Kirjoittanut s3nsi | 26 Touko, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 6


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Loput osat on suomennettu, ne vain odottavat viimeistelyä ja ne julkaistaan pian.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 6 – (51-59)

  • 51. Anna enemmän itsestäsi, äläkä odota niin paljoa takaisin. Kun muiden palveleminen tulee prioriteetiksi, alat kysyä universumilta päivittäin, ”kuinka voin palvella”?
  • 52. Tiedä, että olet ikuinen ja tarkoituksenmukainen olento. Tunne olosi turvalliseksi ja tyyneksi, ilman tarpeita kohteliaisuuksille tai uudelleenvakuutteluille siitä, että sinä olisit millään tavalla sen erikoisempi tai tärkeämpi kuin muut. Me kaikki olemme Jumalan lapsia, ei lemmikkejä, ei hyljättyjä. Kaikki yhtä tietoisuutta.
  • 53. Tiedä, että sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä parastasi. Jos joskus saavuttaisit täydellisyyden, ei enää jäisi tilaa kasvulle. Sinun on vain paras mennä virran mukana ja nauttia ikuisesta oppitunnistasi.
  • 54. Ole tietoinen siitä faktasta, että kenet ikinä elämässäsi tapaatkin missä roolissa tahansa, on hän sinun elämäsi kannalta tärkeä. Vihamiehesi ovat myös yhtä jumalallisia kuin myös he jotka antavat sinulle rohkaisua ja tukea. He joita me pidämme jollain tapaa säälittävinä tai pahansuopina voivat opettaa tärkeimmät oppituntimme.
  • 55. Älä yritä vertailla itseäsi muihin mitataksesi omia suorituksiasi tai menestyksen tunteita. Näin toimiessasi uskot siihen väärään käsitykseen, että Jumalalla olisi suosikkeja ja että sinä olisit hänen silmissään jotenkin parempi kun olet muita edellä.
  • 56. Harjoita anteliaisuutta. Ihmiset jotka mielellään antavat omastaan eivät tee sitä siksi, että heidän täytyisi tai että heiltä odotettaisiin sitä. Se tulee vilpittömästi sydämestä, joka on omistautunut muiden palvelemiseen ja jakamiseen. Me kaikki voimme tehdä jotain muiden ja korkeamman minämme hyväksi.
  • 57. Vapauta itsesi riippuvuuksista. Tällä tarkoitetaan riippuvuuksia substansseihin kuten alkoholiin, huumausaineisiin, sokeriin, ja kahviin, tai abstraktimpiin asioihin kuten muiden hyväksynnän etsintään, vaaraan ja seksuaaliseen kilpailuun. Kaikki tämä on vain ego tekemässä työtään. Kun todella tunnet Jumaluuden itsessäsi, sinä et enää tule olemaan riippuvainen fyysisen maailman houkutuksista.
  • 58. Anna korkeamman minäsi ohjastaa sinua, kun kohtaat ongelmia. Keksi lause, jota toistat matalalla äänensävyllä, kuten esimerkiksi ”Ole hyvä ja päätä puolestani, jätän sen sinun käsiisi”. Tämä voi vaikuttaa ongelman pakoilemiselta, mutta olen monta kertaa elämässäni huomannut kuinka tämä tekniikka on ollut hyödyllinen monissa elämäni solmukohdissa.
  • 59. Tiedä, että mikään ei tuo sisäisen sekasorron tunteita nopeammin, kuin sinun ajautumisesi riitaan tai tappeluun. Sinulla on aina mahdollisuus valita ryhdytkö tappelemaan tai riitelemään. Valitse rauhanomainen ja sovitteleva näkökulma.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: