Kirjoittanut Wespa | 26 toukokuun, 2009

Henkiopaskeskustelu


Olen ollut välillä yhteydessä henkioppaaseeni/suojelusenkeliini ja halusinkin nyt julkaista pienen äänitteen asiaa koskien. Tässä äänitteessä kerron henkioppaastani, sekä kyselen kysymyksiä kanavoinnin avulla. Tämän avulla pyrin samalla voittamaan omat pelkoni.

Äänitteen voi kuunnella painamalla play-nappulaa.

Voit myös ladata keskustelun koneellesi tästä myöhempää kuuntelua varten. Lataaminen auttaa myös jos sivun kautta kuuntelu ei toimi.

Kiitokset Harulle vinkistä, sekä Teemujazzille ja freeplaymusic.com:lle musiikista. 🙂


Responses

 1. Tässä tämä wikipedia-artikkeli:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Trickster

  Oho niitä kulttuureja olikin yli 50. 😛

 2. Ootko päässyt pelostasi yli? Olisiko neuvoja, miten saisin oman henkioppaani tulemaan takaisin, juttelin sen kanssa muutaman vuoden, mutta aloin pelkäämään olevani hullu joten käskin sen painua. Ainakin luulen että se oli henkioppaani. Olen joskus kirjoittanut tästä paranormaaliblogin foorumillekkin.

 3. Tämä Trickster kuulostaa hauskalta 😀
  Nämä keskustelu -podcastit on mielenkiintoisia!

 4. Hirmu, se kyllä onnistuu. Keskustelun voi aloittaa taas. Se on omasta päätöksestä kiinni. Sinun kannattaa olla avoin tulevalle viestivirralle.

  Vaikka ennen nukkumaanmenoa sängyssä pyydät yhteyttä. Muista kuitenkin, että yhteys on jo sinulla, mutta nyt haluat sen tietoisen yhteyden. 🙂

 5. Tuli mieleen että voiko sama henki olla samalla kertaa yhteydessä useampaan henkilöön? Voiko jonkun henkilön ja hengen keskusteluun liittyä (vaikka toiselta paikkakunnalta) joku toinen henkilö? Josta pääsee kysymykseen että onko kahden ihmisen mahdollista olla telepaattisessa yhteydessä ja miten?
  Oletko ollut itse Jumalaan yhteydessä vaan vain muihin henkiin? (Vaikka Jumala on kaikki jne, mutta silti että olisit keskustellut SUORAAN Jumalalle [paradoksaalista])

  Tulipa paljon 😀

 6. Samalle hengelle voi olla monta samaan ”aikaan” yhteydessä, jos on ns. ajan ulkopuolella oleva henki, johon lasken Tricksterinkin. Olen huomannut myöskin, että telepatia ei ole ajalla rajoitettu, vaan on mahdollista olla yhteydessä esim. entiseen tai tulevaisuuden itseensä. 🙂

  Kuten mainitisit, niin Jumala on kaikki. Ei ole mitään ylintä, sillä matka on loputon. Toki on sitten olemassa tämä ns. lähde…
  Jokainen on oma Jumalansa. 🙂

 7. Wespa oot mun idoli<3 Mäki haluisin osata noin paljo kaikkee 🙂

 8. Minua kiinnostaisi tietää, että esiintyykö suomalaisessa mytologiassa/kulttuurissa Tricksteriä tai samankaltaista hahmoa? Tossa wikipedian artikkelissa ei ollut Suomesta mitään. 🙂

 9. Hmm… En teidä niin paljoa Suomalaisesta mytologiasta, mutta voisin veikata, että jotkut suomalaiset shamaanit olisivat tavanneet Tricksterin jossain muodossa. Ei kyllä hajuakaan mikä voisi olla Tricksterin suomalainen nimi/vastine (jokeri?). Voisi melkein etsiä asiasta lisää tietoa.

 10. Pikaisella googletuksella löysin tällaista tietoa:

  ”Muinaisuskontojen trickster-hahmot tunnetaan kertomusten temppuilijoina, joita suomalaisissa tarinoissa edustaisi enemmänkin oveluudestaan tunnettu kettu, mutta elinpiirin ja metsän välisessä suhteessa vain karhulla on valta tehdä tuntuvia muutoksia ja käyttäytyä rajoja rikkovasti, kuten monet muutkin trickster-hahmot. Tällaisia muutoksia kykenivät tekemään esimerkiksi kreikkalaisen mytologian Hermes, joka toi tulen kansalle, ja Pohjois-Amerikan intiaanikansojen kojootti, joka opetti kansalle rukouksissa tarvittavan piipunpolton. Trickster-hahmot edustavat paitsi raja-aluetta, myös rajan rikkomista, ja tässä kontekstissa karhu tuntuu sopivan kuvaan.”

  http://tuukkahamalainen.wordpress.com/2009/01/14/dualismi-ja-suomalainen-kansanusko-essee/

 11. Myös tällainen lainaus löytyi:

  ”Mytologiassa keppostelija (trickster) edustaa jotakuta, joka ei noudata hyväksyttyjä normeja tai käyttäytymissääntöjä. Suomen tarustossa hahmoa edustanee kettu”

 12. Oletko koittanut tutkia salatieteistä kutsuma keinoja, esim yrtit+meditaatio. Muista että hyvyys ja parannus keinot on hyvä. hinduista oppii paljon. idän viisaat X) (uusi tervehdys)(tutkin X kansioo) voin toimii oppaana. Lukekaan netti sivut kohta lisää tekstiä, koska kohta alkaa tapahtuu. muutos X) tulevaisuus huonot hylkään hyvät mä kylvään, ja siinä mittana toimii korkein, seuraamuksen laki. kaikki on yhteydessä.

 13. hei kertokaa ihmeessä lisää noista ns henki opastajista..

  itsekkin olen kokenut ”hieman hulluhkoa tunnetta liittyen juuri noihin niinsanottuihin opastajiin ynm.

  jaan omia kokemuksia kyseisestä asiasta jos on kiinnostuneita

 14. Oot wespa kyllä yks positiivisimmista ihmisistä mitä tiedän. 🙂
  En oo näin sanonu kellekkää enne sitte, että ota kohteliaisuutena 😀

 15. Joo kiitos. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: