Kirjoittanut s3nsi | 22 Touko, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 5


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Loput osat on suomennettu, ne vain odottavat viimeistelyä ja ne julkaistaan pian.

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 5 – (41-50)

  • 41. Vältä liioittelua tai totuuden muuttamista tehdäksesi muihin vaikutuksen. Tämä ominaisuus voi sopia lapselle, mutta aikuisella se on vain egon tapa pitää yllä harhakuvitelmia. Jatkamalla tällaista käytöstä et pääse tuntemaan korkeampaa minääsi. Se ei tarvitse liioittelua tunteakseen itsensä tärkeäksi muiden silmissä.
  • 42. Muista, että menneisyytesi on opettanut sinulle vääränlaisia uskomuksia, jos ne eivät tuo sinulle rauhaa ja onnea. Älä epäröi päästää näistä uskomuksista irti jos näin on.
  • 43. Pidä päiväkirjaa. Merkitse siihen asioita jotka häiritsevät sinua muissa ihmisissä. Jos pystyt olemaan rehellinen itsellesi, huomaat että nämä häiritsevät asiat ovat oikeasti sinun arvostelevaa käytöstäsi siitä kuinka ihmisten pitäisi käyttäytyä. Nämä tuomitsevat ajatukset tulevat siitä ajatuksesta että maailman pitäisi olla sellainen kuin haluat. Tyydy siihen sellaisena kuin se on.
  • 44. Jos elämässäsi on joku jota tunnet rakastavasi, kerro hänelle tunteistasi, vaikka se saattaisikin pelottaa sinua. Kun toimit intiimiyden pelkoa vastaan, kutsut korkeamman minäsi, rakastavan olemuksen itseesi joka vie pelkosi pois.
  • 45. Et voi saada parempaa menneisyyttä joten sen sureminen on parempi lopettaa. Teit kulloinkin siten miten parhaaksi sillä hetkellä näit. Katumuksen sijaan pidä ajatuksesi rakkaudessa, ja anna tekojesi versota tuosta rakkaudesta.
  • 46. Ole vain. Päästä irti kaikista uskomuksista, jotka muistuttavat sinua puutteistasi ja riittämättömyyden tunteestasi. Älä välitä siitä mitä sinun täällä pitäisi tehdä tai olla tekemättä. Avaa vain sydämesi juuri tällä hetkellä. Ole vain.
  • 47. Vahvuus. Vietä Jumalan kanssa syvällisiä hiljaisia keskusteluja. Näiden hetkien aikana älä kysy mitään erityispalveluksia, sen sijaan vakuuta halukkuutesi käyttää kaikki sisäiset voimasi ratkaisujen aikaansaamiseksi.
  • 48. Harjoita antamista ilman vastalahjan saamista. Anna nimettömiä lahjoituksia tai lahjoja. Osallistu lahjoituksiin. Hyvänolontunteesi on palkkiosi.
  • 49. Vietä erityisiä hetkiä vain hämmästellen elämän ainutlaatuisuutta ja ihmeellisyyttä. Arvosta Jumalan työtä ja hänen olemassaoloa myös meissä.
  • 50. Arvosta kauneutta ympärilläsi; taivaalla kaartelevaa lintua, nupullaan olevia kukkia puissa, äitiä imettämässä pienokaistaan tai vanhempaa pariskuntaa pitelemässä toisiaan kädestä. Lähetä rakkautesi heille ja tunne kuinka saat vastarakkautta. Mitä enemmän harjoitat rakkauden saamista ympäristöstäsi, sitä energisoituneemmaksi tulet.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: