasi sinulla ei ole odotuksia siitä kuinka muiden pitäisi suhtautua rakkauden tekoihisi. Korkeampi minäsi kutsuu sinua palvelemaan ja antamaan ilman odotusta minkäänlaisesta palkinnosta.
  • 77. Yksinkertaista elämääsi. Kun teet näin huomaat, että monet asiat, joita olet ennen jahdannut ilmestyy elämääsi ilman, että sinä edes tavoittelet niitä mukaanlukien raha. Tämä on yksi elämän suurista ironioista: vähemmän on enemmän!
  • 78. Ota täysi vastuu kaikista elämäsi tapahtumista. Kun syytät jotain itsesi ulkopuolista olosuhteista joita koet, annat elämäsi tuon ulkoisen ilmiön ohjattavaksi. Kun pääset irti syyllisyyden tunteesta ja menet sisällesi, löydät aina tarvitsemasi.
  • 79. Vapaudu pelostasi siitä, että sinä et ole hyväksytty muiden silmissä. Et tarvitse sitä. Sinä olet Jumalan luomus. Kun tiedät, että olet hengellisellä tehtävällä, tulet immuuniksi muiden mielipiteille. Lähde kutsumuksesi perään.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-59, 60-69

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: