Kirjoittanut Wespa | 5 kesäkuu, 2009

Esittelyssä Darryl Anka ja Bashar


Kuvassa kanavoija Darryl Anka

Kuvassa kanavoija Darryl Anka

Darryl Anka on yli 20-vuotta kanavointia harrastanut henkilö. Kaikki alkoi, kun Darryl kohtasi kaksi kertaa samalla viikolla muutaman muun henkilön kanssa kolmionmuotoisen Ufon vuonna 1973. Tästä lähti Darrylin kiinnostus mm. ufo-ilmiötä kohtaan ja hän alkoi tutkimaan ufokirjallisuutta ja muuta paranormaalia. Myöhemin Darryl kiinnostui mm. kanavoinnista ja kymmenen vuoden päästä ufokohtaamisesta hän meni kanavointitilaisuuteen, jossa opetettiin myös meditointia ja kanavointia. Kesken meditoinnin Darryl sai telepaattisen viestin olennolta, joka kutsui itseään nimellä ”Bashar”. Hän sai tietää, että ufo jonka hän näki oli alus. Darrylin päähän tuli myös muisto sopimuksesta, jonka hän oli tehnyt. Sopimukseen kuului kanavointi ja tiedon tuominen. Darryl epäili aluksi, että kyseessä saattoi olla hallusinaatio tai meditoinnin sivuvaikutus, mutta päätti jatkaa ja antaa olennon puhua kauttaan. Hän päätti, että vaikka kyseessä olisi hänen alitajuntansa, niin hän jatkaisi silti, sillä kanavoinnin kautta saatu tieto voisi auttaa ihmisiä tekemään elämässään rakentavia ja positiivisia muutoksia. Darryl Anka on nyt kanavoinut useissa maissa ja kaupungeissa jo vuodesta 1983 asti.

Kun telepaattinen viesti ensimmäisenä tuli Darrylin päähän nimi Bashar tuli sen mukana. Aluksi hän oletti, että se on olennon nimi, mutta myöhemmin tuli ilmi, että heidän sivilisaationsa/yhteiskuntansa ei käytä nimiä, koska he kaikki ovat telepaattisia. Nimi tuli siis sen takia, että meidän olisi parempi/helpompi kutsua/tuntea tuo olento jollain nimellä ja siksi Bashar valittiin.

Bashar on arabiaa ja valittiin luultavasti Darrylin sukujuurien takia (puoliksi Arabialainen), vaikka hän ei puhu arabiaa. Darrylillä ei ollut mitään tietoa mitä tuo sana tarkoitti, kunnes joku arabiaa ymmärtävä kertoi sen tarkoittavan ”sanan saattajaa” tai tarkemmin ”hyvien uutisten tuojaa”. Nimi kuvaa siis hyvin sitä mitä Bashar tekee.

Darryl tekee yleensä selväksi, että kenenkään ei tarvitse uskoa, että Bashar on telepaattinen olento, joka puhuu hänen kauttaan kanavoinnin avulla. Hän sanookin, että hän ei voi mitenkään todistaa kontaktin olevan aito. Tärkein asia on kuitenkin tieto, joka on auttanut ja auttaa useita ihmisiä mukaan lukien Darrylia itseään.

Tieto on vastannut moniin polttaviin kysymyksiin selvyydellä ja mielihyvällä, laajentanut Darrylin luovuutta, inspiroinut ja ohjannut useita muuttamaan heidän elämäänsä parempaan suuntaan ja tuonut ymmärrystä konsepteihin, joita hän ei ole koskaan ajatellut mahdolliseksi. Darryl on ikuisesti kiitollinen lahjastaan olkoon lähde mikä tahansa. Hänen toiveensa onkin, että tieto laajentaa sieluasi, lisää tietoisuuttasi elämästä ja sinun potentiaalistasi, inspiroi ja auttaa sinua seuraamaan suurinta iloasi, kuten Bashar niin usein neuvoo.

Bashar on maapallon ulkopuolinen olento, joka on puhunut yli 20 vuotta Darrylin kautta tuoden uutta tietoa siitä miten universumi toimii ja miten jokainen henkilö luo oman todellisuutensa.

Bashar on käsitellyt mm. näitä aiheita:

– Laajentunut luovuus ja ilo
– Henkinen ja tunteellinen selvyys
– Parantunut terveydentila
– Rakkaussuhteet
– Parempi psyykkinen taito
– Suurempi itsensä rakastaminen ja itsensä hyväksyminen
– Parempi itsensä tuntemus
– Universumin historia
– Avaruusolennot ja ufot
– Viljapeltokuviot
– Telepaattisuus
– Henkinen ylösnousemus
– Parantamistekniikat
– Kuolemanjälkeinen elämä
– Tulevaisuuden teknologia
– Pyhä geometria (Sacred Geometry)

Tässä videossa Bashar kertoo Darrylin kautta mm. olemuksestaan ja avaruusolennoista:

Katso saman keskustelun loput 9 osaa.

Tässä myös lisää paljon Darryl Ankan/Basharin videoita youtubessa.

Lähde + lisätietoa: http://www.bashar.org/

Mainokset

Responses

  1. Tämän kanavoijan tunnen parhaiten. Pidän hänen kanavoinneistaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: