Kirjoittanut Wespa | 5 maaliskuu, 2009

Musiikki parantaa – Esittelyssä muutamia bändejä


Olen huomannut, että musiikki on auttanut minua valtavasti henkisessä kehityksessäni. Musiikilla saa luotua positiivista oloa ja se voi auttaa meditoinnissakin. Ajattelinkin tässä mainita muutamia artisteja esittelyn omaisesti. Nämä saavat minut hyvälle mielelle ja suosittelenkin näitä teille muillekkin.

Snatam Kaur: Tällä laulajalla on mahtava ääni ja musiikki on mukavan rauhallista. Jostain syystä en pysty tällä hetkellä edes muistelemaan mitä soittimia taustalla kuuluu. Muistan lähinnä vain Snatamin kauniin äänen ja sen tuomat positiiviset energiat. Snatam Kaurilta löytyy muutama englanninkielinen biisi, mutta enemmän häneltä löytyy biisejä, jotka on laulettu ilmeisesti Intiaksi tai muulla eksoottisella kielellä. Sanat uppoavat suoraan sydämeen vaikka niiden merkitystä ei ymmärtäisi. Suosittelen mm. Ek Ong Kar ja Long Time Sun -biisejä.:)

By Thy Grace


http://www.last.fm/music/Snatam+Kaur
http://www.snatamkaur.com/ (kuuntele musiikkia, myös muutama biisi ladattavissa)

______________________________________________________________________

M83: Ranskalainen elektronisen musiikin yhtye, jonka perustivat Nicholas Fromageau ja Anthony Gonzalez vuonna 2001. M83 on kaunista, sekä jollain tapaa mystistä musiikkia, joka on tehty tietokoneella. Last.fm:n mukaan tyylilaji on post-rock, mutta olen huomannut, että kyseiseltä artistilta löytyy oikeastaan kahdenlaisia biisejä, rockahtavempia (ei silti normaali rokkia) ja sitten vähän erikoisempia, joissa on luotu kaunis äänimaiailma mm. synien avulla. Suosikkibiiseihini kuuluu mm. Moonchild ja Lower Your Eyelids to Die With.

Teen Angst

http://www.last.fm/music/M83
http://www.myspace.com/m83 (muutama biisi kuunneltavissa)

______________________________________________________________________

The Album Leaf: Kiinnostava bändi/artisti, jonka musiikki on lajiltaan post-rockia. Äänimaailma biiseissä on rauhoittava ja siihen on helppo syventyä. Kun sulkee silmät, niin voisi ajatella itsensä takaisin lapsena leikkimässä hiekkalaatikolla. Tuo mieleen hyviä muistoja. Lempibiiseihini kuuluu mm. Always For You ja Story Board.

Minidokumentti bändistä

Always For You

http://www.last.fm/music/The+Album+Leaf (muutamia biisejä kuunneltavissa)
http://www.myspace.com/thealbumleaf (muutamia biisejä ja musiikkivideoita kuunneltavissa)

Yhden videon kautta sain suosittelun myös MissMagicalin musiikkiin, mutta en ole kerennyt yhtä biisiä enempää vielä tutustumaan. Teitä voisi kinnostaa kyseinen artisti myös. 🙂

Kertokaapa teidän suosikkejanne ja miten musiikki vaikuttaa elämäänne. 🙂

Mainokset

Responses

  1. Bändi nimeltä Hammock tekee hienoa ambient/shoegazing/post-rockia. Suosittelen lämpimästi!

  2. Eräs ystäväni Jukka sano, että punkmusalla oli hänen elämäänsä suuri vaikutus. Mut ite oon pohtinu sitä, että se aika, ku synnytään, niin sielumme on originaali, mutta elämänkokemukset voi opettaa ja muokata luonnetta/sielua. Ite oon pysyny jokseenki aina samanlaisena.

    Musiikki voi tehä ihmeitä. Joskus iho menee aivan älyttömästä kananlihalle, kuten esimerkkinä biisit Neljä ruusua-Piikkilankaa, Neljä ruusua-Meistä jokainen tai vaikkapa herkistykseen saa tämä Hectorin hän on mun nainen, jota vaikea kuunnella(yleensä en itke, mut toi biisi ainoa, joka melkein laittaa itkemään ja tulee huono olo, kun sitä kuuntelee, koska siihen liittyy muistoja).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: