Kirjoittanut s3nsi | 19 Touko, 2009

Kanavointi: Kypsä aika – Siriuslaiset mestarit


Kanavoinut: Paul McCarthy

Epälineaarisen ajan konseptia voi olla vaikea ymmärtää maan asukin silmistä, joka on tottunut elämään lineaarisessa ajassa. Me vertaamme näitä kahta ja kerromme kuinka voit kokea sekä lineaarista, että epälineaarista aikaa. Me yritämme kuvailla epälineaarisen ajan kokemista ja kerromme, että se on aika nautinnollista!

Lineaarisessa ajassa on monia hienoja puolia. Kuinka hienoa onkaan nähdä lapsesi kasvavan yhtäjaksoisesti. Lineaarinen aika antaa sinulle mahdollisuuden kokea asioita niin, että niillä näyttäisi olevan alku, keskikohta ja loppu. Tämä on todella hyödyllistä, kun keskityt johonkin asiaan kovasti mikä on normaalia kolmiulotteisessa kokemuksessa. Ajan kokeminen on hieman erilaista muissa ulottuvuuksissa. Me emme sano, että toinen olisi toista parempi.

Mitkä ovat lineaarisen ajan tärkeimmät ominaisuudet? Ilmeisintä on se, kuinka asiat näyttäisivät tapahtuvan jatkumona. Meitä kuitenkin kiinnostaa enemmän se kuinka maan asukit kanavoivat tietoisuuttaan edestakaisin lineaarisen ajan aikajatkumossa systemaattisesti ja aina samalla tavalla. Meitä kiinnostaa se kuinka ihmismieli on kykenevä kokemaan epälineaarista aikaa. Tätä tapahtuu usein meditaatiossa, transsitilassa tai kun tietoisuus on muuten muuttuneessa tilassa. Monet eivät oikein pysty käsittämään lineaarista aikaa, koska he lähestyvät sitä aisteillaan jotka ovat harjaantuneet ja optimoituneet tiedostamaan, sekä kokemaan ajan lineaarisesti. Kun pääset tällaisesta ajattelutavasta eroon, annat samalla epälineaariselle ajalle mahdollisuuden tulla osaksi tajuntaasi.

Kuinka epälineaarista aikaa sitten koetaan meidän todellisuuksissa? Sanat voivat vain raottaa verhoa, mutta yritetään ja aloitetaan sanoilla virta ja luonnollinen. Kuvitellaanpa tapaaminen epälineaarisessa ajassa. Se tapahtuisi vain siinä hetkessä olematta sidoksissa mihinkään muuhun. Ajoitus olisi täydellinen, koska ei ole olemassa mitään lineaarisen ajan mittausvälineitä kuten kelloa tai kalenteria, joilla sitä voidaan verrata muihin tapahtumiin. Ilman ajan mittaamista tai jonkin asian odottamista tapahtuvaksi kullakin hetkellä kaikki tapahtuu juuri oikealla hetkellä. Kun ajattelet jotakuta hän ilmestyy sinulle ja tämä tapahtuu molemmille samalla hetkellä. Se on luonnollista ja loogista. Te molemmat ajattelitte toisianne ja sitten tapaatte. Kuinka suurenmoista! Kun kehityt tietylle tasolle ja saat jonkin hienon ajatuksen, tapaat ihmisiä, jotka ajattelevat ja tuntevat samoja asioita. Tämä tapahtuu siitä syystä, että juuri sillä hetkellä tunnette vetoa toisiinne. Tätä ei kuitenkaan pidä käsittää niin, että ihmiset ovat jossain odotushuoneessa odottamassa, että muutkin saavat tämän hienon ajatuksen. Se ei ole ollenkaan niin, koska se on asioiden kokemista lineaarisesti.

Ehkä meidän pitäisi alkaa kutsua epälineaarista aikaa OIKEAKSI tai KYPSÄKSI AJAKSI. Seuraavaksi pari esimerkkiä kypsästä ajasta. Toivomme, että ne vapauttaisivat jäykkää lineaariseen ajan odotukseen ja etsimiseen tottunutta mieltä. Voit päästä käsiksi kypsään aikaan ulottuvuuksien läpi maailmassasi useammilla tavoilla kuin uskotkaan.

Voit ajatella, että jokin asia tulee tai tapahtuu sinulle, kun olet siihen valmis ja sen sijaan että odotat sitä tapahtuvaksi keskityt sisimpäsi kokemiseen. Kun aika ja sinä olet kypsä tämän asian manifestoitumiselle, silloin universumi on sinun kannaltasi järjestäytynyt juuri oikein, juuri silloin kun on tarkoitus. Monet teistä käsittävät tämän synkronisaationa. Monella tapaa te ette koe synkronisaatiota tai kypsää aikaa. Useimmat ovat niin jämähtäneet kokemaan aikaa vain lineaarisesti, että siitä tulee täysin vallitseva tapa kokea todellisuuttanne. Kun saatte kokemuksen kypsästä ajasta, se tapahtuu niin kuin joku muu olisi valmistellut sen puolestanne. Nautit siitä ja ihmettelet sen tapahtumista, mutta et ajattele että sinulla on mahdollisuus olla aina kypsän ajan virtauksessa tai et ymmärrä että se on jo osa elämääsi. Kun annat kypsälle ajalle mahdollisuuden, toisin sanoen kun et enää ajattele aikaa vain lineaarisesti, sitä enemmän huomaat elämässäsi näitä kypsän ajan hetkiä. Samalla lineaarisen ajan merkitys vähenee sinulle. Kun ymmärrät, että voit keskittää huomiosi molempiin tapoihin kokea aikaa, silloin ymmärrät paljon paremmin kuinka universumi todellisuudessa toimii.

Harjoituksena voit miettiä jotain asiaa, jonka haluat ymmärtää ja sitten kirjoittaa sen ylös. Tiedä sydämessäsi, että kun aika on sinulle kypsä, vastaus tulee sinulle juuri oikealla hetkellä. Olkoonkin se aika huomenna, ensi vuonna tai viiden minuutin kuluttua. Se ei edes välttämättä tapahdu tämän elämän aikana. Me emme tiedä milloin se tapahtuu, emmekä edes yritä arvioida tai arvailla milloin se tapahtuu. Me vain asettamme odotuksen, että se tapahtuu joskus. Tämä prosessi on ihmeellinen ja kaunis. Kun sitten aikanaan saat tämän vastauksen tunnet sen oikea-aikaisuuden. Se tuntuu täydelliseltä. Tunnet kuinka se on osa ajan luonnollista virtausta. Tällä hetkellä sinä olet kokemassa epälineaarista aikaa. Silloin tiedät sisälläsi ja ajatuksissasi kuinka sen vastauksen ja ymmärryksen saamisen hetkellä kaikki oli järjestyksessä ja aika kypsä.

Lähde: http://www.channeled-readings.com/messages2.htm

Mainokset

Responses

  1. Kiitos s3nsi mahtavasta käännöstyöstä. 🙂

  2. Kylläpä oli loogista. Luin vuosia sitten artikkelin, jossa kirjoittaja esitti- että voisi olla mediatiivinen koko ajan. Ei tarvitsisi ”erikseen” meditoida.Se ajatus kiehtoi ja olen harjoitellut sitä. On siis tietoinen koko ajan arjessa. JA silloin elää nyt hetkeä ja ON.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: