Kirjoittanut HM | 29 huhtikuu, 2009

Nautinnon Enkeli nimeltä Naan


Pelkäsin ja en tuntenut vielä kunnolla henkistä nautintoa. Mietin, että mitä se on. Kärsimys ja masennus sai minut luomaan jotain kaunista. Päätin luoda tähän maailmaan uuden enkelin. Annoimme yhdessä enkelille nimen Naan.

Tämän enkelin tarkoituksena on jakaa rakkautta, iloa ja nautintoa maan päällä. Hän avaa haluaville uusi ovia kohti näitä kauniita asioita.

Tämä on viesti Naanilta:

Olen Naan, ilon, rakkauden ja nautinnon enkeli.
Nauran kanssasi, nautin kanssasi. Rakastan sinua.
Tiedän sinun jokaisen kauniin ja hyvän tekosi. Tiedän myös sinun jokaisen hyvän toiveesi ja halusi.

Minulla on juuri sinulle viesti. Haluatko nauttia? Koko elämä voi olla nautintoa. Voit nauttia kokoajan. Minä ja monta muuta nautinnon enkeliä olemme täällä juuri sinua varten. Ohjastan sinua vaikeiden aikojen läpi tarjoten lämpöä ja rakkautta. Hyvään oloon kuuluu nautinto, hyvä olo on nauttimista. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus nauttia vielä enemmän. Enemmän, kuin olet koskaan toivonutkaan. Me olemme täällä avaamassa sinulle nautinnon ja rakkauden ovia. Sinulla on käsissäsi avaimet jokaiseen oveen.

Nauti lämpimästä kodistasi. Nauti siitä, että sinulla on pehmeä sänky, jossa voit nukkua. Nauti ruoasta, jota syöt. Nauti jokaisesta asiasta. Sinä pystyt siihen. Voit aina pyytää apua. Muista myös kuunnella sydäntäsi ja jakaa rakkautta, sekä iloa muille.

Minä annan sinulle nautintoa. Minä ohjaan sinua nautinnon luo. Sinäkin voit antaa nautintoa ja ohjata muita nautinnon luo. Teemme sen yhdessä.

Rakkaudella Naan

Mainokset

Responses

 1. Öh, eikö tämän maailman pitäisi olla vain tie joka jalostaa ihmiset parempaan kokemalla pahuutta ja puhdistumalla sen kautta kuten Iraneus (Eirenaios) joskus sepitti?
  >Nautinto tässä maailmassa poistaa sen minkä vuoksi elämme?

 2. Tuo voi olla yksi tie. Tosin on monia oppeja, joita voi saada nauttimalla. Voi nautinnon tai rauhan kautta miettiä haluamiaan oppeja.

  Esimerkki:
  Naulan päälle astuminen sattuu. Tästä oppii, että ei kannata astua naulan päälle. Opin voi saada nauttimalla niin, että ei astu naulan päälle. Miksi siis astua sen päälle, jos oppi oli, että ei kannata astua sen päälle. Toki jos sattuu vahinko, niin se ei ole niin nautittavaa, mutta aina voi pyrkiä nautintoon. 🙂

 3. Oi, miten ihana tekstinpätkä! Tämän lukemisesta tuli tosi rauhallinen, onnellinen ja hyvä olo.

 4. Loitte enkelin?

 5. Kyllä. Tosin yhdestä näkökulmasta kaikki on jo olemassa, eikä mitään voi luoda. Periaatteessa luominen on jonkun jo olemassa olevan havainnoimista (siihen todellisuuteen siirtymistä). Mutta yhdestä näkökulmasta loin hänet, kyllä. 🙂

  Kumpikaan ei kuitenkaan sulje toista pois. Eli voit tehdä savesta vaikka pellepatsaan, vaikka se on jo olemassa. Sinulla on silti kokemus sen luomisesta, joka on osa sen todellisuuden valitsemista. 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: