Kirjoittanut Wespa | 7 maaliskuu, 2009

Oi kun kaiken sinulle antaa voisin


Oi kun kaiken sinulle antaa voisin
Uutta elämää kanssasi loisin

Hymyn kasvoillesi antaisin
Ilon kanssasi jakaisin

Käsi kädessä kävelisimme
Viiniä kuun loisteessa joisimme

Takan ääressä ajattelisimme
Salaisuutemme jakaisimme

Rakkaudella Vesa
Omistettu Saijalle

Mainokset

Responses

 1. Pakko sanoa, että nämä ruonot ”alentavat” tätä blogia. En sano, etteikö ne olisi ihan hyviä, mutta ei oikeen sovi mun mielestä tänne vaikka aiheena näkyykin olevan rakkaus….

 2. Se on totta, kaikkia ei rakkaus kiinnosta, mutta ajattelen silti lämmöllä niitä joita se kiinnostaa. 🙂
  Mielestäni kuitenkin pari kaunista runoa on parempi, kuin ei mitään. On kliseisiä tai ei, sekin on mielipidekysymys. Täydellä sydämellä nämä olen kuitenkin kirjoittanut. ❤

  Kiitos mielipiteistänne. Minkälaista sisältöä haluaisitte blogiin lisää?

  PS. Miksi jotkut pelkäävät rakkautta? Monille miehille asiasta puhuminenkin on tabu.

 3. Minusta rakkaus sopii tähän blogiin hyvin eikä nuo runot alenna tasoa.

  Kyllä minuakin rakkaus kiinnosti kunnes tapahtui jotain mikä kirpaisi tällä kertaa liian syvältä. Siinä meni usko rakkauteen. Sen takia minä nykyään pelkään sitä.

 4. Aivan. Joillekkin ihmisille rakastaminen voi olla vaikeaa jos kerran on siitä tullut huonoja kokemuksia. Mielestäni ei kuitenkaan kannata antaa entisten kokemusten vaikuttaa nykyhetkeen. Kannattaa antaa menneiden olla menneitä, ja keskittyä nykyhetkeen. Sinulla Karvalakki on mahdollisuus vielä onnistua. Voit rakastua uudestaan ja saada itsellesi mahtavan puolison vaikka koko loppuelämäksesi, jos vaan uskot ja luotat siihen. Se on mahdollista, mutta pelko voi olla muurina/esteenä rakkauden kokemiselle.

  Annan kuitenkin sellaisen vinkin, että kannattaa tarkkaan miettiä kenet haluaa puolisokseen/rakastajakseen/poika-tyttöystäväkseen. Monilla valitettavasti se ulkonäkö on suurin kriteeri ja siinä voi helposti jäädä luonne ja muut henkiset ominaisuudet punnitsematta. Kannattaa siis miettiä voitko luottaa kyseiseen henkilöön ja onko hän luonteeltaan sinulle sopiva.

  Kaverillani oli sama ongema, että hänellä oli pahat henkiset arvet entisestä suhteesta, eikä sen takia edes etsinyt uutta. No yhtenä päivänä hän kuitenkin tapasi kaverinsa kautta ihanan ihmisen, joka sai hänen mielipiteensä/suojamuurinsa kaatumaan (rakkautta ensisilmäyksellä). Nyt ovat sitten onnellisesti yhdessä ja hän suunnittelee jo naimisiinmenoa.

  Paljon onnea sinullekkin Karvalakki tielläsi. Ehkä uskallat löytää vielä sen oikean. 🙂

  PS. Blogin teemana on meditaatio, henkisyys, hyvä olo jne. joihin mielestäni sopii hyvin rakkaus. Onhan se sentään aika paljon hyvään henkiseen oloon liittyvä asia. 🙂

 5. Ääääh, nyt kaikki luulevat, että tarkoitan, etteikö rakkaus olisi hyvä asia….:/
  Toki se on, toki. Tarkoitin nyt vain lähinnä sitä, että ne runot ei MINUN mielestäni olleet hirveän sopivaa materiaalia tänne verrattuna siihen mitä täällä on ollut ennen.

  Enkä mielestäni pelkää rakkautta (en ainakan tiedosta sitä). Minulla vain ei ole ollut hirveän hyvä tuuri rakkaudessa, mutten silti välttelekkään rakkautta.

 6. Kiitos HM 🙂

  Olen minä tässä muutaman päivän erakkokauteni, eli ”ihmispaussini” aikana nyt miettinyt tuota tapahtunutta takaiskuani yhä uudelleen ja uudelleen, ja nyt jo tuntuu siltä että voisin ehkä sittenkin raottaa tuota lukotettua sydäntäni jollekkin, joka sen ansaitsee. Oikeastaan tämä tapaus on opettanut aika paljonkin uutta, joten oletan että sen pitikin tapahtua juuri näin kivuliaasti.

  Ensin tuntui todellakin siltä, että minun maailmassani ei ole rakkautta, etten edes ansaitse sitä koska olen mitä olen, mutta pieni itsetutkiskelu korjasi asiaa aika paljonkin. Kyllä tämä tästä korjaantuu. Kuten minulla on lähes päivittäin tapana sanoa: ”Mä nousen tästä vielä!” 😀

 7. Jassoo.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: