Kirjoittanut s3nsi | 4 kesäkuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 7


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Loput osat on suomennettu, ne vain odottavat viimeistelyä ja ne julkaistaan pian.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 7 – (60-69)

  • 60. Osoita myötätuntoa ja rakkautta unohtamalla menneisyyden sattumukset. Vältä taipumusta osoittaa muiden näkökulman epäkohdat muistuttamalla heitä menneisyydestään. Päästä irti ainaisesta halusta voittaa, sen sijaan kehitä ennen kaikkea halu kommunikoida.
  • 61. Sen sijaan, että alituisesti teet melua tyhjästä ydinperheesi ja ystäviesi kanssa, yritä päästää irti egosi pönkittämisestä ja valitse rauhanomaisempi näkökulma. Tarvitset vain muutaman sekunnin paussin ja tiedät kuinka paljon paremmalta rauha tuntuu.
  • 62. Kehitä kyky olla omien ajatuksiesi tarkkailijana astumalla askel taakse mielessäsi ja näe niiden tulevan ja poistuvan mielestäsi. Kun vain tarkkailet ajatustesi virtaa, se virta pikkuhiljaa hidastuu ja lopulta etenee siihen pisteeseen jossa voit tuntea Jumaluuden.
  • 63. Kehitä kyky tunnistaa se, että kaikki mikä on tuhoisaa sinulle on myös tuhoisaa kaikille muille. Tunne se elämän alkuvoima joka virtaa lävitsesi ja joka virtaa myös kaikissa muissa. Tämän tiedostaminen antaa sinulle rakkauden energiaa, joka osaltaan auttaa tuomaan meidät kaikki yhteen.
  • 64. Kuvittele yksityiskohtaisesti mielessäsi jokin asia tai tapahtuma elämässäsi jonka haluaisit tapahtuvan tulevaisuudessa. Voit unelmoida esimerkiksi uudesta työpaikasta, uudesta rakkaudesta, jonkin riippuvuutta aiheuttavan tavan lopettamisesta, tai mistä ikinä haluatkin. Pidä sisäinen huomiosi tässä visiossa ja levitä rakkauttasi tämä kuva mielessäsi. Tulokset tulevat olemaan vaivasi arvoisia.
  • 65. Ole tietoinen ajatuksistasi ja muistuta itseäsi siitä kuinka pelkästään ajattelu on todiste siitä kuinka on olemassa näkymätön energia, joka kulkee lävitsesi kaiken aikaa.
  • 66. Kehitä sisäistä uskoasi. Tällä tarkoitan sellaista uskoa, joka ei tarvitse uskonnollisia menoja tai pyhää kirjaa. Se tulee kokemuksesta olla suorassa sisäisessä yhteydessä Jumalaan, joka on osa korkeampaa minääsi.
  • 67. Kokeile mielessäsi seuraavanlaista konseptia; uskomukset rajoittavat sinua, kun tietäminen sen sijaan vahvistaa sinua. Uskomus on lopulta vain äidiltä saamasi pinssi mielesi kauluksessa. Tietämys on kirjoitettu fyysisen olemuksesi DNA:han. Tämän vuoksi se elää sisälläsi ilman epäilyksen häivähdystäkään.
  • 68. Päästä irti sisälläsi tapahtuvasta toistuvasta dialogista koskien maailmassa tapahtuvia tragedioita ja kauheuksia. Tiedä, että kaikella on tarkoituksensa. Myös niillä tapahtumilla, joista sinä et pidä. Kaikki mielipiteesi siitä kuinka asioiden pitäisi järjestäytyä eivät ole muuta kuin huomioitasi siitä, kuinka Jumalan pitäisi orkestroida tämä sävellys.
  • 69. Tiedä, että rakkaus eri muodoissaan on vähiten uhkaava kokemus mitä on. Se ei kysy eikä vaadi mitään. Se on antamista, jakamista sekä oman herkkyytesi osoittamista Jumala sisäisenä lyhtynäsi kommunikoiden ikuisen rakkauden kanssa.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-59

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: